lördag 17 november 2007

Berikande för Sverige

Hittade denna på youtube. Tyvärr är det nazzarna som lagt upp filmsnutten, men själva inslaget som är gjort i Tv3:s regi talar för sig själv och är värt att begrunda för gemene individ, oavsett idelogi eller politisk tillhörelse.


Nu ska det byggas moske´i Luleå!

Muslimerna satsar starkt på att i rask takt breda ut sig över hela Sverige. Hittilis har man endast lyckats tränga fram till Umeå som sin nordligaste utpost. Men nu verkar det som den muslimska koloniseringen och övertagandet utav Sverige kommer få sin nordligaste besittning i världen, detta i form utav att en Svensk skola skall byggas om med minareter.

- Bygger vi en moske måste vi också göra en minaret där vi kan ropa ut bönetiderna. Det är viktigt, säger Baby Thern.

Luleborna blir säkerligen glada över denna mångkulturella och religösa berikning. Åtminstone förutsätter jag detta då dessa gav Socialdemokraterna egen majoritet med över 50% i kommunalvalet. Kontenta och belöning blir nu en moske´där det kommer ylas flera gånger om dagen i från tornets topp. Nyfiket undrar man hur dessa hinner med sina allah besvärjelser under tiden som dom är arbetande i det positiva arbetskraftens land?

Och hur tänker Svenska regeringen ställa sig när det nu snart förmodligen vankas moskebyggen på Samiska renbetesmarker längre nordväst än Luleå? Ska dessa då tvinga Samerna till mångkulturell berikning?
Läs mer i NSD

fredag 16 november 2007

Styrman vann el tvist


Mikael Styrman känd för dom flesta i Norra Norrland speciellt för sina skyltar, riktade emot sosseadeln, vann tvist emot Övertorneå och Haparandas kommuner. En långdragen tvist som gjort ett helt samhälle än mer mörkare under den totatl svarta vintertiden. Roligt har det varit att följa dennes utspel och kamp emot dom röda politikerna. Socialdemokrater hatar monopol såvida det inte är dom själva som bedriver detta, inget nytt på den fronten. Oftast har detta monopol tryckt ner vanligt folk i form utav hutlösa räkningar kryddat med olika avgifter, tex grön och ren energiskatt som är producerat i kärnkraftverk!!?? I detta fallet med Styrman så är det han som bedriver monopol emot kommunen. Därav är jag en utav dessa som föraktar monopol ägande i alla former oavsett om det bedrivs privat eller statligt.

- En sådan här dom borde faktiskt sluta 5-0, men jag är tacksam med 3-2 också, säger Styrman, som anser att hela affären beror på att ledningen i de båda kommunerna försökt använda lagstiftningen för att jaga politiska meningsmotståndare. Säger Styrman.

Arne Honkamaa, kommunalråd i Övertorneå, trodde att kommunerna skulle vinna tvisten och blev överraskad av utslaget. Domen går inte att överklaga.

-Detta innebär fri prissättningen på en typ av tjänster som är ett monopol, anser Sven-Erik Bucht, kommunalråd i Haparanda. - Det innebär att den som sitter på nätet kan höja priset på gatubelysningen hur mycket som helst.

Vet då inte dessa sosse pampar att detta även borde gälla för statliga bolags prissättningar?? Så Styrman, sätt nu på elen på gatorna så vanligt folk slipper bli lidande för ditt och kommunens larviga trams. Hur ni gör upp om räkningen ska inte folket behöva lida för!!
svd
Bilden från NSD är en print från nätupplagan.

Mer om veckans skandal nr:1

I Tryckfrihetsförordningen står det, 6 kap 4 §:
"För tryckt skrifts försändande genom postbefordringsföretag eller annan allmän trafikanstalt skola ej på grund av skriftens innehåll gälla särskilda inskränkningar eller villkor."
Läs den utomordentliga insändaren här!
Att Brevbärare har haft problem med hundar tidigare vet ju alla...men att vara rädd för rondellhundar är väl ändå att ta i va??

Anhörighetsinvandringen från Irak

På nätupplagan Dagen skriver Thomas Österberg en beklagan över att integrationsminister Nyamko Sabuni lanserat ett förslag där partiet vill begränsa anhöriginvandringen om inte den som fått uppehållstillstånd också har bostad och arbete.

