fredag 2 mars 2007

Moderaterna vill ta strid emot Sverigedemokraterna


Hos SR P4 Värmland kan man utläsa att BLÅ Mode-råttorna tänker ändra taktik från "nonchaleringstaktik" till PKs nya taktik med "förtalskampanj" och "förvanskningstaktik".
Detta efter att dom konstaterat att Riksdagspartierna och media misslyckats totalt med att skrämma folk ifrån att rösta på Sd i senaste valet. Moderaterna antar den välkända taktiken USA förde gentemot kommunister under 60-talet men i försvenskad korrekt-form. Nu är detta inget unikt för Sverigedemokraterna att utsättas för förtal,förföljelse eller PK-godkänt våld i form utav AFA aktioner. Man skriver på Sveriges Radios sida:

"Christian Holm från Karlstad leder den arbetsgrupp som moderaternas partistyrelse tillsatt med uppgift att granska Sverigedemokraternas politik och hur partiet ska bemötas i samhällsdebatten. Hittills har de etablerade partierna duckat inför Sverigedemokraterna, säger Christian Holm."

Det är intressant att konstatera i hur medias och Riksdagens partier fasar över att ett litet parti på 2.93% kan skrämma upp hela PK-eliten. Att folk har gett Sd sitt stöd trots alla skrämselord och represaliehot anses vara ett hot emot demokratin. Man ser inte med blida ögon att folk röstat efter egen övertygelse och trotsat den mångkulturism och maktfullkomlighet som äger rum i Riksdagshuset, samt i medialobbyns skrymslen. Att Sverigedemokraterna är pencillinet emot den PK-korrekthet som drabbat Moder Sveas vitala delar står nog klart för dom flesta som innehar sunt förnuft. Det ska bli intressant och se hur denna nya PK korrekta strategiarme´ skall agera, men helt klart blir det David emot Goliat för SDs del...men vi vet ju hur den historian slutade!
Källa: http://www.sr.se/varmland/nyheter/artikel.asp?artikel=1232307
Andra bloggar om:

Blogarama

http://intressant.se/intressant

"Sverigedemokraterna och den kristna etiken"


"Denna artikel har blivit refuserad av tidningen Dagen. En kristdemokratisk socialminister går i strid för att få fler aborter utförda i Sverige. Med rätta blir alla som tror på det okränkbara människovärdet...."
LÄS LÄNK: http://sdblogg.se/archives/sverigedemokraterna/329#more-329
Blogarama


onsdag 28 februari 2007

Expos fd medarbetare Tommy Funebo rasist?


Har den fd medarbetaren till Expo samt mediadebatören dolda negativa åsikter om andra etniska tillhörigheter? Tommy "S.Niranen" Funebo har tidigare varit rasande över att Cecilia Beckroth (se bild) haft kontakt med Sd representanter. Det står var och en att själv anta varför! Denne "Tommy" har på en utav alla sina bloggar närmast förföljt C.Beckroth och kallat hennes blogg för "knull- och förtalsbloggen" bla. Även anklagelser om att hon skulle ha "sextrakasserat" (Se länk) http://piratpartiet.blogspot.com/

Senast i antydan på negativa åsikter om andra etniska tillhörigheter utav T.Funebo, kan man hitta på hans blogg om Sverigedemokraterna. Funebo kan inte stå ut med tanken på att icke etniska Svenskar sypatiserar med Sd. Idag kom han med tokigheter och antydningar om "resandefolk" ,med hänvisning åt mej som person. Jag nämde att en bror till personen han fjantade sej om, hade ett barnbarn som var singel och kanske var något för honom. Han ville väl anspela på något infantilt om kristna i samhörighet med pratet om Sd och Kd nu idagarna.
Detta inlägg editerade han och censurerade, istället kom han med ett direkt kränkande emot folkgrupp och påhopp på min person pga min etniskhet.
Upprinnelsen var detta inlägg från mej som sedan följdes utav Tommy Funebos enligt min uppfattning kränkande och rasistiska utspel,citerar:

"
Äh lägg av nu, är du sur för att Sd inte smutskastades ikvällens program eller?
Jorma, såg du programmet om Målle Lindberg? Suveränt. En legend inom den karismatiska väckelsen och en oövertäffad väckelsesångare.
"Edited By Siteowner
Kommentar fylld med aparta anekdoter om "resandefolket" och avslutat med grova eder på "tattarklyk" borttaget av uppenbara skäl.
Sverigedemokraterna, svenskhetens bevarare? Tveksamt. //TF
grova eder på "tattarklyk"?? Eftersom han antydde på "resandefolk" som är kristna och uppvisade ett så enormt intresse,så gav jag bara honom en bit poesi med religöst innehåll på "svensk-romani" som handlar om att be till Gud. Här kommer den:
"Baro Devel kerra savi vorrsnos narta jar kettane´s te jekk baro narta. Baro Devel hilpra vorssnos fann sas-sarot kerjat tjakkes jar pre kavva phuv. Palla vorssnos hilprar varvavra honkar vorsnsos butt soraloa ta bunoá gla vorssnos honkar Romanoá"
av Lenni.
För den som är insatt i språket vet att "Devel" betyder GUD alt HERREN. Engelsmännen som hörde resandefolk tillbedja ordet "devil" trodde att dom bad till Djävulen därav det förvanskade ordet "devil"!!

