torsdag 29 november 2007

Som diktator var han skrattkrampande bra!


Han var den störste för sin tid, älskad utav alla och låg bakom en epokgörande tid. Ja ingen, absolut ingen hade kunnat göra en roll som diktator bättre.
En briljant man för sin tid som gjorde underverk med allt han tog för sig, och för all framtid. Utan detta geni hade världen varit mycket tråkigare och mörkare idag, detta är nog alla överens om.
Jag har alltid älskat hans verk och kommer så alltid göra. Han är kort och gott den störste Europe´inom sitt område, och satte djupa sår i världen när han dog. En hjälte som
får folk att ge ett brett leende vareviga gång man bara hör hans namn nämnas. En man som var älskad utav alla, och förändrade världen till det bättre. Många har dyrkat, och hyllat honom som den främsta och största i sin gren, och jag kan bara otvivelaktigt instämma.
Känns bra att äntligen våga säga offentligt och öppet vad egentligen jag tycker om denna briljanta man// Sir Charles Spencer Chaplin, Charlie Chaplin, född 16 April 1889 i London. Utan denne Engelsman så hade aldrig filmens betydelse fått så stor genomslagskraft som den fick. 1975 blev C.C adlad i hemlandet. , han dog den 25 December 1977 i Vevey i Schweiz.
Källa

Fredrik Reihnfeldt vill dela ut globala pensionsgåvor


Moderaterna vill också formulera en politik för återvandring. Många asylsökande och anhöriga till dem börjar nu närma sig pensionsåldern. Ett av uppdragen blir därför att undersöka möjligheterna att bistå invandrade pensionärer, med permanenta uppehållstillstånd, att ”återvandra” till sina hemländer om de så vill. ( ”återvandra” till sina hemländer? Jag som trodde detta var rasistisk politik som SD framför?). ....Flera invandrargrupper driver redan i dag frågan om att det ska bli möjligt att ta med sig pensionen tillbaka till hemlandet. (Öhhhh vad ska dom där och göra? Man säger ju sig ha flytt ifrån terror och tortyr och allt annat man kan hitta på när man vill ta sig in till världens ledande bidrags- och asyldaddande land. hur går detta ihop?)

Fredrik Reinfeldt är en generös man han, ja när det gäller att dela ut andras pengar. Dessa pengar som Svenskarna betalar med världens högsta skatt för att få bra barnomsorg för våra barn när vi knegar, bra sjukvård när vi tex är sjuka och utbrända pga olidliga arbetsförhållanden, bra pension när vi betalat skatt i hela livet, bra åldringsvård när vi är på vår sista stig i livet. Ja dessa surt inbetalade och dyra skattemedel vill nu den borgerliga regeringen med sin kapten skänka som gåvo-pension till den globala gammelgenerationen utav kolonisatörer. Denna pension kan då insupas i deras hemländer som dom en gång flytt ifrån utav skräck.

– Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar.
Säger Reinfeldt!

Herr nådige och allsmäktige landsfader, peka på en enda sak som visar hur berikande och fungerande mångkulturen är!! Är det fungerande mångkultur med våldtäckter, hedersmord, halalslaktande fanatiker, gängkriminalitet, mord, fulla fängelser med 75% arbetskraft a´ 5700 000 000:- i kostnad per år, ghetton, knivhuggna rektorer, systemsatt bidragsfusk, rån, brinnande skolor, stenkastning emot brankår och polis osv osv osv?? Ja i din fina hemkommun med inga utlänningar och en medelinkomst på 750 000 per familj...där kanske mångkulturen fungerar...då den är i princip helt ofrånvarande där vill säga!

Även migrationsminister Tobias Billström och riksdagsledamoten Elisabeth Svantesson ingår i den hycklande trojkan uppger man i media.


Lästips?

onsdag 28 november 2007

Politiker på rymmen i alingsås!

