lördag 1 september 2007

Nya Brinnande nyheter från den muslimska världen
Åh så hjärtansfullt utav Stockholms muslimer som vill hjälpa till och mana andra muslimska barbarer att ta det lugnt. Noterade att på Fröken Sveriges blogg står följande om denna saken:

"Efter att en svenska flagga brändes i Pakistan i fredags pågår i muslimska kretsar i Sverige intensiva försök att hindra läget från att spåra ur. Sveriges muslimska råd och Islamiska förbundet, som bland annat driver Stockholms moské, har bildat en krisgrupp för att förhindra en ny global kris."

Visst...och Stockholms Moské har man ju fullt förtroende för efter detta:

"
På Stockholmsmoskén, Sveriges största moské, säljs kassetter med fundamentalistiskt innehåll. På kassetterna ber man gud om hjälp med att utrota judarna och uppmanar till Jihad, ett heligt krig."

"Domens dag ska inte komma förrän muslimerna kämpar mot judarna. Muslimerna ska döda dem och judarna ska gömma sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden ska säga: Åh, muslim, det är en jude bakom mig. Kom och döda honom."

Ölands fana brinner i muslimska världen

Nåväl utifrån vad man läser här vad fröken Sverige grävt fram så tänker man ju närmast att Muhammed sa ju att det var tillåtet för muslimer att ljuga för dom otrogna hundarna!! Och hundarna är tydligen vi....eller är det rondellhunden Muham......

Tillägg och läsvärt

Överfallet på Maud Olofsson i Kalmar


Enligt Expressen så var Centerns bondkärring nr1 nära på att bli överfallen av en mycket gammal herre när han skulle ta henne i hand. Mannen föll dock ihop och raserade ett kamerastativ på vägen fram till henne. Detta var mycket skrämmande och oerhört otäckt att denna äldre herre kunde komma så nära Maud säjer CUF-ledaren Magnus Andersson. Efter en utav PK juornalisterna varnat till SÄPO gorillorna om denna oerhörda och våldsamma händelse så grep dessa in med hela styrkan. Man tog in den äldre herren för ett kraftfullt förhör som varade i 30 minuter, därefter kom Polisen som låste in den våldsamme äldre herren. Enligt Expressen satt mannen i säkert förvar ännu efter 4 timmar. Ja tänk vilka resurser det finns hos SÄPO ibland, och tänk vilket otroligt våld detta var emot en sk etablerad politiker..

Bondkärringen blev väl snarast frustrerad över att det för en gångs skull fanns en karl som ens ville kladda lite på´na. Stackars Maud, men bra vakthållning har hon....det är ju liksom skillnad på politiker å politiker och brott och brott...detta var ju grovt jämfört med det lilla som Martin Kinnunens flickvän fick utstå.

Mer om "Finkens" avsikter med sina lögner!

Finken anklagar Sverigedemokrater för att vara våldsamma och lögnhalsar. Här följer en länk där han uppmanar till vänsterextremt våld som den extremistledare han är!
Om finkens ledarroll som extremistledare

Klicka gärna på bilden nedan så ser ni extremisternas (kommunisternas) resonemang och anledning till allt våld emot demokrater som SD och dess företrädare är! (redogorde detta på Politikerbloggen men det blev tydligen för magstark för dom)

Miljövänligt alternativ?


Var står Miljöpartiet i frågan om Rondellhunden?


Man säger sig värna om yttrande- och tryckfriheten. Men samtidigt ställer dom frågan om Nerikes Allehanda bör yttra allt som man får yttra enligt Svensk grundlag?

Självklart ska man följa Svensk yttrandefrihetslag här i Sverige, om man inte är tillfreds med lagarna i ett land man påstår sig ha flytt till kanske man bör avväga att flytta till ett mer kulturellt och religöst likt land!
Nej kära maskrosor, erant yttrande var knappast "miljövänligt" ur yttrandefrihets- eller demokrativänlig form.

fredag 31 augusti 2007

Fakta bakom Finkens sk vittne!

Publicerar här ett gästinlägg ifrån Robin här på Jormas Sd om den förre detta Sverigedemokraten.

