fredag 9 mars 2007

Hej alla bloggare!


Nu idag Fredag eftermiddag (15.30) så ska jag åka upp till fjällen för en helg med lite jakt och fiske. Kan inte lägga upp era inlägg då tyvärr, men det är bara att skriva ändå, för jag lägger upp dom direkt när jag kommer hem igen på Söndag kväll!
Ska dock tillägga att det inte är jakt på vänsterextremister ,säsongen har inte börjat för dom ännu, men dock på lite röstfiske till Sd om jag får tid över. *asg*.

Önskar en trevlig helg på er alla! /Jorma.

torsdag 8 mars 2007

Folkomröstning i kommunala invandringsmottagande

Runt om i Sverige vill Sd i olika motioner att dom enskilda kommuninvånarna ska få en demokratisk rätt till omröstning, om man ska ta emot massinvandrare eller ej. Trots att många kommuner som antagit en ökad massinvandrings kvot, har stora problem med ekonomin till skola,sjukvård och äldreomsorg. Så tänker man ändå ta emot invandrare. Sd anser att folket skall få säja sitt i denna fråga, och inte bli överkörda utav kommunalpamparna. I dom flesta kommuner har samtliga partier gått emot Sverigedemokraternas förslag. Men i Övre Norrlands kommunerna där man har socialdemokratisk och kommunistiskt styre vill man inte ha några invandrare, men man säjer gärna att Sverigedemokrater är rasister och andra infantila och verklighetsfrämmande ettikettord. Där river man hyreshus så man ska slippa ta dit utlänningar, sedan säjer man som i tex Luleå att man inte har möjligheter till ökad invandringsmottagande med just hänvisningen.."vi har inga bostäder". Socialdemokraternas jimmy Jansson i Eskilstuna säjer så här:
"- Det känns som man vill lägga på eskilstuna kommuns invånare att avgöra vad ett människoliv är värt genom att folkomrösta, det är i princip vad det här handlar om, säger Jimmy Jansson."
Man undrar om det inte är odemokratiskt med ett sådant kränkande och nedlåtande uttal? Skulle inte Eskilstunas kommuninvånare kunna klara av och ställning till en sådan viktig fråga själva??? Eller vill Socialdemokratiska kommunpampen utöva överförmynderi??
Ytterligare ett annat odemokratiskt exempel har vi i Lomma:
"En fullständigt motbjudande tanke.” Så sammanfattar kommunalrådet Thomas Håkansson (m) Sverigedemokraternas motion om en kommunal folkomröstning i frågan om Lommas flyktingmottagande. Förvaltningen har också räknat ut att en folkomröstning skulle kosta en kvarts miljon kronor att genomföra."
Hur mycket kostar det per invandrare då??
Sverigedemokraterna i Lomma svarar:
" – Varje dag får jag frågan av folk jag stöter på i Lomma om hur kan det kan finnas bostäder nu när vi har pensionärer i kö och inga lägenheter till ungdomar.
En folkomröstning vore det enda rätta, menar han.
Jag har inget emot flyktingar men när folk kommer hit bara för att få det bättre tycker jag att man ska tänka sig för. Vi borde ha en folkomröstning om det här för att vi inte fått reda på beslutet, säger Peter Matiasson."


Fd CUF kassör internetbedragare


"Patrik Öbrink är 29 år gammal och född och uppvuxen i Gävle.
Sedan en tid tillbaka är han på flykt i Sydostasien, misstänkt för grov förskingring och bedrägeri i Sverige.
Omkring en kvarts miljon kronor från Centerns Ungdomsförbund i Gävle har försvunnit rakt ned i Patrik Öbrinks egna fickor.

Patrik Öbrink hade en lovande politiskkarriär framför sig. Efter att varit aktiv sedan mitten av 90-talet, kandiderade han som landstingsfullmäktige inför valet 2002.
Han förekom i dom lokala tidningarna i Gävle och kom in som tredje ersättare för landstingsfullmäktige.
Hans roll inom CUF blev mer och mer etablerad och under början 2002 valdes han i styrelsen som kassör.

2005 flyttade Patrik Öbrink till Filippinerna, men behöll posten som kassör. Nu började styrelsen fatta misstankar och när ordförande för CUF, frågade Öbrink om redovisningen fick han undvikande svar.
Och när den nya styrelsen tog över och skulle betala räkningarna från valet 2006, fick den nya kassören en obehaglig överraskning, saldot visade 12 öre.

Men förskingringen var långt ifrån briljant utförd och genom kontoutdrag kunde man med lätthet spåra penningströmmarna till en enskild firma som heter Litur Bolti. En firma som Patrik Öbrink var firmatecknare för.