Vilket utav Riksdagspartierna saknar en kollega? Tydligen springer en förvirrad Riksdagspolitiker runt i Alingsåstrakten. Politikern finns beskriven via bild för identifiering här.

Senast sågs politikern längs med länsväg 1890 som går mellan Alingsås och Vårgårda.
– Vi har inte fått in någon anmälan från något parti som saknar en kollega. Och det är lite märkligt. Om man plötsligt har en politiker mindre så borde man ju märka det, säger ett befäl i Alingsås.
Men någon politikerjakt är det inte fråga om för hans del.
I stället har rymlingen blivit ett fall för länsstyrelsen som nu hotar med att avliva denne.
satir och skall ses som practikal joke

Inget lika värde?

Man rapporterar i media att en människosmugglare greps vid 18-tiden på tisdagskvällen intill Öresundsbron misstänkt för människosmuggling.

I bilen fanns förutom smugglaren 3 illegala invandrare samt en hund. Ingen utav dom illegala invandrarna hade pass eller papper med sig som kunde styrka deras identitet....förutom HUNDEN!!!Hunden som kunde styrka sin identitet har nu satts i karantän, dock slipper dom 3 personerna utan pass detta rapporterar man. Vilket hundliv!

När motargumenten tar slut hos SocialbidragsdemokraterGav ett svar på riksdagsmannen Peter Hutqvists (s) inlägg angående facket och vänsterrörelsens häxjaktsliknande maffiametoder emot Sverigedemokrater. En Per Madsen var en utav dom som gick till angrepp emot mitt första inlägg som kan läsas här. Den totala tystnaden gjorde sitt intåg i debatten. Använde mig utav SD-Landskronas inlägg som kan läsas i sin helhet här.

Mitt svarsinlägg som följdes utav en pinsam Socialbidragsdemokratisk tystnad, var följande:Till Madsen!
Du skriver:

"Sen är det intressant att du menar att historien är ointressant, det brukar folk med dåligt samvete också anse. Dom som står långt ut på högerkanten brukar ju till och med förneka förintelsen, historierevision brukar det kallas för. Att förneka att SD har ett hyfsat mörkt förflutet vore ju att göra en historie revision. Det frågan borde handla om är om den historien påverkar partiet idag och de som deltog på den tiden är kvar och om dessa nu stoppat undat sina åsikter och gjort avbön."

Var skriver jag att historien är ointressant? Detta är något som är högst intressant, och borde så även vara för Socialdemokraterna. Detta vet Peter H...Martin Tunströmm mfl Socialdemokrater att jag anser!!
Jag har flertalet gånger tagit upp historien med Sosialdemokraternas rashygieni eller utbildning utav Tyska SS officerare i detta ämnet, eller varför inte Samernas skallmätningar eller resandefolkets kastreringar. Men tyvärr så hänvisar (s) representanter som oftast...ja faktiskt alltid med att "detta tillhörde den tidens tänkande". Det finns säkert SD folk kvar med det förflutnas syn, men inte i den omfattningen som det finns ifrån (s) rashygieniska dagar dvs enligt undersökning i ämnet så många som hela 80%. Så tvätta gärna er egen byk innan ni kastar ettiketter på andra. Jag fick däremot rätt att det skulle kastas floskler istället för att kunna föra en god argumentation!? att sen komma med att Sverigedemokrater förnekar förintelsen är så naivt infantilt i ren panik från din sida att den ej är värd att kommentera.

Nej SD är inget "högerparti" och inte heller något "vänsterparti", synnerligen väldigt gammalmodig ifrån vänsterhåll att man alltid sätter in andra i höger eller vänsterkategorier. Detta fenomen finns snart endast kvar i Sverige i jämförelse med övriga EU. Du kan ju studera vilka motioner SD har stött ute i kommunerna, och då är det hyffsat jämt mellan höger och vänsterfördelningen. Detta tyder ju på något eller hur?

