fredag 13 juli 2007

Parasitbekämpningen börjar ge effekt.

Den borgerliga parasitbekämpningen utav bidragsfuskare börjar ge effekt. Arbetsskygga tvingas jobba. Socialbidragen som har länge varit en inkomst för diverse arbetslata mörkröda krafter ,tvingas nu ut på jobb. Detta torde vara deras dröm med tanke på vad man brukar skrika högljudat på diverse vänsterbloggar mm. Men nu när man tvingas leva som man lär är det förmodligen inte så roligt längre. Att fusk avslöjandet fungerar ser man på diverse vänsterextrema och odemokratiska aktioner, antalet extremister tryter mer och mer. Även dom vänsterextremas musikfestival i Hultsfred fick dåligt besökarantal detta år. Även på morgon nyheterna rapporteras det om detta, dock upplyste man om att var 10e vägrade att ta sej ett jobb.
Det är som med kackerlacke bekämpning, skaka lite på soptunnan och dom springer...blir lättare för parasitbekämparna att göra slut på denna ohyra när dom tvingas krypa fram i ljuset.
SvD

torsdag 12 juli 2007

Dagens Nyheter gör reklam för Sharialagars införande i Sverige!

I DN vill man under inga omständigheter låta Sverigedemokrater få uttrycka sej. Man benämner Sd och dess röstare som främlingsfientliga, rasister, xenofober, islamfobister, kriminella osv osv osv! Jag har tidigare beslutat mej för att inte göra någon som helst reklam för denna odemokratiska mångkulturs blaska och dess vänsterjuornalister. Men i detta fallet så gör jag ett undantag då jag tycker det är viktigt att belysa var Sverige är på väg. I dagens odemokratiska Dyng Nyheter går det att läsa om en skolchef som vill införa Sharialagar i Sverige, detta skriver han i sin bok "40 frågor om islam". Inte en gång i insändaren kan man läsa någon som helst kritik eller fördömmande ifrån DNs redaktion eller juornalistkår!!

" Om en tjuv får handen avhuggen skulle brottsligheten minska. Om den som ertappas med sexuell otrohet dödas skulle antalet äktenskapsbrott minska.
- Det är islams svar, inte mina, säger Kamal Moubadder...Han är en av två delägare i det bolag som driver Al-Mustafaskolan i Järfälla, och var till för två år sedan också rektor på skolan.... han accepterar islamiska sharialagar i andra länder och medger att han kan tänka sig dem i Sverige...om svenska medborgare i en demokratisk process väljer dessa lagar så kan de införas, säger Kamal Moubadder ....Innehållet i boken, inklusive hans undertecknade förord, finns utlagt på flera sajter på internet. På en av sajterna sägs texten vara faktagranskad av organisationen Association of the Islamic Unity in Sweden, som är en del av den shiamuslimska paraplyorganisationen Islamiska shiasamfundet "( observera SVENSKA MEDBORGARE!! lägg då till det massiva inflödet utav blivande "svenska medborgare" från Islamska länder som riksdagspartierna vill kalla för arbetskraft!!)

I skrifter som är tillgängliga på Internet redovisar Kamal Moubadder sina värderingar exempelvis

*En troende muslim får inte följa mänskliga lagar som strider mot Allahs (http://www.noorislam.net/v3/bibliotek/chapter.php?bookid=25&chapterid=3)

*Sharialagarna ska gälla
(http://www.fortunecity.com/victorian/churchmews/526/sam.htm)

*Det är rätt att hugga av händer på tjuvar (http://www.fortunecity.com/victorian/churchmews/526/world.htm#36)

*Otrogen make/maka ska dödas (http://www.fortunecity.com/victorian/churchmews/526/world.htm#36)

*Förbud mot nakenhet
(http://www.fortunecity.com/victorian/churchmews/526/man

Övrigt: Muslimen är nu anmäld utav Liberalen och Folkpartisten Hans Iwan Bratt vilket i sig är komiskt med tanke på att det var Folkpartiet som öppnade dörren för Islam i Sverige.

Stalinisten och Svenskhatande Vänsterpartisten "jinge", som säjer sig värna om mänskliga värden håller dock med den muslimske skolchefen: "
...att Moubadders åsikt förmodligen är sann, dvs att antalet äktenskapsbrott minskar om man stenar de som är otrogna och att antalet inbrott minskar om man hugger händerna av tjuvar."


MÅNGKULTUREN BERIKAR SVERIGE

Detta är samtliga Riksdagspartier tillsammans med media överens om!

Political Gay week , Almedalen 2007.

