torsdag 23 augusti 2007

Ett fall för diskrimineringsombudsmannen?


Är Kåre Johansson ett fall för DO?

Om man som hotelldirektör säger nej till ett parti eller annan organisation för rädsla utav våld ifrån vänsterpartister, socialdemokrater eller andra partier som hyser extremister, ja det är en sak. Men att gå ut i media och uttala sig i följande termer är något annat:

"Vi vill inte ha dem som kunder. De måste bekämpas, vi måste möta deras fula tryne "

Frågan blir då hur denna hotelldirektör gör om det kommer in hotellgäster med T-shirtar som det står tryckt "sverigedemokraterna" på? Ska han hänvisa till personens "fula tryne" då? Isåfall så gör han definitivt sig skyldig till både förtal, kränkning och diskriminering. Att denne Kåre Johansson överhuvudtaget gått ut i media med sina privata politiska uppfattningar i egenskap utav
hotelldirektör är skamligt, och skall inte ses som något annat än en uppmaning från medias håll att inte hyra ut någon lokal till Sd. Detta då det ser synnerligen dåligt ut när vänsterextremister för deras talan via våldets väg. Något som media förfasar sig över då det slår tillbaka hårt.

Än en gång så vill jag propagera för medias statliga stöd skall dras in, deras ton är densamma men metoderna är annorlunda. Man vill nu hoppas på att det ska bli "fult" att hyra ut lokaler till Sverigedemokraterna genom sina artiklar. Personligen så tycker jag man skall polisanmäla hotelldirektören för förtal och kränkning. Denne ska även ha gjort påtryckningar på Värnamos kommun därefter, man kan förmoda att hot om att flytta verksamheten kan ha nämts utav denne politiska hotellpajas.



En känd fulbloggare (Fulejoe) skriver följande:
"
det står honom fritt som näringsidkare att välja sina kunder"
Då undrar man vidare om denne fulbloggare anser att det även står fritt i att neka muslimer och kommunister sina tjänster som näringsidkare med hänvisning till vad dom står för och att man vill förhindra deras extra fula trynen för att kunna vara kunder?

Källa: Expressen