fredag 18 maj 2007

Vet Vänsterextremisterna om denna lagen?


SVENSK LAG. BrB 18:5.

Den som övar olaga tvång eller olaga hot med uppsåt att påverka den allmäna åsiktsbildningen eller att inkräkta på handlingsfriheten inom politisk organisation eller yrkes- eller näringssammanslutning och därigenom sätter yttrande -, församlings - eller föreningsfriheten i fara, DÖMES FÖR BROTT MOT MEDBORGELIG FRIHET TILL FÄNGELSE I HÖGST SEX ÅR.

DN
SvD

torsdag 17 maj 2007

Pia Kjärsgaard du är bäst.

Pia Kjärgaard är till skillnad från Svenska politiker inte rädd för att sticka ut hakan offentligt. Någon feghet att likna vid dom Svenska Politikerna existerar inte hos den kvinnan. Slöjförbudet hon vill ha ser jag som en god kamp i kvinnokampen och för deras jämställdhet. Slöjan är ett sorts medel för att männen skall kunna kuva kvinnan inom islam. Den är uppfunnen utav muslimska män för deras egna säkerhet så dom inte skall känna åtrå. I islam är kvinnor utan slöja fritt villebråd och ett tecken på lösaktighet, dessa är legalt att vålta anser vissa muslimer. Nej som sagt ett slöjförbud är enbart utav godo för kvinnornas kamp i jämlikhet med männen. märkligt att man motarbetar muslimska kvinnor i Sverige? Speciellt inom vänsterrörelsen vill man hjälpa dom muslimska männen att kränka kvinnan och hennes mänskliga rättigheter.

Kommunister i Sverige skriker naturligtvis förmodligen "tvättäkta rasismen" osv. Men att kränka kvinnorätten är OK för dessa anarki förespråkare. Men alla vet ju numera att allt som kommunister uppfattar som negativt i jämförelse med deras sjukt perversa mördaridelogi, speciellt om folk från andra länder, kallas per automatik för "rasism". Deras argument tryter, men så stödjer man ju också kvinnokränkningar inom islam...detta säjer ju allt om dessa kommunister!
Andra åberopar religonsfrihet...men detta har inget med religonsfrihet att göra..utan enbart en kamp för kvinnans lika rättigheter och värde. Men det är väl frivilligt att använda slöja säjer en del...frivilligt? För en kvinna? Inom Islam? Knappast...
Släng slöjan på soptippen!
Bra kämpat Pia!!
SvD

färskpressa!

Sverige är sjukt!


Personer som arbetat och slitit ut sej igenom Vänsterblockets vanstyre är uppenbart inte lika mycket värda, som dom som kommer hit och skor sej på systemet. Man pratar varmt för att värna om alla människor särkilt dom som har det sämst ställt i landet ifrån vänsterkamraternas förening S,V och Mp.

Men detta gäller inte om du är Sverigedemokrat och politiskt intresserad tydligen. Samma personkategorier som man påstår sej vilja reprsentera ifrån vänsteridelogisternas PK-ister, trampar man gladeligen ner på i eget vinstsyfte. Detta har vi sett under långa 12 år under vanstyre från ett elitstyre med välbetalda politiker kraftigt fjärmat ifrån verklighetens vardag och dess utslitna arbetare. När man pratar om invandrare som har det dåligt i landet så är det hur synd som helst, och vi svenskar är hur rasistiska som helst om vi inte vill se till propagandan ifrån vänsterblocket och dess PK-svans. Det säjer en hel del när man läser i media att tex vänsterpartister är ibland dom mest välbetalda inom politikerkåren. Och det säjer en hel del när man läser att sverigedemokrater är vanligt folk ur vardagen med problem skapade ur vanstyret, vanligt Svensson folk med vanliga Svenska problem är uppenbarligen inte välkomna i maktens korridorer, än mindre har dom rätt till mänskligt värde i det land dom betalat skatt i hela sitt liv om dom blir sjukskrivna och sjuka!? Denna rätt är enbart förunnat dom stackars invandrarna som kommer hit och "bidrar" så mycket till landet! Resultet i Aftonbladets utredningar visar på att Sd representerar och värnar starkt för dom som Sveriges styrande inte vill veta utav men påstår sej företräda.
Alla har mänskligt lika värde i Sverige? Så f-n heller....


Tillägg: Peter Türsch hoppade av politiken när hans sjukersättning sänktes skriver man i Aftonbladet, men tidigare har man påstått att denne hoppade av för att Sd påstods vara rasistiskt och främlingsfientligt? Vilket utav detta är det nu då Aftonbladet?? Här hittar man sanningen om detta!
DN
SvD


färskpressa!

