måndag 9 juli 2007

Ljög dom borgerliga i valrörelsen?

"Edwards säger att det både krävs en höjning av koldioxidskatten och momsen motsvarande en prishöjning mellan 6,70 och 10,80 kronor litern i fasta priser. Det skulle innebära bensinpris upp till 22 kronor om man utgår från ett genomsnittligt bensinpris på 11,14 kronor 2005."

Var det enbart valfläsk som anfördes utav den borgerliga alliansen? Först avstod man ifrån löftet om fastighetsskatten och nu avstår man ifrån att sänka bensinpriset. Samma rävspel och löftesgivande som Socialdemokraterna och deras allierade kamrater brukar lova i valrörelser. Samma löften och samma svek oavsett vilket block folk röstar på.

Hur tror dom borgerliga att tex Norrlandsregionen ska klara utav en sådan höjning som till 22 kronor litern? Folk går redan nu på knä utanför storstads regionernas utmärkta lokaltrafik. Men nu är inte Stockholm-Göteborg-Västra Skåne hela Sverige!

Det finns folk som tvingas pendla från platser där ingen lokaltrafik existerar ute i landet. En del pendlar mer än 10 mil sammanlagt per dag. Nästa gång man möter Miljöminister Andreas Carlgren (c) på flyget mellan Sthlm och Luleå så kommer jag passa på att yttra min besvikelse. Man pratar om glesbygdsavdrag, men utav erfarenhet så blir säkerligen detta enbart lovord och randerar i löftesbrytning. Har mött flertalet som röstade i sista stund på dom borgerliga istället för på Sd, dom flesta säjer att detta var deras största misstag och kommer ändra på detta i valet 2010.
******************************************************************************************

Hur ser vänsterfolket på detta då?
Citerar vad den ökände Israel och Judehatande Stalinisten Jinge säjer:

"Min personliga uppfattning är att man bör satsa på en successiv bensinskattehöjning så att bensinpriset motsvarar minst 30 kronor litern i december år 2008. Lämpligt vore kanske att sikta på 25 kronor litern runt mars nästa år? Och det måste ske samtidigt som företagen blir av med avdragsmöjligheterna"

Inte är det någon omtanke till dom i Sverige som har dåliga löner i kombination till långa resor till jobben, från denne kommunist i allafall.svd