Detta enligt honom kan då förhindra tex att föräldrar kan få svårt att komma hit till sina barn i Sverige osv. Man undrar ju då varför dessa inte flydde tillsammans med sina barn hit från början? Naturligtvis är man medveten utomlands,om att vi inte utvisar barn, vilket då blir lättare att komma hit med resten utav släkten i efterhand. Varför gör dom inte tvärtom?

Thomas Österberg är kanske inte är medveten om att Sverige ensamt tagit emot fler Irakier än resten utav EU tillsammans med Kanada och USA under bara detta år? Hur kommer detta sig? Är resten utav världen så främlingsfientliga och rasistiska? Eller är det Sverige som har en okontrollerad massinvandring som totalt har havererat? Inte konstigt att man drar ner på resurser för skolor, sjukvård och äldreomsorg. Man undrar om riksdagspolitikerna kunde engagera sig lika mycket för pensionärerna på ålderdomshemmen, speciellt för par som varit gifta i hela sitt liv, och inte ens får bo på samma hem pga nerskärningar och besparingar. Alla människor har kanske inte lika värden enligt dom styrande i regeringen, åtminstone inte i förhållande Svensk vs invandrare.

Cirka 50 procent av dem som fått uppehållstillstånd har redan lyckats skaffa sig ett arbete. Och när efterfrågan på arbetskraft nu ökar behöver vi definitivt ta vara på den yrkeskompetens som finns hos många av flyktingarna. Säger Österberg

Skulle vara trevligt att få en tillförlitlig källa till hans påstående? Nej det finns inte helt enkelt utan är helt självpåhittat. Några 50% utav dessa har inget arbete, men däremot 5%!!
Skulle vara trevligt att få höra vilka yrkeskompetenser tex kvinnorna från Irak och andra muslimska länder har att tillföra Sverige?
Man ondgör sig även på den mer strikta linjen Danmark nu för, men man bortser även från det att den Danska kronan har 25% högre värde än den Svenska numera kända "zlotyn". Man bortser även från att Danskarna räknas till världens lyckligaste folk, mindre kriminalitet, fungerande intergration eller assimilering, en äkta välfärd, i princip gratis sjukvård och medicin, en enormt god sjukvård-skola och äldreomsorg, tänk på det Österberg. Läs mer om Irak "flyktingar" hos Fröken Sverige.

Sydsvenskan skriver idag om asylmissbruket, vilket även bör sticka i ögonen på Österberg!

torsdag 15 november 2007

Posten i ny skandal...IGEN!!

Att Postens styrelse kryllar utav vänsterfolk dvs socialdemokrater och kommunister, det vet vi. Igår kunde vi läsa att Posten var rädd för att muslimer skulle skada eller rent ut sagt dräpa brevbärare om man delade ut SD-kuriren. Ett uttalande och agerande som naturligtvis är till för att stoppa SD från att nå ut till folket med sin politik. Men hur är det egentligen? I dagens olika medier kan vi läsa att det vänsterstyrda Posten tydligen har hyst en mycket mentalsjuk brevbärare. Denne skall ha drivits med tvångstankar om att mörda statsministerns fru. Ingen rädsla för någon muslimsk fanatism hos den mannen inte!
Ingen SD väljare, eller ens någon från den borgerliga sidan skulle ens tänka tanken på en så låg gärning. Så med stor sannorlikhet är denne sjuke brevbärare en sann syndikalist och vänsterdyrkare i typiskt nutida Poststyrelse format. Naturligtvis står borgerliga och sverigedemokrater i focus för våld utav den mer groteska och våldsbenägna falangen utav vänsterpartister och socialister. Att sedan kommunistledaren Lars Ohly har sagt följande verkar vara endast ett spel för gallerierna:

– Det är väldigt skrämmande. Det får inte vara så att man ser politikerrollen som ett riskyrke. Vad man än står för ska man kunna utöva sitt yrke utan att vara rädd. Jag hoppas verkligen att ingen avstår från att bli politiker på grund av rädsla.

Kanske kan våldet emot politiker och deras anhöriga bero på den odemokratiska svans som kommunistledaren förfogar över, bla AFA.

svd svd2 svd3 sydsvenskan

Funebos och Expo, det kriminella folket?