Uppenbart är Tommy Funebo lika fördomsfull eller korkad som Engelsmännen en gång var. Ska vi anta att ordet "tjej" betyder "hora" också då? Ordet "tjej" är svensk romani och betyder mycket riktigt "flicka". Så det ordet "tattarklyk" ligger inom ramen för rasismen utav Expos skötebarn. Sen det rena fördomsfulla utspelet emot Sverigedemokraterna för att det finns många andra etniska grupper ibland deras medlemmar och sympatisörer. Ja det får man kanske se som en hint i varför Tommy Funebo blev utkastad ur Sverigedemokraterna för några år sedan? I Sd hyses inte tex rasism mm ibland medlemmarna.

Vill man läsa mer om denne Funebos olika utfall så gör man detta bäst här:
http://funeboblogg.blogspot.com/
Blogarama

"SVT: Är Sd det nya Kd?"

"Den 27:e februari medverkade jag i SVT:s Existens, med temat: Är Sverigedemokraterna det nya Kristdemokraterna?

Kd var en gång i tiden ett parti som stod för kristna värderingar, men pga en politisk feghet och anpassning så kan man idag nästan säga......"
Läs vidare: http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/kronlid/2007/02/28/svt_ar_sd_det_nya_kd
Blogarama

måndag 26 februari 2007

SvD hade vinklat och förvridit det hela!

Hur får egentligen media agera?
Läs Skalins egna berättelse om hela händelsen i Sundsvall:

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/skalin/2007/02/26/title_2?blog=15&c=1&page=1&more=1&title=title_2&tb=1&pb=1&disp=single


"Rapporten föreläsaren hänvisar till när han hävdar att invandringen kostar Sverige 300 miljarder kronor, är för övrigt en undersökning av universitetslektor Lars Jansson, och alltså inte Jan Ekberg. Detta var faktiskt föreläsaren tydlig med, men reportern "råkade" nog blanda ihop det med föreläsarens jämförelse med just Jan Ekberg."

Det ska även tilläggas att det var SvD själva som hade publicerat en artikel redan den 21Augusti 2002 där det framkom att kolonisatörerna kostar Sveriges skattebetalare 300 Miljarder per år!
Källa:

Har media panik eller SD-fobi?

Kan konstatera att Sundsvalls Tidning numera påstår att kolonisationen enbart kostar Svenska skattebetalare 30 miljoner!!
Antingen har media panik eller så är det en begynnande SD-fobi man ser i följande artikel,döm själv!


"
Mer eller mindre ohämmad rasism och lögnaktiga statistikuppgifter. Vi överraskas inte av den bild som ges av Sverigedemokraterna i en artikel i gårdagens Svenska Dagbladet (tidningen lät en reporter bli medlem i partiet i Sundsvall under några månader förra året).
För den som något känner till SD-politiken– eller kanske avsaknaden av politik – är förvåningen inte så stor. Men för en bredare allmänhet kan det vara bra att veta mer.
Till exempel påståenden som fördes fram på ett SD-möte i Sundsvall att invandringen i år skall kosta samhället 300 miljoner kronor! Vid SD-mötet hänvisades uppgiften till en Jan Ekberg – problemet är att samma Ekberg (om vi talar om nationalekonomen) har räknat på kostnader för invandring men kommit fram till att det rör sig om 30 miljoner årligen och inte 300 miljoner. En viss skillnad ...
Att sedan Sverigedemokrater i Sundsvall hävdar att svenskar riskerar att hamna i "reservat" i sitt eget land, eller att långa vårdköer är invandrarnas fel, får väl läsaren själv bedöma trovärdigheten i. Likaså uppgiften att enskilda partimedlemmar SD I Sundsvall inte har problem med att nynazister från till exempel nationalsocialistisk front (NSF) blir medlemmar."
Källa: http://www.st.nu/asikter/ledare.php?action=visa_artikel&id=623320

Och i HD påstår man att Sverigedemokraterna försöker undvika uppmärksammande konfrontationer?? Tror inte det,men media kunde ju sluta upp och förvränga SD. Sen NÄR har Sverigedemokraterna undvikit uppmärksammhet? Dom fick ju inte ens nämnas tidigare!!