Vi kan ju tolka hurvida SD är främlingsfientligt, men då ska vi inte förglömma följande:

ag syftar på en nu bortglömd s-proposition om flyktingpolitiken: "Aktiv flykting och migrationspolitik", prop. 1990/91:195. Bakgrunden till denna var den plötsliga ökningen av asylsökande 1989, av icke-flyktingar.


En intervju 1991 med invandringsministern, Maj-Lis Lööw. "Det räcker inte bara med hjärta inom flyktingpolitiken", konstaterades i ingressen. Ur intervjun:

"- Är man rasist om man vill att Sverige ska ta emot färre flyktingar?

- Det är, tycker jag, en term som används alldeles för lättvändigt. 'Rasist' är man om man har en ideologi om att den svenska rasen är överlägsen andra människor.

- Vi har ju haft en mycket stor ström av asylsökande på senaste tiden. Det är inget konstigt om en del tycker det blivit litet för mycket."

"Målet måste vara att människor ska ha möjligheter att bo kvar i, och bygga upp, sina egna länder. Just detta är den centrala tankegången i den proposition (1990/91:195) som s-regeringen nyligen presenterat för riksdagen!"

"...varje land har ett ansvar för sina egna medborgare"

"Vi måste lämna den alltför idylliserade och romantiska beskrivningen av det mångkulturella och välja en mer realistisk utgångspunkt."

"Klarare distinktion bör göras mellan dem som bör ha en ovillkorlig rätt att stanna i Sverige och övriga immigrationssökande."

"En mycket stor andel av de asylsökande i Europa är inte i behov av internationellt rättslig skydd."

Med "helhetstänkande" avsågs, två moment:

1. Flykting- och migrationströmmar ska i möjligaste mån förebyggas, genom att åtgärda deras orsaker.

2. Där flyktingströmmar ändå uppstår ska man i första hand hjälpa på plats, då detta är mest kostnadseffektivt, 1) samtidigt som det underlättar ett återvändande. 2)

Propositionen vill också värna asylinstitutionen, genom att motverka missbruk av den. Asyl skulle ges åt politiskt förföljda, inte åt andra. Den försökte få asylinstitutionen att fylla den funktion som den kommit till för att fylla.

Hur ställer ni Socialdemokrater er till eran egna proposition ifrån 1990???
Denna stämmer helt överens med vad Sverigedemokraterna förordnar idag. Betyder detta då att ni Socialdemokrater tillsammans med era fackliga föreningar var rasister, främlingsfientliga och inte demokratiska samt bejakade alla människors lika värden? Förmodligen så kommer detta inlägg tas bort då det är obekvämt ur Socialdemokratisk synpunkt. I annat fall vill jag höra någon sosse förklara vad ni menade i ovannämda proposition, och varför den var rätt när den kom ifrån er och fel när nu SD säger detsamma!!!!.

tisdag 27 november 2007

Mer maffiatoner ifrån Facket

– Sverigedemokraterna vill urholka arbetsrätten och har en annorlunda syn på alla människors lika värde. Det är oförenligt med förbundets stadgar, säger Conny Carlsson

I nästa stund vill han själv bryta emot det han anklagar Sverigedemokrater för med:

-Ska vi överhuvudtaget tillåta medlemskap för sverigedemokrater? Frågar sig Conny Carlsson, som själv svarar nej på båda frågorna.


Jag tycker detta visar tydligt på hur man definierar demokrati och alla människors lika värden inom hela vänsterrörelsen!


Man frågar även från tidningens sida vad folk tycker om detta under "veckans fråga" på höger sida i artikeln, gå in och visa hur just DU tycker i deras röstning! HÄR

LO maffian

Läs gärna Grues granskningar utav LO maffian.

Göteborgs starke man ryter till om invandringen

Göteborgs starke man Kommunalordföranden Göran Johansson (s) ryter till ordentligt om den fullständigt havererade invandringen.

- Riksdag och andra som har ansvar är som strutsen - de kör huvudet i sanden, säger han.

