lördag 14 april 2007

Dagens PK-Hajar!

Tar ett litet urval utav dagens PK-Hajar i deras smutskastningsförsök utav Sverigedemokraterna.

*************************************************************************************
Först ut får den förvirrade Ernst Klein som skrivit i Corren vara. Denne person vill få Sd till att vara ett antijudiskt parti, inte ett ord om islamisterna som omhuldas inom PK vilka bör vara dom egentliga judehatarna. Alla vet var Sd står i Israel frågan. Finns inget Svenskt parti som tar judarna mer i försvar än Sd.
"Nå, Stahlhammer är ett utmärkt exempel på den multikulturalism som sverigedemokraterna hatar. Han är vad de främlingsfientliga älskar att kalla andra generationens invandrare, visserligen född i Sverige, men bägge föräldrarna överlevare från Förintelsen, som utblottade kom till Sverige efter andra världskriget."
Sen följer en floskel i att kulturer dör ut om man inte blandar dom med andra kulturer. Jag anser snarare att man bevarar och skyddar den emot sjuka kulturer som islams.
"Sverigedemokraterna däremot, har nog inte mycket att bidra med i den vägen. Kulturell isolering är ett säkert sätt att få en kultur att vissna ner och dö."
*************************************************************************************
Åsa Petersen skriver följande trams om Sd i Aftonbladet:
" Sverigedemokraterna rider på människors vanmakt och uppmuntrar politikerförakt. När de inte får komma till tals i debatter och medier, när de nekas att hyra möteslokaler, utnämner de sig själva till martyrer. De säger sig vara offer för ett elitstyre som inte lyssnar på ”vanligt folk”."
Det finns väl en anledning till att folk känner vanmakt? Politikerföraktet har riksdagspartierna själva skapat. Ett erkännande om att Sd int
e får komma till tals i media från Å.P?
Sedan NÄR började eliten (media och politiker) lys
sna på "vanligt folk" utan att det är valtider?
Dåligt påhopp Åsa Petersen, folk går inte på ditt korkade smutskastningsförsök....
"
Sverigedemokraterna är inte vanligt folk. De är ett i grunden rasistiskt parti som bildades ur den rasistiska organisationen BSS, Bevara Sverige Svenskt. Hur många kostymer och slipsar sverigedemokraternas företrädare än tar på sig är deras lösning på samhällsproblemen alltid densamma: Stoppa ”massinvandringen”."
Inte vanligt folk?? ska vi diskrimineras nu också?
Sd historian vet alla...inget nytt...och vi vet även om Sossars och dom andra etablerades rashygienspolitik samt samröre med Nazisterna under ww2..inget nytt!
Massinvandringen ÄR ett problem både ekonomiskt och kuturellt, annars hade varken Sd eller debatten om ämnet funnits!?
"
Det innebär inte att Mona Sahlin och andra ledande politiker ska kasta sig in i allehanda debatter med sverigedemokraterna. Det vore bara att ge dem arenor för publicitet som de inte har rätt till"
Ska Mona Sahlin inte hålla vad hon lovat? hur var det nu med att skapa politikerförakt?
Sd har demokratisk rätt till vilka arenor dom vill när, det är folket och inte media eller politiker som bestämmer. Detta kallas för demokrati! Du är blottad Åsa Petersen, förespråkare utav "icke demokratiska" rättigheter är inte välk
omna hos Svenska folket.
*************************************************************************************
Lars Stjernkvist, grundaren utav "ta inte debatten med Sd"och "tig ihjäl dom" uttalar sig i Folkbladet på följande sätt:
"..man måste ändå behandla dem annorlunda, för partiet utmanar värden som inga andra parlamentariska partier utmanar."
Huvudet på spiken nu Stjernkvist? Måste Sd behandlas "annorlunda" för att dom tar upp det största Svenska problemet i vår historia? Kanske får Sd sina röster just för att ni dom partikorrekta inte vill ta i probleme
n NI skapat!?
"
Jag har t ex aldrig mött ett annat parti som fotograferar alla som är på mötet. Det är så uppenbart att de gör det för att skrämmas och demonstrera en sorts makt."
Nej Lars..detta är pga att ni PK-folk låter eran militanta trasaps-patrull vid namnet AFA attackera Sd möten samt deras representanter med våld emot deras familjer osv. Vad skulle DU göra om du blev angripen i ditt hem utan att ni politiker,media eller polismakt gör något?
"
För att ta debatten ska man vara påläst och beredd, resonerar Stjernkvist. Därför har ABF dragit igång utbildningar om främlingsfientlighet...Förr eller senare kommer vi att ha debatt i talarstolen. Då vill jag att jag och andra ska vara väl förberedda. "
Måste ni utbilda er för att kunna debattera om problemet ni skapat? trevligt.
"
Lars Stjernkvist anser att man ska ta diskussion när man träffar på sverigedemokraterna t ex på torgmöten."
Ännu mera AFA menar du?? Hur många trasapor hyser vänstern egentligen?
Du är blottad Lars Stjernkvist....anmodan för odemokratisk trasaps-patrull och odemokratiska metoder? hmmm..
*************************************************************************************
Till sist, fulbloggaren och falskryktes spridaren Tommy Funebos lilla infantila utspel. Dock är han inte förtjänt utav PK-stämpeln, utan får nöja sej med en bild på en annan primat som hyser samma IQ nivå för denna artikel på sin fulblogg.


