lördag 21 april 2007

Har Reinfeldt för mycket Schrek för Sd?


Fredrik är klok nog och avstår från en förmodad förlust emot Jimmie Åkesson (sd) i en debatt. Alliansens vikande siffror i alla oponionsmätningar skulle inte kunna tåla ett möte med Sverigedemokraterna, kompisgänget är redan hårt ansatta. Han gjorde bäst i att fega ur något som han aldrig kan vinna. Han håller sej till likvärdig strategi som kommunisterna. Alltså usel feghet! Mycket prat och lite verkstad från dom pajasarna. Mona Sahlin är mer karl än F.R !!

Bloggaren Jan-Inge Flücht en extremist och demokratiföraktare?

En kommunistguru som anmäler Carl Bildt för larvigheter. Denne kände extremkommunistiske brukar allt som oftast hetsa emot Judar och Israel på sin blogg med starka antisemitiska drag. Precis som
Karl-Marx är man fundamentalt antisemitisk helt enligt med den demokratiföraktande idelogi som man predikar. En vänsterextremist vill se ett Sverige styrt i regi utav Stalins kända metoder. Man hyllar en folkmördare som Castro för hans mord på 70 000 personer med annan politisk uppfattning. Att predika för en kommunistdiktatur och närmast hylla dom 110 miljoner som blivit mördade för sin politiska uppfattning är närmast så sjukligt man kan komma.
Anledningen till polisanmälan från vänsterextremisten emot C.Bildt är hans hat emot demokrati och männskliga rättigheter som finns i en kapitaliststat samt dom grova drag utav antisemitism. Här följer dom två inläggen anledningen till polisanmälan.

”Om palestinierna kan man bara säga detta: må de alla brinna i helvetet så länge som deras enda mål är att förinta alla oss judar. Dessa parasiterande massmördare har inget existensberättigande.”signaturen ”Kalle”
”Vad gör palestinierna för nytta på jorden? Föder nya terrorister på löpande barn? Hjärntvättar sina ungar till att bli massmördar- muhammedaner? Tigger bistånd? Dödar oskyldiga människor? Förtrycker sina kvinnor? Inte fan gör de något vettigt i alla fall. De är och förblir ett värdelöst pack.”


Det ska beaktas att man kan se ett enorm antal liknande inlägg på extremistens egna blogg dock är dessa riktade i hatet mot Israel och judarna!
NOTERA: Patetiska inlägg från vänsterextremister publiceras inte här. Extremism och fascisms ansikte skall enbart visas i bilder!
LÄS
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Debatten och eftersnacket för den som missade den.


DEL1


DEL2


EFTERSNACK


Källa: Tv4

Nazister, Fulbloggare och SSUare....vilken soppa.


Är fulbloggaren och Sd-mytomanen samt Expos Tommy Funebo en Nazist? Han är känd för bl a sina inlägg till hos Nazister på deras hemsidor. Hans goda vän "Jonas" som husar nazistsidan "den svenske" är flitig skribent på en utav Funebos fulbloggar. Funebo har en förkärlek att misskreditera och göra påhopp på personer med "ickearisk" bakgrund i samband med att dom sympatiserar med Sd. Märkligt nog har dessa två sk individer en tredje person som ger dem stöd, då tänker jag närmast på politikern i Helsingborg, tillika SSUs egna Martin Tunström. Dessa tre har en känd gemensam faktor och det är att hata Sverigedemokraterna till varje pris. SSUaren är känd för att säja följande om Socialdemokratins mörka förflutenhet inom nazismen: "det tillhörde den tidseran". Med detta vill han få sagt att (S) gjorde helt rätt i kasteringar,lobotomeringar och skallmätningar samt mycket annat som ingick i deras rasbiologi i det förgångna. Han ger sitt godkännande att detta var helt legitimt pga av tidseran...därmed kan man få funderingar i hans gedigna intresse för Nazism i litteraturform, som denne innehar i sin privata samling, enligt egen uppgift. Med detta ska man då förstå att även Hitler bör med den retoriken vara legitim inom ramen för "den tidsandan"?. Kan detta vara en länk mellan Jonas och Tunström? Ett gemensamt intresse för den sk "tidsandan"? Eller är det mer? En gemensam faktor kan vara även det att man vurmar för Islam, vilket inte Sd gör. Nazisterna har tillsammans med islamister det att båda håller judar och judendom som sina största fiender och hatobjekt...notera att vänsterfolk som kommunister och socialister är Palestina vänner. Nazisterna är lika fanatiska i "Mein Kampf" som islamisterna, därav deras kända sammanträffande för en tid sedan?

Tommy Funebo då? jo även här kanske vi hittar en liten fundering, i ett utav sina uttalanden på sin fulblogg. Här svarar han på frågan, om han hatar tex Svenska resande som varit i Sverige sedan 1500-talets början? läs och begrunda svaret:

"Självfallet har jag inga fördomar mot vare sig resande eller romer. Jag tycker lika illa om alla"

Är man så hatisk så man tycker lika illa om alla raser och folkslag? Ja då förstår jag även varför Funebo är så illa omtyckt inom Sd kretsarna. Rasister och antisemiter har inget att tillföra oss nationalister än mindre till detta landet.
Källor: s-info,den svenske,objektiv funeboblogg
Andra bloggar om: , , , ,

En mycket mörk dag för demokratin!!

