lördag 12 maj 2007

4-1 och Kanada i final mot FinlandTragisk inledning utav ett enormt blekt Tre kronor i semifinalen emot Kanada bäddade för en förlust. Svenskarna var inte tvåa utan snarare trea på varje puck från början till slut i matcken. Nu blir det att spela om ett brons emot Ryssland istället. Det värsta jag vet är att säja något positivt om Finland i ishockey sammanhang, men att slå ett stjärnspäckat Ryssland i en semifinal i Moskva är verkligen starkt gjort. För första gången i mitt liv tänker jag nu hålla på dom Finska lejonen. Jag unnar verkligen Finsk hockey en eventuell vinst i Finalen ...Hyvä Suomi!!! All heder skall dock dom svenska killarna ha för en bra turnering oavsett hur det kommer gå i bronsmatchen. En undran är varför Svenska NHL spelare har lyst med sin frånvaro i detta VM?
SvD
DN
SvD

fredag 11 maj 2007

Reinfeldt ska träffa Bush och "Terminator".
Statsminister Fredrik Reinfeldt ska inte bara träffa George Bush och FN:s generalsekreterare på sitt USA-besök nästa vecka. Han träffar också Kaliforniens guvernör Arnold Schwarzenegger i en nyinsatt punkt på programmet. Göran Persson stod själv bakom Bush en gång i tiden så det är klart att Fredde inte ska vara sämre. Men att sen träffa självaste Terminator?
DN

Kommunal använder fascistiska maktmetoder!


Kommunal använder fascistmetoder och närmast diktaturiskt elitstyre i klar vänsteranda i Halland. Man har där beslutat att utesluta undersköterskan Erik Hellsborn, som sitter i kommunfullmäktige för sverigedemokraterna i Varberg. Detta för att han som privatperson har kritiserat fackföbundets metoder med Någon egentlig interndemokrati existerar inte inom LO, snarare råder en i det närmaste fascistisk maktordning på sin privata blogg . När man tittar närmare på fackförbundets agerande samt uttalande så kan man enbart instämma i just ovanstående inlägg på Hellsborns blogg stämmer överens med hur facket agerar i detta exemplet. Med detta vet man nu att du inte får ha någon som helst privat uppfattning i hur olika fack inom tex LO. Detta kan utanvidare liknas vid dom metoder som fackets politiska jämlikar i DDR och andra fd Öst-stater använde sig utav. Att man inte vill se någon kritik från fotfolket inom fackliga organisationer visar även på att facken inte agerar inom den ramen dom menade för i sin grund. Följande resonemang i fackliga uttalanden till olika medier har fällts:

Varför vill ni utesluta honom, för att han är sverigedemokrat eller för att han propagerar mot facket?
"– Han har rätt att vara aktiv sverigedemokrat, vi har ju föreningsfrihet. Men han propagerar samtidigt mot facket är politiskt aktiv och har en väldigt aktiv blogg."
Löper alla aktiva sverigedemokrater risk att uteslutas?
"– Den frågan vill jag inte svara på. Här har vi en som är aktiv och ifrågasätter hela fackföreningsrörelsen egentligen fastän han är med i facket. Men det är ett enskilt ärende."

Ombudsmannen som handlagt ärendet, Christer Thilén, hänvisar till Kommunal Halland och säger:
"– Jag har inga som helst kommentarer."

Man kan bara konstatera att Erik Hellsborn har fullständigt rätt i vad han skrev på sin privata blogg....Någon egentlig interndemokrati existerar inte inom LO, snarare råder en i det närmaste fascistisk maktordning

Halmstads Moderater..skärp er!


Moderate fullmäktigeledamoten Michael Zand i Halmstad tvingas lämna sina uppdrag. Detta då han hade kritiserat rådande intergrationspolitik i Sverige. Det som ansågs vara för grovt är följande ord:

"
Sverige har tagit emot alltför många invandrare på för kort tid och endast en bråkdel har varit flyktingar"

Nu råkar detta vara exakt vad Sverigedemokraterna säjer, och dessutom ansågs det vara illojalt, att Zand hade pratat med en Sverigedemokrat. Tragiskt när politiska klimatet är som det är i Sverige! Tilläggas skall att det är endast i Sverige utav alla länder i Europa som man inte får kritisera något som har med invandringspolitiken att göra.