**********************************************************************************

Med anledningen av den patetiske "Finkens" massmediala utsvävningar, kommer lite bakgrundfakta i det politiska åtal som f d sverigedemokrat är anklagad (men ej dömd för). Invigda i fallet påstår dessutom att vänsterextremisten Kenny Hjälte är den som identifierat en röst. Förutom att Hjälte numera jobbat för EXPO så har han för vana att trakassera politiska meningsmotståndare, och då främst Sverigedemokrater. Hans brottsliga och vänterextrama bana består bl a att ha stått och skrutit i programmet Sydnytt och tidningen Sydsvenskan om nedrivningar av valreklam av Sverigedemokraterna från Malmö stads bussar.


Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder kommenterar nu uppgifterna om föredetta partikamraten som hotat en handikappad 22-åring i Helsingborg.

- Jag hoppas att den som gjort sig skyldig till ofredandet av Fredrik Jönsson också blir dömd för det, skriver Björn Söder i ett mejl till Politikerbloggen.

Politikerbloggen publicerar här hela Björn Söders mejl.
Mejl från Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder, 31 augusti 2007:

Har läst runt om på tidningssajter och Politikerbloggen att en fd sverigedemokrat skall ha ringt och hotat Fredrik Jönsson från Sveriges kommunistiska ungdomsförbund. Om uppgifterna stämmer är det djupt beklagligt och vi tar starkt avstånd från det som påstås ha hänt. Vad gäller den utpekade helsingborgaren och fd sverigedemokraten så hade partistyrelsen öppnat ett uteslutningsärende efter valet eftersom mannen ljugit i sin vandelsförsäkran och inte uppgett sitt digra brottsregister. Han föregick uteslutningen, efter att partiets utredning var klar och partistyrelsen skulle utesluta honom, genom att självmant lämna partiet och det uppdrag han hade i kyrkofullmäktige. De flesta av brotten begick han under sin tid som medlem i kristdemokraterna men givetvis pekades inte kristdemokraterna ut för det. Däremot pekas sverigedemokraterna ut i detta fall trots att han inte längre är medlem i partiet.

I tidningsartiklarna och TT-meddelandet vill man göra gällande att helsingborgaren ringt upp Fredrik Jönsson och hotat honom på grund av att han är en sk “antirasist” och har en “cp-skada”. Det som tyvärr inte framkommer är att Fredrik Jönsson deltog i den våldsamma attacken mot sverigedemokraternas möte i Eslöv i oktober i fjol, där bland annat undertecknad fick föras till sjukhus med illa åtgången arm. Inte heller nämner man att Fredrik Jönsson satt i TV4:s morgonsoffa i Malmö tillsammans med undertecknad på måndagen efter attentatet och tyckte att det var helt okej att jag blev överfallen och skadad. Sådana uttalanden väcker givetvis känslor och ilska. Det måste man förstå. Dock kan man aldrig acceptera att en människa ofredas på grund av sina politiska åsikter. Att den person som sägs ha hotat Fredrik Jönsson dessutom skall ha uttryckt sig nedsättande om honom på grund av hans handikapp gör naturligtvis saken ännu mer bedrövlig.

Att man inte skall bli attackerad, hotad eller på annat sätt ofr

Vad har Öland gjort muslimerna för ont?

Man undrar varför fundamentalisterna bränner upp den Öländska flaggan?

scrintpreen från Aftonbladet
***********************************************************************************

Fakta om den Öländska flaggan:

Under 1970-talets första hälft komponerade två Ölandskonstnärer denna flagga. Den gröna färgen ska symbolisera vegetationen på ön.
Färgernas motsatta placering jämfört med Ölands flagga visar på de båda öarnas likartade drag och gemenskap som Sveriges två stora Östersjööar.

(Källa "Nordiska korsflaggor" av Per Andersson)

Lite skoj om kommunistledaren.

Lars Ohly var ute och åkte på den skånska landsbygden i sin val-buss.
Plötsligt sprang en gris upp framför bussen, och chauffören hade inte en chans att väja undan, utan körde på grisen som dog på fläcken.
Lars sa åt chauffören att gå upp till bondgården och berätta
vad som hänt deras gris.
En timme senare kom chauffören tillbaka med kläderna i oordning rökandes en fet Havanna cigarr och med en vinpava i ena handen.

- Vad hände? Frågade Lars.