Grattis Norge!


I dag är det den 17 Maj och Norge firar sin nationaldag. Det är inte utan att man ser på vårant broderland med en stor portion avund. Detta Norge som får fira sitt land och folk med en spirande nationalism utan att kallas för rasister eller främlingsfientliga. I ett Sverige som är genomsyrat utav vänstertänkande i både media och samtliga riksdagspartier skulle ett sådant firande naturligtvis inte kunna få äga rum. Här i Sverige firar vi med att hylla sk "nysvenskar" på våran nationaldag och likså när det ska koras årets Svensk så är detta alltid en invandrare , så även i år. När Svenskar firar Sveriges Nationaldag den 6 Juni så har det blivit med en skamsen och ursäktande känsla för att man visar nationalism med en Svensk flaggviftning. Men än en gång ett stort grattis till Norge och Norrmännen som får vara Norrmän i sitt egna fädernesland.

"17. mai feirer vi Grunnlova og Norges nasjonaldag. Grunnloven ble utformet av Riksforsamlinga på Eidsvoll og underskrevet 17. mai 1814." färskpressa!

onsdag 16 maj 2007

Män köper kläder för 8000:-/år?

Man skriver idag i DN att män köper kläder och skönhetsprodukter för nästan 8.000 kronor:-/år. Detta enligt en undersökning som är gjord utav Research International/Sifo media som herrmodetidningen King låtit ta fram. För min egen del så är detta långt ifrån verkligheten, först och främst får man gnata ihop till mat,hyra,räkningar och kläder till ungarna. Utöver detta så tillkommer det bensin och olika aktiviteter för att ungarna ska ha en tillvaro som bör vara tillfreds för en bra uppväxt. Turligt nog så finns det både Dressman och Tradera som kan hålla priser i vanlig Svenssonprisklass. Även modet med jeans som är fulla utav hål finns ju, så att dra fram gamla 80 tals brallor kan ju va på tapeten? Nu vete tusan om det ser vettigt ut i alla lägen för en 40 årig gubbe med begynnande flint? Glada 80 talet med långt hår, trasiga brallor och avklippta tröjärmar är nog förbi för min del. Endast tatueringarna visar väl numera på fd vild MC buren ungdom. Nej billigare kläder till bra pris samt mer klädesval för oss "gubbar" är att föredra...men några 8 lakan per år för kläder har inte jag råd med iallafall!
färskpressa!

Läsvärt för alla oavsett idelogi!

Hittade en insändare skriven utav Reidar Carlsson chefredaktör på Norrteljetidningen. Oavsett man är Sverigedemokrat eller ej, så är denna insändare väldigt läsvärd!
Den är inte Pro-Sd...men den är samtidigt inte heller Pro-PK.
Gå in och läs för er egen del, och lämna gärna kommentarer här på vad ni anser om Reidars syn på politiken mm. färskpressa!

Michael Zand har lämnat Moderaterna för Sd!!

Läser i dagens alla medier, att Michael Zand nu tagit steget fullt ut och blivit Sverigedemokrat!
Jag personligen hälsar Zand hjärtligt välkommen att förespråka mej som Sd väljare. Ännu en utav oss som inte är "ickeariska" (så kallas vi utav antirasisten Tommy Funebo) har vänt PK ryggen till fördel för demokrati och Sveriges väl. M. Zand som själv är bördig från Iran säjer bla följande:

" Den 28 april uppmärksammade media att mitt anförande i invandringspolitiken avviker från moderaternas officiella linje. Plötsligt backade alla mina politiska kollegor från sitt tidigare samtycke. Plötsligt ansåg de sig ha en helt annan värdegrund än jag. Flosklerna haglade och mina partikollegor uttryckte i en artikel i Hallandsposten att de tycker det är ”konstigt” hur jag, som själv är invandrare, profilerar mig i denna fråga. Kanske menar Jönsson att endast personer med svensk bakgrund ska få ha åsikter om invandringspolitik?
Med den kulturella och internationella bakgrund och kompetens som jag har, bl a genom min invandrarbakgrund, anser jag mig ha en god bild av vad invandring handlar om än vad personer som aldrig migrerat har.
Sedan jag kom till Sverige på 80-talet har jag själv sett hur ett harmoniskt välfärdssamhälle utvecklats till ett segregerat och otryggt mångkulturellt samhälle. Segregation är en logisk konsekvens av en politik med en mycket omfattande invandring kombinerat med kravlöshet."
LÄS HELA INSÄNDAREN HÄR!!
TV-intervju här

