lördag 22 september 2007

Det går bra för Sverigedemokraterna

I alla medieundersökningar så går det enormt bra för SD. Dock visar det som oftast på ca 3-3.5% i dom olika undersökningarna som görs utav tex Sifo mfl. Ska man tyda detta som att SD erhåller bättre stöd utav internetfolket (jämför HÄR)? Isåfall tror jag att partiet måste öka sin upplysning kraftigt ibland dom som inte är nätsurfare för att nå ut med sin politik.
Bredare arbete på lokal nivå genom partiutskick och information om partiet efterlyses. Även en förklaring på PKs smutskastning bör komma folket tillhanda. I Värnamo så skulle det vara ypperligt att informera
allmänheten om Socialodemokraten Carina Häggs nydanade brottsliga bana emot den demokratiska rätten att få inneha en egen politisk uppfattning bara för att ta ett exempel. Man bör även upplysa allmänheten om vilka som står bakom Expo, AFA mfl odemokratiska sekter. Man bör även förklara för väljarna varför man varit dålig i kommunpolitiken enligt medierna. Samtidigt så kan man i dagens medier läsa att SD är landets 4e största parti ibland dom manliga väljarna, 0.1% efter Fp. Detta är inget som förvånar mig speciellt, dock måste SD bredda sig även ibland kvinnorna i betydligt större utsträckning. Det går fortfarande att rösta på sin politiska övertygelse i Aftonbladet HÄR. Klicka på bilden för större bild!
SvD DN

fredag 21 september 2007

Partiledare håller på alkoholtraditonen?


Att kommunister och deras partiledare alltid hållit på alkoholist traditioner i stället för Svenska traditioner är och förblir ett faktum för oss demokrater. Men månde dom blivit lite mera Svenskvänliga numera? Steget från Rysk vodka till Svensk Falcon är ju ett steg i rätt riktning för fascistpartiet kommunisternas diktaturledare. Kanske har dom även bytt ut Rysk fiskrom emot Kalles kaviar?

tisdag 18 september 2007

Sveriges nya överklass

Hittade nedanstående på en My space sida, tycker detta är något att beakta när vi nu hör hur Socialdemokrater tillsammans med ogräspartiet och dom extrema kommunisterna sitter och gnäller. Dessa bidragspartier har styrt Sverige i 12 år non stop. Så är det något man reagerar över är det när dessa sitter och påstår att Sverige blivit indelat i ett klassamhälle. Har vi ett sk klassamhälle idag så är detta enbart pga vanstyre ifrån mångkulturisterna på vänsterflanken. Överklassen står dom för själva, och arbetarklassen är dom som får betala. Och ni som trodde på bättre tider med den borgerliga alliansen är lika förbannat grundlurade!!
Inläggen på Vajdas sida är ett år ca, men dom är lika fullt så vältalande än idag!
**************************************************************************************
Sveriges nya överklass
NU blir de socialdemokratiska ministrarna arbetslösa.
Men de faller mjukt.
Tillsammans är de garanterade fallskärmar på drygt 111 miljoner kronor.
Samtliga statsråd är garanterade en årslön.
För Göran Persson innebär det 121.ooo:- i månaden (1.452.ooo:- på ett år), och för de andra statsråden är summan 97.ooo:- i månaden (1.164.ooo:- på ett år).
Fallskärm på 16 miljoner.
Utöver detta får ministrarna en ålderspension efter att de har fyllt 65, i de flesta fall runt 35.ooo:- i månaden, medan Göran Persson får 56.ooo:- i månaden.
Detta skall jämföras med vad de allra flesta pensionerade (ålders och förtids pensionärer) eller arbetslösa har att leva på.
Och därtill kommer alla förmåner som Göran Persson får genom sina andra inkomst källor såsom bl.a. gården.

STATSMINISTERN BLIR INTE FATTIG NU HELLER

Statsminister GÖRAN PERSSON blir INTE lottlös och utblottad nu när han lämnar in efter valförlusten.

Så mycket kommer han att tjäna
Göran Persson har tio hårda år som statsminister bakom sig
.