Det är en mycket mörk dag för demokratin!
Riksårsmötet blir inställt även i Danmark för Sverigedemokraterna meddelar Sd på sin hemsida. Anledningen är att det inte går att garantera säkerheten för deltagarna, man förmodar att vänsterkrafterna tillsammans med andra fascister ur den sk autonoma sekten uppviglar till våld. Mötesfriheten för ett demokratiskt valt parti som i alla oponionsundersökningar visar på en stark uppgång och intåg i Riksdagen om det vore val i dag, kan inte hålla sin demokratiska rätt till ett möte. Ingen förändring på detta problem väntas ifrån samtliga Riksdagspartier i att ändra på denna situation. Märkligt att man kan disponera polismakten i en allsvensk fotbollsmatch men inte för att skydda folks hälsa i en sk demokrati. Vi ser nu en början på hur ett DDR liknande samhälle framträder ur Lars Ohlys syn på en sk demokrati i kommunismens namn. Måste Sd skaffa sig en egen vaktstyrka för att hålla ett demokratiskt möte nu när det demokratiska samhället viker ner för fascism och våldskommunismen än en gång?

Mest patetiskt är svensk media som skriver följande: "Sverigedemokraterna inte välkomna i Danmark" detta är mycket usel journalism och definitivt inte objektivt, vilket dom ska vara när dom upplyfter mer än en halv miljard i sk presstöd. Denna halva miljarden hade med stor sannorlikhet gjort mer nytta i dom skolor där man inte ens har läromedel. Eller på dom ålderdomshem där människor t o m dör i misär pga nerskärningar för att det råder dålig ekonomi. Vi betalar en halv miljard för att vänsterfolk tillsammans med extremister skall få sprida sin propaganda, detta utan att DU har något att säja till om.

LÄNK: SvD
LÄNK: DN
Andra bloggar om: , , , ,

Njuter med ett glas vin..när jag läser om dom tre musketörerna!

Efter en lyckad fest med goda vänner sitter man nu här i sin lugna vrå med ett sista glas vin innan kvällen är slut (ovanligt för min del). Det har varit en roande vecka med debatter som gått i det Sverigevänliga partiet SDs favör.
Njutbart surfar jag in på Tommy Funebos sida där jag ser hur min inverkan på hans fulblogg rör om i grytan med trippelvännerna rasisten Jonas (NSF medlem och innehavare utav "den svenske") , den fanatiske Sd-mytomanen Tommy Funebo och den fundamentale Sd-hataren från Helsinborgs SSU. Allihopa har dom något gemensamt...att hata Jorma. Jag ler förnöjsamt då jag ser att Funebo bannar och tar bort inlägg som han i sin förvirring tror att det är jag som skrivit...jag som är bannad från hans fulblogg!? Nej Tommy...även om jag skulle kunna lägga dit ett inlägg så är det inte jag...ett tag sen nu faktiskt! Du har fler ovänner än vad du har förstånd till att förstå se du.
Jonas NSF-aren som är Funebos privata vän flosklar om trojan på min blogg...öhhh! har du inget bättre att komma med Nazze-nöffnöff? Sen när folket ville veta vilken sorts trojan det var så vet du inte, men du fick starta om din dator? Ja du har ju förståndet i kapacitet till hur mycket hår din sort har!

Och så har vi då "viktigpetter" Martin Tunström, ja vad ska man skriva om denna gnällmupp? Han tjatar om att jag ska ta bort min artikel om när han erkände SSUs fusk om pengar och medlemsantal..glöm det Martin! Kommer du inte ihåg vad du sa? du skulle "fullständigt demolera det" ...du gick och bet dej själv i svansen vill jag påstå. Pojken som häcklade en äldre man på sin blogg för att han var dyslektiker och sen inte kan stava själv..hur rimmar det?

Vilket dilemma.. en hög SSUare, en Sd-mytoman samt en rashatande Nazze? vilka tre musketörer dom utger sej för att vara. Jag lutar mej bara nöjd tillbaka i stolen och ser hur jag lyckats röra om i stollegrytan hos dessa pateter. Ett stort tack till Magnus...det märks att du vet vad du talar om, jag skulle gärna se fram emot en fika till sommaren när jag och min familj åker igenom Helsingborg. Som sagt, nu till den sista klunken vin innan det är dags för att säja god natt.

fredag 20 april 2007

Sahlin hur var det med abortfrågan nu igen??

Inte mindre än 16 länder har samma uppfattning i abortfrågan som Sverigedemokraterna! I Malta är det bannlyst och fängelse vid abort, på Irland endast om det föreligger risk för självmord hos kvinnan. Holland, Rumänien och Portugal har även dom mindre tid än Sverige. Endast Spanien,
Finland,Storbrittanien och Cypern har längre abort tider än Sverige. Så hur var det nu Mona Sahlin, kränker Sd kvinnor tillsammans med huvudelen utav dom andra EU länderna?

