tisdag 26 juni 2007

Stockholm Pride festival 2007


Det börjar snart vankas för Stockholm Pride festival 2007. Pridefestivalen, är en årligen återkommande festival. Den har hållits sedan 1998 och brukar normalt infalla v.31 varje år. Socialdemokraterna brukar normalt sett vara den starka faktorn i denna färgglada homoyran, även så detta året låter man upplysa om på deras hemsida.

SSU låter allmänheten bli viss om att man tänker ställa upp med en stor och stark trupp. SSUare med olika sexuella läggningar från rikets alla hörn kommer företräda förbundet, även heteros är naturligtvis förmodat välkomna kan man anta.


Man låter hälsa ifrån (s) hemsida att alla
organisationer och förbund inom Socialdemokratin ska vara representerade i årets Pridefestival.
Hela Pride kommer lysa i
regnbågens färger,
detta gäller naturligtvis även hela regnbågs
regeringen. Alla riksdagens partifärger kommer bli
representerade i år. Känt sedan tidigare är det att även mindre partier utanför regnbågsriksdagen brukar vara närvarande. Sedan tidigare år vet vi att även politiskt obundna brukar deltaga i denna gigantiska festival för sexuellt annorlunda. Tommy Funebo är en utav dom som är politiskt obundna, han förespråkar något
som han kallar för Palekonservativ.
Åsnan på bilden har inget att göra med ämnet utan är enbart till för att försköna bilden inför eventuellt lättskrämda medborgare.Kommer vi få se representanter ifrån den
Islamska delen utav Sverige i år?


ÖVRIGT
På Socialdemokraternas hemsida informerar dom om följande:

"I Hbt-sossarnas tält myllrar det av besökare. Politikerna löser av varandra..."
Mona Sahlin är en utav dom som kommer vara tillgänglig för alla inne i tältet, skriver man på hemsidan!

Festivalen och en stor del av dess innehåll arrangeras av Föreningen Stockholm Pride, ofta i samarbete med andra organisationer. Alla som jobbar för Föreningen Stockholm Pride med festivalen är volontärer, det vill säga att de inte får betalt för sitt arbete.

Mer information om Sthlm Pride finner man HÄR

måndag 25 juni 2007

Stort tack till Tommy Funebo


Man får tacka för att du tar upp min blogg på din mytomanblogg. Även trevligt att du påstår att aporna på bilden angående inlägget om utvisningen, skulle ha något med den utvisade att göra. Detta påstående är DITT och inte mitt! Därför väljer jag att sätta in apbilden i sin helhet oklippt för allmän beskådan. Sen kan folk själva avgöra VILKA som jag anser vara trasapor!
Sen ditt påstående om att jag skulle ha indiskt ursprung är verkligen långsökt, snarare är det ett rent rasistiskt utspel från dej. Vi svenska resandesläkten påstås vara från dom trakterna för ca 1000 år sedan, och är det därför du påstår att jag skulle ha indiskt ursprung så säjer detta en hel del om vilken person du är Fulejoe. Jerry Williams ser inte så "indisk" ut som jag ser det, dock är han precis som jag i sitt ursprung enligt dej en "indier". Nejdu Tommy Fulejoe, du gör bara bort dej som vanligt med dina påhopp på alla som kritiserar dej. Jag har hört att personer med din mentala hälsa är kända för sådana tilltag?

Vad det gäller att jag någon gång skulle påstått att folk med andra raser skulle vara sämre än andra så är detta en ren lögn från Tommys egna mentalt sjuka hälsa (kan läsas Hjärna). Däremot så kallar denne fulbloggare Cecilia Beckroth (adoptivbarn från Indienområdet) för kvädesord som "Blåsmurf" mm på diverse bloggar. Mer känt om Tommy Fulejoe är att han brukar spatsera med sin stora lekamen i diverse pride- och homofestivaler. Annat känt är att han brukar sextrakassera kvinnor på nätet allt som oftast, detta ska enligt källor härröra från ett kvinnohat grundat i att han blivit lämnad utav sin fd fru som inte stod ut med hans onormalt mentala beteende. Man ser även på dennes fulblogg att han är ivrigt påhejad utav diverse vänner som Martin "SSU-fifflaren och halalbeivraren" Tunström,

Martin Tunström (s) vill införa halalslakt


Socialdemokraternas och SSu´s bloggmupp Martin Tunström, bekräftar att det är helt okej att införa halalslakt eller liknande slaktform i Sverige.

"-Tack, jag fick det svar som jag förväntat mej utav dej. Du skriver att du är positiv till halalslakt samtidigt som du enbart kommer med lösa formuleringar och egenpåhittade antagande angående Jomshofs blogginlägg. Nu vet jag så mycket om dej att detta blogginlägg endast har ett syfte, och det är att misskreditera Sverigedemokraterna för egen vinnings syfte./Jorma

-Yes, Jorma, jag gillar inte Sverigedmeokraternas politik och undviker inte att få påtala detta i mina blogginlägg./Martin

-Och återigen, halalslakt skall tillåtas. Mig veterligen finns det halalskalt i Sverige och där med uppfyller de svenska lagarna./Martin"
Källa: Martin Tunströms blogg

söndag 24 juni 2007

Motstånd emot halalslakt är främlingsfientligt enligt SSu?

Man undrar om SSu och Socialodemokraterna ställer sej bakom halalslakt? Om man läser på fd Presstalesmannen för SSu Martin Tunströms blogg i Helsinborg, så kategoriserar han motståndet emot halalslakt i bla följande termer " Politik, fördommar, främlingsfientlighet ". Saken i sej är att han ondgör sej över följande uttalande ifrån Richard Jomshof i artikeln "Religös slakt skall vara förbjuden":

"Än en gång ställer jag mig frågan; hur kan det komma sig att man reser över halva jorden till ett litet land i Europas utkanter, styrt av ”otrogna hundar”, som tydligen inte bara ägnar sin vakna tid åt att förtrycka religiösa minoriteter, utan dessutom saknar förståelse för islams förträffligheter? Hade det inte varit enklare att stanna hemma? Jag bara undrar."
- Richard Jomshof, SD-Kurirens chefredaktör, om muslimer.Källa: Richard Jomshofs blogg, Religiös slakt ska vara förbjuden, 070621.

Jag har ställt följande fråga på hans blogg vilket jag antar att han kommer radera med hänvisning till att det inte har med blogginläggets ämne att göra. Något som denne mupp brukar göra då han inte kan svara på svåra motfrågor:

"Martin, anser du att det är främlingsfientligt att ta avstånd från halalslakt? Åtminstone så uppfattar jag det så i ditt blogg inlägg."


Om folk har dåligt med kunskap i vad Martin Tunström tycks förkunna i sitt argument att pådyvla SD ettiketten "främlingsfientliga" för sitt motstånd utav halalslakt och liknande, kan man se på följande film vad detta innebär:
VARNING: Känsliga bilder!!

Film

Är detta vad Socialdemokraterna vill införa i mångkultursberikandet utav Sverige?
Man bara undrar!!

Tillägg: Jag skulle personligen vara stark motståndare till ritualslakt oavsett vilken partitillhörighet eller idelogi jag anser vara rätt. Barns- kvinnors- och djurs rättigheter vägrar jag att rucka på oavsett om man kommer att anses vara främlingsfientlig eller ej, enligt Martin Tunström SSu Hbg!!