Förr talades det politik i hetsig ton i Almedalen, Palme knäppte upp skjortan... kavlade upp skjortärmarna...och gapade om giriga Moderater. Bohman vattenkammade håret...borstade av kavajen och äntrade talarstolen... nämde ordet "skattetryck" 60 gånger per minut....Fälldin grymtade om sina får eller kärnkraftsmotstånd mellan puffarna från hans pipa...Werner hällde i sig några supar äkta Rysk vodka signerade utav Breznjev personligen innan han vinglade fram till talarstolen.

På någotvis saknar jag den tiden... då Sossarna var ett arbetarparti, Moderaterna var ett rikemansparti, Vänsterpartiet var ett Sovjetparti eller då Centerpartiet var ett bondeparti. Man visste vad dom gamla uvarna Palme, Bohman, Fälldin, Werner mfl stod för.

Hur är det idag då? Om man ser till hur PK-etablissemanget så ska helst en politiker vara gay eller åtminstone bisexuell, man ska älska mångkultur, man ska inte anse att det finns något som är Svenskt, du får inte finnas i brottsregister eller ha anmärkningar hos kronofogden. Och du ska absolut inte ha någon egen uppfattning som ej passar in PKs samhällssyn.I dagens Sverige har man från vänsterhåll ( LO och örig vänsteryra) deklarerat att det ska bli förbjudet att offentligt kritisera politiker, det ska bli förjudet att kritisera den rådande samhällsstrukturen, invandring eller integrations kritik ska vara bannlyst. Dessa metoder har använts eller används i diktaturer som endast går att finna i den kommunistiska samt islamska världen.Man får uppfattningen att den perfekta Svensken ska tvingas vara en feminist-islamvurmande-mångkultursälskande-brotts och skuldfri-hålla käften-hermafrodit!

Nejtack säjer jag, detta vägrar jag att bli!
Därför är jag pro-sverigedemokrat och kommer fortsätta att argumentera för min egna sak samt värva ännu fler sympatisörer.

"Det var bättre förr" sa man i äldres omkrets...och nog var det så!

Notera: Skärmdump från Politikerbloggen
/-/

onsdag 11 juli 2007

Bröllop på Gotland


Det vankades bröllop på Gotland igår mellan ordföranden för RFSL Sören Andersson och Daniel Juvas. Ibland bröllopsgästerna fanns bla intergations och jämställdhets ministern Nyamko Sabuni skriver man i SvD.
Dagen till ära var "Kristdemokraternas dag" i Almedalen!

Tidningen frågar paret om det här är politik eller kärlek.
" Det är kärlek" svarar dom nygifta..

Sedanmera följer en annan fråga lite senare, och den löd på följande vis.
Varför valde ni Visby och kristdemokraternas dag för den här ceremonin?
" För att det här fanatiska motståndet i (kd) beror på att man inte förstår att det handlar om människors relationer."

Men? Hur var det nu? var det inte utav kärlek?
Bröllopsresan bär till Nordkap säjer dom, men varför tar man inte en resa till varmare breddgrader? Saudi-Arabien, Iran eller Palestina har ju både varmt väder och en "kärleks"full religion. Hos dessa har man säkert inget "fanatiskt" motstånd eller svårt med att förstå att det handlar om människors relationer.ÖVRIG KÄRLEK I VÄRLDEN


Irans president Mahmoud Ahmadinejad har även han erfarenhet utav kärlek och mänskliga relationer.

Penisringar kan man hitta här

Almedalsgnäll om blåsippor...igen.

Än en gång gnälls det om Sverigedemokraternas partisymbol från sekten "Högerpartiet dom konservativa" (29 röster i valet 2006). Denna gång har dom förvanskat sin sektsymbol i syfte att likna SD sippan desto mer (se skärmdump ovan från Resume´)). Naturligtvis är detta enbart för att förskanska sej uppmärksamhet i media på SDs bekostnad. Länken som är underlag till Sverigedemokraternas Blåsippa är denna http://www-sml.slu.se/sk/images/obva9.jpg

"Högerpartiet delar under onsdagen ut flygblad på Donners Plats och hävdar att Sverigedemokraterna tagit samtliga sina symboler från dem."
Vafalls? Hade dom också "facklan" tidigare??

Jag har tidigare skrivit om detta här på bloggen, och tog då även upp Centerpartiets logga som liknande exempel. Än en gång tål detta att illustreras i bild då denna sekt på 29 personer vill smutskasta SD. Snarare bör sekten Högerpartiets nyare blåsippa ställas inför granskning utav vederbörande myndighet då dom gör intrång på SDs helt legitima partisymbol. Kanske bör dom istället trotsa Carl von Linne´s flora med en egen "sippa" denna gång, jag rekommenderar då en "gnällsippa".
Högerpartiet


KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE BILDOpinionundersökningarnas tillförlitlighet?