Malta: Bannlyst!
Irland: Förbjudet/ endast inom risk för självmord utav kvinnan.
Slovenien: 10v
Österike: 12 v.
Belgien: 12v
Bulgarien: 12v
Tjeckien: 12v
Danmark: 12v
Estland: 12v
Frankrike: 12v
Tyskland: 12v
Grekland: 12v
Ungern: 12v
Italien: 12v
Lettland: 12v
Litauen: 12v
Luxenburg: 12v
Polen: 12v
Slovakien: 12v
Holland: 13v
Rumänien: 14v
Portugal: 16v
Sverige: 18v
Spanien: 22v
Finland: 24v
Storbritanien: 24v
Cypern: 28v

Källa SD-blogg och BBC News

(s) hyllar ofta Tage Erlander..men

Socialdemokraterna hyllar ofta Tage Erlander när dom skryter om sig själva. Även jag själv är en utav dom som gärna hyllar T.E. Men när det bekommer Socialdemokraterna så blir det märkligt, jag tänker då på den tiden då det var sk "raskravaller" i USA...
Tage Erlander sa då " Vi svenskar är lyckliga över att vara ett homogent folk". Vad skulle hända om SDs partiledare använde samma mening? Dock skulle han knappast säja så i en situation där det är faktum att problemet ligger i mäniskors ras. Varför inte detta då? nej helt enkelt för varken Jimmie Åkesson eller Sverigedemokraterna är intresserade utav "rasfrågor". Dessa härör till största delen till socialdemokraterna med förflutet i rashygieni och steriliseringar utav ickeariska samt utvecklingsstörda. Man ska ej heller förglömma att Svenska Socialdemokrater hade livligt utbyte och resande till Tyskland strax innan världskrigets utbrott. Dessa resor var till största andelen i att utbilda Nazisterna i gammal svensk rashygieni. Denna rasbiologi tog inte slut förräns 1975. Dock sitter det upp till 75% utav dessa representanter kvar inom Socialdemokratin på både riksplan och lokalnivå. För dom (s) politiker som är rädda att missta nämda politiker kan jag säja att dessa gamla rasbiologer är förmodligen inte välkomna någonstans. Däremot dom som är Sverigevänliga och värnar om välfärd, äldreomsorg, sjukvård etik och moral samt svensk kultur och språk är i riskzonen för att bli sverigedemokrater framöver.

Birger Schlaug....klarsynt summering utav debatternas debatt.

Trodde aldrig jag skulle länka till något från Mp...och än mindre från kommunisternas hemsida. Men efter att jag läst den fd miljöpartisten Birger Schlaugs sida så kommer jag dock ge en länk dit. Anser att han gjort en snygg artikel faktiskt. Besök hans sida HÄR

London och mångkultur

Ett citat från en insändare på TV4:

"När man läser alla dessa idioter med sina IQ-befriade svar skäms man nästa för att vara svensk. Har bott i London i många år och sett fördelen med invandring så kommer man hem och läser insändare från arbetslösa svenskar som bara sitter och klagar."

***************************************************************************
Var i London bodde denna person? Inte där mångkulturen slog till som hårdast iallafall!

L.Ohly uppmanar indirekt till våld emot Sd på (v) hemsida?


Lars Ohly börjar med att skriva:
"Samtidigt som vi i den antirasistiska rörelsen kämpar ute i verkligheten för att bemöta rasism och främlingsfientlighet har nu sverigedemokraterna fått möjlighet att sätta dagordningen i den offentliga debatten - och deras dagordning är ett hot mot demokrati och mänskligt värde i Sverige."
Ja hur dom bekämpar det dom kallar "rasism" vet Sverigedemokraterna som nu måste hålla sina möten utomlands för att undvika våld ifrån vänsterpartister mfl. Därefter följer han upp med en ren och indirekt uppmaning till våld emot Sverigedemokraterna och dess sympatisörer och väljare med:
"
Det kräver också att vi verkligen ser till att
genomföra vår målsättning att finnas på plats inom 24 timmar varhelst
sverigedemokraterna eller andra rasister propagerar.....
Nu får vi jobba ännu hårdare. Tillsammans ska vi se till att sverigedemokraterna inte kommer in i riksdagen"
Du visar vilken sorts demokrat du är ohly. Och nu vet vi vem som kan antas uppmana AFA till våld emot Sverigedemokrater!!
Man får hoppas att folk får veta vad ni "egentligen" står för och vilka motståndare ni är till demokrati och mänskliga rättigheter samt mötesfrihet. Jag mår illa!

torsdag 19 april 2007

Vilken debatt..jag skäms!

Ja jag skäms över att jag en gång varit Sosse..jag t o m tyckte Mona var en reko kvinna under början på 90 talet. Jag är sannerligen glad att jag en solig sommardag för en del år sedan, tog emot en broschyr ifrån en Sd sympatisör i bara förbifarten. Att denna broschyr fick mej till att ställa mej mitt i vägen för gångtrafiken på trottoaren och läsa utav ren häpnad säjer sitt....där stod vad jag tyckte politiskt!!
Att se denna muslimvurmande kvinna flosklera i debatt med Jimmie Åkesson idag var verkligen uppiggande. Än mer än någonsin är jag säker på var jag står politiskt. Jag tänker inte skriva något specifikt om debatten utan hänvisar till länkar, mest pga att jag är alldeles för politiskt färgad. Skall tilläggas däremot, jag höll jag på att tappa hakan i samma veva som Lars Ohly höll på att tappa ansiktet i eftersnacket..citerar:
"Vi finns och bekämpar nazister och rasister (läs sverigedemokrater)varhelst dom finns inom 24 timmar...på gator och på torg"
Har vi fått se en "anonym" AFA ledare hålla på och försäga sej??
LÄNK
LÄNK Debattörerna Stig-Björn Ljunggren och Dick Erixon!! LÄS.