-Jag tycker det är deprimerande. Men jag ser inte vad vi ska göra? Vi är ett av de få länder som inte har tak för invandring. Hela systemet är ohållbart, säger han.

-Jag känner också en väldig oro för när konjunkturen vänder, om de som kommit hit inte kommer ut på arbetsmarknaden.

– Alla kommer att fråga: Vad har du gjort för att förhindra det här? Ibland känns det som om jag skulle vilja åka till landet och gömma mig, säger Göran Johansson.
gt svt

Läs även Jimmy Fredrikssons artikel i GT, man tror inte sina ögon!!
Har media äntligen börjat VAKNA nu!!


måndag 26 november 2007

Legitimt äckleri typiskt Sahlin-svenskt


Det är legitimt med tidelag och annat perverterande i dagens nysocialistiskt präglade Sverige. Riksdagspartierna är rörande överens om vilket som skall kallas konst. En Muhammedhund? Nopp den får bara posten till att vägra dela ut en tidning utav rädsla när världens muslimer bränner flaggor, och hotar med att nacka både skribenter och konstnärer. Nej i det korrekta Sverige är det konst när en brud kör upp hela näven i arslet på något som liknar en man, eller varför inte när en kvinna sitter redo för att ge en rejäl avsugning åt en häst?

Nej tacka vet jag Sverigedemokraterna som är det enda partiet som vill förbjuda tidelag. Något som får hela vänstern att gå upp i limningen och skrika sig hesa med hets emot folkgrupp. Läs mera på den nya bloggen:
Grue granskar PK-Propagandan

Facket är demokratiskt och emot diskriminering

printscreen från dagensarbete
Facket säger att dom står för motverkan utav diskriminering och mobbing. Man säger även att man arbetar för demokrati samt alla människors lika värden. Därför vill man nu från fackligt håll diskriminera, hota och mobba Svenskar som har demokratiskt röstat på Sverigedemokraterna!

Man vill vuxenmobba och tvätta dessa till att ta rösta rätt, annars skall dessa hotas med uteslutning samt avskedan ifrån sina arbeten, detta kallar man för solidariskt fackligt tänkande!

Om du är Sverigedemokrat så ska du inte få representera arbetarna i fackliga frågor, detta kallar man för alla människors lika värden!

Du får tillhöra eller rösta på vilket parti du vill, såvida du väljer emellan Socialbidragsdemokraterna och kommunisterna, detta kallar man för demokrati!

IF-metall basunerar ut om SD.
IF Metall står för ett demokratiskt, öppet och solidariskt samhälle. Förbundet accepterar inte diskriminering, orättvis behandling och angrepp på demokratin.

Och så tycker man från vänster och fackligt håll att det är konstigt att folk kritiserar fackets maffia-metoder??? Facket var till för alla arbetare en gång i tiden. Idag står dom långt ifrån sitt forna ideal, och ännu längre ifrån folket som dom säger sig representera. Själv har jag alltid trott att det finns en lag som skyddar enskilda individer och dess politiska tillhörigheter?
Noterade ett mycket bra inlägg på politikerbloggen.se, skrivet utav någon Viktoria.


1 2 3 Dagen Hd SvD
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

söndag 25 november 2007

SD Landskrona

Kopierat ifrån den eminenta bloggen SD Landskrona som drivs utav Carina och Stefan kommunalråd i L-krona!

2007-11-24

(M) och (S) svenskfientliga

Mona Sahlins agerande i invandringspolitiken kan ha givit intryck av att socialdemokratin tillhör de mest svenskfientliga partierna i riksdagen. I dagens läge är också skillnaderna mellan de sju minimala, men för ett decennium sedan var det annorlunda. Vad är det som har hänt med sossarna?