En färsk opinionsmätning som ska publiceras senare i sommar visar också att 16 procent av över 1000 tillfrågade tycker att det vore bra om sverigedemokraterna kommer in i riksdagen i samband med valet 2010.

Så lät det för några dagar sedan i dom flesta medier. Detta fick mej att tänka på en annan sk undersökning ifrån SvD, dagens fråga hette den från 15 april 2007. Då fick Sd 17.6% utav ca 10000 röster. Med tanke på att det nu säjs vara ca 16 % utav 1000 tillfrågade så börjar man undra om det rör sej ute i dom Svenska hemmen. Finns inget som tyder på att Sd minskar i sympati utan snarare tvärtom.

tisdag 10 juli 2007

Hur långsökt får man bli i sitt Sd tjatter?

Hittade en blogg som tar denna veckas idiotplats nr.1. T o m Fulejoe framstår som klarsynt och intelligent primat jämfört med denna bloggpajas. Hos Sverigedemokraternas programöversättning till Tyska så dyker ordet "endlösung" upp. Detta upplyser bloggaren om att det betyder "den slutgiltiga lösningen" och kan dras i paraleller med Judeutrotningen under ww2. För att citera vad han skriver med ord och tillhörande bild:

" Sverigedemokraterna vill avrätta alla invandrare
Alla som någonsin läst tyska bör vara medveten om att ordet “Endlösung” (sv.: “den slutgiltiga lösningen”) endast används i ett enda sammanhang: förintelsen, shoa, ((hebr. שואה, även “Schoa”, “Shoah” eller “Schoah”)) holocaust. — Uttrycket “Endlösung der Judenfrage” (eller endast Endlösung) användes (åtminstone) sedan 1941 i Hitlerregimens officiella språkbruk för att beteckna det planerade (och i stora drag även fullbordade) massmordet på alla europeiska judar. Ordet “Endlösung” kan i dagens språkbruk inte avse annat — ens med bästa vilja. "Nu har jag tyvärr svårt att låta bli sådana här idiotier från diverse fulbloggare. Så naturligtvis blev det en kommentar till bloggaren med följande ordalag:

" Om du kollar på skärmdumpen så ser du ordet "besser" på första raden. Tar man bort (be) samt (er) så får man fram (ss). SS var ju som bekant väldigt kända under Hitlers Tyskland. Förmodligen vill Sd indirekt peka på just dessa två (S) som en uppmaning åt Svenska folket att bli Nazister. Å andra sidan så blir ju bokstavskombinationerna (be) samt (er) kvar, vilket kan anspela på Engelska ordet beer! Därmed har vi slagit fast samt säkerställt att Sd än idag likasom anno 1988 består utav öl drickande nazister, som hyllar SS och det gamla Nazi-Tyskland.

Vi kan också ta ur ordet (besser) från sin innebörd och ta benämningen för ditt utomordentligt intressanta inlägg där du framställer dig som en mycket god "wisser" inom det Tyska språket. Lägger man sen ihop dessa orden så får man därefter en annan innebörd vilket då bör bli "besserwisser". Med tanke på dina goda Tysk kunskaper och exilenta slutsatsförmåga bör du kanske antaga detta som ett alias i ditt framtida bloggande i ämnet Sverigedemokraterna!

Med hjärtliga hälsningar Jorma. "

Das ist eine gute endlösung....... oder??

Sd svarar på attackerna ifrån (s) och Fackförbunden!


På Sd-kuriren skriver man följande:

" Sverigedemokraterna kommer senare i höst att i en omfattande kampanj gå till motangrepp mot fackförbundens och socialdemokraternas attacker som syftar till att utmåla sverigedemokraterna som ett arbetarfientligt parti. Kampanjen startar dock redan på torsdag i samband med Almedalsveckan på Gotland. Sverigedemokraternas partiledare, Jimmie Åkesson, kommer att torgmötestala och i sitt tal kommer han bland annat att tala om arbetsmarknadspolitiken."

Läs hela inlägget HÄR

Hur definierar jag en terrorist undrar Farre?

Fick ett inlägg som låter så här:

" hur definerar du terrorist? dessa är hizbollah kämpar som stod emot zionisternas angrepp på deras land. att försvara sitt land brukar inte kallas för terrorist, hizbollah har inte gjort några självmords attacker mot civilla. de har endast gjort 2 självmords attacker ena mot en amrikans förlägning och det andra mot franska fallskärmsjägare. att de besköt haifa berodde på att israel bombade beirut och i haifa fanns det flera vapen fabriker och militära förband samlades i haifa."

Skulle kunna skriva hur mycket som helst i ämnet "hur definierar jag en terrorist". Men för att bättre illustrera min uppfattning så visar jag dej i bilder! Speciellt sättet att nyrekrytera nya terrorister. Förövrigt till dej Farre...vilka bodde i Israel innan Araberna intog/bosatte sej där??