NU kan han dra sig tillbaka med Anitra Steen på sin herrgård i Sörmland - med en fallskärm på 5 580 200 kronor.
Efter han fyllt 65 garanteras han dessutom minst 56 000 kronor i månaden fram till sin död.

Även de flesta av de socialdemokratiska ministrarna har försörjningen tryggad.

Som tidigare berättat är landets 22 ministrar är garanterade fallskärmar på nästan 98 miljoner kronor.

Tio av de 22 ministrarna i den nuvarande regeringen uppfyller kraven för den stora fallskärmen, samma som Göran Persson landar med.

Det innebär att de kan kvittera ut mångmiljon belopp före pensionen.

Mest av alla får den yngsta ministern, Ulrica Messing, 38. Hon är garanterad nästan 16 miljoner kronor. Fallskärmen utlöses om ett par veckor.

När har alla andra som blivit arbetslösa kunnat få mottaga fallskärmar så de kunnat leva i lugn och ekonomisk trygghet som bl.a. Göran Persson och hans ministrar NU kommer att få framöver?


****************************************************************************

Sveriges Radio objektivt? Inte en chans!!

Sveriges Radio skall som media med statliga skattemedel vara objektiv i sin mediala granskning. Denna objektivitet lyser med sin frånvaro å det grövsta!
Dom faller in i det som man från Pk-etablissemanget kallar för ta debatten med Sverigedemokraterna, med andra ord prata så mycket lögn och skit OM dom men inte MED dom!!

Här nedan följer några exempel på Sveriges Radios sk OBJEKTIVA medie granskning utav SD:
Sverigedemokraterna påverkar inte politiken
Sverigedemokratisk politiker misstänkt för brott
Sd passiva i kommunpolitiken
Sverigedemokrater inte så aktiva
Oro för Sverigedemokraternas politik
Grekland: Extremparti på väg in i parlamentet

Nya kommunistiska våldsdåd

Vänsterpartiets sympatisörer tillsammans med andra vänsterextrema sympatisörer har åter igen visat sin diktaturiskt fula tryne. Denna gången var inte Sverigedemokraterna målet utan Moderaterna i Kungsbacka samt Folkpartiet i Göteborg.
Som vanligt kan inte kommunister tillsammans med Socialister ur olika odemokratiska avarter acceptera resultatet i ett folkligt och demokratiskt val. Man accepterar endast en vinst som demokratisk riktighet, annars skall våld och anarki härska anser man. Personligen är jag föga road utav högeralliansens politik i stora drag, men jag som äkta demokrat accepterar ett val som är utfört på demokratiska värden. Vänstern har inte denna demokratiska grundsyn i sin idelogi. Lars Ohly är tex ett utmärkt exempel på hur denna falskhetens kommunistborg fungerar. Denne partiledare som i det offentligt tysta hyllar sina väljare när dom utövar våld emot demokratin, något som han själv nämner bland annat emot SD. Hans uttalande efter debatten mellan Mona Sahlin och Jimmie Åkesson med "varhelst dom är så kommer vi inom 24 timmar", är densamma term som bla AFA använder. Dessa vänstergrupper bör tas på allvar i mer tydlighet från det Svenska samhället, att vi inte tolererar dessa revolutionärt våldsfixerade grupper i sina diktaturiska försök att rasera demokratin. Dessa bör gripas vid brott och bli dömda till mycket hårda straff för att statuera exempel på att vi inte accepterar detta i ett demokratiskt Sverige 2007.
SvD

Kristdemokratisk pedofil..dömd!

En 29 årig Kristdemokratisk pedofil ifrån väst-Sverige dömdes till endast skyddstillsyn. Pedofilen som var konfirmationsledare för 14 åringar insåg inte att pojken var just 14 år, sa han till rätten. Detta köpte rätten och dömde pedofilkräket till endast skyddstillsyn samt behandling med särskild behandlingsplan. Pedofilen inledde dessutom ett förhållande med pojken och borde väl rimligtvis då veta att det är fel åt helv...

Till Kd-äcklets fördel talar för att han tillhör dom sk etablerade partierna och då räknas detta inte så grovt i medierapporteringarna, betydligt värre är det när en Sverigedemokrat cyklar på fyllan hem ifrån en pub-kväll.
Media