torsdag 17 maj 2007

Sverige är sjukt!


Personer som arbetat och slitit ut sej igenom Vänsterblockets vanstyre är uppenbart inte lika mycket värda, som dom som kommer hit och skor sej på systemet. Man pratar varmt för att värna om alla människor särkilt dom som har det sämst ställt i landet ifrån vänsterkamraternas förening S,V och Mp.

Men detta gäller inte om du är Sverigedemokrat och politiskt intresserad tydligen. Samma personkategorier som man påstår sej vilja reprsentera ifrån vänsteridelogisternas PK-ister, trampar man gladeligen ner på i eget vinstsyfte. Detta har vi sett under långa 12 år under vanstyre från ett elitstyre med välbetalda politiker kraftigt fjärmat ifrån verklighetens vardag och dess utslitna arbetare. När man pratar om invandrare som har det dåligt i landet så är det hur synd som helst, och vi svenskar är hur rasistiska som helst om vi inte vill se till propagandan ifrån vänsterblocket och dess PK-svans. Det säjer en hel del när man läser i media att tex vänsterpartister är ibland dom mest välbetalda inom politikerkåren. Och det säjer en hel del när man läser att sverigedemokrater är vanligt folk ur vardagen med problem skapade ur vanstyret, vanligt Svensson folk med vanliga Svenska problem är uppenbarligen inte välkomna i maktens korridorer, än mindre har dom rätt till mänskligt värde i det land dom betalat skatt i hela sitt liv om dom blir sjukskrivna och sjuka!? Denna rätt är enbart förunnat dom stackars invandrarna som kommer hit och "bidrar" så mycket till landet! Resultet i Aftonbladets utredningar visar på att Sd representerar och värnar starkt för dom som Sveriges styrande inte vill veta utav men påstår sej företräda.
Alla har mänskligt lika värde i Sverige? Så f-n heller....


Tillägg: Peter Türsch hoppade av politiken när hans sjukersättning sänktes skriver man i Aftonbladet, men tidigare har man påstått att denne hoppade av för att Sd påstods vara rasistiskt och främlingsfientligt? Vilket utav detta är det nu då Aftonbladet?? Här hittar man sanningen om detta!
DN
SvD


färskpressa!