PrintkällaUpplysnings källa
Det ser ut som att Tommy Funebos och Expo folkets gemensamma nämnare är Kriminalitet. Alla känner säkerligen till att Expo folket har en gedigen kriminell bakgrund, som inbefattar (för Expos del), misshandel, mordförsök osv. Man undrar hur SSu ser på det hela när en utav deras Jungenbrats från SSu Hbg samspelar på en utav Funebos många hatbloggar? Ställer sig SSu bakom uttalanden som "blåsmurf", "tattarklyk"? Ställer dom sig även bakom dom sexuella trakasserierna som framförts utav Tommy Funebo?
Ja uppenbarligen så gör man detta genom samröret mellan vännerna Martin Tunström och Tommy Funebo. Då blir det genast lättare att förstå när Socialdemokraterna som oftast använder sig utav Expo som källa. SSu:s Martin Tunström ifrån Hbg sägs även ha nära vänskap och gemensamma aktioner tillsammans med Expos Kenny Hjelte, något som aldrig har dementerats ifrån Tunströms håll förövrigt.


Citat om Tommy Funebos försök att bli pensionär:
Jag har svårt att tro att en person som inte platsar hos Sverigedemokraterna på grund av rasistiska uttalanden platsar hos oss, säger Åke Söderlind, partiordförande för Sveriges pensionärers intresseparti (SPI).

LAHOLM: Vi värnar om demokrati utan demokrati!

Citat ifrån Hallandsposten

Alla politiska partier får inte vara med när Laholms kommun ska ta fram nya övergripande mål för sin verksamhet, mål som är mer konkreta än de fem som nu gäller; utveckling, demokrati, livskvalitet, samverkan och omvärld.

På kommunstyrelsens möte i tisdags var politikerna överens om att göra en översyn av visionerna som ska ligga till grund för nästa års nämndsplaner.

Men vem ska göra den, ett fullmäktigeberedning där alla partier är representerade eller ”bara” de som är representerade i kommunstyrelsen?

Konkret kan skillnaden sammanfattas i ett ord: Sverigedemokraterna.

Bertil Johansson (lp), Lena Angviken (mp), Daniel Hansson (v) och Göran Holmberg (fp) tyckte att det var en så viktig demokratifråga att alla skulle vara med men majoriteten menade att det räckte med partierna i kommunstyrelsen.

Det betyder alltså att Sverigedemokraterna som enda parti ställs utanför arbetet med att ta fram de nya målen.

Detta visar klart och tydligt VILKA som egentligen är demokrater eller ej, skrämmande demokratisyn!

onsdag 14 november 2007

Sverigedemokratisk blogg uppmärksammad i Danmarks media

Bloggen Robstens blog har uppmärksammats i den Danska median Jyllands Posten för sin mycket goda analys utav Svensk PK medias granskning utav det Danska valet. Då i synnerhet mot den för Sverige så typiska "objektiva" granskningen utav Dansk Folkeparti. Bra gjort!

Hvor det er vanskeligt at spore nogen begejstring over det danske valg i de traditionelle medier, går flere svenske bloggere mod strømmen. En er ”Robsten Blog”, der benytter chancen til at hudflette de svenske medier, bl.a. for deres udvælgelse af eksperter forud for valget.
svd1 svd2 sydsvenskan1 2


Mer populism?

Tänk vad som hade sagts ifrån Sveriges medier, Riksdagspartier och annan PK-smörja om Sverigedemokraterna gått ut och sagt Vi vill införa försörjningskrav vid anhöriginvandring!

En hagelstorm utav kränkande påhopp om främlingsfientlighet och rasism hade fyllt Svensk media.

Saken är den att efter Dansk Folkepartis framgångar i gårdagens Danska val har frigjort alla dessa populist utspel ifrån Alliansen, i hopp om att kväva en eventuellt kommande och liknande utveckling för Sverigedemokraterna. Populist utspelen har ruvats under en längre tid i regeringskansliet inför deras mardröm om framgångar för nationella partier i Nordiska regeringsval. Om DF hade gjort ett dåligt val igår hade vi aldrig fått dessa sk löften ifrån regeringen, detta kan jag gå i god för! Jag ska dock säga att jag stödjer dagens olika utspel om dessa nu skulle skridas till verket, än som vanligt stanna vid tomma ord. Men när man ser att Fp är med i röran, så vet man ju med erfarenhet hur tomma löftena kan vara.

svd

Kampen emot invandrar kriminalitet.