Till TV 4 Halland säger han att han för diskussioner med SD om samarbete eller eventuellt medlemskap.
"- Partiet valde fel väg, konfrontationens väg. Nu blir jag först politisk vilde.
Det lutar dock helt klart åt att han tar steget över och in i Sverigedemokraterna:
- Jag har redan kontaktats av en toppdemokrat, säger han."
Han tillägger också att det är långt ifrån säkert att han kommer att rösta med den borgerliga majoriteten vid omröstningar i fullmäktige.

Ett stöd från honom för Sverigedemokraterna skulle ge partiet en vågmästarställning i kommunen, eftersom de borgerliga därmed förlorar den majoritet de har tillsammans med pensionärspartiet SPI.

Kan inte tänka mej något annat än att denne demokrat som ser verklighetens Sverige är varmt välkommen till Sverigedemokraterna.

SvD

Wiehe du är en skam och ingen representant för Svenskarna!


"Danskar tvingas bo i Sverige eftersom deras älskade inte får bo i deras hemland på grund av landets lagar. - Det är en skam, sa Wieheinför den danska drottningen Margrethe" Wiehe menade vidare att vi Sverige talar om danskarna som ”pölsefascister”.

torsdag 10 maj 2007

LO och Sverigedemokrater= 4.1%

Häromdagen fick man höra att Sverigedemokrater definierades i följande kategori:
Snusare, ensamma yngre män, närmast utslagna ur samhället, oftast arbetslösa, ointresserade utav politik, män med kortare utbildning och människor som bor på mindre orter och mycket annat kränkande.
Men idag visar en undersökning
(Siffran kommer ur LO: s valanalys) som publiceras i slutet utav maj att det är 4.1 % utav LOs medlemmar som röstat på Sd. Hur stort sedan mörkertalet är pga att folk inte vågat nämna sin partisympatism utav rädsla för represalier från facket vet man inte. Så nu vet man att dom hyser dessa väljare inom LO. Man undrar hur LO ser på, hur PK undersökningarna visar att deras medlemmar klassas som allehanda drägg? Kränkande anser jag det vara iallafall. Ständiga uttalanden om varför man röstar på Sd, haglar som "missnöje med de etablerade partierna", "En oklar verklighetsbeskrivning och brist på samhällskritik från s ledde till proteströster på sd". När ska dom lära sej? Vi är trötta på det samhället med mångkultur, moskeer och PK med sin vänsterextrema svans utav militanta trasapor!

"Om arbetarna fått bestämma hade Sverigedemokraterna varit ett riksdagsparti. 4,1 procent av LO-medlemmarna röstade på partiet, enligt en valanalys som LO publicerar i slutet av maj.

Sverigedemokraterna har betydligt starkare stöd bland LO-medlemmar än bland andra grupper. LO:s valanalys som kommer inom en snar framtid visar att drygt fyra procent av arbetarna röstade på partiet.

– Jag är förvånad över att det är så pass många, säger Ulla Lindqvist, LO:s andre vice ordförande, som ansvarar för analysen."

Jag är mer förvånad över att det är så lite!!

SvD
DN


Kungen vill ha mer pengar till sina barn!!

Kungen vill ha mer pengar för att kunna försörja sina vuxna barn!
Nu ska jag erkänna att jag är definitivt ingen anhängare utav Svenska monarkin, och kommer aldrig bli så heller. För min egna del anser jag att man kan införa Republik istället. Nu finns det säkerligen en och annan Sverigedemokrat som skruvar sej men det bryr mej föga. Från slottet rapporteras följande:

"Kronprinsessan och hennes syskons, Prinsen och Prinsessan, alltmer ökade engagemang i representativa sammanhang medför för hovstaten ökade kostnader för planering, kontorsservice, transporter, säkerhet, information m.m."
" - De är ju inte barn längre, utan vuxna som hjälper till, säger riksmarskalken Ingemar Eliasson till Aftonbladet."
"I år fick han (läs kungen) 98,15 miljoner kronor av staten och nästa år vill han ha en bit över 100 miljoner"

Man kan anta att det är dyrt att agera "Brats" på stureplan för dom stackars fattiga kungabarnen.

Det är konst att pissa offenligt i Umeå!!