Detta får väl säkerligen alla sk antirasister som tex ali`aset Tommy "Fulejoe" Funebo att vrida sej runt sin egna kroppsaxel samt slita sitt hår i ilska? Fulejoe är känd för att göra grova påhopp på alla med "ickeariskt" påbrå som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Själv väntar jag med spänning på vilka floskler och hatiska inlägg som kommer hagla på dennes fulblogg.
färskpressa!

tisdag 15 maj 2007

Ja eller nej till en yrkesarme?

Finns det planer på en yrkesarme? I Dagens Nyheter skriver man:

"Mikael Odenberg (m) har planer på att förändra det svenska värnpliktssystemet. Tanken är att den allmänna värnplikten ska vila i fredstid, rekryteringen ska då enbart bygga på frivillighet. Men i tider av oro ska den allmänna värnplikten tillämpas igen, då ska både kvinnor och män kallas in."

Själv anser jag detta vara ett utomordentligt bra alternativ. I en tid då vanliga militären som individ har ersatts utav tekniken, så bör det vara fullt tillräckligt med en mycket avancerad och specialutbildad elitstyrka. Både ekonomiskt och personmoraliskt samt ur en nationalistisk syn bör detta enbart vara till gagn för landet. Att tvinga unga killar till att tex göra en totalt värdelös militärtjänst på 5 månader emot deras vilja, ser jag som fullständigt slöseri med både ekonomi och stridsmoral. Med en stor arme utan stridsvilja eller motivation för den nationella känslan anser jag närmast vara en katastrof för landets gränsförsvar. Även då en bild utav terrorism hotar västvärlden kan det vara på plats med tex en terrorutbildad elitstyrka som snabbt kan sättas in var som helst i landet. Mest överaskad blir man att Miljöpartiet anser detta vara positivt?

"
Vi tycker att det låter intressant. Värnplikten har överlevt sig själv och det är bättre att övergå till ett system som är frivilligt, säger Peter Eriksson."

färskpressa!

Ulf Nilson på Expressen är en stjärna.

Jag är lite utav en Ulf Nilson beundrare sen lång tid tillbaka. Han är inte rädd för att sticka ut näsan lite längre än resten utav Journalistkåren. Han är en utav dom få som jag anser stå utanför PK-demokraturen i sina artiklar och inlägg i media...en stjärna helt enkelt. I dagens Expressen skriver han bland annat detta:

"Tyvärr är jag inte säker på att vi får en lika positiv utveckling i Sverige. Som DN nyligen fastslog behöver svenskarna lära sig vad kommunismen verkligen står för: våld, förtryck och omänsklighet.


Det var, för att bara ta ett exempel,
vämjeligt att se Lars Ohly – av alla ynkliga Stalin-slickare – kommentera debatten mellan Mona Sahlin och sd:s Jimmie Åkesson. SD bör tigas ihjäl, skränade Ohly som givetvis var för att all opposition tegs ihjäl, ja, när den inte sköts ihjäl, i Sovjet och lydländerna.
Kommunismen, kom det ihåg, mördade miljoner och förslavade hundratals miljoner. Sverigedemokraterna har, såvitt jag vet, aldrig mördat någon, så Ohly borde skämmas – vilket han säkerligen inte har förmåga att göra. "

Läs hel krönikan HÄR

Bekänn färg (Sd)


Man skriver följande idagens Sundsvalls Tidning "Bekänn färg (Sd). I sitt framförande i tidningsartikeln skriver man:

"Det är dags att Sverigedemokraterna får bekänna färg. Ett riktigt parti måste kunna ta ansvar för hela samhället."

Sd kommer säkerligen lägga fram detta då man får tillgång till alla siffror och räkenskaper. Precis så var det för Miljöpartiet och Kd innan man kom in i Riksdagen. Även dessa partier var sk enfrågepartier vid den tiden. Men detta vill inte PK bli påminda om dessvärre!

"
Men vad har Sverigedemokraterna för lösningar, förutom att begränsa invandringen? En invandring som heller inte kostar tillnärmelsevis lika mycket som Sverigedemokraterna hävdar, och som dessutom bidrar till mycket gott i vårt land?"

