tisdag 6 februari 2007

"Därför är skåningar rädda för Sahlin"

Ja så lyder en artikel i SvD från idag.Se: http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_14569079.asp

" I går mötte Sahlin skåningarna...." fortsätter man i SvD. Låter som man sätter skåneländare i en egen kategori utav folk med egen kultur. Så långt så väl för ett hjärta som klappar för detta underbara folk och denna sköna Skandinaviska landsdel. Men nu är inte syftet från media att uppvisa skåneland som en fd Dansk landsdel, erövrat för 350 år sedan. Nej idag ska det utmålas som en nutida version fullt utav upproriska snapphanar i form utav Sverigedemokrater. Sverigedemokrater som är elaka nog att som Mona Sahlin själv säjer ”Här nere säger folk vad dom tycker”. Kan bara konstatera att det kommer resten utav landet också göra vad det lider. Man skriver även att:

"Mona Sahlin medger att ”nånting var förstås väldigt, väldigt fel med vår strategi. Vi tog inte sverigedemokraterna på allvar”.
Att stoppa sverigedemokraterna blir en av Mona Sahlins stora politiska utmaningar, och i det arbetet kan hon få hjälp från skåningarna.
Partiets valanalysgrupp studerar nu särskilt vad som gick snett i Skåne."

Man får ju önska Mona Sahlin lycka till. Men dåtidens snapphanar som kämpade emot förtryck från dåtida Adel och Kungar återfinns inte bara i Göinges skogar idag. Utan vi finns från Ystad i söder till Gällivare i norr. Och dagens snapphanar talar både Skånska,Gutemål,Uppländska,Tornedalsfinska som Samiska. Dagens folk som vågar säja vad dom tycker kallas nämligen för ett gemensamt för ett ord....SVERIGEDEMOKRATER!

måndag 5 februari 2007

SSUs M.Tunström i Hbg erkänner omfattande bidragsfusk!

SSUs Martin Tunström utlovade igår att han skulle "demolera" mina artiklar om hur (S) ljuger och förfar om SD. Detta utvecklades senare med att han ställdes emot väggen i hur det myglas och ljugs inom SSUs medlemsantal samt fusk med skattemedel. Någon utlovad "demolering" ifrån denne oseriöse SSUare har inte setts till. Endast patetiskt personliga påhopp och kränkningar utav mej som person. Nu hade man nog inte förväntat sej något utav värde ifrån SSUs Martin Tunström, nej endast svaga knystande och barnsliga resonemang med verklighets främmande bortförklaringar. Hans bortförklaringar bestod igår mest utav sandlåderetorik som "dom gjorde så först". Han menar då att dom andra sk PK politiska ungdomsförbunden också myglade antagligen. Nu kan man ju undra hur han visste detta? Och varför myglade och fifflade även då SSU med svenska folkets dyrt betalade skattepengar, istället för att föregå med gott exempel isåfall?
Nej SSU bryr sej inte om arbetarklassen som betalat världens högsta skatter. Inte heller bryr dom sej om den usla situationen äldreomsorg, skola eller sjukvården befinner sej i. Bara dom får mygla och utöva härskarmetodik gentemot befolkningen. Ingen tanke från SSUs Martin Tunström att dessa mygelmiljoner hade kunnat användas där dom gjort bättre nytta, än som nu en stor onytta. Detta visar bara än en gång att dom etablerade PK partierna står långt ifrån svenska folket och att Sverigedemokraterna framstår än en gång som den enda oppositionen.

söndag 4 februari 2007

Har SSU i Hbg landsförvisat medlemmar eller bidragsfuskat?

Noterade en bra artikel på http://rosenbergsd.blogspot.com/ om medlemsantalet i SSU. Att det går uselt för skandalomsusade Socialdemokraterna vet nog dom flesta. Men att SSU har minskat sitt medlemsantal från 29171 till 4300 sedan 2004 låter märkligt. Martin Tunström från SSU Hbg säjer följande:

"SSU Helsingborg får inte betalt efter hur många medlemmar vi har i SSU kommunen. Vad jag vet så får de politiska ungdomsförbunden betalt efter storleken på deras moderpartiers väljarandel i Helsingborgs kommun."

Jag konstaterar dock att det blir tyst från SSUs Martin Tunström när Rosenberg kontrar med:

"......bidragen handlar ju om att lokalavdelningar runt om i landet har uppgivet felaktiga uppgifter på sitt medlemsantal så att centralorganisition har kunnat få ut mer i statsbidrag inte i kommunbidrag."

Man blir fundersam om det har myglats rejält eller om man helt enkelt börjat landsförvisa medlemmar som inte sköter sej i Socialdemokratisk anda? Konstaterar ett uttalande från SSU håll i Hbg:

"Att distriktets webbmaster till lika ordförande (Jens Ohlsson) skall förvisas väster om Öresundsbron."

Ironi eller? I vilket fall så har deras medlemsantal sjunkit med nästan 25 000 sedan 2004!


Moderater och Socialdemokrater i fusion?

Moderaterna framställde sej i valet som "nya Moderaterna" och påstår sej vara nya arbetarpartiet!
Kanske är det dags för en mer intim blåröd fusionspolitik mellan mångkulturisterna Mona och Fredrik, för att stoppa den enda oppositionen dvs Sverigedemokraterna inför valet 2010. På så sätt kan dessa sk "arbetspartier" försäkra sin fortsatta ickeverklighetsförankrade skithuspolitik i egen majoritet.