- Jo, bonden gav mig vinaren....hans fru cigarren och sedan fick jag ha otroligt skön sex med deras 20-åriga dotter.

- Herregud, Vad har du sagt till dem? undrade Lars.

- Jo, jag sa bara....Jag är Lars Ohlys chaufför och jag har haft ihjäl svinet här ute på vägen!!!

Vem kränker vem egentligen?


Muslimerna runt om i världen påstår sig vara kränkta för några bilder i Svensk media.
Man undrar hur dom kan bli kränkta egentligen? Vi vet att det finns ca 500 000 muslimer i dagens Sverige, och samtliga läser uppenbarligen Nerike Allehanda. Och som inte detta var nog så läser uppenbarligen även alla Iranier inklusive deras nazistiske president samt hela Pakistan denna lilla tidning!?
Att rita en ful gubbe med skägg som mer eller mindre påminner om en 5 årings första lyckade dagisteckning på jultomten korsad med en julbock, är tydligen så enormt kränkande för alla NAs läsare i hela muslimska världen, så att dom hedrar oss med att bränna Reinfeldt-dockor och något som ska liknas vid Svenska flaggan. Att bränna Svenska rikes och Svenska folkets fana är tydligen ingen kränkning enligt dessa fundamentalister?
Men värst utav allt är nog den kränkning dom gjort emot oss Svenskar när dom färgade flaggan GRÖN OCH GUL!!
Skall dom gröna fälten symbolisera muslimernas övertagande utav Sverige som nation?
När Svenska muslimer ringer ner till sina länder dom flytt ifrån och gnäller över en streck-gubbe med skägg, så kan dom väl åtminstone berätta hur vår flagga ser ut? Man får kanske vara glad att ingen satte skägg på Reinfeldts-dockan som dom brände.....
SvD

Anmälan om personuppgiftsbrott ifrån vänsterextremisten Jinge


Den allmänt kände vänsterextrema kommunisten hotar med att anmäla vederbörande för brott emot personuppgiftslagen. Nåja polisen är säkert vana vid att denne person springer med anmälningar emot alla som inte tycker som han. Dock har jag tagit emot inlägg på min blogg som är direkt personligt kränkande, vilket gör att man till sist tröttnar och blottar IP adresserna (se bild) från dessa extremer. Detta gjorde jag idag här!
Om sedan folk känner sig träffade för mitt antagande om kommentarens samt diverse IP adressers ursprung är inte mitt problem.

Ett lögnaktigt Vänsterextremt typiskt beteende!

Uppenbarligen så lyser en vänsterextremist på media världens PK himmel just nu. Ett lögnaktigare uttalande än detta får man leta efter!!

"
Fredrik Jönsson har aldrig träffat på Helsingborgaren i det politiska livet men eftersom han är aktiv antirasist är trakasserier och hot vanligt, säger han. – Jag blev jävligt chockad men är egentligen inte förvånad. Jag vet att det är såhär den högerextremistiska rörelsen agerar."

Du är så full utav lögn Finken! Du är notorisk skribent på den vänsterextrema sidan socialism.nu, där du och dina idelogiska jämlikar skryter för varandra om hur ni bäst utövar våld emot Sverigedemokrater och deras familjemedlemmar! Gott folk..se nedan i hur diskussionerna förs...ni kan även se att partiet Rättvisepartiet Socialisterna tipsar vänsterextremisterna om uppgifter angående Sverigedemokraterna i syfte att få till våld emot dessa!


"– Sverigedemokraternas förtroendevalda visar ännu en gång det svenska folket hur nära partiet ligger den nazistiska ideologin och vad de har för åsikter om de grupper som de är emot, som t.ex. invandrare och handikappade.."