Ärendet ligger nu för utredning på Internationella åklagarkammaren i Uppsala. Sverige har inget utlämningsavtal med Filippinerna men troligen kommer det ändå vara möjligt att få Öbrink utlämnad.

I Filippinerna har Patrik Öbrink börjat driva firman Opal international trading house. Enligt firmans egen beskrivning handlar dom med import och export av majs och potatisstärkelse och är är enligt uppgift registrerad i Hong Kong.
Företaget uppger att dom bedriver sin verksamhet på en adress i Angeles City, strax utanför Manila."

Patrik Öbrink säjs har förskingrat 253 000:- från sitt parti samt lurat åt sig 91 000:- via falska annonser på olika internet auktioner. Han är häktad i sin frånvaro. Han ska fortfarande enligt påstådda källor hålla på med sina bedrägerier via olika auktionssidor under aliaset Karin Berg. Med tanke på att hederligt folk riskerar att bli lurad utav denne fd CUF kassör, får man som samhällsmedborgare hjälpa till med information och upplysning om denne person. Dock skall man veta att ingen är skyldig till något brott förräns en domstol har dömt vederbörande!
Bilder från Efterlyst hemsida

Zlatan Svenskor? næ han ær skaunepaug!


Mød tradande om Zlatan ær Svenskor ellor ente nu. For maj ær han Skauning å ente Svensk, men de ær ju min oppfadtning. Man ska osså fau in i hodet di ad Mattias karlsson markerade ad di va hans privada oppfadtning å ænte Sverigedemokraternas. Zlatan sær ju osså sjælv ad han ær skauning å ente nåd annad va ja ved i jallafall. For maj ær de samma sag, forst ær ja skauning dærettor ær ja Svenskor. Sau lad de nu bero å hobpas pau ad di gul å blaue vinner emod Nordirland for di skulle ju va ræligt om di forlorade, å gløm ænte ad di ær mød skaunelænningar i di svenska lannslaget som hællor skulle spela for ed Skaunelannskt lannslag om di kunne antagligen. For di svenskar som ente rer ud å læsa ditta, di ska veda ad vi Skauningar ente har itt eged spraug ellor skrift, å ær ænte hællor nåen egend folkgropp, sau sajjer di togstollarna i riksdan. Ja ja, nu skider ja i ditta mæ Zlatan for idau så di ænte blir varre udav it.

Andra bloggar om: ,

onsdag 7 mars 2007

Socialismen marscherar emot demokratin igen


På lördag anordnar socialdemokraterna, dess ungdomsförbund SSU och LO en demonstration och skall marschera emot att Sverigedemokraterna har blivit demokratiskt valda utav Svenska folket. Socialismen har stöveltrampat emot demokrati förut i historien. Även LO som brukar bryta emot lagar när dom utesluter medlemmar som dom uppfattar som SD röstare ställer sej in i marschledet. Monika Roll, SSu fürer och huvudansvarig menar att behovet aktualiserats genom sverigedemokraternas valframgångar i Skåne. I upploppet deltar endast arbetarrörelsen.

 "Wir will att das demonstration ska genomsyras auf das klassperspektiv. Solidariteten är gränzüberskreidande. Jag habe mehr gemeinsamt mit ein arbeiter in Pakistan än mit Wallenberg"

Säger marschgeneral Monika Roll.
Enligt Monika Troll växer främlingshatet som en följd av konkurrensen på arbetsmarknaden. Numera är ju det nya ordet i samband med allt som har att göra med Sverigedemokraterna "främlingshat", tidigare var det mildare ton med "främlingsfientlighet". Monika Troll säjer även följande:

"wir will inte att svenskar und invandrare ska behöva dela på de arbeiten som finns"

Nej det vet vi ju sedan tidigare, detta påpekade Mona Sahlin när hon sa att Mohammed skulle gå före Svenne!
Och när det gäller främlingshat vet vi ju också att det finns...Kommer ni ihåg förra SSU ledarens ord till vakten med utländskt påbrå? Var det inte "jävla svartskalle"?? Hon hotade också både polis och vakter med att represalier skulle utfärdas genom hennes ordförandeskap i SSU.
Jag tror mer på att dom försöker tvinga tillbaka medlemmar till SSU, detta med tanke på att dom minskade från 29000 medlemmar till 4000 på mindre än 2 år. För inte var det fusk med skattemedel säjer dom!? Och Helsingborgs pressekreterare i SSU,Martin Tunström har sagt att när man väl fått tillbaka medlemmar som gått till SD, ska man "tvätta" deras åsikter!
Ja jag säjer lycka till med denna patetiska marsch emot det demokratiskt valda Sverigedemokraterna. När ska ni marschera emot vänsterextremismen?

Andra bloggar om: , , ,

tisdag 6 mars 2007

Lättast att råna gamla svennekärringar!