"Är detta en vision av Sverigedemokraternas framtida Sverige?"
"I Holland, visar det sig, har det suttit en del muslimer i häkte för diverse brott; de har inte kunnat be rättvända mot Mekka eftersom de inte känt väderstrecken utan gissat. Nu visar det sig att de bett vända mot Washington DC."

Har du slut på smutskastning ideer Funebo? Patetiskt...

NOTERA: Apan på bilden vill inte bli sammankopplad med tommy funebo, därför markerar jag att han ej heller har detta i något hänseende. Djurens rättigheter skall beaktas till fullo!!

fredag 13 april 2007

Tommy Funebo ligger bakom falska rykten!!!

Tommy Funebo som arrangerar ett stort antal fulbloggar och använder sig utav flertalet olika synonymer, utger sej för att vara olika representanter för SD osv, säjs nu ha satt igång falska rykten igen.
Denna gång påstår denne mytomanske figur att SD ligger själva bakom bombhoten emot dem själva (se källa). Funebo drar sig inte för att göra grova påhopp på "färgade" eller "ickeariska" personer, han är även känd för sexuella förtal mm. Idag har han meddelat till Politikerbloggen och Niklas Svensson att detta "rykte" skulle röra sig om en komplott emot Sd-bunkern i sthlm. Detta är naturligtvis endast något som existerar i Tommy Funebos egna fantasivärld och ingår i hans smutskastnings försök emot partiet som inte vill ha med hans samröre att göra. Detta speciellt efter han var skribent för en rasistisk organisation på sin fritid under tiden han var aktiv i Sverigedemokraterna.
På sin fulblogg åmar sig sd-mytomanen med:

"Gravatar Det skulle inte förvåna mig om någon ur SD Stockholm ringt upp Svensson och kläckt ur sig det Svensson påstår.
Läs mer om Funebos lögn här på Objektiv Funeboblogg.

Källa till inlägg: Funeboblogg

Sverigedemokratiska "Högerextremister" VS PK-medias "Aktivister"

Sverigedemokraterna framställs ofta som Främlingsfientliga Nazistiska och som Högerextremister i PK-media samt Politiker. Samtidigt så framställs AFAs våldsantagonister som goda Aktivister. Vad tycker du? Döm själv utav bilderna!!
(Klicka på bilderna för förstoring)

Vad är en PK-Haj?


Jag tycker benämningen "PK-Haj" är utmärkt för politiker,medier mfl som försöker smutskasta eller komma med uppenbara lögner om Sverigedemokraterna och dess representanter. Även myndigheter eller enskilda som befar sig med ovan nämda är förtjänta utav denna "stämpel". Bilden är fri att använda för den som så vill i sin kamp emot förtryck,lögner,smutskastning osv utav Sd eller Sd representanterna.

Vad är då en PK-haj?
Jag ska visa vad en PK-Haj är genom att ta ett litet exempel ifrån dagens internetupplaga i Expressen. Här skriver man om ett fall där Sd riskerar bli utsatta av våld ifrån Vänster koalitionens sympatisörer i Jönköping. För att få en vinklad bild där Sd framställs som elaka "högerextremister" samt AFA som ungdomliga och goda "aktivister" skriver Kajsa Hallberg följande mening:

" " Känd problembild" Det har tidigare förekommit drabbningar mellan Afa-aktivister och högerextremister i Jönköping. - Det är en känd problembild, konstaterar Kellerth."

Vidare skriver hon därefter följande för att försöka få fram en starkare ton utav "högerextrem grupp" och "vi och dom" känsla:

"
de hade antagligen lyckats hålla sitt möte hemligt"

Här kan man läsa om AFA som beskyddas utav Robert Aschberg,Expo,Svensk media och dom Svenska Riksdagspartierna!!