"För sd är målet på sikt att nå riksdagen. Det innebär rent taktiskt att undvika uppmärksammade konfrontationer. Partiledaren Jimmie Åkesson understryker i SvD-reportaget dock än en gång att partiet är "motståndare till det mångkulturella samhället". Förhoppningsvis är väljarna mer insiktsfulla vad gäller existerande realiteter än sd:s partiledare. Vi lever och verkar rent faktiskt och dagligdags sedan länge i just ett så kallat mångkulturellt samhälle. Dessutom, vilket kan vara värt att i detta sammanhang påminna om, pågår" globaliseringen för fullt. Stephan Wagner
Källa: http://hd.se/opinion/2007/02/26/ett-parti-synas-inifraan/
Blogarama

söndag 25 februari 2007

Infiltratör? Svensk media eller Stalins KGB polis?

SvD skryter idag över att man infiltrerat Sverigedemokraterna i Sundsvall,peronligen ser jag hela artikeln som REKLAM för SD, man får tacka ödmjukast. Den "hemlige" agenten som kallar sej Olof Jönsson påstod sej vara en student och intresserad utav att bli medlem i SD. Denna "agent" föröker i sin artikel i dagens SvD krydda på effekten utav "nazistämpel" på SD genom infantila ord och meningar som :

"Hasse tittar ut över sina åhörare och höjer rösten"
Här vill man att Hasse skall liknas vid en Naziledare som förmanar sina anhängare.
"Det här är en jävla massa pengar!"
Notera svordommen.
"sverigedemokrater har samlats i Vikingasalen, en källarlokal i Granlo utanför stan."
Här är det meningen att "vikingasalen" ska helst ses som en schaskig och skitig lokal utanför staden ifrån allt folk,och i skymundan.
"Bara två kvinnor har dykt upp på mötet. Resten är män i alla åldrar. De flesta dricker kaffe ur plastmuggar."
Här vill man påvisa ojämlikheter mellan könen och partifattigdom genom plastmuggsdrickande.
"Alla deltagare får ett papper tryckt i handen när de kommer in."
Påvisan om att deltagarna blir manipulerade och påtryckta åsikter i hotform.
"Han drar ett djupt andetag och förklarar med allvarlig min att det finns klara samband mellan religion och benägenhet att begå brott. Hasse höjer åter rösten:"
Här skall påvisas att Hasse använder sej utav manipulativ inverkan på åhörarna.
"Jag träffar Johnny Skalin på ett hamburgerställe i Sundsvall första gången den 19 november."
Här skall man helst se det som att SvD "agenten" träffar Johnny Skalin på ett sjaskigt hak nånstans, det skall ses som ett ställe där SD representanten smyger i skymundan. Helst ska man se det i svart och vitt med skumma figurer i hatt med långrockskragen uppdragen för ansiktet. Ses gärna med åtanke på skumma figurer i en gammal Fantomenblaska ;)
"Innan vi ses har vi pratat i telefon några gånger. Han är ung, pluggar sociologi på universitetet och säger att han varit aktiv i flera andra partier innan han fastnade för sverigedemokraterna."
Här har den "gode agenten" pratat med den "onde" via telefon innan dom möts,verkar taget ur en dålig B-rulle som handlar om spionage. SD representanten var tidigare en god representant för samhället innan han fastnade för dom onda Sverigedemokraterna.
"Bland skrikande barn och lunchande män i arbetskläder berättar Johnny Skalin om partiets politik. På jackans krage syns den diskreta blåsippan, sverigedemokraternas partisymbol."
Och här smygs det i en avskild hörna på en resturang ibland vanliga hederliga människor såsom barn och arbetare. Att den numera "onde" SD-Skalin även visar ett litet märke med en grym blåsippa som markerar det onda partiet Sverigedemokraterna,skribenten vill nog helst att man ska se blåsippan som ett förtäckt nazzekors. Ja här blottar sej en SD medlem offentligt men ändå i smyg enligt "jönsson".
"Hasse har gått ut i det lilla köket för att hämta kaffe. Många reser sig för att följa hans exempel, andra sitter kvar och talar dämpat med varandra. När alla hittat sina platser igen handlar diskussionen om partiets brist på aktiva."
Här påvisas att SD sitter i en trång lokal där köket är litet men rymmer en kaffebryggare. Här reser sej folket efter Hasse och hämtar kaffe. Dom andra sitter dystra och smygpratar skumt med varandra. När dom förvirrade Sverigedemokraterna åter satt sej så påstås det att partiets brist på aktiva är samtalsämnet. Huuu...vad lite aktiva det är...varför detta drev efter SD då??
"Fotnot: Olof Jönsson gick med i sverigedemokraterna på SvD:s uppdrag. Han berättade inte för partiets representanter att han var utsänd av tidningen. I stället utgav han sig för att vara en student, intresserad av sd:s politik. Av säkerhetsskäl valde han att inte fotografera under mötet i Sundsvall. Han har nu gått ur sverigedemokraterna."
Här påvisas att den "gode SvD agenten är rädd för att uppvisa sin identitet då han kan bli utsatt för våld utav dom onda och våldsamma Sverigedemokraterna!?
Man hänvisar till "säkerhetsskäl" för att man inte kan uppvisa foton från SD mötet i Sundsvall. Detta är en utav dom mest patetiska försök jag sett i att försöka smutskasta och undergräva ett utav folket demokratiskt valt parti!
Sämre skitjuornalistik får man leta efter faktiskt!!