Det är lönlöst att kämpa mot främlingsfientlighet genom att föra en kamp mot sverigedemokraterna. Det är samhällsproblemen som ska angripas. Exemplet Landskrona är talande. Här ökade brottsligheten dramatiskt i början av 2000-talet och här vann också sverigedemokraterna över 20 procent av rösterna. Men nu har trenden vänt och brottsligheten minskar efter insatser av polis och sociala myndigheter, vilket P1 Morgon uppmärksammade på onsdagen.

Ja, så skriver Marcus Svensson i Smålandsposten!
Texten är talande och visar på att SD i Landskrona med Stefan, Carina , Zvonko mfl är på helt rätt linje i sitt framförande utav SD:s politik. Det krävdes att Landskronaborna gick ut i 2006 val, och sa ifrån att nu får det räcka. Dvs man lade sin röst på Sverigedemokraterna, och vilket är en tydlig markering emot dom onda krafter som koloniserar Sverige.

Expressen trams

Tidningen Expressen fortsätter att agera som en utav Sveriges tramsigaste medier. 2 utav deras "intressanta" artiklar idag består bla av Giftemål mellan hund och människa, och den andra är om en "pojke" på 18 år som hotat döda sin mor. "Pojken" simulerade att ta fram något ur bröstfickan vilket fick dom Amerikanska poliserna att öppna eld. "Pojken" dödades på plats, och därefter uppdagades det att han hade en borste i innerfickan. Man vill med bild och text få det att se ut som om det är polisvåld emot ett litet barn vilket är typiskt svensk media vinkling. I verkligheten handlade det om en man med grovt kriminellt förlutet och psykiskt sjuk i huvudet! På bilden är mannen ca 8-10 år!!


Man förstår varför Sverigedemokraterna tar stort avstånd till mångkulturism, djursex, grov kriminalitet. Man förstår också nivån på svensk media och dess vinklingar, och vi vet ju hurvida man definierar tex sk "ensamkommande barn", vilka i själva verket är fullt vuxna karlar, kapabla till att ta sig an den Svenska flatheten och dess system.
Länk: E1 E2

Populistiska Folkpartiet


Jan Björklund och hans Folkparti fort sätter med sina populistiska utspel. Man agerar helt efter hur samhälls vindarna blåser i sedvanlig Liberal-populistisk anda. När det blåser hårda vindar till fördel för det Sverigevänliga partiet Sverigedemokraterna, ja då förkunnar Fp några invandrings kritiska förslag som man sedan låter glömmas i PK-myllan.

Vi ska inte glömma bort att det var Bengt Westerberg (fp) som till sist öppnade svängdörrarna för muslimsk kolonisering och utsugning utav välfärdssamhällets resurser. Ingen har väl glömt populistutspel som "språkkrav", "arbete mot hedersvåld" och "bort med slöjan" och mycket mer....

Sista utspelet ifrån detta populistiska väderparti är att man vill införa kunskap om Vänsterpartiets idelogiska kamrater och dom 110 miljoner som mist livet pga att dom har haft en annan idelogi. Ingen hemlighet att i ett Vänsterpartistiskt och kommunistiskt Sverige så hade samtliga Sverigedemokrater och dess väljare riskerat ett nytt Gulag eller avrättning. Vi får se hur det blir med skolupplysningar om Vänsterpartiets kamrater i framtiden skola, själv tror jag det blåser bort i vindarnas parti så småningom.
sydsvenskan svd svd2

Mer bojkott utav SD-Kuriren, yttrandefriheten sätts på spel

Man utövar mer brott emot yttrandefriheten och åsiktsbildningen idag. Genom olika skumma hänvisningar vill man till varje pris förneka Svenska folket att få ta del utav Sverigedemokraternas tidning. Inte utan att tanken faller på olika diktaturers tillvägagångssätt. Man vill på så sätt förhindra folket från att ta del utav sanningar som framgår i denna SD media. Man skriver i Sydsvenskan:

Posten ser det som en säkerhetsrisk att dela ut tidningen. Svensk Direktreklam har meddelat att man endast delar ut politisk information åt de nuvarande riksdagspartierna, skriver SD i pressmeddelande.