Svar till fulbloggaren med aliaset "Tommy Funebo"

Du ställer följande fråga på din fulbblogg:

"Under debatten i TV4:s Kvällsöppet dök romerna upp som exempel när man debatterade integrationspolitik. Sverige är inte romernas hemland, tyckte Jimmie Åkesson, partiledare i Sverigedemokraterna. Hur kommer detta att tas emot av SD:s egen norrbottniske zigenarhövding, Jorma Lindgren? Kanhända han byter parti till ND..."

Svaret är enkelt...jag tillhör inte Romer utan Svensk Romanes..väsentlig skillnad för en som är läskunnig.
Med Romer menade Jimmie Åkesson säkerligen Finska Zigenare..och deras hemland torde då vara detsamma som ditt. Han har även helt rätt..Sverige ÄR inte Romers land och har aldrig varit utan Svenskarnas. Så visst skulle jag även kunna samstämma med ND i en sådan fråga. Zigenarhövding? Javisst jag är lika mycket andel Zigenare som din andel är släkt med Fulejoe ( SE BILD)...ganska lika på mycket men skiljer sig en del till både det yttre och kulturellt. Åtminstone är det så för mej...vad det gäller dej och skillnaden på Fulejoe låter jag andra uttala sig om!!
Och detta utan att kränka Fulejoe..
För dom som undrar varför jag ger svar till Funebo här på min blogg...han bannade mej pga att han irriterade sej över att jag är som han sa "ickearisk".."tattare" och pratar "tattarklyk". Att vara svensk resande och sympatisera med Sverigedemokraterna sticker i denna "antirasists" ögon...Detta visar var denna person står i sin lilla sjuka värld!

Glädjande för Sd i dessa tidningsfrågor.


Nu ska man inte se dessa frågor om vilket parti du skulle rösta på om det vore val idag. Men dock är det ändå lite glädjande för oss som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Ta gärna en titt på dom två mätningar som varit i veckan!
Sd 24,5% respektive 17,2%.

Helsingborgs dagblad

SvD

Tillägg: HD har varit snabba med att ta bort "dagens fråga" detta då Sd blev näst största parti med 26 %.

Martin Tunström och SSu Hbg debattvakar.


Martin Tunström som mest är känd för att vara den första från SSu som erkände deras fusk för flertalet miljoner skattekronor orerar och lägger flosklar över debatten ikväll mellan (S) och (Sd).
Det skrivs så här på hans S-blogg ikväll:
"att det ur ett kommunikationsperspektiv inte lämpar sig att debattera med ett parti som Sverigedemokraterna i tv...när tv-tittarna ser att programledaren, i detta falla Adaktusson, är med och ”pucklar på”....djupt antiintellektuella ...."
Sen följer något med Torbjörn fälldin 1976...bla bla bla...Olof Palme 1973 bla bla bla...därefter kommer:
"debatten mellan Åkesson och folkpartiets pressekreterare Erik Ullenhag så var det pinsamt när Ullenhag blandade bort korten och menade att Sverigedemokraterna bl.a. skulle ha sin grund i Nationalsocialistisk Front (NSF). NSF bildades först 1994 ...märkligt att SD skulle ha hämtat sin grund i NSF när Sverigedemokraterna bildades 1988 (jorma säjer HEHEHE)..Debattmässigt är det viktigt att hålla sig fakta så att motståndaren har så få möjligheter att misstänkliggöra riktigheten i ens argumentation. (jorma säjer VA??)....bla bla bla..."
Ja mest är det samma gnäll från SSu aren...orkar inte ens läsa skiten på hans floskblogg.
Däremot så framgår det tydligt att dom är rädda för att debattera emot Sd och hoppas på att proglamledaren ska hjälpa dom!

Dagens fråga på Helsingborgs dagblad!

HD förgrymmar sej över att Sverigedemokraterna får så enormt starkt stöd på "Dagens fråga".
Läs mer HÄR
Inget som är speciellt förvånande att Sd just nu har stöd utav nästan 23% på deras sida!

Tommy Funebo utger sej för att vara partimedlem när han sprider lögner om Sd!!


Sd-mytomanen Tommy Funebo påstår sej företräda Sverigedemokraterna när han framför sina lögner. Han står bakom påståendet att Sd själva skulle ha riktat ett bombhot emot sej själva. Denne fulbloggare står bakom ett stort antal bloggar och andra sidor där han bla påstår sej vara andra kända personer. Han har tex även nyligen öppnat en blogg som han använder till att göra grova och perversa trakasserier emot Cecilia beckroth (fd Piratpartiet).
Även andra perversa bloggar ryktas det att denne person står bakom som tex denna. Kan man sammankoppla den med hans personligt starka arrangemang om en Sd-homogrupp under hans tid i Sd?
Även här kan man se hans metoder.

