fredag 7 september 2007

Rebenga får agera dagens inläggsidiot

"Rebenga" får agera dagens blogginläggsidiot. "Rebenga" bor i Umeå och har IP 213.112.209.32. c-20d170d5.010-6-756d653.cust.bredbandsbolaget.se"Kan inte alla ni små smygnazzar bara gå och dö? Speciellt du, Jorma, du som är så jävla.... bla bla bla bla bla .....bludder bludder vänsterdadda.

Ni är verkligen summan av alla smygrasister som kallar sig för "sverigedemokrater" bla bla blabla- ni är korkade, lågutbildade, fega och säkerligen också inavlade.... bla bla bla bla bla.... En gråsugga har mer vett, intelligens och stil än er, och det är efter att man ...bla bla bla bla... bla bla vänsterdadda bludder bludder.... på den.

Reinfeld avgå!!

FREDRIK


Vem gav dej rätten att förhandla om mina barns framtid och frihet med djävulen själv?

AVGÅ!

Nu publiseras bilderna!

Egyptien talar om för Sverige vilka lagar vi ska ändra

Idag ska Egyptiens sändebud till Reinfeldt tala om för honom hur vi ska ändra våra lagar i Sverige. Dom kräver att Svenska folket ska kuvas ytterligare för den "goda islamska religionens utbredande". Man kräver att det ska inskränkas på Svenska folkets yttrandefrihet, och man vill att svenskarna skall underställas muslimerna och endast agera som bidragsförsörjare. Reinfeldt förväntas kröka rygg för dessa barbarer i sedvanlig Svensk ynklighet.

”Egyptens ambassadör, Samah Mohamed Sotouhi, har dessutom en lista med frågor som han särskilt vill diskutera. Där finns kontroversiella förslag som direkt berör svensk inrikespolitik och svenska lagar, bland annat förslag på svensk lagstiftning mot skändning av profeten Muhammed, och synpunkter på hur skola, utbildning i Sverige och även den svenska riksdagen ska organiseras, med ett särskilt riksdagsutskott mot islamofobi.”

SvD

torsdag 6 september 2007

Lars Ohly...cklig

Mer om domäner på nätet, denna gången är det "fickpingis" och Kommunisten Lars Ohly...cklig som bröstar ut sig i SvD.
"Varken Flanking, Ullenhag eller Sjögren vill spekulera i vem som ligger bakom domänköpen. Men vänsterledaren Lars Ohly som också utsatts är övertygad om att medlemmar i sd är ansvariga.

- Det är rent ut sagt fördjävligt och helt klart finns det kopplingar till sd. Deras medlemmar tillhör de mest kriminella så jag är inte ett dugg förvånad, säger Lars Ohly som inte tänker försöka köpa domänen.

- Jag kommer aldrig bidra till att en enda krona hamnar i en icke-demokrats ficka, säger han till SvD.se."

Roligast är det när denne fåne och hans extremistiskt odemokratiska bihang påstår att det skulle vara Sverigedemokrater som ligger bakom det hela. Kanske borde han gnida pung på diverse Mahjeeder i Folkpartiet istället? Äsch vi kör en repris på denne "pingisspelare" istället.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Muslimer kräver nya lagar i Sverige


Muslimer tänker leverera ett krav till statsministern på att införa nya och hårdare lagar i Sverige.

Kraven innefattar inskränkningar i den svenska yttrandefriheten, förändringar i svensk lagstiftning och tillsättandet av ett nytt utskott i Sveriges riksdag som skall bekämpa kritik av islam.

Sverigedemokraternas ordförande, Jimmie Åkesson, fördömer i mycket skarpa ordalag de muslimska ländernas angrepp och bristande respekt för Sveriges suveränitet och demokratiska styrelseskick.

Läs mer om detta HÄR
Andra bloggar om: , , , , , , ,
SvD

Majed Safaee och datorer samt Folkpartistiska traditioner


Majed Safaee från Folkpartiet håller sitt partis traditioner vid liv. Än en gång har detta parti gjort sig skyldiga till dataintrång. Denna gången handlar det om att nämda person har kapat en SD-domän. I Internets INFO WHOIS kan man se att ägaren till domänen sverigedemokraterna.info är folkpartisten Majed Safaee. Inget förvånande när det gäller Folkpartister säjer Björn Söder (SD).

Majed är statsvetare med examen från Linköpings universitet med inriktning på lokal politik och offentligstyrning. Efter studierna har han bland annat jobbat som utredare och handläggare inom kommunalförvaltning samt projektledare. Sedan december 2006 är han också vice förbundsordförande för Liberala ungdomsförbundet.

