tisdag 15 maj 2007

Ulf Nilson på Expressen är en stjärna.

Jag är lite utav en Ulf Nilson beundrare sen lång tid tillbaka. Han är inte rädd för att sticka ut näsan lite längre än resten utav Journalistkåren. Han är en utav dom få som jag anser stå utanför PK-demokraturen i sina artiklar och inlägg i media...en stjärna helt enkelt. I dagens Expressen skriver han bland annat detta:

"Tyvärr är jag inte säker på att vi får en lika positiv utveckling i Sverige. Som DN nyligen fastslog behöver svenskarna lära sig vad kommunismen verkligen står för: våld, förtryck och omänsklighet.


Det var, för att bara ta ett exempel,
vämjeligt att se Lars Ohly – av alla ynkliga Stalin-slickare – kommentera debatten mellan Mona Sahlin och sd:s Jimmie Åkesson. SD bör tigas ihjäl, skränade Ohly som givetvis var för att all opposition tegs ihjäl, ja, när den inte sköts ihjäl, i Sovjet och lydländerna.
Kommunismen, kom det ihåg, mördade miljoner och förslavade hundratals miljoner. Sverigedemokraterna har, såvitt jag vet, aldrig mördat någon, så Ohly borde skämmas – vilket han säkerligen inte har förmåga att göra. "

Läs hel krönikan HÄR