Idagens artikel ifrån PK-blaskan Focus läser man följande som har påståtts utav ovan nämda person:

"– Bokningen av hotellet utanför Nacka var ett försök från partiledningens sida att blidka kritikerna i Stockholm, menar en uppgiftslämnare. Personen säger att partiledningen redan från början ville ha konferensen i Skåne eller möjligen i Danmark. För att lösa »problemet«, hävdar källan – som är kritisk till Jimmie Åkessons ledarskap – bestämdes att två unga medlemmar i partiet skulle framföra ett hot mot hotellet."

Utredaren Lotta Finnson vid Nackapolisen har inte tidigare hört uppgiften om att partiet självt låg bakom hoten, men säger att detta ska undersökas, vilket välkomnas utav det grövsta!
Man bör spåra samtalet och därmed undanröja dessa grova påhopp på både parti och partirepresentanter. Hela uppdiktningen på Focus är rena lögner i syfte att smutskasta Sd. Det finns en anledning till detta ifrån T.Funebo, han riskerar att avslöjas i sina lögner som han framfört till bla Expo vilket skulle bli ytterst pinsamt för honom. Han riskerar även att bli av med sin "inkomst" som består i att käna pengar på sin fulblogg när nu media släpper sit PK-grepp allt mer, vilket skulle bli förödande för denne person som är känd för att vara arbetsskygg när det gäller kroppsarbete.
Källa: Objektiv Funebogranskning på Funebobloggen. Samt tidningen Focus.

Notera: Likheten mellan apan och Funebo är inte relevant för artikeln. Apan vill inte under några som helst omständigeheter bli sammankopplad med en förmodad sjuklig mytoman!

Fick sina halsar avskurna pga att dom var kristna

Man rapporterar idag att 3 personer på det kristna förlaget Zirve blev bakbundna och därefter fick sina halsar avskurna (halal). Zirve distribuerar biblar och andra kristna böcker i Turkiet. Förövarna som är mellan 19-20 år avrättade bla en tysk medborgare. 10 stycken har gripits för dom groteska och typiskt fanatiskt muslimska illdåden. Enligt turkisk press bar alla de som greps på brottsplatsen ett brev på sig. I brevet stod "Vi gjorde det för vårt land. De försöker ta ifrån oss vårt land och vår religion".
Polisen har ännu inte sagt något om motivet för morden, men turkiska dagstidningar är överens om att religiös fanatism sannolikt låg bakom. Åtskilliga tidningar kopplade överfallet till andra attacker mot den kristna minoriteten i det huvudsakligen muslimska Turkiet. De tre halalslaktade Protestanterna var enligt polisen den 46-årige tysken Tilman Geske och de turkiska medborgarna Necati Aydin, pastor i Malatyas protestantiska församling, och Ugur Yüksel. Geske beskrevs som vanlig medlem av samma församling medan Aydin och Yüksel var anställda på Zirve.
Källa:TT

Man borde ta detta som en varning för vad som eventuellt kan komma att hända även här i Sverige!

Sverigedemokraterna svarar (s) i Expressen!

I dagens internetupplaga utav Expressen svarar partiledare Jimmie Åkesson och partisekreterare Björn Söder på Mona Sahlin och Marita Ulvskogs tidigare inlägg om den kommande debatten i Tv4 ikväll. Socialdemokraterna kallar debatten för "renhållningsarbete" vilket enbart talar för deras syn på dom ca 4% som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Läs hela den mycket givande artikeln här.

"Klockan 16.00 på torsdagen kan du få chans att göra det flera av riksdagens politiker redan har gjort: debattera sverigedemokraternas Jimmie Åkesson skriver Expressen.HÄR"

i Danmark går politiker på bred front ut och försvarar sverigedemokraternas demokratiska rättigheter.

Regeringspartierna i Danmark fördömmer kraftigt i hur Svenska demokrati, mänskliga rättigheter
kränks ständigt. PKs behandling utav Sverigedemokraterna och dess väljare är något som retar upp dom demokrativänliga Danskarna. På Sverigedemokraternas hemsida går det att läsa följande:

"Björn Söder medverkade på onsdagen i dansk TV där danska politiker på bred front försvarar sverigedemokraternas rätt att hålla Riksårsmöte.
I Sverige har riksdagspartierna tigit men i Danmark går politiker på bred front ut och försvarar sverigedemokraternas demokratiska rättigheter.
Det är politiker från Dansk Folkeparti, socialdemokraterna och den socialistiska Enhedslisten som i onsdagens TV-inslag i danska TV2 Lorry kritiserar att sverigedemokraterna inte tillåts hålla möte i Sverige. Jesper Langballe från Dansk Folkeparti ifrågasätter också om Sverige egentligen kan kalla sig för en demokrati i västerländsk betydelse."

Se det Danska inslaget ifrån Dansk TV2 HÄR

Spänningen stiger inför debatten mellan (s) och (Sd)!