Majed Safaee kan du nå på:
Telefon: 08-545 285 83
Mobil: 073-503 41 07
e-post majed.safaee@veritas.se


Kriminell??? Tackar ödmjukast för komplimangen.

På en känd fulbloggares sida uthängs jag idag som "kriminell" utan definiering på vilken lag detta skulle vara begrundat emot!? Nåja, detta tar jag med ett brett leende och nynnar mjukt åt min satiriska printscreen på fulbloggen. Med omtanke för befolkningen så undviker jag att länka till denne då jag anser det vara ur ren sanitär olägenhet.


Islamister försökte bomba Mona Sahlin


Mona Sa´halin blev beskjuten med Qassam-raketer utav dom fredliga islamisterna som hon precis hade besökt. Detta inträffade i dag på ett besök i staden Sderot i södra Israel när Mona Sa´halin besökte en Israelisk förskola. Sa´halin uppges ha gömt sig ibland dom israeliska förskolebarnen enligt media. Barnen på förskolan har notoriskt blivit raketbeskjutna utav fredsälskande islamister ifrån Gaza, och tycks vara mer vana med dom kärleksfulla Qassam-raketerna än vad Fru Sa´halin är, hon uppges vara ordentligt skakad, raketerna slog dock ner lite mer än 1.5 kilometer ifrån hennes vistelse.
Citat ur en Svensk media:

Hur har hon tagit upplevelsen?

– Är man inte van vid det här så är det en rätt så stark upplevelse. Hon är tagen av situationen, säger Eklund.

Hur hade ni bedömt säkerhetsläget?

– Vi visste att det här var ett område där sådana här saker händer allt oftare nu. Det var bland annat därför vi besökte Sderot.

Mona Sahlin har nu lämnat staden och är på väg till Tel Aviv för att träffa Israels premiärminister Ehud Olmerts fru.

SvD

Tillägg: Bloggsfärens störtsa idiot till kommunist smider tillsammans med hans jämlikar att det hela är en konspiration utförd utav Israelerna själva, jaja samma dåre påstod även att SD själva hade attackerat Martin Kinnunens SDU flickvän så vad kunde man vänta sig utav dessa? Jag har slutat länka till antisemitiska judehatare, men var och en får dra sina egna slutsatser om vem denne må vara.

Expos trovärdighet lika med noll

Brott är brott och skall dömmas lika inför lagen, tyvärr är detta enbart våta drömmar. Det som ena gruppen kan göra sig skyldigt till brott för gör den andra till hjältar. Detta syns tydligt i lagen om hets emot folkgrupp där en etnisk Svensk alltid är skyldig om han fäller ord som tex "blattejävel" eller dylikt. En sk icke etnisk Svensk blir istället närmast hyllad utav vänsterbloggare om denne tex fäller ord som "kuffar" (otrogna hundar) mm. Rasistiska tillmälen anspelade på folks utseende i rasenligt tänkande är helt legitimt då det gäller den sk "blonda och etniska svenska rasen" som vänsterbloggare så yppigt brukar nämna det i negativa ordalag. Idag är det närmast ett rasistiskt ettikettsättande med påannonserad skamkänsla per automatik för alla som föds blonda och blåögda i Sverige, och än värre om du föds som rödhårig. Man ska helt enkelt ha en skamkänsla för sitt Nordiska utseende i alla lägen, samtidigt som en utlänning ska få lov att stå och skymfa dej och din familj, släkt och dina förfädrar utan att du kan säja något tillbaka. Man ska enligt lagen kort och gott stå ut med kränkningar, hålla käften och betala världens högsta skatt så att vi kan bevara den höga status och bidragsgivandet för dessa nya sk Svenskar som är födda med en bättre kultur och utseende än vad vi är förärade med i vårt egna land. Då undrar man egentligen vilka som är "rasister" , ett ord som fullständigt tappat sin innebörd i vanlig folkmun, dock ej hos högbetalda elitpolitiker som bor i invandrarfria områden, eller hos vilsekomna vänsterfolk med arbetslösa slynglar som aldrig betalat en skattekrona till deras så hyllade mångkulturs projekt. Ett projekt som aldrig fungerat, ett projekt som endast satt Svenskarna i ett fack som snarare kan liknas vid "håll-käften-och-betala-din-skatt-din-blonde-rasistjävel".

