lördag 5 januari 2008

Merit Wagner om massinvandringen.

Ett tips ifrån Skånepåg, om Merit Wagners blogg om massinvandringen till Sverige. Merit skriver bla:

Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen 2010. Antingen centerpartiet eller kristdemokraterna åker förmodligen ut. Därefter råder en parlamentariskt sett mycket tråkig situation, där vardera etablerade planhalvan i det politiska fältet är beroende av ett litet parti för att bilda egen majoritet, ett litet parti som därmed får ett större inflytande än dess röstetal ger skäl för.

Grunden för riksdagsplatsen för Sverigedemokraterna blir inte den egna valplattformen, utan det faktum att övriga partier helt har misslyckats i migrationsfrågan. Grunden är i detalj att den sittande regeringen inte kommer att hinna införa en arbets- och försörjningslinje som ger effekt före valet 2010. Vidare är bedrägeriinvandringen numer etablerad.

Läs hela Merit Wagners blogginlägg HÄR.

fredag 4 januari 2008

Asylinvandringen ökade med 49% under 2007!

När Migrationsverket nu räknat klart slutade antalet asylsökande i Sverige i fjol på 36 207 - en ökning med 49 procent.
Antalet irakier mer än fördubblades, och somalierna mer än tredubblades.
Expressen
Kom ihåg att de asylsökande inte är detsamma som den totala invandringen.

Kung Carl XVI Gustaf vill bygga tre stugor i Vindelfjällens naturreservat.
Orsaken är att kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prins Carl Philip behöver var sitt eget krypin när de besöker fjällen.
Detta är något som inga vanliga medborgare får göra. Men är man Kung så är man! Viker myndigheterna sig och visar på alla har INTE lika värde och rättigheter? Sydsvenskan

Förra året minskade antalet komvuxplatser på gymnasienivå med 14.494 jämfört med året innan. Det är resultatet efter att regeringen minskade statsbidraget med nästan en tredjedel, visar Skolverkets nya siffror för år 2007.
- Jag är inte kritisk till neddragningen i sig utan att det gått för fort, säger Mats Söderberg.
DN Alliansens egna kanske behöver lite komvuxutbildning? Varför inte i kunskapen "samhällsparatism" eller "Hur man slutar att roffa åt sig"? Något för Mikael Odenbrant kanske?

Moderaten Mikael Odenberg går emot alliansregeringen - han föredrar bidrag framför jobb.
Det fanns en tjänst som väntade på honom när han avgick som försvarsminister.
I stället valde Odenberg ledighet med full lön, 101 000 kronor i månaden.
Expressen
torsdag 3 januari 2008

Har Expos gullgris T.Funebo dolda skelett i garderoben?

Ja detta tål ju att granskas närmare. Enlig denne egna utsago är han en mönsterinvånare, men detta kan ifrågasättas kraftigt. På SD-Helsingborgs, Mikael Rosenbergs privata blogg säger ovannämda följande:

Rosenberg, jag tycker att du ska vara väldigt försiktig med att sprida att jag skulle ha en kriminell bakgrund, inte minst med tanke på att jag aldrig ens fått en böter för fortkörning och med andra ord är helt ostraffad.

Enligt andra så är detta naturligtvis en ren lögn. Denne skall ha följande punkter i olika register, och detta tydligen enbart från dom senaste åren:

-Misshandel B3984-02
-Särskild företrädare för barn (åklagaren mot Funebo) Ä-3534-02
-Skuldsanering 03
-Skuldsanering 02
-Löneutmätning 01
-Fodran, återvinning 99
-Skadestånd 99

På sin blogg anklagar Tommy Funebo diverse SD politiker i Skåne för att länka till en som han själv nämner:
Rosenberg och SD Helsingborg däremot, de bloggrollänkar med berått mod till en rashetsande, pronazistisk och kriminell webblogg.
Detta ska då förmodligen vara riktat emot mig som person samt min blogg. Att jag skulle vara rashetsande, pronazistisk och kriminell, visar ju enbart på hur denna person fungerar och tänker. Dom som följer och har följt min blogg en tid vet med säkerhet hur jag tänker och anser om dom tre ovannämda kränkande orden. Själv fällde han följande kommentar på sin blogg som jag för första gången länkar till HÄR.

....dels att jag själv inte har några kriminella och nazistvänliga sidor i min bloggroll och dels att vare sig patriot.nu eller info14 är kriminella och nazistvänliga, däremot båda två nazistiska.
(Min notis: Hur får han ihop det sistnämda? Är dennes hjärna enbart förvirrad eller är han in factum i mentalt ohälsosamt tillstånd)

Dennes sjuka utspel bottnar förmodligen i mitt tidigare blogginlägg om Salem 2007, då jag nämde om min sympati för demonstration emot ungdomsvåld...framförallt de med dödliga utfall som i fallet Daniel Wretström. För mig spelar det inte någon roll vad ett barn tycker eller tänker varken politiskt eller något annat, detta utgör inte att man har rätt att mörda denne pga åsikterna. Därför tänker jag här och nu publicera bilden på Daniel 17 år liggandes död och blodig med halsen avskuren utav en kökskniv. Bilden är svart och vit för att minska den motbjudande synen utav detta meningslösa våld. Enligt Tommy Funebo och hans "hederliga" Expovänner är det att vara pronazist om man tar avstånd till detta du ser nedanför! Vad är då han??

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

måndag 31 december 2007

GOTT NYTT ÅR!

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt år 2008!


/Jorma
svd
HD
HD2