I det vänsterstyrda Umeå är det "konst" att pissa offentligt. Det är så mycket konst att man bjöd in äcklet Itziar Okariz från New York för att pissa offentligt på skattebetalarnas bekostnad!
En flummig förmodad vänstertomte sprang fram med sin röda mugg och "stal" urinen ifrån "konstnärinnan". Slickande i upphetsning sina fingrar, och efter några klunkar urin utropade "pisstjuven" Dorinel Marc "
Det smakar konst! Det är äkta vara!". Som betalning ur skattekassan fick "konstnärinnan" flygbiljetterna betalda samt 10000:- utav Umeås befolkning!
I Aftonbladet skriver man följande:
"
Så kom Itziar Okariz. Hon skruvade lite på sig medan Magnus Aspengren, vd på Norrlandsoperan, höll sitt inledningsanförande.
Det inre trycket var hårt.
Sen var det dags för konstmanifestation.
Kjolen åkte upp.
Pinket åkte ner.
Strålen var imponerande, som en stolpe av urin på det fina stengolvet."

Jag kan tänka mej att hade Sverigedemokraterna funnits i Umeå hade man inte godkänt detta svineri! Men man hade väl sedvanligt blivit nerröstat utav PK sjuan!

Vänsterpartiet vill göra knarket lagligt.

Vänsterpartiet vill uppenbarligen göra knarket legitimt i Sverige. Detta kanske härrör ifrån deras sk rötter eller rättmätiga namnnet för deras sympatisörer i sekter som AFA. Att dessa sekter består utav diverse vänsterflummande trasapor är knappast någon nyhet, och naturligtvis stödjer deras parti detta. Det är ju känt sen tidigare att Lars Ohly själv har testat att knarka på, så att dom vill göra knarkandet lagligt faller ju in på sin rätta partihörna. Jag som Sverigedemokratisk väljare kommer aldrig ställa mej bakom något sådant!

ABF-fiasko om Sd !

Det blev ett ordentligt praktfiasko när ABF och Socialdemokraterna anordnade sitt möte om "hur man ska bemöta Sverigedemokraterna". Detta lockade knappt 20 personer!! Man hade bjudit in tunga namn som Barbro Holmberg fd migrationsminister, Mats Johansson tidigare kommunalråd i Karlskrona nu regionråd och nybliven ordförande i den nationella arbetsgrupp som ska ge sig i kast med argumentsamlande, även Ali Abu Iseifan och landstingsrådet Marie Sällström fanns på plats. Man sa så här om mötet:

"Engagemanget var det inget fel, möjligen kunde man ha hoppats att fler skulle ha hittat till Kulturcentrum i Ronneby, men om alla de 20-talet närvarande drar igång var sin studiecirkel, så blir det ju en hel del trots allt."

Barbro Holmberg är medveten om att landets misslyckade integrationspolitik.
" - En del kommuner vägrar ta emot flyktingar, kanske bör det införas en tvingande lag...
- Det är inte lätt att förklara för såväl svenskar som invandrare att vi behöver en stor arbetskraftsinvandring. När jag säger det till människor som pluggat och lärt sig svenska, men som inte får några jobb kan de bli "vita" av ilska i ansiktet, säger Holmberg."

Detta uttalande får mej att tänka på killen som blev avstängd från skolan i Råneå Norrbotten, då han bar en tröja med Svenska flaggan.
" En av åhörarna tog upp rädslan för att använda svenska flaggan.
- Jag tycker alla ska flagga som vill, säger Mats Johansson, det är en sund nationalism. Vi ska inte släppa våra symboler."
Källa

onsdag 9 maj 2007

Droger och Riksdagsledamöter...lämpligt?

I Riksdagen finns det flertalet personer som har använt sej utav narkotika, en del för många år sedan och en del för några enstaka år sedan, så sent som för två år sedan för att vara mer exakt. Minst sex procent av riksdagsledamöterna säger att de provat narkotika, enligt en enkät gjord av tidningen Plaza Kvinna. Man undrar om narkotikaupplysningen egentligen fungerar ibland ungdomar när den uppenbarligen inte fungerar ibland våra folkvalda. Ibland dom förtroendevalda som använts sej utav droger är bla Centerpartisten Fredrik Federley (säjer sej ha testat både kokain och hasch av nyfikenhet), Lars Ohly (v), Mona Sahlin (s) och Thomas Bodström (s) samt Eva-Lena Jansson (s) har alla prövat hasch vid "enstaka" tillfällen. Källa

