torsdag 11 oktober 2007

Valfuskande S-politiker inför rätten!

S-politikern Monica Rydin ifrån Surahammar stod igår inför rätten för valfusk. Straffet för detta kan ge upp till 6 månaders fängelse, men i denna odemokratiska kvinnas fall yrkar åklagaren endast på böter. Själv säger hon att det var ett "hjärnsläpp" och hennes ordningssinne efter sina barnbarn som drev henne till att plocka bort SDs valsedlar. Varför hon plockade bort just SDs valsedlar och inga andras under sin "städning" kunde hon inte förklara, och dessutom så säger hon sig ha tappat minnet. Fast hon tappat minnet för den kriminella gärningen säger hon följande till tingsrätten:

"-Då svarade jag mannen att jag har dem här i kassen. Han skrek att "Då tycker jag att du ska lägga tillbaka dem." Det gjorde jag efter att ha hjälpt en farbror med rullator in i vallokalen, berättade Rydin. "

"
-Jag vet inte varför jag tog just dem, sade hon.
Rydin hade inte fått någon utbildning innan uppdraget, men visste att man inte fick röra någonting på bordet. Försvaret lyfte fram att Monica Rydin är en person som brukar plocka undan efter barn och som tycker om att hålla det snyggt omkring sig. Det var en orsak till att hon rört valsedlarna. "


Läs mer här

tisdag 9 oktober 2007

Halalslakt i Sverige, svenskfientlighet,och andra politiska idiotier

Det lämnas in panikartade motioner om Sverigedemokraterna på löpande band i riksdagen numera. Tidigare fick partiet absolut inte diskuteras eller nämnas vid namn, idag så har media fått i uppdrag att tala OM och inte MED Sverigedemokraterna. Och när man skriver om SD så får det aldrig nämnas i positiva ordalag. Vi har tidigare hört om den DDR inspirerade Socialdemokraten Carina Hägg som förföljer en Sverigedemokrat i Värnamo, och försöker förstöra hans livsverk och inkomstkälla.

Senast är det Kent Härstedt (s) som än en gång tar sig rikligt med vatten över sitt huvud. I en motion till riksdagen skriver han följande där han inte har koll på partiledaren Jimmie Åkessons (SD) ledarskaps tid i partiet.
1995 tillträdde den nuvarande partiledaren, som har ägnat stor möda till att putsa SD:s fasad och försöka övertyga väljare om att SD är ett helt vanligt ”demokratiskt parti.

Denne Sosse tycks ha drunknat i sitt egna PK trams och har inte en susning om vad SD står för och än mindre om deras representanter!/Tillägg, det verkar som att Kent Härstedt fick kalla fötter då hans motion har tagits bort! Detta kanske härrör ifrån att han försökte få till en kommite som skulle stoppa SD från att ta steget in i Riksdagen 2010. Detta döljde han genom att nämna partiet i typiska PK slogans som "främlingsfientlighet och rasism".

Fredrik Malm (fp) är en annan riksdagsvirrpanna i sin motion. Denne Folkpartist vill få det att låta som det är en gammal "kvarleva" från Hitlers Tyskland med motstånd emot Halalslakt och annat djurplågeri!? Hur mycket idiot får man bli egentligen? Denne tok påstår att det är minst lika mycket djurplågeri med Svensk älgjakt och att koka kräftor. Naturligtvis blandar han in Sverigedemokraterna och påstår att det är främlingsfientligt att vara djurvän och emot djurplågerier.
I ett svenskt perspektiv är det också intressant att se på traditionella fenomen såsom älgjakt, där det jagas för nöjes skull och risken att djuret plågas när det dödas är mycket stort. Att koka kräftor och hummer levande är andra exempel. Det rimmar illa att se älgjakten som en svensk tradition värd att bevara och ta ledigt från jobbet för att delta i samtidigt som kosher- och halalslakt är förbjudet i lag.

Svensk tradition med att koka kräftor? Jag har hört att både Amerikaner och Kineser gör detsamma, och desutom levererar sina kräftor till Sverige!! Hur mycket riksdagsidiot och PK är du Fredrik Malm?