Märkliga ord ifrån Fredrik Jönsson? Om man kikar runt på socialism.nu där han är flitig besökare ,så skriver dennes idelogiska kamrater klart och tydligt hur man ser på handikappade. I det fallet så gällde det hur man kunde "knäcka benen" mm på Lars Isovaara (Sd) som är rullstolsbunden. I ett annat fall skriver man att Norrlänningar är "sinnesslöa" vilket får mej att tänka på den gamla socialistiska tankegången ifrån förr.//Jorma

Sverigedemokraterna framåt även i Synovate Temos undersökning

Synovate Temo presenterar idag en ny oponionsundersökning för augusti. Precis som i Sifos undersökning så går Sverigedemokraterna glädjande framåt sakta men tryggt och säkert.
I denna undersökning får Sd 3.3% (+0.3) samt i Sifos sista undersökning fick man 3.7%. Detta tyder på en stadig väljarkår på över säkra 3% så här 3 år innan nästa Riksdagsval. Med tanke på det eskalerande hatet ifrån muslimskt håll nu i dagarna emot Sverige och Svenskarnas demokrati samt yttrandefrihet, bör folk få upp ögonen för den sk mångkulturens effekter.

SvD

Muslimer kränker Svenskarnas yttrandefrihet i Sverige


I Media utav idag kan man läsa att muslimerna är på krigs och våldshumör igen. Denna gången på Sverige. Sverigedemokraterna har varnat för detta i åratal i hur man agerar inom den islamska världen emot västlig demokrati och yttrandefrihet, man fick då olovligen sin hemsida nersläckt utav den förra socialdemokratiska utrikesministern. Nu är det enbart att invänta represalier emot Svenska intressen och det Svenska folket från denna barbariska religionens fanatiska utövare. Detta är tacken för att vi varit så fikostiga emot dessa kräk, något som samtliga etablerade partier får ta ansvaret för. Läs följande citat.

" Efter Iran fördömer nu också Pakistan och Islamiska konferensen (OIC) publiceringen som "blasfemisk" och "avskyvärd". På fredagen väntar nya demonstrationer i Örebro. Pakistan har också vänt sig till Islamiska konferensen - OIC, den stora muslimska samarbetsorganisationen med 57 medlemsländer - som på torsdagskvällen reagerade i hårda ordalag. "Detta var en oansvarig och avskyvärd handling, med elaka och provokativa avsikter", sade generalsekreteraren i ett pressmeddelande som citeras av AFP. Han uppmanade Sverige att straffa såväl konstnären Lars Vilks som de medier som publicerat bilderna. Generalsekreteraren vädjade dock till muslimer att förbli lugna och inte överreagera. Utrikesminister Carl Bildt (m) vill inte kommentera härvan. "

Undrar vilket "straff" som skall utdömmas ifrån den mångkultursälskande riksdagen på begäran ifrån dom stackars kränkta muslimerna som vi gött med bidrag i så många år? Man blir verkligen förvånad att så många muslimer världen över läser tex Nerike Allehanda!??

torsdag 30 augusti 2007

Ur Socialdemokraternas bruna analer 2.


Den svenska eugeniska rörelsen

"I Sverige framhålls oftast Herman Lundborg, förste och främste chef för Uppsala universitetets Statens institut för rasbiologi från 1922, som frontalfiguren. Herman Lundborg ställde krav på regeringen att föra en aktiv befolkningspolitik, då han var övertygad om att de socialt utslagna och i synnerhet mörkhåriga, var blandraser och förbestämda till sinnessjukdom, idioti och brottslighet. Den så kallade nordiska, blonda rasen ansåg han vara friskare och mer moralisk till sitt väsen, men de goda fortplantade sig inte i samma takt som blandraserna, ansåg Lundborg.

Lagstiftningen 1934 om tvångssterilisering, som skärptes 1941, inbegrep även redan "rasrena" med vad som ansågs som genetiskt eller socialt betingade defekter. Vad som betraktas som defekt är dock beroende av samhällsnormen, och kan inte skiljas från tendenser i tiden, av det politiska klimatet (Socialdemokratiska och Nationalsocialistiska) och vad som betraktas som vetenskaplig sanning.

Rörelsen var spridd inom såväl vänster- som högerkretsar, men hade olika idelogiska grunder. För socialdemokratins del (som regerade landet i huvudsak hela denna period) var det ett led i den sociala ingenjörskonsten.

I Sverige förekom motstånd, dels ett folkligt sådant, dels bland politiker inom olika partier. Tidens tongivare ( läs Socialdemokraterna) var emellertid i allmänhet för, så även Alva Myrdal och Gunnar Myrdal liksom statsministrarna Hjalmar Branting och Per Albin Hansson samt även somliga i Bondeförbundet."

Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Rashygien

Ur Socialdemokraternas bruna analer.