Symptom som kan uppstå efter/under drogpåverkan kan vara följande för dessa droger:

HASCH
"I hasch finns ett giftigt ämne som heter THC och det lagras i kroppens fettvävnader. Stora doser THC kan orsaka hallucinationer dvs. ändra vad en person ser, känner och hör. Dessa hallucinationer kan bli mycket obehagliga." Källa

KOKAIN"Kokain ger en mycket intensiv känsla av vällust och personen känner sig mer vaken med ett ökat självförtroende." Källa

Fotnot:
Från juli 1988 har det varit olagligt att konsumera narkotika. Detta utgör att man kan anta att några har gjort sej skyldig till brott emot Svensk narkotika lag inom Riksdagens korridorer.

SvD
SVT
Aftonbladet

tisdag 8 maj 2007

Sverigedemokraterna ett högerparti? Nej knappast...

Fulbloggaren "Fulejoe" uppmärksammar på sin hatblogg att Martin Tunström (känd för erkännandet utav fiffel med skattemedel inom SSu) har gjort en insändare som svar till Göran Olsson (Sd) , i Värmlands Folkblad.
Martin Tunström har på sin blogg lagt upp fakta varför man vill placera Sverigedemokraterna ibland högerpartierna. Detta utgår ifrån följande, att man vill från Socialdemokratiskt håll försöka "skrämma" dom ur arbetarklassen, med att Sd i smyg skulle vara ett parti i enlighet med Moderaterna fast med motstånd emot massinvandringen och den urusla intergrationspolitiken. Tidigare har Tunström skrivit följande:

"....i stället handlar det om att i valtider peka på att Sverigedemokraterna inte alls är ett folkhemsparti - eller som socialdemokraterna på 60-talet - utan ett högerparti. På detta sätt kan vi stoppa tillväxten och även ta tillbaka traditionella socialdemokratiska väljare som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Därefter kan man genom ett långsamt arbete tvätta bort de främlingsfientliga åsikter som en del traditionella socialdemokratiska väljare har"


Martin Tunström orerar starkt för att följande skulle vara ett sk "bevis" för att Sd skulle vara ett renodlat högerparti:

"Även på det realpolitiska planet stödjer sd högerpolitiken. Vid en genomgång gjord av Svenska Dagbladet av de kommuner där sd fick mandat i valet 2006, och där man medverkat till att godkänna en höger- eller vänsterbudget, så kunde man konstatera att sd hade i en majoritet av fallen stött högerpartierna, 44 av 75. "

Märkligt är att en parson hänger upp sej så starkt på att Sd endast har stött vänsterbudgetarna i( 31 av 75) då han själv har uttalat sej starkt att man inte vill ha med Sverigedemokraterna att göra? Man vill inte sammarbeta med Sd, men man kräver deras stöd!? Annars ska Sd stämplas som ett "högerparti"...Ett märkligt agerande måste jag säja! Dock vill Tunström och hans Sosse-kartell inte uttala sej ett dugg om dom kommuner där Sd röstar med vänster-kartellen! Sverigedemokraterna har klart och tydligt inför allmänheten sagt att man inte tänker infoga sej hos varken högerblocket eller vänsterblocket. Sverigedemokraterna tar parti endast för dom förslag där det passar bäst in i partiets hållning i olika frågor. Vill Socialdemokraterna ha Sd-stöd så får dom nog ändra på sin inställning emot partiet och börja sammarbeta i frågor som massinvandring mm. Man undrar var Socialdemokraterna egentligen står? Göran Persson ska ju numera arbeta för ett Moderatdominerat företag. Och Mona Sahlin är ju mer åt höger än vänster!

måndag 7 maj 2007

Manshatarpartiet (Fi) som en burk strömming!Manshatarpartiet (fi) som är så hatiskt mot allt som kan ses som maskulint startar nu upp nåt dom kallar för folkbildning emot Sverigedemokrater, Fi-hönsen är på krigsstigen utanför sitt hönshus. När deras inre stridigheter mellan hetero och homofalangen nu uppenbarats i media söker man något att rikta sitt förakt emot. Naturligtvis blir det partiet som är ca 7ggr större, sverigedemokraterna. Denna lilla sekt som ville att män skulle betala en speciell skatt pga sitt kön, som kallar männen för talibaner osv osv..ja denna lilla manshatarsekt säjer nu följande:

