fredag 24 augusti 2007

Fredrik "finken" Jönsson,Jinge och Lars Ohly....är dom rasister?

Man har gemensamt ett hat emot judar som bottnar i en antisemitism värre än självaste Adolf Hitlers judehat. Att Kommunister som säjer sig vara motståndare till Nazister mm är lögnaktig propaganda och vår tids största historieförfalskning. Det är ej heller en slump att kommunister, islamister, socialister samt nazister går hand i hand, den gemensamma nämnaren är judehat och negerhat samt antisemitism. Vad får mej till att påstå detta? Jo den gemensamma utgångspunkten för nazi-kommunist- och socialist chargongen är just socialism, att sedan islamisterna hakar på denna enhet är deras gemensamma hat emot judendom och det judiska folket...cirkeln är sluten för dessa. Kommunisterna tillsammans med Socialisterna har sedan utvecklat sin propaganda i efterkrigsårens folkliga oponion emot rasism. Istället vill man idag kleta på Sverigedemokraterna sina egna perversa och rasidelogiska ettiketter i syfte att enbart få bibehålla sina platser i riksdagen. Vem tror egentligen att miljonärerna Göran Persson eller Gudrun Schyman med sina mångmiljonsgårdar står på dom svaga och fattigas sida?


Kommunister är och förblir rasister bakom sina vackra fasader utav ord som jämlikhet och rättvisa åt alla. C H Hermansson fd partiledare för Vänsterpartiet sa vid en minneshögtid över Stalin i Medborgarhuset i Stockholm den 9 mars 1953:

"En stor och smärtsam förlust har drabbat hela den framstegsvänliga mänskligheten. Stalin är död. Vår tids störste folkledare och statsman, den socialistiska samhällsvetenskapens geniale mästare, kommunismens banérförare har gått ur tiden."

"Stalin är en av hela den mänskliga historiens största personligheter. Marxismen, den lära som Stalin behärskade med sådant mästerskap och som han vidareutvecklade till ett nytt och högre plan, förnekar ingalunda de stora personligheternas roll för historiens utveckling. Stalin förstod att ställa hela sin livsgärning i de framväxande, de progressiva, de oemotståndligt segrande krafternas tjänst. Därför blev hans liv så betydelsefullt för mänskligheten, därför blev han en gigant i den mänskliga utvecklingens historia. Att vara kommunist, det är att ha Lenin och Stalin till föredöme. Stalin är en av alla epokers mest geniala vetenskapsmän."

Hur ligger det då till med självaste Karl Marx? Han var ju ur judiskt ursprung?
Marx döptes som kristen år 1824, då han var sex år gammal. Denne kommunismens anfader som idag statuerar exempel för den antirasistiska vänsterfalangen med vänsterpartiet och Lars Ohly som överhuvuden, var utan tvekan en rasist som fick Hitler till att känna stor avund!

Om socialistledaren och konkurrenten Ferdinand Lassalle, som Marx tyckte oerhört illa om, fällde Marx bland annat följande yttranden:

"Den judiske niggern"

"En flottig jude förklädd med briljantin och billiga juveler"

"Det står nu klart för mig att han han, som huvudformen och hårväxten pekar på, är avkomling till de negrer som följde med Moses på flykten från Egypten (såvida inte hans mor eller farmor korsades med en nigger). Denna förening av tysk och jude på negerbas producerade oundvikligen en märklig hybrid."


Marx kubanske svärson Paul Lafarge (som delvis hade afrikanskt ursprung) kallades av Marx för "den lille negern", "niggern" och "gorillan". Marx påstod vidare att svärsonen hade den "skavank som vanligen påträffas inom negerstammen -- ingen skam i kroppen".citat och källaTill sist och syvende, alla kommunister ställer sig bakom Karl Marx, och alla är dom judehatare och antisemiter, detta förenar dom med både islamister och nazister! Kort och gott en brunröd sörja...

torsdag 23 augusti 2007

Moskebygge i Skärholmen

Angående frågan och kravet om ett moskebygge i Skärholmen:
"(Aftonbladet)Vilka negativa konsekvenser kan komma av moskén?"
– Att muslimerna sluter upp sig mer, förmedlar en syn på kvinnor och män som går stick i stäv med svenska lagar.
– Och att de inte är intresserade av att delta i det svenska samhället. Kommer det att pratas
svenska i moskén, hur kan vi ha en dialog med dem?"