Vilka frågor kommer diskuteras? Kommer det randera i en lång rad smutskastningar? Kommer debattledaren agera objektivt? Ja frågorna är säkerligen många hos folket. Men en sak är säker...hur det än går så vinner Sverigedemokraterna. Detta då folket är trötta på intergrationspolitiken, elitpolitiker,och PK politik som förs utav samtliga riksdagspartier. En Danmarkifiering utav detta landet är vad som behövs, och dom enda som vill göra detta är det parti som är värdekonservativt och svenskvänligt...Sverigedemokraterna!
Med Vänsterns och alliansens politik kommer vi se en ytterlig ökad kriminalitet och rasering utav välfärdssamhället, en muslimifiering i allt högre grad, svensk lag och kultur urholkas till förmån för mångkultur och smygande sharialagar. Tacka nej till detta genom att granska SDs politik, väl då finner ni vad som finns bakom PKs ettikett och smutskastnings kampanjer emot partiet...ett parti som är för och inte emot svenska folket!

onsdag 18 april 2007

Samtliga Riksdagspartier vill nu debattera med Sd!


Samtliga Riksdagspartier vill debattera med Sd på både riks och lokala planet. Detta påstår internetblaskan GP efter att dom gjort uppringningar till partierna. Daniel Poohl från den antidemokratiska AFA tidningen Expo kommer med sedvanlig vänsterfloskel som följande uttalande:
"Att debatten kommer just nu, några månader efter valet är inte överraskande. Det är en återkommande cykel, säger han.....till exempel, lanserade socialdemokraterna en kampanj om hur man skulle stoppa Sverigedemokraterna. Nu gör de samma sak, men taktiken är en annan...debatt ett bra sätt för partierna att slå hål på Sd:s argument om att de är utsatta för en bojkott av andra partier.
- Om partierna debatterar blir det svårt för Sverigedemokraterna att fortsätta att spela på det....Daniel Poohl tycker sig också se en tendens hos andra partier att de betraktar Sd:s väljare som dumma"
Att Sd är utsatt för bojkott är väl knappast något som Sverigedemokraterna själva kommit på? Det är väl så känt att detta var PKs tidigare taktik!
Man fortsätter med:
"Även journalistkåren börjar ändra inställning till hur Sverigedemokraterna ska bevakas. Och det beror främst på valframgången. De flesta redaktionschefer och nyhetschefer som GP talat med säger att nyhetsvärderingen förändrats eftersom partiet finns representerat i flera kommuner.... Daniel Poohl säger att journalister styrs av sina känslor när de ska bevaka Sverigedemokraterna.
- Plötsligt blir de rädda för att göra reklam eller propaganda och gör då dålig journalistik."
Att media styrs utav sina egna politiska uppfattningar och känslor är knappast något nytt!

Svensk media är en skandal!

Att media går PK politikers väg och avböjer från sitt kodex om objektivitet är väl så känt. Detta kan man läsa om här. Dock visar även följande på vilken skandal media omger sig med.
"En ny undersökning från Quick Response om hur Sverigedemokraterna har skildrats i pressen under årets tre första månader oroar: Av omnämnanden i 248 artiklar var bara 12 av granskande slag."

(Sd) tar debatten med (S) imorgon

Imorgon är det så dags med debatt mellan Sverigedemokraternas partiledare Jimmy Åkesson, och det svenskfientliga samt mångkulturistiska massinvandringspartiet socialdemokraterna. Islamförespråkaren och shariavännen Mona Sahlin kommer att ställas emot väggen ordentligt. Man vill gärna höra vad hon menar med uttalanden som "jag hatar allt genuint svenskt" osv. Man undrar om allianspartiernas ledare står på kö nu?

Vad har hänt med Expo?

Man läser följande uttalande utav Daniel Poohl i Gefle Dagblad.

"Det är skandal att sd inte kan få hålla ett möte i Sverige, säger Daniel Poohl, chefredaktör för tidningen Expo. Det stora problemet är när folk tackar nej på grund av rädsla för bombhot och oroligheter."


Man kan även läsa något som kan liknas vid att även Expo börjar tröttna på bla AFAs våldaktioner emot Sverigedemokraterna och dess representanter. Dock skall man veta att detta är spel för gallerierna i rädsla för att svenska folket, och utländsk media skall reagera starkt på hur demokratin och männskliga rättigheter för utav PK-folket i Sverige!
En annan anledning till deras helomvändning är att Sd nu mer och mer tillåts uttala sig i media, därtill kommer Expo riskera en granskning, och det är skadligt för dom med tanke på att dom har starka band till AFA samt har kriminella såsom mordbrännare mm inom deras organisation.
Tro inte för en sekund att Expo har några andra tankegångar i sitt inlägg och uttalande i GD.

Och HÄR finner man varför media tillsammans med tex Expo har agerat som dom gjort/gör...alla står tydligen på kö för att få berätta nu helt plötsligt!?? VAD HAR HÄNT???

tisdag 17 april 2007

VILL NI SE HUR FULEJOES SMUTSKASTNING UTAV SVERIGEDEMOKRATERNA KAN SE UT?