En tidning som är understödd utav skattemedel är median Expo. Expo är grundat utav Tobias Hubinette vilken är adopterad ifrån Asien, denne har ett gediget hat emot blonda Svenskar. Ett hat som även då måste spegla sig emot hans egna adoptivföräldrar? Denne Expogrundare är bla dömd för mordbrand, kvinnomisshandel mm mm, han har även uttalat sig följande i "Kreol"..."spelar ingen roll om det är pensionärer eller barn, om dom säjer något som jag tycker är rasistiskt misshandlar jag dom". Expos Kenny Hjälte vilken är känd marxist och vänsterextremist kränkte demokratin med att riva ner valplankat och vandalisera bussar samt stjäla valinformation i folks postlådor och från vallokaler strax innan valet 2006, vilken trovärdig demokratibärare och skribent Expo har va? Expo som dom flesta medier använder sig utav som informationskälla, är uppbyggd runt flertalet mycket grovt kriminella vilka kan ses på bild nedan.(Klicka för större bild)


Andra bloggar om: , , , ,

onsdag 5 september 2007

Tommy Funebo en sexistisk mansgris?

Är fulbloggaren Tommy Funebo en sexistisk mansgris? Han jiddrar högljutt på sin blogg vareviga gång Sverigedemokraterna ställer sig positiv till den feministiska sidan.

När han själv nämner något som han vill se som positivt för det kvinnliga könet så rör detta oftast deras utseende gärna i typiskt mansgrisigt uttryck. Nu senast i ett blogginlägg som berör Rossana Dinamarca (v), se bild. Av själ där jag inte vill beblandad med denna typ utav kränkande och vidriga syn på kvinnor, samt risk för att dras in i någon kontrovers om sexistiskt brott som denna person har gjort. Så avhåller jag mej från att länka till denne, en printscreen får duga allenast.

Socialdemokraternas definiering på sk demokrati

Tar ett exempel på hur Socialdemokrater definierar sk demokrati. Citerar ifrån Världen idag.

"”För att en nomineringsgrupp skall få något mandat i Kyrkomötet måste gruppen få minst 4 procent av rösterna i hela landet eller 12 procent av rösterna i en valkrets.” Så lyder förslaget som är en del av motion 2007:90. Enligt Iréne Pierazzi, som tillsammans med Levi Bergström står bakom motionen, innebär förslaget en del av en förenklade valprocedurer inför kyrkovalet. Ett av argumenten för motionen är att hindra Sverigedemokrater från att få inflytande i Svenska kyrkan. Det är den så kallade demokratiutredningen som ligger till grund för motionen, berättar Pierazzi. Tidigare under utredningens arbete har det bland annat diskuterats en spärr på två och en halv procent. - Men då Sverigedemokraterna fick så många röster i det senaste valet har man beslutat att föreslå samma spärr som vid riksdagsvalet, förklarar Kurt Hedman och försöker ge en bild av förslagets innebörd."

Ja vad säjer man? Typiskt vänsterinriktad sk demokrati eller?Irene Pierazzi

Ordinarie i stiftsstyrelsen (s)
Tel 08-405 11 23, 08-712 89 43, mobil 0768-50 76 34
mailto:irene.pierazzi@comhem.se
Källa: Svenska Kyrkan Syhlm stift

Terrorplaner planeras även i Sverige?

Planeras det även terror i Sverige som i Tyskland och Danmark? Skulle inte förvåna mej iallafall! Vi kan läsa i olika medier idag hur man ertappat den ena terrorplanen efter den andra. Man får väl säga välkommen till Eurabien! Hur dessa fundamentalister tänker och fungerar kan ni läsa på bilderna nedan. Klicka på bilderna för större bild och njut utav den fredliga mångkulturens undanskymda baksida.


Fröken Sverige ska ha kredit för bildmaterialet, och ni kan läsa hennes blogginlägg HÄR

Tror Vänsterpartiet på demokrati?

Nej självklart finns det ingen tro på demokrati i Vänsterpartiet, åtminstone ingen demokrati i västinriktad mening. Vänsterpartiet som bottnar i flertalet brott emot mänskliga rättigheter som tex Baltutlämningen och hyllande utav Stalins folkmord emot Ukrainare samt alla med annan politisk idelogi. Ett Vänsterparti som hyllat och fortfarande hyllar diverse diktaturer i alla världens hörn, ett parti bestående utav mestadels våldsfixerade väljare med en enorm okunskap om Gulag och förföljelse utav oliktänkande. Ett parti som i huvudsak styrts utav Stalinhyllande alkolister i alla tider, ett parti med djup antisemitism. Ett parti som bygger på Karl Marx idelogi, en idelogigrundare som var rasist in i djupaste själen (läs här).