Ja om nu detta hade varit en Sverigedemokrats svar så hade det vrålats rasism, främlingsfientlighet och nazistism från samtliga partier. Men nu är det inte så utan det är Andrea Femrell (m) som tror att en moské kan locka till sig fler muslimer till området och försvåra integrationsprocessen. Omar Neusser, styrelsemedlem i Islamiska kulturföreningen håller inte med Andrea Femrell, utan säjer bla följande:

".....islam är en omfamnande religion och vi vill absolut inte stänga ute någon" Källa: Aftonbladet

Jo tjosan! Omfamnande religion? Snarare huvudförlösande religion!!


Avslutningsvis får vi gratulera följande städer som nu ska berikas med Moskeer i den goda och fredliga muslimska religionens namn, stort GRATTIS till:
Angered, Göteborg, Skövde samt Umeå


Jimmie Åkesson & Björn Söder uttalar sig i Aftonbladet

"Ni dumförklarar väljarna"

"Problemet är att de stora partierna vägrar förhandla med sd. För att slippa ropar man efter nyval. I en sådan situation sätts förhandlingsdemokratin ur spel och väljarnas demokratiska värde urholkas. Dessutom undergrävs flerpartisystemet, dels genom att blockpolitiken cementeras, dels genom att väljarna ges signaler om att en röst på ett mindre parti ställer till parlamentarisk oreda."

Läs mera här

Ett fall för diskrimineringsombudsmannen?


Är Kåre Johansson ett fall för DO?

Om man som hotelldirektör säger nej till ett parti eller annan organisation för rädsla utav våld ifrån vänsterpartister, socialdemokrater eller andra partier som hyser extremister, ja det är en sak. Men att gå ut i media och uttala sig i följande termer är något annat:

"Vi vill inte ha dem som kunder. De måste bekämpas, vi måste möta deras fula tryne "

Frågan blir då hur denna hotelldirektör gör om det kommer in hotellgäster med T-shirtar som det står tryckt "sverigedemokraterna" på? Ska han hänvisa till personens "fula tryne" då? Isåfall så gör han definitivt sig skyldig till både förtal, kränkning och diskriminering. Att denne Kåre Johansson överhuvudtaget gått ut i media med sina privata politiska uppfattningar i egenskap utav
hotelldirektör är skamligt, och skall inte ses som något annat än en uppmaning från medias håll att inte hyra ut någon lokal till Sd. Detta då det ser synnerligen dåligt ut när vänsterextremister för deras talan via våldets väg. Något som media förfasar sig över då det slår tillbaka hårt.

Än en gång så vill jag propagera för medias statliga stöd skall dras in, deras ton är densamma men metoderna är annorlunda. Man vill nu hoppas på att det ska bli "fult" att hyra ut lokaler till Sverigedemokraterna genom sina artiklar. Personligen så tycker jag man skall polisanmäla hotelldirektören för förtal och kränkning. Denne ska även ha gjort påtryckningar på Värnamos kommun därefter, man kan förmoda att hot om att flytta verksamheten kan ha nämts utav denne politiska hotellpajas.En känd fulbloggare (Fulejoe) skriver följande:
"
det står honom fritt som näringsidkare att välja sina kunder"
Då undrar man vidare om denne fulbloggare anser att det även står fritt i att neka muslimer och kommunister sina tjänster som näringsidkare med hänvisning till vad dom står för och att man vill förhindra deras extra fula trynen för att kunna vara kunder?

Källa: Expressen

tisdag 21 augusti 2007

Vänsterextrema våldet emot Kinnunen, och feta magplask...vilket svineri!


