torsdag 17 maj 2007

Pia Kjärsgaard du är bäst.

Pia Kjärgaard är till skillnad från Svenska politiker inte rädd för att sticka ut hakan offentligt. Någon feghet att likna vid dom Svenska Politikerna existerar inte hos den kvinnan. Slöjförbudet hon vill ha ser jag som en god kamp i kvinnokampen och för deras jämställdhet. Slöjan är ett sorts medel för att männen skall kunna kuva kvinnan inom islam. Den är uppfunnen utav muslimska män för deras egna säkerhet så dom inte skall känna åtrå. I islam är kvinnor utan slöja fritt villebråd och ett tecken på lösaktighet, dessa är legalt att vålta anser vissa muslimer. Nej som sagt ett slöjförbud är enbart utav godo för kvinnornas kamp i jämlikhet med männen. märkligt att man motarbetar muslimska kvinnor i Sverige? Speciellt inom vänsterrörelsen vill man hjälpa dom muslimska männen att kränka kvinnan och hennes mänskliga rättigheter.

Kommunister i Sverige skriker naturligtvis förmodligen "tvättäkta rasismen" osv. Men att kränka kvinnorätten är OK för dessa anarki förespråkare. Men alla vet ju numera att allt som kommunister uppfattar som negativt i jämförelse med deras sjukt perversa mördaridelogi, speciellt om folk från andra länder, kallas per automatik för "rasism". Deras argument tryter, men så stödjer man ju också kvinnokränkningar inom islam...detta säjer ju allt om dessa kommunister!
Andra åberopar religonsfrihet...men detta har inget med religonsfrihet att göra..utan enbart en kamp för kvinnans lika rättigheter och värde. Men det är väl frivilligt att använda slöja säjer en del...frivilligt? För en kvinna? Inom Islam? Knappast...
Släng slöjan på soptippen!
Bra kämpat Pia!!
SvD

färskpressa!