Andra bloggar om: , , , ,

Dags att berätta om politiskt våld utomlands.


Jag ser det som en nödvändighet att berätta om det politiska våldet som förs emot Sverigedemokraterna och dess representanter i utländsk media. Tänker utnyttja mina språkkunskaper genom att belysa situationen för Sd, om följande i alla medier jag kan hitta via internet samt där tillfälle bjuds för detta via inlägg och debattforum. Politisk förföljelse och våld som förbises i en sk demokrai måste belysas!

* Folkligt valt parti måste åka utomlands för att kunna hålla ett möte.
* Vänsteralliansen står indirekt bakom AFAs våld emot Sd.
* Justitieministern vägrar belysa vänstervåldet emot Sd.
* Demokratiska rättigheterna är satt ur spel för ickekorrekta politiska åsikter.
* Svenska medier styrs utav Vänsterfolk och är icke objektiva.
* Åsiktsfriheten är satt ur spel genom politskt förföljelse.
* Mänskliga rättigheter följs inte enligt FNs stadgar i Sverige för ickekorrekta.

torsdag 12 april 2007

"Sverigedemokraterna utmanar socialdemokraterna på debatt"

På Sd hemsidan kan man läsa följande uttalande ifrån Jimmie Åkesson:

"- Att socialdemokraterna, trots sina utfästelser, återigen backar ifrån en debatt tycker jag är beklämmande. Med anledning av Mona Sahlins löfte om att anta en debattutmaning från mig har jag dock skickat en sådan idag och för att alla skall kunna se hur länge socialdemokraterna väljer att vänta kommer vi under dagen att lägga upp ett räkneverk på vår hemsida, som kommer att ticka tills dess att Sahlin har levt upp till sina ord."

Vågar Mona Sahlin?

Sd tar hjälp utav Danmark emot Svensk demokratur!Demokratin är satt ur spel i Sverige. Sd som har stöd utav mer än 3% utav dom röstberättigade Svenskarna, måste nu förmodligen hålla sitt Riksårsmöte i Danmark. I Danmark värnar man om FNs stadgar och demokratin. I Sverige låter samtliga riksdagspartier samt media demokratur råda. Vänsterpartiets sympatisörer vid namnet AFA understödda utav Expo sköter om våldet emot dom folkvalda Sverigedemokraterna, på detta sätt slipper dom styrande och media ta något ansvar. Sveriges sk demokrati är en ren skam och existerar endast i teorin utåt världen riktat. Här råder inga demokratiska rättigheter såvida du inte tillhör dom partikorrekta!
Det är tydligt var framförallt socialism samt kommunism har sina rötter!
Man undrar hur det kommer ses i övriga Europa på Sveriges rådande sk demokrati? Ett rättssystem som är satt ur spel, mötesfriheten hotas mm mm..
När ett demokratiskt valt parti tvingas hålla sina möten utomlands, då har Sverige gjort bort sig fullständigt!
Sverige är VERKLIGEN ett nytt sjunkande Titanic!

Vänsterns militanta trasaps-patrull bombhotar med PKs godkännande!PKs och speciellt Vänsterns ruttet stinkande militanta trasapor som har gjort sig kända genom grova våldsdåd emot det demokratiska systemet, och i synnerhet det demokratiskt folkligt valda Sverigedemokraterna, har än en gång hotat med våld emot Sd. Läs HÄR
Denna sekt är beskyddad ( genom deras tystnad och motvilja för ett avståndstagande) utav samtliga medier, riksdagspartier samt andra organisationer såsom Fackliga organ mm!
Expos tidningsbilaga är indirekt AFA-gren.

onsdag 11 april 2007

Nu börjar Tv-debatterandet med Sverigedemokraterna


Från det att media osmakligt har negligerat allt som hetat Sverigedemokraterna skall man nu äntligen ändra på detta. En del medier har på senare tiden velat framställa Sd som debattfega. 2 debatter äger rum, den första nu på Torsdagskvällen i programmet "Adaktusson", i TV8, mot folkpartiets partisekreterare Erik Ullenhag. Och på söndag kväll möts partisekreteraren Per Schlingmann (m) och partiledaren Jimmie Åkesson (sd) i programmet "Sverige i fokus" på TV8. Socialdemokraterna som varit ivriga med att skrika högt om att man måste numera ta debatten med Sd tackar NEJ med följande förklaring..