Kan vara svenska tjejer som solat solarium 8 timmar om dagen och färgat håret svart 2 gånger i veckan...eller så kan man anta att det är en liga med invandrar tjejer som har roat sig kungligt med att råna äldre tanter, på 70-80 år med rullator!! Döm själv:Klippt ur Aftonbladet..

" Sex unga kvinnor ingår i tjejligan som härjat i Stockholmsförorterna Rinkeby och Tensta.
De misstänks ha rånat femton äldre kvinnor från november i fjol till februari i år.
De flesta av offren har varit 70–80 år.
Många av dem har varit rörelsehindrade med rullatorer. Nästan alla har rånats i närheten av eller utanför sina hem.
En 71-årig kvinna blev attackerad av tre av tjejerna. Efter att de tagit hennes handväska knuffade de henne gemensamt nerför en trappa.
Två av tjejerna överföll en 78-årig kvinna. När hon inte ville släppa sin handväska sparkade de henne över kroppen. Även efter att kvinnan fallit till marken fortsatte misshandeln.
En annan kvinna med rullator fick sin handväska stulen. När hon försökte hålla kvar den ramlade hon över sin rullator."

Läs hela artikeln
här:http://www.aftonbladet.se/vss/rss/story/0,2789,1015850,00.html

Andra bloggar om: , ,

MUFs Daniel Somos brände Skånska flaggan!


MUFs partiordförande Daniel Somos i sthlms distriktsstyrelse brände Skånska flaggan!"
När Moderata ungdomsförbundet i Stockholm samlade sin distriktsstyrelse brändes den skånska flaggan. Allt filmades och lades ut på Youtube. Ordföranden i MUF Stockholm Daniel Somos höll i den brinnande flaggan. Efteråt ska han själv ha sammanfattat mötet och kommenterat filmen med orden: "En mycket bra start på verksamhetsåret".
"Varken nyvalde ordföranden i MUF Stockholm tillika ledamot i Stockholms kommunfullmäktige, Daniel Somos, eller övriga i distriktsstyrelsen vill kommentera händelsen "med hänvisning till att detta är en intern angelägenhet".
På MUF centralt tar man det hela med ro."
"Vi tycker inte att detta är en stor sak
säger Gustaf Stenlund, presskontakt för MUF centralt."
.citat från metro.

Här kan man kontakta detta Moderata och folkkränkande samt respektlösa svin med synpunkter på hans Skånska hat:
Daniel Somos mob: 0735 32 00 01 mail: somos@muf.se

Tillägg: MUF har blivit polisanmälda för kränkningen!!
Läs här

Andra bloggar om: , , , ,

Till Federlay!

Jag vill ställa en fråga till Federlay om hur man från Riksdagens och framförallt regeringens håll tänker sig kunna tvinga kommuner som redan nu brottas med ekonomin på ruinens kant?
Det finns kommuner som betalar sin invandringskvot ur den kommunala kassan. Dom statliga medlen brukar som oftast ta slut redan i Februari eller Mars. HUR ska ni tvinga dessa kommuner att ta emot YTTERLIGARE sk invandrare och flyktingar???

Andra bloggar om: , , ,

Vi ska tvinga kommunerna ta emot fler invandrare.


Riksdagen är eniga om att dom skall tvinga kommunerna ta emot fler kolonisatörer oavsett dom vill eller ej. Man ska ändra lagen så man kan hota kommuner som inte fyller den mångkulturella kvot som den eniga regnbågsfärgade 7-partiers regeringen vill ha. Medier som SvD och DN säjer sig vilja gå i spetsen för att hjälpa till med att "tvätta" åsikter hos folk. Tågen med kolonisatörer till Sverige går enligt tidtabellen!

"De politiska partierna i riksdagen är eniga om att fler kommuner måste ta emot flyktingar, men inte om hur. Migrationsminister Tobias Billström (m) tror att mer information kan få flyktingar att flytta till i andra kommuner i landet."Man ska ge mer sk information eller rättare sagt PK-åsikter som folket skall ta till sej vare sej dom vill eller inte.

"Fredrik Malm, folkpartiets talesman i flyktingfrågor, säger att det kan bli aktuellt med tvångsåtgärder mot kommuner för att öka flyktingmottagandet."Man ska tvinga fattiga kommuner att ta emot fler även om kommunerna ligger på ruinens kant.

"Det finns kommuner som inte kommer att ta emot flyktingar ändå, för de behöver inte pengarna. De tycker att det är viktigare att slippa ansvaret, säger Kalle Larsson, vars parti (vänsterpartiet) vill kombinera ersättning till kommunerna med ett tvång."Man kan tänkas ge bidrag till AFA för mer sk aktioner med våld emot folkvalda Sverigedemokrater?