Man mår verkligen illa över vilka svin det finns i detta landet. Först ut var en vilsekommen utlänning som satt och hittade på en massa konspirationsteorier i en utav dom stora ljugarblaskorna. Sedan följde den våldsbenägde vänsterextremisten Jinge efter. Och nu den senaste i raden självaste Fulejoe.
Skrämmande att se hur folk är nonchalanta när vänsterextremisternas våld drabbar Sverigedemokrater!

Tommy Fulejoe har ju definitivt gjort ett hopp från hög höjd och landat med ett rejält fett magplask den senaste tiden. Denne fulbloggare hyllar, könsstympningar, djurplågerier, barnmisshandlare, våldsbenägna muslimer, och nu senast vänsterextremister. Att göra som ovannämda gör med att hylla förövarna oavsett vilka dom är, samt att påvisa att Kinnunens flickvän får skylla sej själv för att hon och hennes pojkvän är Sverigedemokrater, ja detta får mej enbart att må illa.

Här är Kinnunens redogörelse en käftsmäll åt bla Jinge-svin och Fulejoe!

Underbart att vara muslim i Sverige


Muslimerna måste leva ett gott liv i Sverige utav idag, fegheten om att våga värna om yttrandefriheten är total. Dock har Sd uppmärksammat detta för fega etablerade partier i Landet.
Lars-Johan Hallgren (sd) lämnat in en fråga till kommunfullmäktige demokratikommunalrådet Anneli Philipsson (v).

"Kan man visa Jesus som transvestit i Sveriges riksdag måste man kunna visa Muhammed som rondellhund i Malmös Rådhus. Allt annat vore hyckleri och ett bevis på att Sverige håller på att islamiseras. Yttrandefrihet och demokrati får aldrig underställas religiösa dogmer"Bloggsfären

Man gläds alltid över nya SD bloggar på nätet

Den Senaste hittade jag genom ett utav mina vanliga och dagliga besök hos Rosenberg. Välkommen till bloggsfären säjer jag till Carina och Stefan ifrån SD-Landskrona.
Mot nya framgångar för Sveriges väl!

Först och främst till mina idelogiska vänner i Helsingborg
Med ångest och ledsamhet var jag och min familj tvungna till att inställa vårant möte och en del andra trevligheter som vi hade planerat för inför semestern. Oförutbestämda problem uppstod under vår vistelse i söder vilket tvingade oss att ta beslutet att korta ner vår semesterrutt drastsikt. Fruktansvärt tråkigt men vad gör man? Nåväl det kommer nya tillfällen inom relativt kort tid kan jag utlova!

Det som nu är viktigast inom närmaste tiden
blir att föra ut Sverigedemokraternas politik utan PK flosklers förljugenheter. Om alla fortsätter kämpa samt föra ut den Svenskvänliga politiken, så tror jag Sd kommer uppnå betydligt högre siffror än 3.7% i kommande oponionsundersökningar. Kontinuerlig reklamutskickning för partiets åsikter, samt om rådande samhällsproblem och dom etablerades oförmåga att vilja ta itu med problemen bör framföras till gemene mans postlåda eller brevinkast. Detta är något som jag både anmäler mitt intresse för samt vill uppmana dom ledande inom Sd att ta till sig.

Under sommarens gång
varthän jag vände min kosa så blev det ofta tillfällen att diskutera politik. Många ögonbryn har höjts när jag rakt och uppriktigt har talat om vilket parti jag stödjer till (nästan) fullo. Många har då vågat säja sin egentliga mening om samhällsproblemen som skapats utav samtliga riksdagspartier. Och många...ja dom flesta har uppriktigt sagt att dom är trötta på situationen som råder, och kommer i 2010 val rösta på det enda rätta...nämligen Sverigedemokraterna.
Flertalet var tidigare sk Socialdemokrater som är trötta på sitt partis inställning emot Svenska folket, och kommer i nästa val välja det enda partiet som värnar om Svenska folkets bästa.


Avslutningsvis i detta första blogginlägg
efter semestern vill jag bara skriva följande till Ann-Charlotte Mateus som säjer i Expressen, att Sverigedemokrater är "folkhemsrasister"....Socialdemokraterna skapade svenska "folkhemmet", vad är då dom?