” Marita Ulvskog tackar nej till att medverka i programmet på söndag. Orsaken är, säger hon, att socialdemokraterna inte har diskuterat färdigt sin valanalys.”

Detta får man ta som en kuvös och krampaktig undanflykt ifrån vänsterrepresentanterna.

I Mona Sahlins installationstal sades detta "Nu måste vi ta debatten mot Sverigedemokraterna!" Man undrar om dom agerar som vanligt inom vänstern? Med andra ord, mycket prat och lite verkstad!

Marita Ulvskog säjer däremot även att ” Vi ska försöka prata med de väljare som vi upplever har proteströstat med dem, men också bli bättre på att ta debatter med Sverigedemokraterna där de finns”

Jimmie Åkesson kommenterar: "Om vi nu har så fel som de tycker, så kan de ju bara visa det genom att samtala direkt med oss"

Man ska diskutera samhällsfrågor som jobb och integration i programmet som utgångspunkt.

ABF är en ren odemokratiskt vänsterstyrd propagandaorganisation.


Ännu ett hot ifrån odemokratiska PK-hajar!

From: "Helene Oljons"
To: "jorma sd"
Subject: SV: ABF-logga
Date: Wed, 11 Apr 2007 16:55:54 +0200

Ang. användningen av ABF:s logotype.
Jag har nu kontaktat ABF:s jurist. Med hänvisning till upphovsrättslagstiftningen kräver vi att du omedelbart tar bort vår logotype från din hemsida/blogg. Loggan är alltså upphovsrättsskyddad enligt strafflagen och tas den inte bort kommer vi att gå vidare den juridiska vägen.

Studiematerialet innehåller inte SD:s hela logotype. Där finns bara en del av logotypen i ett större bildmontage. Detta studiematerial har för övrigt inte ABF som ansvarig utgivare.

Hälsningar Helene Oljons
________________________

Helene Oljons
Presschef ABF

Tel: 08-613 50 76
Mobil: 073-800 75 00

E-post: helene.oljons@abf.se
*************************************************************************************

Hej.

Ni tänker som offentlig organisation under parollen utav politisk faktor agera antagonistiskt emot ett demokratiskt parti. Därav faller dina hot om åtgärd då jag i min artikel klart och tydligt markerar att detta är en politisk aktion ifrån min sida. Detta är helt i enlighet med Svensk grundlag vilket era jurister är väl medvetna om. Detta skulle möjligen kunna anses som varumärkesintrång i samma omfattning som ni gör med sverigedemokraternas logga. Dock med hänseende till det sistnämda vill jag hänvisa till
åklagare Tor Bertil Mjörnerud som säjer följande i ett simulativt fall i Norrbotten:

"Här kan det då handla om varumärkesintrång, men åklagare Tor Bertil Mjörnerud säger att det måste särskilda skäl till för att det ska väckas åtal och han ser skylten som en politisk demonstration av Styrman och det skyddas av grundlagen."

Ni agerar som en politisk och är som en sådan:

"ABF bildades år 1912 på Brunnsvik av representanter för Järnvägsmannaförbundet, KF, LO, SAP, SSU, Stockholms Arbetarbiblioteksförbund och Typografförbundet. Initiativtagare till bildandet var Richard Sandler.
Bland medlemsorganisationerna finns förutom Socialdemokraterna och Vänsterpartiet och deras sidoorganisationer bland andra Hyresgästföreningen, HSB:s riksorganisation, PRO (Pensionärernas Riksorganisation). Studiecirkeln är den dominerande verksamhetsformen. I Stockholm och på en del andra orter bedrivs också i dag en omfattande seminarieverksamhet. ABFs tidskrift och medlemsorgan är Fönstret, vars första nummer gavs ut 1954.
Under senare år har ABF blivit utförare av kommunalt upphandlad vuxenutbildning, till exempel i Göteborg där ABF vid sidan av Lernia är den största utföraren av vuxenutbildning."

Jag har dock efter ditt första mejl gjort en ny bild som är mer passande för era metoder. Speciellt med tanke på att erant agerande kan liknas vid gamla DDR och Sovjet metoder emot enskilda individer som innehar en annan politisk uppfattning. Detta visar tydligt var ABF och andra vänsterorganisationer står i demokratifrågan. Mitt agerande är rent politiskt emot en annan indirekt politiskt tänkande organisation, och jag hävdar min rätt genom svensk grundlag och vad som står i FNs förordningar.