Nej Vänsterpartiet är sannerligen inget demokratisk parti utan snarare en lögnaktig kamratsekt som säjer sig vurma för arbetarklassen och dom svaga i samhället. I samma stund sitter man och kränker en del utav Sverigedemokraternas väljare som kommer ifrån just arbetarklassen och dom svaga med utspel om att dessa är arbetslösa, sjukskrivna fattiga slödder. Hur dom får ihop detta är över mitt förstånd?

I Värnamo för man en hätsk förföljelse utav misstänkta Sverigedemokrater och dess affärsintressen. Denna förföljelse leds i huvudsak utav Carina Hägg (s), kvinnan som sägs ha dansat naken tillsammans med småbarn i somras (Läs). Dock finns det en Värnamopolitiker som oponerar sig emot Socialdemokraternas häxjakt i Värnamo, denne person är förmodligen den enda demokraten i det kommunistiska Vänsterpartiet, vilket får åtminstone mig att höja på ögonbrynen. Svante Olson som han heter säjer följande till FinnvedenNU om invandringsfrågan i SD:

"Sverigedemokraterna tar upp denna känsliga fråga och då ska vi inte stoppa dem. Det är ovärdigt i ett demokratiskt samhälle. Man kan tycka vad man vill om dem, men de har lika stor rätt som någon annan att uttrycka sin åsikt."

Läs hela inlägget utav Svante Olson HÄR

Rasistiskt utspel på Aftonbladet

Kommer ni ihåg "Zlatan är osvensk"? Och vilket liv det blev i alla Sveriges medier? Ett uttalande som t o m grodde hårt i Mona Sahlins trångsynta och Svenskhatande samt muslimvurmande hjärna. Ja detta uttalande var ju sååå fruktansvärt, men jag undrar då vad man anser om det rasistiska utspelet som Marcus leifby gjorde under sina kommenteringar utav Svenska landslagets träning idag. Vi som är blonda och blåögda sticker tydligen i ögonen på Aftonbladets mörkhåriga PK-rasist.

Bara för att leka med tanken på vad som skulle skrivits i media om en Sverigedemokrat hade gjort följande referat i Aftonbladet..

Svenska landslagströjor förbjudna i skola.


Något som man bara har gått och skojat om har blivit verklighet nu. Svenska landslagströjor är numera förbjudna i Klagshamn.

" Åttondeklassare på Strandskolan i Klagshamn får inte vara med på årets fotografering till skolkatalogen. Anledningen: de har svenska fotbollslandslagets tröjor på sig. – Skolfotografier är ingen politisk manifestationsplats, säger skolans rektor."

"Pojkarna fick inte heller bli fotograferade enskilt. – Det står i vår läroplan att vi ska arbeta mot främlingsfientlighet och intolerans. En fotbollströja står ju inte för det, men i grupp så kan det uppfattas på det sättet. Det vill jag bespara oss, personalen, barnen och deras föräldrar, säger skolans rektor. "

För att undvika att säja något dumt som kan tolkas som ett brott endast i det mångkulturella Sverige, så väljer jag att citera Rosenberg vad han skrivit på sin blogg.

"Det är det dingaste jag hört på länge. Det är ju rektorn som väger in politik i detta. Är han så indoktrinerad i sin skalle att han blandar ihop sin yrkesroll med politisk agenda så ska han inte sitta på ett sådant jobb. Hur var det med att skolan skulle vara fri från politiskt indoktrinering, Skitsnack."
Sydsvenskan

Ny bild på vänsterextrema socialism.nu

Vänsterextremisternas sida har förärats en ny bild på sin sida.


Påståenden som figurerar om något serverbyte hos socialism.nu är fel, sidan är hackad och inget annat.

tisdag 4 september 2007

Mona Sahlin Socialmuslimsk terrordrottning


Man undrar hur den kvinnan egentligen är funtad i hjärnkontoret? Just nu så är hon på en dyr politisk semester i Palestina och hyllar döda terroristledare samt fjäskar för Hamas. Uttalanden som:

"- Jag har ju anledning att fundera på vilken roll socialdemokratin hade för 20 år sedan, när PLO var terroriststämplat, sade Sahlin i Ramallah och tillade att hon står fast vid sin åsikt även efter mötet med Quray."

SvD skriver "I den svenska debatten har Mona Sahlin stuckit ut hakan med sin åsikt att omvärlden bör möta Hamas i dialog - något EU och USA vägrar göra med hänvisning till terrorstämpeln."