Sverigedemokraternas lösningar i nuläget framgick klart och tydligt i debatten mellan Mona Sahlin och Jimmie Åkesson. Man säjer att invandringen inte kostar dom summor som framgick i Tv4? Men några källor eller fakta som motbevisar SDs siffror kan eller vill man inte lägga fram i artikeln. Hur kan man då säja att Sverigedemokraterna har fel? Är man rädd för att lägga fram invandringskostnaden offentligt efter att man lät denna vara "hemligstämplad" då Ny Demokrati använde sej utav denna?
Dessutom så säjer man att invandringen bidrar med så mycket gott till vårt land? VAD bidrar denna massinvandring med för gott? Fram med fakta och trovärdiga källhänvisningar som motbevisar Sd istället för att säja att dom har fel!! Upp till bevis istället, eller bekänn färg!


"
Avslöja Sverigedemokraterna och visa vad de egentligen är, en enfrågerörelse förklädd till ett politiskt parti, som saknar idéer om framtiden och lösningar på samhällets problem."

Ja, avslöja för allmänheten vad Sverigedemokraterna vill! Något som PK inte tidigare velat utan använt sej utav största möjliga tyyyyyssssssstnad om partiet! och utfrysningsmetoder som närmast varit på gränsen till odemokratiska metoder i ett sk västciviliserat EU land. Har ni inget bättre att komma med i er smutskastningskamp emot Sverigedemokraterna?

Man måste även notera att det som oftast undanhålles sverigedemokrater information som är avgörande för att kunna driva politik. Detta kan man se HÄR under artikeln "
EN HÄTSK OCH FUL TILLSTÄLLNING". Mer skrivet om detta i media HÄR.

måndag 14 maj 2007

Det är häftigt att betala skatt!


Ja var det inte så Mona Sahlin sa? Men själv tyckte hon inte detta privat, detta till trots att hon har en vida överlägsen lön jämförbart med den vanliga arbetaren.

"- I min tankevärld är pension uppskjuten lön och jag tycker att det är djupt orättfärdigt att göra skillnad på inkomster."

Men hon drar sej inte för att redan nu säja att hon tänker höja skatten om Socialdemokraterna vinner valet 2010.

"Mycket av väljarnas ilska mot regeringen handlar om att det inte alltid är populärt att sänka skatterna, säger hon."

Så nu vet man vad som väntar med Mona som eventuell statsminister 2010...högreskatt, mer mångkultur och en ökad invandring ifrån utom Europeiska länder.
Nej vi kör en repris på Mona så folket inte glömmer bort henne.

SvD
DN
**************************************************************************************

"Sd-politiker bestrider uteslutning från Svenska kommunalarbetarförbundet"

Erik Hellsborn bestrider det fascistiska beslutet ifrån Kommunal om en uteslutning för att han är Sverigedemokrat. Erik har fått utstå en enorm press ifrån facket som agerar precis i samma anda som man gjorde i DDR emot dom som inte fogade sej in i statens system. Dom är fullständigt oförmögna att kunna ta kritik. Mer om LO och kommunals odemokratiska och fascistiska vänstertoppstyrning kan man läsa här.
3 minuter radiointervju HÄR

TILLÄGG: Kommunals David Samuelsson erkänner i Hallands Nyheter idag att Erik Hellsborn ska uteslutas pga sina politiska åsikter! Detta torde bryta emot diverse lagar bla Svensk grundlag. Man säjer följande

"
- Det är mycket ovanligt att någon utesluts ur förbundet på grund av politiska åsikter. Jag kan inte minnas någon".

**************************************************************************************

SSU ska marschera i takt med AFA under riksårsmötet i Karlskrona
Med förtal, antidemokratimarsch och vänsterkonsert tänker socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU protestera mot Sverigedemokraternas riksårsmöte i Karlskrona i helgen. Detta görs i förmodat samråd med deras allierade militanta trasapor från olika kommunistiska sekter, understödda utav kommunistledarens uttalande om "Vi kommer finnas varhelst Sverigedemokrater finns inom 24 timmar"
Och så till det senaste om "Fulejoe".
Följande länk går till den eminenta Funebo-experten DNA på Objektiva Funebogransknings bloggen.

Minaretbygge i Europa ? NEJ TACK!


När man ser till var Islam huserar så ser man jämt krig och elände. Att olika islamska naziledare säjer till sitt folk att dom ska ta sej till Europa, för att göra detta till Islamiskt paradis inom 50 år är inte någon hemlighet. Denna medeltidstänkande religon med sharialagar och halalslaktande hör inte hemma i ett civiliserat samhälle. Gemensamt har denna religon med kommunisterna att dom vill förtrycka folket och utöva diktatur ska tilläggas. Schweitz har ett kompakt motstånd emot minaretbyggen, minaretbyggen är finansierat utav islamska länder, i deras ovan nämda syfte.