Källor:
Sveriges Radio

http://sv.wikipedia.org/wiki/ABF

Mvh Jorma
*************************************************************************************
TILLÄGG!!

"
Studiematerialet innehåller inte SD:s hela logotype. Där finns bara en del av logotypen i ett större bildmontage. Detta studiematerial har för övrigt inte ABF som ansvarig utgivare."

Man undrar direkt vem som är ansvarig utgivare? Vem eller vilka som beställt materialet vill hon inte heller nämna!!

färskpressa!

Röstningen är avslutad

Avslutar röstrutorna pga en odemokratisk fåne som försöker ideligen manipulera resultatet. En abuse anmälan är gjord på dennes IP.
Dock har ett väntat resultat framstått med följande siffror:

*************************************************************************************

18000 journalister a´ 500 000 000:- För denna gigantsumma sprids PK-propaganda i hur folk ska tänka,tycka och tala. 90% sympatiserar med vänstern. AFA kallas för aktivister och Sverigedemokraterna kallas för odemokratiska mm. SKA VI BETALA PRESSTÖD TILL DETTA?”

JA 8 %

NEJ 92 %

*************************************************************************************

” Anser du att din åsikt/yttrandefrihet/röst har makt? eller vem har mest makt i Sverige?”

Politikerna 10 %

Svensk media 85 %

Svenska folket 5 %

färskpressa!

tisdag 10 april 2007

Expos Funebo börjar visa sitt egentliga ansikte.

``text borttagen då den bara inbjuder till att sjunka till den låga sandlådenivå som Funebo förespråkar på sin kända fulblogg``


måndag 9 april 2007

Desperata korrektheter kryddat med smålögner?


Efter att firat påsk utan tillgång till varken nyheter eller internet gör att man får mycket att ta igen. Glädjande möts man direkt utav nyheten att Sverigedemokraterna numera är större än Kd.

Direkt får man även information om att Sverigedemokraterna är "trynen" alternativt "svin" enligt Kd ledarens uttalande i Tv4 nyhetsmorgon.
Efter lite mer surfande så möts man utav rena lögner från (Kd)s partisekreterare Lennart Sjögren i TT. Han påstår att Sd vill totalstoppa invandringen totalt, vilket är en ren lögn. Flyktingar är välkomna dock vill man inte att anhörighetsinvandringen som bidrager med 95% utav massinvandringen skall fortsätta. En reglering i jämnhöjd med resten utav Europa förespråkas.
Uttalanden från L.Sjögren är således ren lögn:

"
— De bedriver en främlingsfientlig politik. SD vill minska invandringen och ser inget skäl till att människor kommer till vårt land. Trots att många lider och riskerar att dödas vill SD stänga gränserna. Det är tvärt emot den linje som vi bedriver — att ta hand om människor som har det sämre. För dem som lider och riskerar sina liv måste vi öppna gränserna, till exempel för dem som kommer från Irak"

Sverige tar redan idag emot 40% av alla Irakier som söker sig till Europa. Detta landet är numera rent muslimskt i vissa delar. Detta bekräftas även i uttalandet ifrån den Irakiska kvinnan i bilden som är klippt ifrån Aktuellts sändningar här ovan.

Sen har vi då Socialdemokraten
Jonas Morian, som försöker sig på en analys utav Sverigedemokraterna. Denne Socialdemokrat som citerar följande ifrån Per-Albin Hansson:

"Där ser icke den ene ner på den andre"

Men vad är det då just Socialdemokrater som Morian gör? jo ser ner på folk som valt att lägga sin röst på Sd!

Andra utspel som denne Morian vill få till att låta som Sd sympatisörer skulle vara dolda nazister eller rasister låter så här i hans undertoner:

"Jag hade kunnat säga ”Men klipp er och skaffa er ett jobb för fan”, men det slog mig att kortklippta typer med Sverigedemokraternas åsikter är om möjligt ännu mer osympatiska."

Isjälva verket ligger inte Sossars förakt i SDs politik utan den bottnar i något annat som mer och mer börjar läcka ut. Morians egna ord talar för sig själv i följande:

" Jo, dels handlar det om en avsevärd risk att vi får ett jämt riksdagsvalresultat mellan de politiska blocken 2010. Om Sverigedemokraterna då kniper några mandat så är det nästan omöjligt att förutse vad som händer."

Jag tycker nästan synd om alla desperata PK-ister i deras infantila och desperata Sd-utspel. Men dom kan ju åtminstone hålla sig till sanningen tycker man!

Andra bloggar om: , , , , , ,

färskpressa!