"- Framtiden för det palestinska folket måste bygga på att man enar sig. Ingen kan se en lösning på lång sikt i Palestina utan att också Hamas finns med." säjer Mona

Om vi skulle leka med orden lite och sätta in "svenska"-"Sverige"- "Sverigedemokraterna" i hennes sista uttalande:

"- Framtiden för det svenska folket måste bygga på att man enar sig. Ingen kan se en lösning på lång sikt i Sverige utan att också Sverigedemokraterna finns med."

Jag säger välkommen till en ny blogg...Objektivjingeblogg


Med stor glädje vill jag presentera en ny blogg i cybervärlden. En blogg som synar kommunisten Jinge i sömmarna är född. Jormas SD Blogg hälsar denna blogg välkommen och ska bli intressant att följa.
LÄNK
Läs även inlägget på Jihad med ett välillustrerat bildtillägg

Vänsterextrem sida hackad


Den vänsterextrema sidan socialism.nu som hyser diverse avarter ur den våldsbenägna vänstern har blivit hackad. Men innan detta skedde gjorde en utav mina trogna bloggläsare ett avslöjande. På socialism.nu satt man och erkände att SSU-Helsingborg och AFA har samarbetat vid olika aktioner. Man undrar hur Martin Tunström i SSU-Hbg ställer sig till detta?

Det sägs att denne Martin Tunström springer runt med sina kameror och fotograferar Sverigedemokrater tillsammans med Expo-lierade och förmodade AFA-iten Kenny Hjälte? Kenny Hjälte är mer känd för sitt samband med AFA hos Sverigevänner, samt att denne sprang runt och rev ner/bort SD-reklam på bussar mm. Kan det även ha något samband med att Sd material försvann ur folks postlådor innan valet 2006, och sedan dök upp på bild hos AFA-Helsingborg?
Ja detta kan jag inte svara på utan låter var och en spekulera i själva. Kanske Martin Tunström själv kan bringa klarhet i detta?

Två andra personer som tycks ha kontakt med ovan nämda är Tommy Funebo och Fredrik "finken" Jönsson. Funebo, som är mer känd för att ha stulit partimaterial ifrån Sd i eget vinnings syfte innan han blev utesluten. Det viskas att denne även fick förtroendet att lämna in en vandelsförsäkran till Sd, ifrån en kanditat/vän som numera blivit utesluten. Kandidaten skall där ha uppgett sitt lite sämre och tidigare förflutna liv i all ärlighet, detta sägs ej ha framkommit till partiledningen? Kanske kom denna vandelsförsäkran ej fram som den var kamratligt betrodd och tänkt att göra? Ja inte vet jag, men Funebo kanske kan ge svar på detta?

Tommy Funebo länkar även på sin objektiv-fulejoe blogg till den numera ökände Fredrik "finken" Jönsson. Samma Jönsson har även vänskap med ovannämda Kenny hjälte, som säjs vara det sk "vittnet", i samtalen Jönsson påstår sig ha fått ifrån Magnus Larheim (deras utsago).
På sin hemsida samt ute i media har denne Jönsson i god och sedvanlig kommunistisk anda dömt Larheim på egen hand. Något som jag och dom flesta alltid trott att vi hade ett rättsväsende som utförde åt oss.

Man kan ju bara ana hur detta landet skulle se ut om kommunisterna styrde!
Kanske i form utav Sovjets "Gulag" eller Kinas beryktade rättegångs-patruller, vilka avrättar opotionella mm direkt efter utdömt straff. Man undrar hur 68-rörelsen ställer sig till dagens ungdomskommunister? Igår kunde folket se första avsnittet i SVTs stora dramasatsning "Upp till kamp". Serien utspelar sig i Göte­borg mellan 1965 och -75, och handlingen är förlagd till autentiska platser och skeenden.
SvD
Läs även tidigare inlägg HÄR och HÄR om Socialism.nu
_

måndag 3 september 2007

Arbetskraft??

Någon som vill anställa denne stackaren????

Dom kärleksfulla och fredliga rondellhunds dyrkarna


Ibland är bilder så mycket mera talande än ord. Hittade denna bild på nätet som är så passande för muslimsk fundamentalism som den bara kan. Dessa är inga fredsduvor i den religionen precis.

söndag 2 september 2007

Kommunister vill inte veta sanningen...men nu tvingas dom!

Det så utav Kommunister hyllade Forum för levande historia är numera gruvligt hatat och kan säkerligen räkna med våldsdåd inom kort. Om man vill läsa det mest idiotiska blogginlägg som förmodligen någon bloggare har skrivit så läs Jinges kommunistblogg

Dom goda vänsterextremisternas rekryteringsfilm

Tycker Vänsterrörelsen verkar ytterst märklig utav idag, man undrar vad dom äldre kommunisterna tycker om sina arvingar?.
SvD