torsdag 10 januari 2008

Å dessa konstiga Sossar..

Hur tänker dessa märkliga individer egentligen? Ett citat ifrån Thoralf Alfssons eminenta blogg:

MEN DET MEST HÄPNADSVÄCKANDE i Mats Johanssons argumentering är att han menar att Sverigedemokraterna kommer att använda dessa mångkulturella bokslut för att bevisa sina "myter" om invandringens kostnader. Om Mats Johansson är så övertygad om att invandringen inte kostar något för kommunerna utan istället berikar kommunerna borde han ju verkligen bejaka att mångkulturella bokslut upprättas så att han kan bevisa att Sverigedemokraterna har fel i sina påståenden.

Marita Ulvskog(s) säger:

– Det är en dålig idé att försöka sätta siffror och göra ekonomiska kalkyler om det är lönsamt eller inte med asylrätten, säger hon.

Man kan undra vad hon menar? Nu har dom ju en chans att visa hur mycket Sverige tjänar på den sanslösa massinvandringen. Denna som berikar landet så otroligt mycket enligt Socialdemokraterna. Varför vara kritisk mot något som kan motbevisa Sverigedemokraternas "myter"? När det gäller dagis eller åldringsvård då går det bra att räkna kalkyler och kostnader, men dessa har inte samma människovärde kan man förstå ifrån Marita Ulvskogs och Socialdemokraternas håll.

SvD Sds Kristianstadsbladet Sydsvenskan

tisdag 8 januari 2008

Svenska Kommunist Partiet (SKP) försvarar Hitlers Nazistparti?

SKP försöker vifta bort folkmord på 110 miljoner människor i Kommunismens namn med olika förvirrade och desperata uttalanden. Man ställer sig frågan om dessa även försvarar Hitler och hans Nazisters brott med samma argument? Eller är det enbart Kommunismens brott och förövare som är försvarbara med följande uttalanden?

"Först och främst vill vi säga att ideologier inte begår brott."

"Det är inte demokratin som utan rättslig prövning sätter människor i koncentrationsläger. Det gör galna demagoger i demokratins namn. Despoter som sätter sig över nationella lagar och förordningar."

Får tacka för att detta har uppmärksammats på Forum för levande historia

måndag 7 januari 2008

Skeptiskt men glädjande om Sverigedemokraterna

Sverigedemokraterna ökar till 3,7 procent, en ökning med 0,9 procentenhet sedan den senaste mätningen. Ser man till den senaste Skopundersökningen så ser det väldigt ljust ut. Dock vill man inte se densamma när SD sjunker i Skopundersökningarna, så bäst är att ta dessa med en portion utav skepsis oavsett om kurvan pekar upp eller ner. Markant och noterbart är att SD gjort ett rejält uppsving i just denna undersökning. Säkert är iallafall det att SD har en säkerställd väljarbas på över 3%.
sydsvenskan Grue Dagen GP ekonominyheterna HD SvD SvD2
Technorati Tags:, , ,
Andra bloggar om: , ,