lördag 17 februari 2007

Ur Eskilstuna-kuriren för idag.


I dagens Eskilstuna kurir ondgör sej Mattias Vepsä,
Ledamot Eskilstunas
kommunfullmäktige (s),
förbundssekreterare SSU över att SD vill folkomrösta om fortsatt flyktingmottagande i kommunen. Citerar SSUaren:

"Olikheter gör ett samhälle spännande och utvecklar oss människor. I dagens värld är det nödvändigt att vara öppen. Människor som talar flera språk gör vårt samhälle mer konkurrenskraftigt. Frågan vi bör ställa oss inför framtiden är hur vi gör Sverige mer attraktivt att leva i för fler med annan bakgrund än etniskt svensk, inte tvärtom. Syftet med att ställa grupper mot varandra är att bekräfta sin egen överlägsenhet och att måla ut den andra gruppen som svagare. Alla är vi lika olika. Och därför ska vi inte ställa olika grupper mot varandra eller folkomrösta om att deportera ungdomar eller om fortsatt flyktingmottagande. Eskilstuna blir en bättre kommun ju mer olika vi är."

A
ntar att han menar att det blir mer spännande med könststympning, hedersmord, terrorismen, våldtäckter, kvinnokränkning, mord, grova våldsbrott och mycket annat som förgyller vårt land! Och bäst utav allt är att SSUaren förmodar att vi Svenskar inte har något emot denna så berikande mångkultur, och inte behöver någon demokratisk folkomröstning därav!?


Så här agerar Vänstersympatisörer!


Här följer några hotfulla inlägg från en vänsterpartist i en SD-kommunalråds gästbok:

"

Datum: Söndagen den 10 december 2006, 21:26:24
Namn: Per Axén
Nummer: 47

Det ska bli ett nöje agera mot dig! Sen kan du spela tuff och hyckla med dina Hitler-inspirerade budskap. Svin som du hör inte hemma i ett demokratiskt samfund, speciellt inte i kommunfuyllmäktige och riksdag. En liten don cynaid i din kran och våltäckt av din dotter innnan hon trillar i vägkanten ska vara ett nöje för mig att utföra. Ditt jävla antidemokrat! Så dy hyllar rasbiologi och agerar bödel, ditt svin? Vänta bara, jag ska visa dig. Humanist och antirasist " ""Era jävla rashatare, har irakiska flyktingbarn gjort er något? Avskum som ni förtjänar gaskammare och bannlysning från det demokratiska systemet. Ni är värre än nazisterna och Hilter. En dunk bensin på era hus eller varför inte lite cyanid i era kranvatten skulle nog lösa problemet, era jävla våldsvärkare, rasister och antidemkratiska missfoster. Bevara Sverige Blandat" ”Man ska göra så med missfoster dig: Ett rakblad i ena handen och dina taskor i andra i ett öde stlälle, där du får skrika hur mycket du vill, precis som i filmen "Mississippi brinner" (se den filmen!) Sen ska man dra en vit säck över ditt otumpliga huvud och föra dig hem till ditt luder till kärring. Av skamkänsla kommer du nog att hänga dig annars får man skvätta lite frätande svavelsyra i ansiktet på dig så att du aldrig mer visar dig offentligt. Varför inte lite cyanid i ditt kranvatten?!"Medial respons från Kalmars kommunpolitiker om AFAs våld mot SD representant!