"vi vill att de ska ta sitt ansvar självmant och med glädje. säger Fredrick Federley Centerpartiet."

"Om man vill locka fler kommuner att ta emot flyktingar kanske man bör hitta en avtrappningslösning av bidraget, över en längre tid, säger Kristdemokraten Lars Gustafsson. "

"Storstadskommunerna har upprepade gånger slagit larm om att en alltför stor andel flyktingar tas emot av ett litet antal kommuner, med negativa konsekvenser för bland annat boendesituationen och introduktionen i det svenska samhället. (SvD)"I Malmö är det fullständigt kaos och kriminaliteten är enorm.
Andra bloggar om: , ,

måndag 5 mars 2007

Till PK-media och alla andra PK-politiker mfl.

LÄS DETTA NOGA!

"SVENSK LAG. BRB 18:5. Den som övar olaga tvång eller olaga hot med uppsåt att påverka den allmänna åsiktsbildningen eller inkräkta på handlingsfriheten inom politisk organisation eller yrkes eller näringssammanslutning och därigenom sätter yttrande - församlings eller föreningsfriheten i fara. DÖMES FÖR BROTT MOT MEDBORGERLIG FRIHET TILL FÄNGELSE I HÖGST SEX ÅR."

Andra bloggar om: ,

Hur barnslig är du Marita Ulvskog (s)??


Citerar från sverigedemokraternas partiledare blogg:

"Den som såg programmet och eftersnacket med de båda partisekreterarna noterade att Ulvskog inte bara hade vägrat debatt utan också att möta mig i korridorerna utanför studion. Som kuriosa kan nämnas att hon inte ens ville hoppa ur taxin när hon anlände eftersom jag stod vid entrén och väntade. Jag skulle nämligen åka därifrån med samma bil. Det hela slutade med att chauffören fick köra iväg ett hundratal meter för att släppa av Ulvskog och därefter åka tillbaka för att plocka upp mig. Åt detta spektakel skrattade förstås både jag och chauffören.

Schlingmann, som för övrigt verkar vara en sympatisk person i jämförelse med sin socialdemokratiska kollega, var imponerad av att jag kunde använda svåra ord, som till exempel "remiss". Det är ju sådana ord som riktiga politiker använder, menade han. Antingen har Schlingmann udda humor eller så är han ännu en av dessa moderater med inställningen att "stockholmare är smartare än lantisar".

Blogarama
Andra bloggar om: , , , ,

Sd växer så det knakar!

Att det går bra för Sverigedemokraterna är ju ingen hemlighet. Detta märker man på medias och riksdagspartiernas samt deras ungdomsförbunds panik framförallt. Patrik Jönsson, sd:s talesman i nordöstra Skåne säjer följande till Kristianstadsbladet:

– Vi har en stor medlemstillströmning i Sverige efter det här valet. Vi har sett en ökning med närmare 20 procent, främst uppåt landet där vi inte har varit så stora tidigare.
Blogarama
Andra bloggar om:

söndag 4 mars 2007

"Temo: sd kan få 8,6 procent i riksdagsvalet"

Citat ur Aftonbladet:

"Sverigedemokraterna kommer att komma in i riksdagen med bred marginal nästa val, förutspår Synovate Temo i TV8 i kväll.
Ingen av partisekreterarna Marita Ulvskog (s) eller Per Schlingmann (m) ville dock möta sd-ledaren Jimmie Åkesson i debattprogrammet."

Naturligtvis menar regnbågspartierna i 7-klöverns riksdag att man ska debattera OM och inte MED Sverigedemokraterna. När man inte ens vågar motdebattera i en kanal som TV8 med Sd partiledaren för det enda Sverigevänliga partiet vid namnet Sverigedemokraterna. Nej vi kan vänta en massiv debatt från PK-media och dom 7 partierna i riksdagsalliansen...men att dom skulle våga debattera MED Sd i en direktsänd debatt är nog obefintlig, fegheten är totalitär hos multikulti rörans riksdag och dess muslim vurmare.
Blogarama

WebbTV

Jimmie Åkesson (Sd) i TV8 kl.21.00


Sverigedemokraternas partiledare Jimmy Åkesson blir utfrågad utav TV8s "Sverige i focus". Kommentar från Sverigevänliga partiets partiledare på dennes blogg:
"Ensam gäst i studion, utan debatt, som vanligt. Upplägget är att jag blir grillad och därefter kommer Marita Ulvskog och Per Schlingmann, partisekreterare s respektive m, att kommentera det jag sagt. Horribelt, egentligen, men med tanke på att det i normalfallet slutar med att vi - när sossarna lagt fram sina krav - inte får vara med överhuvudtaget så är det förstås ett steg i rätt riktning."
Länk:http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/akesson/2007/03/04/tv8_intervjuad
Blogarama