onsdag 14 november 2007

Populistiska Folkpartiet


Jan Björklund och hans Folkparti fort sätter med sina populistiska utspel. Man agerar helt efter hur samhälls vindarna blåser i sedvanlig Liberal-populistisk anda. När det blåser hårda vindar till fördel för det Sverigevänliga partiet Sverigedemokraterna, ja då förkunnar Fp några invandrings kritiska förslag som man sedan låter glömmas i PK-myllan.

Vi ska inte glömma bort att det var Bengt Westerberg (fp) som till sist öppnade svängdörrarna för muslimsk kolonisering och utsugning utav välfärdssamhällets resurser. Ingen har väl glömt populistutspel som "språkkrav", "arbete mot hedersvåld" och "bort med slöjan" och mycket mer....

Sista utspelet ifrån detta populistiska väderparti är att man vill införa kunskap om Vänsterpartiets idelogiska kamrater och dom 110 miljoner som mist livet pga att dom har haft en annan idelogi. Ingen hemlighet att i ett Vänsterpartistiskt och kommunistiskt Sverige så hade samtliga Sverigedemokrater och dess väljare riskerat ett nytt Gulag eller avrättning. Vi får se hur det blir med skolupplysningar om Vänsterpartiets kamrater i framtiden skola, själv tror jag det blåser bort i vindarnas parti så småningom.
sydsvenskan svd svd2