Fulbloggaren Tommas Fulejoe känd för att bruka som oftast grovt trakassera folk, speciellt dessa som har anknytning till Sverigedemokraterna. Han har en förkärlek att hata folk som han kallar bryskt för "ickeariska" om dom råkar sympatisera med Sverigedemokraterna och ej är "ariska" enligt honom själv. Detta har han gjort både på sina egna bloggar och många andras i trakasseringssyfte. Oftast görs detta i olika alias och med olika mailadresser osv. Han är föredetta skribent i en nazistblaska och har även tidigare varit medlem i Sd tyvärr. Dock blev detta för mycket för partiet som inte vill hysa hans kategori utav folk. Fulbloggaren har ofta försökt sätta Sd eller dess representanter i dålig dager inför allmänheten, ibland med rena lögner och andra påhittigheter. Detta då hans tillvaro tyck drivas utav enbart hämdbegär till sin fullo. Senare tidens mest omnäda var då fulbloggaren påstod att Sd själva hade bombhotat sig (se Funeboblogg ovan)
Ett annat utav dessa tokspel var när han förökte få Sd till att bli anmälda för varumärkesintrång utav sin partisymbol. Han påstår att blåsippan skulle vara ett plagiat utav ett parti kallat "högerpartiet de konservativa" med 29 medlemmar.Deras logga kan man se på BILD 2. Sverigedemokraternas partisymbol är som bekant BILD 1 och har sitt ursprung i vad som omnäms som "orginalbild". Det står upp till var och en att bedömma vilken blåsippa som är sprungen ur "orginalbilden"! Dock påstår Tommas Fulejoe att Sverigedemokraterna har kopierat dom "konservativas" blåsippa!?
Detta är enbart ett utav Fulejoes smutskastnings försök enligt min mening!

Man undrar då om han verkligen är så "objektiv" angående Sd som han vill påstå? Bör han inte då göra samma objektiva granskning i andra partiers partilogga. Jag tar ett exempel mellan Centerns partilogga och den som används utav Youth Development?

Hur ser denne fulbloggare på dessas likhet? Eller gäller dom "objektiva" smutskastningarna enbart Sverigedemokraterna? Nu förväntas inget svar från vederbörande utan dennes tjatter fortsätter säkert ibland hans jämlikar...ät en banan och var glad!

Fotnot: aliaset Tommas Fulejoe är fingerat. Även inlägget om detta ämne är vad jag förnuvarande kan se borttaget från fulbloggarens sida i skrivande ögonblick!

Sverigedemokraterna möter Ortmark i Axess.

Man skriver idag följande på Newsdesk.

"Sveriges åttonde största politiska parti som finns i 141 av Sveriges kommunala församlingar heter Sverigedemokraterna. Partiet vill inte kallas främlingsfientligt, rasistiskt, högerextremt eller nazistiskt.
Men vad är sanningen om Sverigedemokraterna? Partiledaren Jimmie Åkesson svarar i Ortmark på söndag kl. 21.30 i Axess TV."

måndag 16 april 2007

Sverigedemokraterna kommer att hålla sitt riksårsmöte i Danmark den 28-29 april.

På måndagseftermiddagen fick Sverigedemokraterna klartecken från en konferensarrangör i Köpenhamn. Detta är en skam för Sverige och visar klart hur PK fungerar i detta landet!
Att ett folkligt valt parti med 3,5-4,5% utav väljarkåren bakom sig inte ens skall kunna hålla ett Riksårsmöte utan att bli attackerade med våld ifrån vänstersympatisörer mm. Sverige.. världens mest jämlika och demokratiska land....SÅ F*N HELLER landet är ett sjunkande Titanic!
Leve Danmark och dess äkta demokrati!!

"Absurt att vi inte kan hålla mötet i Sverige. Det säger något om tillståndet för demokratin i Sverige" / pressekreterare Mattias Karlsson.
Att hålla årsmötet i Danmark blir dyrare för sd. Mattias Karlsson klandrar i första hand de vänsterextremister som attackerar partiets möten, men även det svenska politiska etablissemanget. Vilket man bara kan instämma i!
"Svenska politiker har inte tagit attackerna mot oss på tillräckligt allvar, de har inte fördömt dem tillräckligt kraftigt. Däremot upplever vi att polisen tar det på allvar sedan Eslövshändelserna i höstas" /Karlsson

Går inte att debattera emot Sverigedemokraterna

Man skriver följande om debatten mellan Jimmie Åkesson och Erik Ullenhag (i adaktusson från förra Torsdagen)i Trelleborgs allehanda idag.

"Hittills har jag inte sett någon som klarat av att klart vinna en debatt med Jimmie Åkesson. Och med det menar jag att Jimmie Åkesson knappast tappat några av sina sympatisörer när han synts i tv-rutan, utan snarare vunnit några ytterligare.
Erik Ullenhag var inget undantag. När han spelade ut NSF-kortet* så gjorde han det rakt i Jimmie Åkessons händer."