"Feminismen är rasismens absoluta motsats. Där Sverigedemokraterna underblåser människors rädsla och fördomar argumenterar vi med fakta och kräver ett utplånande av vi-och-dom-tänkandet. När Sverigedemokraterna förenklar med syndabockstänkande komplicerar vi med helhetssyn baserad på anti-diskriminering utifrån universella mänskliga rättigheter, säger Gudrun Schyman, talesperson för Feministiskt initiativ."Källa

För mer information: Gudrun Schyman, 0703 43 95 92 F! Pressjour 0706 100 191

Argumenterar med fakta? fakta ur vems synpunkt?
Vi och dom tänkandet? Ja det är ju manshatarna i (fi) dom rätta personerna till att uttala sej om! Skrämmande..
Sen har vi då "anti-diskriminerings frågan" ...hur var det nu med speciella skatter om du föds som man? Tala om detta för folket Gudrun (Av)Schyrman!
Man kan anta att den självutnämde "antirasisten" Tommy Funebo kommer arrangera sej ibland dom andra hönsen emot Sverigedemokraterna då han varit stridande för tex homofrågan när han var aktiv Sverigedemokrat. Fi är som en burk surströmming,,fin utanpå...men luktar äckligt inuti!

söndag 6 maj 2007

Inför Sverigedemokraternas RÅ

Man ser med spänning fram emot vilka förändringar det kommer ge efter RÅ nu i Maj. Ett mer närmande emot Dansk Folkeparti är väl ganska säkert och förnuftigt som jag ser det. Några saker som är på gång är, tio år för svenskt medborgarskap, avgift för att få hit make eller sambo samt förbud mot fullskalemoskéer. Mattias Karlsson beskriver, inspirerad av Danskt folkeparti, en massinvandring som givit enorma kostnader och mindre rum för välfärdssatsningar, vilket man bara kan hålla med om. Mattias skriver även att mångkultur blivit ett allvarligt hot mot stabilitet och sammanhållning.
Mot dessa problem vill SD att permanent uppehållstillstånd avskaffas. Mattias säjer:

"Vår uppfattning är att antingen är man här tillfälligt som flykting eller så har man bestämt sig för att bo här resten av sitt liv och då ska man bli svensk medborgare"

Några andra saker som stämmer helt överens med min syn är, ingen arbetskraftsinvandring
Den som gömmer illegala flyktingar kan dömas till fängelse och asylsökande som begår brott utvisas direkt. Skollov ska bara gälla traditionellt svenska och kristna högtider, Svenska kyrkan bör bli enda samfund som får verka i skolan, och religiösa byggnader med en för svensk byggnadstradition främmande arkitektur bör inte få byggas.

"Det kan vara fullskalemoskéer med minareter. Jag tror att de får svenskar att känna att deras samhälle förändras i en riktning de inte vill. Man skapar en stadsbild där svenskar inte känner igen sig" säjer Mattias.

SvD

Nytt om Sverigedemokraternas partilogga


Det lilla partiet med 29 medlemmar som kallar sej för "Högerpartiet" är på tiggarhumör. Man säjer följande i brev som skickats till partier som kan tänkas vilja göra allt för att utrota Sverigedemokraterna.

" Vi har chansen att ge Sverigedemokraterna ett svidande nederlag i symbolfrågan och det är en chans vi inte vill gå miste om. Vi tror att de nuvarande oppositionspartierna (s, mp, v) kan ha en intressegemenskap med oss i just detta ärende."

Naturligvis ligger detta helt i intresset för omnämda partier. Märklig är dock att ett högerparti inte söker sej till Alliansen istället? Att Sd skulle ha kopierat deras lilla logga är helt befängt och endast ett simpelt smutskastningsförök utav sekten "högerpartiet". Sverigedemokraterna kommer sannorlikt inte förlora en sådan tvist, och vänsterpartierna skulle enbart göra sej till åtlöje genom att sponsra denna lilla tiggarsekt på yttersta högerkanten! Ni kan själva studera bilderna här i detta blogginlägget! KÄLLA: Politikerbloggen

Bild 1: Sverigedemokraterna
Bild 2: 29 medlemmarssekten Högerpartiet

SE ÄVEN HÄR