MILJÖPARTIET:
"Det kunde ha drabbat vem som helst av oss politiker.
Det säger Jonas Löhnn"
CENTERN:
"centerpartiets oppositionsråd, tycker att handlingarna är ett hot mot det öppna och demokratiska samhället.
- Man kan tycka vad man vill om politiken som Sverigedemokraterna och deras representanter för men det är ett hot mot det demokratiska systemet när grupper tar till våld för att tysta personer. Det är bättre att vi tar debatten, säger Anders Andersson."
KRISTDEMOKRATERNA:
"
Jag kommer från ett odemokratiskt land där jag inte fick yttra mig. Här är jag lycklig för att jag kan säga och tycka vad jag vill. Alla får ha en åsikt utan att behöva vara rädda. Jag tycker inte att någon ska hotas för sin åsikt, säger Nadja Mirghasemi."
FOLKPARTIET:
"
Det håller Joachim Håkansson, en av folkpartiets ledamöter i kommunfullmäktige, med om.
- Man får tycka vad man vill så länge man inte begår några brott. Det går inte att försvara hot och våld som metod. Tyvärr är det vanligt att politiker, framför allt kommunalråden, utsätts för hot, säger han."
MODERATERNA:
"
Göran Häggfors, moderaternas oppositionsråd, är en av dem som själv har varit hotad tidigare, dock inte av AFA.
- Därför tar jag dubbelt avstånd från detta. AFA använder rent fascistiska metoder. Tvärt emot det de säger sig förespråka."
SOCIALDEMOKRATERNA:
"
Kommunfullmäktiges ordförande, socialdemokraten Roger Kaliff, tycker att händelserna gör att socialdemokraterna som parti skärper sig ytterligare.
- Det är beklagligt att sånt här kan hända i Kalmar. Vi försöker bekämpa åsikter som kränker yttrandefriheten men det är en helt annan sak att föra diskussion om åsikter, säger Roger Kaliff."
VÄNSTERPARTIET:
"
Bertil Dahl, vänsterpartiets kommunalråd, tycker att de människor som tar till våld gör demokratin en björntjänst."
Extremistpartiets kommunalråd säjer även följande lama uttalande!
Ett uttalande som snarare framhäver att vänsterpartiets militanta gren försämrar för (V) än tar avstånd emot deras våld emot Sverigedemokrater!!
"De som tror att de på det här sättet visar att de är emot Sverigedemokraternas åsikter använder helt fel metoder. Effekten man vill nå kan i stället bli den motsatta, säger Bertil Dahl."

Jag kan bara konstatera att PK-partierna tar till lite ynkliga fördömmanden då dom endast blir ansatta i media samt rädsla för att missta röster till Sverigedemokraterna.
Inte ett knyst skulle annars ha kommit ifrån dessa. Och inte kommer dom ta till någon gemensam handlingsplan för att stävja våldet från denna Vänsterpartistiskta extremist gren i Kalmar. Nu är detta inte specifikt för Kalmar utan så ser det ut i hela landet.torsdag 15 februari 2007

Vänsterpartiets militanta gren AFA har än en gång visat sitt demokratiförakt!


Den vad vi vet, ännu ej nersupne Leninisten Lars Ohlys kommunistiska och odemokratiska militanta gren AFA, har än en gång visat sitt våldstryne mot en demokratiskt och folkligt vald representant. Denna gång var det Kalmarpolitikern Toralf Alfsson från SD som fick sin privata bostad förstörd. Kommunistledaren vägrar notoriskt att offentligt ta avstånd från dessa odemokratiska och samhällsparasiterande trashanks- och bakgårdsslödder som tillhör hans väljarskara. Detta visar dock bara att Vänsterpartiet står för samma våldsidelogi och demokratiförakt som deras "kamrater" i det fd Öst-blocket gjorde. Detta är inget unikt för Vänsterpartiet, utan samma "blundar" attityd finns i alla PK-Riksdagspartier samt större delen utav media. Följande Citat från dagens Barometern i Oskarshamn:

"KALMAR Kalmarpolitikern Toralf Alfssons (sd) lägenhet har blivit vandaliserad. På söndagskvällen krossade någon ett fönster till hans lägenhet.

Vandaliseringen är polisanmäld. Själv pekar Sverigedemokraten Toralf Alfsson ut Afa-Dackebygd som skyldiga. På Antifascistisk aktions hemsida står att Toralf Alfsson fått en "belöning för hans snyfthistorier om “dödshot”". Något som bland annat Barometern uppmärksammat. "Under kvällen (läs: 14/2) så krossades därför några rutor hemma hos Thoralf." skriver AFA Dackebygd. Läs mer i morgondagens Barometern."

måndag 12 februari 2007

Vad är en SVENSK?

Ska det vara så svårt att kunna svara på denna frågan?
Skärp till er Sverigedemokrater och inse PK-media och PK-politikers nya strategi emot SD!!

En svensk är en individ som lever efter den etik och moral samt gemensamma synsätt och traditioner som vi i Sverige haft i många generationer!

Så ENKELT kan det vara att svara på denna frågan!!!

Och vad är INTE en SVENSK, eller vad är INTE Svenskt, och vad är INTE en Svensk moral,etik eller tradition samt synsätt? (Se nedan)

Någon som INTE är SVENSK är en person som kommer hit som en påstådd flykting eller annan form, och missbrukar sitt medborgarskap eller uppehållstillstånd.

EXEMPEL:
Somalier med svenska uppehållstillstånd eller medborgarskap som åker ner till sitt hemland som han/hon "FLYTT" ifrån och mördar i islams namn!
Eller agerar terrorist emot demokratiska västländer som Taliban eller annan muslimsk våldsfixerad synonym.
Våldtar, könstympar samt hedersmördar eller annat barbariskt vidrigt och sedvanligt Muslimskt!