Anser Posten att samhället är så farligt utav idag pga Islamsk invandring? Är inte detta att påstå att en speciell folkgrupp är mer våldsamma i sin religösa natur? Isåfall är Postens resonemang långt värre än innehållet i SD-Kurirens upplaga. Man pekar kort och gott på att muslimer är så våldsbenägna så man vågar ej följa grundlagarna i riket Sverige längre! Man får tacka för att dom så öppet deklarerar det våld som masskoloniseringen med 500 000 muslimer medfört hit till den Svenska berikningen utav mångkulturella influenser.

Robstens blogg kan man läsa följande:

"Sverigedemokraterna och dess sympatisörer har förstås länge påtalat hur absurd behandlingen av partiet är. Vad som är positivt är att även en del som inte sympatiserar med Sd fått upp ögonen för detta, som t ex Fredrik Lindström som i en intressant intervju lägger ut texten om den svenska politiska korrektheten. Det relevanta utdraget finns här."

Vi vill helst inte ha med Sverigedemokraterna, de ska inte få vara med i TV. Vi vill ha en liksom censurerad demokrati.
svd

Läs även tidigare inlägg

tisdag 13 november 2007

Är det redan så illa i Sverige?

Är det redan så illa i Sverige att man gör avkall på demokratin? Ska vi verkligen redan nu börja knäböja för den delen utav mångkultursberikning där Islam gör sin våldsamma framfart? Ja så illa ställt är det enligt Postens presschef Per Ljungberg. Att dela ut en politisk tidning är uppenbarligen redan nu 2007 förenat med livsfara för Postens personal. Dvs Posten erkänner att Sverigedemokraterna har haft rätt hela tiden i sina argument emot Islam och dess medförda extremistiska svans. Man får hoppas att Svenska folket nu får upp ögonen för hur mycket den mångkulturella berikningen berikat oss, berikat oss med knäböjande för extremism, halalslakt, moske byggen, könsstympningar, hedersmord och mycket annat. Fredrik Reinfeldt sa att det var Svensken som var Barbar? Maud Olfsson påstår att det är invandrare som byggt landet osv? Lars Orback sa att vi ska vara snälla emot muslimerna så att vi kan hoppas på att dom är detsamma när dom tagit över.

Sverigedemokraterna säger i ett pressmeddelande om Postens nervikning för Islamska hot:

– Posten kryper för muslimska extremister när de inte vågar dela ut en tidning som är godkänd i Sverige. Nästa steg för oss blir att ta på oss bra skor och dela ut tidningen själva, säger han.

- De senaste åren har det svenska samhället successivt börjat anpassa sig till krav och hot om våld ifrån muslimska grupper. Postens agerande är ytterligare ett steg i denna utveckling och det är mycket oroande. Man måste fråga sig vad som blir nästa steg? Ska Posten te x bojkotta trycksaker som har en positiv inställning till staten Israel eller innehåller fördömanden av månggifte? Även detta riskerar ju att skapa ilska hos fundamentalistiska muslimer och skulle på så sätt kunna utgöra en potentiell fara för brevbärarna.

- Det är naturligtvis bra att Posten värnar om sina anställda, men vi menar att arbetsmiljöhänsyn i det här fallet måste vägas emot demokratiska värden och Postens uppdrag gentemot allmänheten. Vi kommer att bestrida beslutet så långt det är möjligt och har idag kopplat in våra jurister på ärendet, säger Jimmie Åkesson.

Sydsvenskan
SvD
A
A2

Andra bloggar: SAM Blarghi GoV EkP Byxornanere Varjager dagens ilska

måndag 12 november 2007

Det var på tiden!

Inte en dag för sent att man börjar ta upp politiska hatbrott emot Sverigedemokratiska representanter (och andra med för den delen). I nätupplagan Dagen säjer man följande:

Tillförordnade kommunchefen Stefan Johansson känner inte till någon av händelserna, men säger att kommunen hela tiden ser över vad den kan göra för att trygga de förtroendevaldas säkerhet och att han ska sätta sig in i de brott som Stefan Olsson säger att han och den anonyme sd-politikerna drabbats av.

Följande är citat ifrån en privat blogg med namnet SD-Landskrona:
För en tid sedan blev en av våra aktiva här i Landskrona utsatt för skadegörelse i sitt hem.
När familjen kom hem var ett fönster krossat och en stor gatsten hade krossat glasbordet och gjort stora märken i parkettgolvet.