Mitt tips är att denne "Olof Jönsson" har som intresse utav följande:
1.Gamla svart och vita Fantomentidningar.
2.Gamla filmer som Casablanca med H.Bogart.
3.James Bond filmer
4.Mein Kampf
5.Socialstyrelsens broschyr "Hur slutar man röka?"
Läs hela artikeln i PK median SvD:
http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_14699883.asp
Blogarama

Kom och ta debatten Thage G Petersson, du är välkommen!

Thage G Petersson säjer till tidningen Dagen att man måste ta debatten med SD, och "klä av" dom.

" Det går inte längre att negligera sverigedemokraterna. Partiet har både väljare och fullmäktigeplatser. Därför är det hög tid att byta taktik. Det gäller att med sakliga argument möta detta parti i debatter, skriver Thage G. Peterson, tidigare statsråd (s) och talman, i Sydsvenska Dagbladet."
"Vi får inte ge sverigedemokraterna en egen arena att spela på. Vi skall istället dra fram dem i ljuset. Avslöja dem. Tvinga dem att svara på frågor om deras främlingsfientlighet.

Thhageage G. Peterson menar att om sverigedemokraterna får stå vid sidan av så är faran att deras politik på sikt kan bli verklighet.

– Det kan komma att bli ett missnöjesparti som vilket som helst. Och få röster just därför. Risken är att sverigedemokraterna kommer att föröka sig genom smygande men farliga argument mot invandrare, humanism och förståelse.
Ingen vet idag vad sverigedemokraterna egentligen står för därför att vi inte har trängt dem för att få veta detta. Också medierna har svikit. Även de måste på allvar granska sverigedemokraterna. Inte bara ge utrymme åt dem. Tillsammans måste vi nu få dem att själva avslöja sina innersta uppfattningar. Och det går inte utan debatt. Vi måste ta debatten med dem och klä av dem in på bara kroppen, skriver Peterson."


Källa: http://www.dagen.com/dagen/ArticlePayed.aspx?isArchive=False&ID=129921

Frågan är om dom menar att man ska ta debatten genom att skriva lögner och förtal med krydda utav förföljelse utan att SD ska få ge SITT ord? Eller menar han på allvar att man ska ställa sej i offentlig och demokratisk debatt på lika villkor med SD? Om det blir det senare så vet dom ju att det blir en katastrof för PK.
Som någon sagt tidigare:

"Om vi tar debatten med Sd så förlorar vi, om vi inte tar debatten så förlorar vi ändå!"

Men slit gärna i Sverigedemokraters kläder, men gnäll inte när vi ser vem som står naken i slutändan!

Dagens KOLONISATÖRER.

I Nord-Amerika och Syd-Amerika bodde det enligt Spanjorer,Holländare,Portugiser,Fransmän och Engelsmän enbart infödingar och barbarer innan dessa landområden koloniserades. Tycker mej känna igen några benämningar på ursprungsbefolkning även här i Sverige. Vi har ju Reinfeldts "barbari" tex. I Nord-Amerika så lurade man ursprungsbefolkningen i begynnelsen,därefter trycktes dom undan ifrån sin mark. Dom våldtogs och mördades, även detta känner man igen i dagens Sverige. Kolonisatörerna drog sej mer och mer västerut samtidigt som ursprungsbefolkningen kuvades och åtsidosattes. Dom hade inte ens en människas värde i slutändan. Deras religion,kultur,musik och språk omdanades eller utrotades. Allt för att nyamerikanerna dvs kolonisatörerna skulle kunna erövra och våldta detta land. Jag skriver detta då PK folket ofta drar paraleller med nutida kolonisation/invandring utav Sverige och dåtida Svenskars utvandring till Amerika. För Svenska mångkulturister brukar sällan...eller rättare ALDRIG lägga en tanke eller ens nämna dom miljoner indianer/ursprungsbefolkningen som dödades eller trycktes undan i reservat. Och jag förstår varför...man vill inte tala om hur framtida Svenskar kommer få det i landet där dom en gång hade sin egna kultur,religion och språk samt seder.

Så härmed döper jag om invandrare till kolonisatörer!!