"– Minareterna har inte heller med religion att göra. De nämns inte i Koranen eller i andra viktiga islamiska texter. De bara symboliserar en plats där islamsk lag gäller, enligt Schlüer."

Hur vore det om muslimerna tog dessa pengar och gjorde något för sitt folk i sina egna länder? Jag ställer mej bakom Schweitzarna till 100%. Europa har stoppat muslimernas framfart flera gånger tidigare, och vi kommer göra det igen på det ena eller andra viset. I Jönköping har man startat partier vilka förespråkar islam och att sharialagar skall införas, med tanket på att det bor 500 000 muslimer i Sverige torde det inte bli svårt för dom att en dag komma in i riksdagen. Luciano Astudillo riksdagsledamot från Malmö med plats i arbetsmarknadsutskottet och med ett stort engagemang i integrationsfrågor, säjer följande om Sverigedemokraterna:

"
Sverigedemokraterna är något väldigt osvenskt, genom att de inte erkänner principen om alla människors lika värde, genom att de vill utestänga vissa grupper från gemenskapen".

Detta är märkligt då man kan läsa att detta inte stämmer om man går in på www.sverigedemokraterna.se
Är jag som SD väljare osvensk när jag inte vill se sharialagar,halalslakt och minareter i Sverige?
Och Nalin Pekgul säjer så här:

"
– Vi måste våga ta debatten om hur vi vill ha det här i Sverige.– Dessutom måste vi tvinga alla kommuner att ta emot flyktingar. Det är också ett viktigt sätt att bekämpa sverigedemokraterna, menar Nalin Pekgul".

Nazislam-javisst...men i deras egna länder inte i vår civiliserade del utav världen!!
LÄS även detta om asylmissbruket!
Sharialagar
SvD

söndag 13 maj 2007

Polisradio på bloggen.

Testar att köra lite Polisradio via bloggen här ovan. Just nu går det att använda tex följande spelare för att få det att funka " VLC, KMplayer (bäst), i Tunes, Winamp och Realplayer " . Bara att klicka på lilla bilden så hittar ni..Testa gärna!
Under SDs RÅ kommer det att gå och lyssna på Karlskronas Polis i arbetet emot vänsterextremisterna för den som är lite nyfiken.

Observera att Jormas Sd Blogg själva inte står för tillgängliggörandet av polisradio-sändningarna på något sätt. Jag informerar endast genom att länka till http://polisradio.net/ Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta de radiosändningsansvariga.


Osämja i öst, nejdå?

Tänker på alla från fd Jugoslavien som bor i Sverige och påstår att dom inte kan flytta tillbaka. När man ser till hur dessa länders folk röstade hjärtligt, varmt och kärleksfullt till varandra igårdagens Melodifestival. Så undrar man egentligen om det inte är dags för dessa att flytta hem igen? För någon osämja verkar det inte vara hos dessa folk längre, kan inte se något som skulle utgöra något hot i deras hemländer längre.

Måste annars säja att det var bra musik som kom ifrån Öst-staterna i sin helhet. Själv gillade jag skarpt Moldavien och Bulgarien. Inget illa om Serbien heller, låtens chargong är bra. Säkerligen gör den sej betydligt bättre på Engelska dock, men ett plus ska tjejerna ha för att dom var bland dom få som sjöng på sitt egna språk. Denna lesbiska tjej som för övrigt är slående lik en ung Göran Persson, hade en bra röst och levde verkligen in i sin låt.

Själv hade jag hoppats mer på den snygga Karelskan som representerade Finland. Hennes video är grymt bra, men på scen var hon värdelös...tyvärr. Låten är ju kanonbra så det var synd ändå att hon inte hamnade bättre till i placeringen.

Att Estland gav en 12a till Ryssland kan väl ses med olika vinklar. Ett land som dras med en stor mängd ryssar vilka säkerligen röstade på sitt "storryssland". Alternativet är väl även det att man ville fjäska lite med ryssarna efter bråket som varit mellan länderna. För den som tror att Melodifestivalen undgår politik är antingen Sosse, kommunist eller bara korkad i allmänhet. Vilket får mej in på ett mycket bra skrivet blogginlägg utav Thoralf Alfsson, som kan läsas HÄR.

DN
DN
DN
SvD
SvD