Extremvänstern i focus


Intressant läsning om extremvänstern kan man få i dagens upplaga utav BLT.

" Dagens vänster har, i motsats till gårdagens kommunister, varken ideologi, kunskaper eller förmåga att kommunicera med sina meningsmotståndare. De gamla idéerna har man tvingats släppa för att i stället blanda ihop en eländig soppa på antifascism, feminism och miljöaktivism. I vissa fall har man ersatt politisk dialog med misshandel, sabotage, förstörelse och olaga hot. Värst av grupperna är AFA som, enligt säkerhetspolisens bedömning, gör sig skyldiga till ett tusental brott per år. Det kan vara bensinmackar, hamburgerrestauranger, myndigheter eller politiska partier som drabbas. Extremvänstern har själva tagit sig rätten att avgöra vilka företag som ska verka eller vilka grupper som ska tillåtas yttra sig i dagens Sverige. Till skillnad från mördarna och förbrytarna som styrde i de gamla kommunistdiktaturerna har man dock ingen statsapparat att använda för att deportera eller avrätta människor. I stället satsar man på våld, hot och trakasserier."

Läs hela insändaren HÄR

Kd möter Sd i debatt under Almedalsveckan?


Kommer Hägglund att kunna undvika en debatt emot Åkesson under Almedalsveckan? Det verkar bli svårt för honom att undvika tycks det. Hägglund säjer idag följande till Resume´på frågan om en eventuell debatt mella dom båda partiledarna:

"Däremot är Hägglund positiv till att möte Åkesson i en debatt. En debatt som skulle kunna sluta med en kalldusch för Hägglund.

Ja, vi måste i högre grad ta debatten för att avkräva Sverigedemokraterna besked om deras syn på människovärdet."


SvD

måndag 9 juli 2007

Ljög dom borgerliga i valrörelsen?

"Edwards säger att det både krävs en höjning av koldioxidskatten och momsen motsvarande en prishöjning mellan 6,70 och 10,80 kronor litern i fasta priser. Det skulle innebära bensinpris upp till 22 kronor om man utgår från ett genomsnittligt bensinpris på 11,14 kronor 2005."

Var det enbart valfläsk som anfördes utav den borgerliga alliansen? Först avstod man ifrån löftet om fastighetsskatten och nu avstår man ifrån att sänka bensinpriset. Samma rävspel och löftesgivande som Socialdemokraterna och deras allierade kamrater brukar lova i valrörelser. Samma löften och samma svek oavsett vilket block folk röstar på.

Hur tror dom borgerliga att tex Norrlandsregionen ska klara utav en sådan höjning som till 22 kronor litern? Folk går redan nu på knä utanför storstads regionernas utmärkta lokaltrafik. Men nu är inte Stockholm-Göteborg-Västra Skåne hela Sverige!

Det finns folk som tvingas pendla från platser där ingen lokaltrafik existerar ute i landet. En del pendlar mer än 10 mil sammanlagt per dag. Nästa gång man möter Miljöminister Andreas Carlgren (c) på flyget mellan Sthlm och Luleå så kommer jag passa på att yttra min besvikelse. Man pratar om glesbygdsavdrag, men utav erfarenhet så blir säkerligen detta enbart lovord och randerar i löftesbrytning. Har mött flertalet som röstade i sista stund på dom borgerliga istället för på Sd, dom flesta säjer att detta var deras största misstag och kommer ändra på detta i valet 2010.
******************************************************************************************

Hur ser vänsterfolket på detta då?
Citerar vad den ökände Israel och Judehatande Stalinisten Jinge säjer:

"Min personliga uppfattning är att man bör satsa på en successiv bensinskattehöjning så att bensinpriset motsvarar minst 30 kronor litern i december år 2008. Lämpligt vore kanske att sikta på 25 kronor litern runt mars nästa år? Och det måste ske samtidigt som företagen blir av med avdragsmöjligheterna"

Inte är det någon omtanke till dom i Sverige som har dåliga löner i kombination till långa resor till jobben, från denne kommunist i allafall.svd

Osämja ibland dom mångkultursvurmande partierna?


I Gefle Dagtjatterblaska skriver man följande (inkl. stavfel):

"En gemensam attack mot Sverigedemokraterna måste komma från de etabletrade demokratiska partiernaoch då ska inte facket och socialdemokraterna, som nu tycks ske, försöka kombinera det med angrepp på "borgarna". Sverigedemokraterna är någonting alldeles för sig själv."

Ja Sd är någonting för sig själva! Bara att instämma i det och detta kommer väljarna visa i valet 2010 när dom röstar in partiet i Riksdagen.