Det blir debatt mellan Sahlin (s) och Åkesson (sd)


Debatt i Tv4 blir av denna veckan mellan Mona Sahlin (s) och Jimmie Åkesson (sd), trycket från media blev för stort!
Socialdemokraterna kallar detta för "renhållningsarbete" och att man måste ta debatten emot "extremisterna" dvs Sd som har sitt ursprung i BSS....inte ett ord om sitt egna förflutna i sammarbete med Nazisterna eller rashygenin fram till 1975, samt utbildningen utav SS i rashygien innan ww2.
Socialdemokrater ute i kommunerna rasar över (S) ledningens beslut och säger " ta inte en debatt som är omöjlig att vinna". Man befarar att Sahlin inte ska kunna förklara ett alternativ till varför vi ska ha en utav världens högsta invandrings kvot i förhållande till vår folkmängd. Andra argument är "Hur vi än gör så vinner Sd", "....det är svårare att övertyga folk om att mångkultur är till gagn för Sverige idag".
TILLÄGG! Debatten sker i Kvällsöppet i TV4 på torsdag kväll. Andra bloggar om: , , ,

söndag 15 april 2007

Dagens odemokratiska kommentar?

Den hittar man ibland inläggen på Expressens floskelsida "ledaren".
Den låter så här:

"
SvD tillåter röstning även på SD, gå går det så här illa:
http://www.svd.se/apps/Votation/Statistics.asp?QID=2580&r1=7637&NoC"

Ta en titt på länken så förstår man vad denne odemokratiske person syftar på !

Debatt mellan Sd och M på Tv8 kl.21.00 ikväll.

Aktuellt inrikesmagasin från 2007. Moderaterna debatterar med Sverigedemokraterna. Huvudgäster är moderaternas partisekreterare Per Schlingmann och Sverigedemokraternas utmärkte partiledare Jimmie Åkesson. De ska diskutera frågor som integration, sysselsättning och familjepolitik. Övriga gäster som ska kritisera Sverigedemokraternas politik är Anastasia Georgiadou, företagare och ledamot i Svenskt näringslivs arbetsutskott, samt Stig-Björn Ljunggren, statsvetare och debattör. Programmet avslutas som alltid med nyhetssnack i "Presspanelen" och politiskt skvaller i "Det ryktas i Rosenbad" med extremisten Niklas Svensson känd från Politikerbloggen och för intrånget utav (Fp).

Dagens PK-Haj


Dagens PK-haj står i en klass för sig själv utan konkurens!
Utnämningen går till PM Nilssons insändare på Expressens ledaresida
Artikeln är "Sverigedemokraterna är ett uppblåst spöke" och framställs mer som en desperat "vänsteraktivists" sista andetag. Rena påhopp med osmakliga floskler i Expressens namn. Reaktionerna är starka ifrån läsarna, där får denne Expressenskribent inget medhåll. Totalt avsågad blir han utav Svenska folket. Man är kort och gott trött på medias smutskastningar utav Sverigedemokraterna och dess väljare. Denne patetiske och väldigt extremistiskt lagda person kommer med vänsterfloskler i hagelform med uttal som tex detta:

"Sd är ett rasistiskt parti med rötter i nynazismen som hetsar mot personer med annan hudfärg än den traditionellt svenska. Inget demokratiskt parti vill hjälpa till att sprida deras budskap genom att bjuda in dem i debatten.....De etablerade ickerasistiska partierna har ansett att de förlorar sakdebatten eftersom de inte har några svar på de frågor om invandring som sd driver....Sd är ganska ensamma om att anse att sådana som Zlatan inte hör hemma i Sverige. Ytterst få tycker att Sverige ska lämna FN-systemet och avskaffa rätten att söka asyl. De flesta ser med egna ögon att svensk ekonomi har vidgats av invandringen. Städbranschen, taxinäringen, småbutikerna, kollektivtrafiken, restaurangerna, skomakerierna och äldrevården skulle få stänga igen om de senaste 30 årens flyktingmottagande aldrig skulle ha inträffat."

Eehhhh?????? Lever PM Nilsson i samma land som vi andra?!!


Detta blir än mer aktuellt LÄS HÄR!!

Gå in på Expressen och tyck till om dennes anklagelser,lögner och ibland rena fantasier om Sverigedemokraterna!
Dagens PK-Haj utan någon som helst konkurens får detta bli!

Monaeffekt? Knappast!

Det fabuleras i olika medier om Socialdemokraternas uppsving skulle kunna bero på en sk Monaeffekt. Detta tror jag knappast då (S) hade uppsving innan hennes tillträde. Det torde istället bero på att folket är missnöjda med alliansens politik i dom obekväma frågorna. Speciellt kan detta häröra ifrån bidragsnerskärningarna?
Socialdemokratin är kända för att vilja ha folk i bidragsberoende då dessa anses vara sk "säkra" väljare. Märkligast med detta parti är att det svängt ifrån ett arbetarparti till ett bidragsparti under omvandlingen utav Sverige till förmån för mångkultur. Allt verkar kretsa runt att inneha "makten". Makten är viktig inom Socialdemokratin, detta kan man se tydligt i deras argument emot Sverigedemokraterna. Sd är ett hot emot båda blocken då detta anses rubba den sk balansen inom riksdagen. Detta har klargjorts flertalet gånger ifrån (S), speciellt ifrån SSU håll. Sd är inte ett parti som ställer sig inom varken höger eller vänsterblocket, utan snarare som ett eget block emellan dom makthungriga PK-partierna.