Samma familj blev i somras av med en motorgräsklippare, när ingen var hemma. En granne uppmärksammade stölden, som inträffade mitt på dagen, när dom kände igen gräsklipparen och frågade tjuvarna var dom skulle med den. dom svarade: (Håll käften kärring, dom är rasister, så lägg dig inte i), behöver jag säga att det var två invandrarungdomar.

En kväll för c:a två veckor sedan var det sonens tur att stöta på invandrarkillarna, när han blev jagad hem efter en träning. Då skrek dem:(Din jävla motherfucker spring hem och knu...din svenne hora), ett flertal gånger. Pojken som inte är så gammal vågar inte gå ut utan sina föräldrar. Givetvis är händelserna polisanmälda.


Politiska hatbrott har ofta tagits upp på diverse SD relaterade sidor, men Svenska medier brukar lika ofta lägga på locket när det enligt dessa "tjänar dom goda syftena" eller "det gör inget när det bara är en Sverigedemokrat". Dvs vänsterns retorik om allas lika värden gäller ej om du är Sverigedemokrat!

En talande bild?Använd gärna bilden fritt!

söndag 11 november 2007

Expos gullgris Tommy Funebo polisanmäld!


Expos gullegris nr:1 Tommy Funebo har blivit polisanmäld för bla förmodat förtal på en utav hans hetsande fulbloggar. Tommy Funebo som är mest känd för att fara med villfarelser och rena lögner om Sverigedemokraterna samt dess representanter, detta efter att han blivit utkastad pga sina mycket grumliga åsikter samt agerande.

Denna gången är det en person som påstås ha blivit utsatt för grovt kränkande trakasseringar via en olaglig Funebo-blogg rapporterar man på DNA.

En annan kvinna som oftast blir trakasserad
, vilket även observerats i TV-media är tingsrätts ombudet Cecilia Beckroth. Detta då främst för hennes etniska ursprung då hon är adopterad ifrån Indien. Ord som då används är "blåsmurf" samt rena sexuella trakasserier som är för grova för att omnämnas på denna blogg.


Man får nu hoppas på att lagens långa arm utmäter ett hårt straff mot denna och andra liknande kriminella aktiviteter och dess gärningsmän vilka förpestar cybervärlden och då i synnerhet bloggvärlden.

Funebo som oftast påhejas vilt utav HBT...f´låt Hbg SSu:aren Martin "jag har kvitto på min kamera" Tunström samt diverse andra bihang från yttersta vänstern, har vigt sitt liv till förmån för ett fanatiskt dissikrerande utav SD, inte sällan med förtal och lögner i syfte att skada folk personligen. Tunström brukar göra påhopp om folks stavning mm, speciellt grova påhopp från denne görs som oftast emot personer med tex dyslexi eller andra handikapp. Dock har han själv ytters svårt att kunna stava en komplett mening rätt. Denne Tunström verkar ha sjunkit i sin betydelse inom SSu då han degrederats kraftigt neråt. Kanske kan detta vara en effekt utav hans erkännande om fiffel inom SSu, i miljonklassen utav folkets inbetalda skatter. Enorma summor som skulle gjort stor nytta inom ålderdoms verksamhet eller skola och sjukvård. Dock ansåg man inom Tunströms Socialdemokratiska parti att kampen mellan olika SSu förbund var viktigare än 80 årige Sven Svensson på ålderdomshemmet som låg i sin egna avföring med liggsår då det saknas ekonomiska resurser i statskassan. Denne Tunström har även uppgett att man ska manipulera väljare som har gått över från Sossehierkin till dom Sverigevänliga Sverigedemokraterna, detta genom att "tvätta" dessa med sk "rätta åsikter". Inte utan att man får tankar som går tillbaka till äldre tider. Hitlerjungen var även dom tvättade med rätta åsikter. Och hur var det inom DDRs, Sovjets, Tjeckoslovakiens eller tex Polens gränser? Jo även där tvättade man folk med rätta åsikter. Inte undra på att denne har djupa kontakter inom Expo mm, speciellt med en demokratiföraktande kommunist vid namnet Kenny Hjelte.
Andra bloggar om: , , , , , ,