Jag syftar på en nu bortglömd s-proposition om flyktingpolitiken: "Aktiv flykting och migrationspolitik", prop. 1990/91:195. Bakgrunden till denna var den plötsliga ökningen av asylsökande 1989, av icke-flyktingar.En intervju 1991 med invandringsministern, Maj-Lis Lööw. "Det räcker inte bara med hjärta inom flyktingpolitiken", konstaterades i ingressen. Ur intervjun:

"- Är man rasist om man vill att Sverige ska ta emot färre flyktingar?

- Det är, tycker jag, en term som används alldeles för lättvändigt. 'Rasist' är man om man har en ideologi om att den svenska rasen är överlägsen andra människor.

- Vi har ju haft en mycket stor ström av asylsökande på senaste tiden. Det är inget konstigt om en del tycker det blivit litet för mycket."

"Målet måste vara att människor ska ha möjligheter att bo kvar i, och bygga upp, sina egna länder. Just detta är den centrala tankegången i den proposition (1990/91:195) som s-regeringen nyligen presenterat för riksdagen!"


I artikeln konstaterades att strömmen av asylsökande från Chile ökade samtidigt som Chile alltmer demokratiserades. Det var här fråga om migration, inte om politiska flyktingar. I en redaktionell kommentar skrev jag:

"Egentligen borde de vara självklart: Att det är skillnad på att fly undan politisk förföljelse och att flytta för att få högre standard.

Må vara att ingen kan moralisera över den som försöker komma undan fattigdom och då anför de skäl som ger en chans att få stanna. Men svenska invandringsmyndigheter ställs genom mängden av asylsökande inför en ekvation som inte går ihop:

De som inte är asylberättigade ska inte få stanna.

De som är verkliga asylfall ska få stanna, ingen ska riskera att skickas tillbaka till fängelse och tortyr. Misstag får ej begås.

Allt ska ske snabbt, väntetiderna får inte bli långa.

Det borde också vara självklart att u-ländernas problem inte kan lösas genom att dess befolkningar flyttar till i-länderna. U-länderna måste själva utvecklas, genom ansträngningar från sina egna invånare.

Vad vi i Sverige kan medverka till är att skapa förutsättningar, genom att trycka på för att mänskliga rättigheter ska respekteras och en demokratisk verksamhet bli möjlig.

Här är några citat ur den nämnda propositionen:

"...varje land har ett ansvar för sina egna medborgare"

"Vi måste lämna den alltför idylliserade och romantiska beskrivningen av det mångkulturella och välja en mer realistisk utgångspunkt."

"Klarare distinktion bör göras mellan dem som bör ha en ovillkorlig rätt att stanna i Sverige och övriga immigrationssökande."

"En mycket stor andel av de asylsökande i Europa är inte i behov av internationellt rättslig skydd."

"Sverige bör utveckla och föra en aktiv flykting- och immigrationspolitik, som utifrån ett helhetstänkande och en humanitär grundsyn tar sikte på att dels undanröja eller lindra orsaker bakom flykt och påtvingad migration, dels skapa ett system för regleringen av invandringen som bättre än det nuvarande ger rätten att stanna i vårt land till dem som bäst behöver det."

Med "helhetstänkande" avsågs, två moment:

1. Flykting- och migrationströmmar ska i möjligaste mån förebyggas, genom att åtgärda deras orsaker.

2. Där flyktingströmmar ändå uppstår ska man i första hand hjälpa på plats, då detta är mest kostnadseffektivt, 1) samtidigt som det underlättar ett återvändande. 2)

Propositionen vill också värna asylinstitutionen, genom att motverka missbruk av den. Asyl skulle ges åt politiskt förföljda, inte åt andra. Den försökte få asylinstitutionen att fylla den funktion som den kommit till för att fylla.

Denna s-proposition torpederades dock av den regering som tillträdde efter den borgerliga valsegern 1991 - med moderaten Carl Bildt som statsminister och folkpartisten Birgit Friggebo som invandringsminister. Skadorna av detta är nu omöjliga att reparera.