Socialdemokraterna älskar att kasta skit och sätta ettiketter på Sverigedemokraterna för SDs historia, det vet vi alla. Men aldrig vill dom ta avstånd ifrån sin egna bruna historia.

Sterilisering har en i vissa avseenden en mycket stor samhällslig betydelse. Detta gäller särskilt ur arvshygienisk synpunkt, i synnerhet som sterilisering av sinnesslöa i tillräcklig omfattning kommer att medföra en minskning av sinnesslöhetens frekvens i befolkningen. Den sterilisering som företages av sociala skäl är ur samhällets synpunkt också mycket väsentlig, då det därigenom förhindras tillkomsten av barn, som skulle komma att uppväxa under mycket ogynnsamma förhållanden. Rent objektivt sammanfalla naturligtvis samhällets och den enskildes intressen i flertalet fall av sterilisering på såväl arvshygieniska som sociala grunder, så sterilisering i hög grad är ämnad att förebygga socialt elände.

Källa: Ur boken "Kris i befolkningsfrågan från 1934" skriven utav Socialdemokraterna Alva och Gunnar Myrdal.

tisdag 28 augusti 2007

Sosseballongen kommer sprängas en dag!

Att bete sig så som Socialdemurkraterna gör emot det svenska folket i både kommuner och på riksdagsplanet blir deras fall. Till sist sprängs den feta Sosse-ballongen och folket väljer ett bättre alternativ...ett alternativ som värnar om Svenska intressen för det Svenska folket i Svenskarnas land som än så länge heter Sverige!

måndag 27 augusti 2007

I Värnamo utfärdar (S) hot emot kommunen


I Värnamo hotar Socialdemokraterna kommunen och olika företagare. Man vill på så sätt skrämma eventuella individer som kan tänkas rösta på Sverigedemokraterna i 2010s val.

"Vi kommer rikta krav mot företagare som samarbetar med Sverigedemokrater"
Förmodligen via vänsterns DDR fack.

"...kommunens hemsida ska sluta länka till dansstället Seghalla, som drivs av Sven-Evert Gunnarsson som nyligen offentliggjorde att han är kontaktman för Sverigedemokraterna i Värnamo. "
Man får hoppas att hans övriga familj och vänskapskrets slipper bli trackaserade och hotade utav Socialdemokraterna.

" Det är viktigt av vi som står för demokrati tar tydligt avstånd" Säjer Carina Hägg (S)

`Vi som står för demokrati´??? Jo visst...demokrati a la Sovjet eller DDR då eller?


Politiskt våld är oförsvarbart


Politiskt våld är aldrig försvarbart. Sverigedemokraterna är det parti och med sina representanter som har utsats notoriskt och i överlägsen del mest utav denna varan. Senast var det SDUs Martin Kinnunens flickvän som blev utsatt.
Vänstern och deras militanta gren utav vänsterextremister är dom som står för huvudsaken och majoriteten utav alla politiska extremistiska våldsverkningar. Nu påstår sig Ung Vänsters och deras kampanj mot rasism ha blivit attackerade utav högerextremister. Detta väl så lägligt i samband med all medieuppmärksamhet utav våldet emot Sd. Någon form utav grupp som påstår sig vara sk nationalister som tröttnat på vänsterextremism och dess våld ska ha tagit på sig denna gärning. Medierna och samtliga kommunistiska vänsterextrema sidor hävdar att detta skulle vara ett verk utav nazister vilket är en ogrundad anklagelse helt i PKs snyft syfte över vänstern som också har drabbats utav sitt egna våld. Allt våld emot politiska arrangemang skall tas med ett markant avstånd, dock verkar det synnerligen märkligt att en grupp med typiska drag utav sk vänsteraktivister skulle ha gjort denna gärning. Man ska ha i åtanke att det från vänsterpartiets och deras håll har uppgivits flertalet gånger att man inte skyr några som helst medel för sin revolutionära kamp emot samhället och då i högsta prioritering emot Sverigedemokraterna. Tankarna för varje Svenskvänlig individ obenhörligen till att detta med stor sannorlikhet är ett dåd utfört utav vänstern själva i ett försök att tvätta sin smutsiga byk och sitt typiskt våldsamma vänstertryne.
SvD