lördag 31 mars 2007

Vågar du stå för dina åsikter?

Är du rädd för vad andra ska tycka?,att bli påhoppad?,att missta ditt jobb?,bli utesluten från facket? pga sin politiska uppfattning.
Eller tycker du att du kan yttra dina åsikter helt utan problem?
Många är rädda för olika represalier från media,politiker vänner eller släkt. Därför vågar många inte stå för sina egentliga åsikter. Istället säjer dom vad andra vill höra i rädsla för att bli ratad på olika vis och inte sticka ut ur mängden. Till skillnad från andra folk i andra länder anses Svensken vara rädda för att ha en egen åsikt jämfört med andra länders medborgare. Något sådant skulle inte förekomma i tex Frankrike,italien eller i Danmark bara för att ta några exempel.
Är vi så kuvade utav makthavare att vi räds för att stå för våra åsikter? Hos vem ligger isåfall makten? Rösta gärna här ovanför!

färskpressa!

BÖR VI AVSKAFFA PRESSTÖDET?

Ska pressen stå på egna ben som alla andra företag? Ge din röst här ovanför.

fredag 30 mars 2007

Mediahajar vill agera bloggpolis i PKs-tjänst över Sd-bloggare!


Mediahajarnas jaktdrev på Sd-bloggare har börjat! Samma bilder och text har uppmärksammats på andra bloggar som fanns på min, dock verkar denna jakt endast beröra bloggare som sympatiserar med Sverigedemokraterna. I detta fall har jag via anonymt meddelande fått reda på att fulbloggaren och Sd-mytomanen Tommy Funebo (Läs om Funebo här) var den som gick till GT angående bilden på min blogg.
*************************************************************************************

Hej,
Har uppmärksammats på att du lagt ut bild och text från Göteborgs-Posten på din blogg. Det är i strid med upphovsrättslagen och jag vill därför att du tar bort materialet, däremot kan du länka till det på gp.se. Eftersom Sverigedemokraterna, vad jag vet, driver frågor om lag och ordning är det väl rimligt att tänka sig att ni även respekterar upphovsrättslagen.
Mvh
Kenth Andreasson
stf ansvarig utgivare
Göteborgs-Posten
****************************************************************************************************************************************
Svar från mej till GP

Hej,

vilken bild och text rör det sig om?

Meddela gärna detta så ändrar jag det snarast. Förövrigt så är jag inte aktiv,medlem eller något annat än en privatperson vilket jag även nämner på min blogg!

Förövrigt så tror jag mej veta att samtliga partier driver frågor om lag och ordning och är förhoppningsvis inte något specifikt för Sd. Dom partier som ej är för detta utan snarare förordnar anarki bör civiliserat nog snarast lämna den politiska arenan. Som sagt, tala vänligast om vilken bild och text detta anbelangar så ändrar jag detta snarast. Tar mej även friheten att se om andra bloggare med andra politiska tillhörigheter har denna bild och text. Rimligtvis antar jag att dessa isåfall även dom har meddelats samma sak i likvärdigt ärende?
Mvh Jorma Lindgren

****************************************************************************************************************************************
Hej,
Med tanke på att du inte hade en aning om vilken bild och text det rörde sig om, så tog du bort dem väldigt snabbt.
Mvh
Kenth Andreasson

****************************************************************************************************************************************

Svar från mej till GP

Med tanke på att jag såg vilken skittidning länkarna går till så var det lätt att uträkna vilka det rörde sej om!
Naturligvis var det blaskan som far med osanningar i vänsterextremas tjänst det gällde. Vad det gäller dessa lagar du hotade med så antar jag att du även kan uppvisa var det står något om copyrigt osv på erant material. Detta antar jag att ni har väl synligt!?

Mvh Jorma

****************************************************************************************************************************************

Andra bloggar om: , , ,

Expressen (GT) kallar Björn Söder för "våldsbrottsling" och Sverigedemokrater för "missfoster"

I denna artikel som är skriven utav en lågpannad vänsterprimat vid namnet Johannes Forssberg (revolutionär vänsterextremist och medgrundare och redaktör av tidningen Politik samt frilansskribent), kan man utläsa följande uttalande om representanter för Sverigedemokraterna och deras väljare.

" Björn Söder ser ut som en nyfrälst våldsbrottsling"

"Såna som parasiterar på den hederliga politiska tradition de själva företräder."

" Sverigedemokraterna är ett politisk missfoster, svensk partipolitiks skäggiga dam."

".. Jimmie fick sitta ensam i studion. Med en sämre bilförsäljares fulla charm"

"Sverigedemokratiskt styre skulle alltså innebära enorma budgetunderskott, så småningom superinflation, och deras älskade Sverige skulle bli fattigt och oändligt deprimerande.
Sverigedemokraternas omhuldade ädla åldringar skulle torka ut, och de där fina blonda barnen skulle gå i fallfärdiga skolor."

"Varför ska en politiker som hederligt och tålmodigt försöker få budgetarna att gå ihop låta såna klåpare delta på lika villkor? De fuskar ju."

Denna odemokratiska mediablaska förtjänar ett kontor på soptippen där skit till sist hamnar!
Dessutom ska vi inte glömma bort att Expressen stödjer öppenhjärtat indirekt AFA och andra terrorgrupper genom att inte belysa deras brott emot demokratiskt valda representanter objektivt.
Läs om Mediadiktatur

NYTT TILLÄGG
Respons från Sverigedemokraterna på denna artikel i den oseriösa blaskan Expressen kan läsas här

torsdag 29 mars 2007

Expos Tommy Funebo i rasistiska utspel.

Tommy Funebo förnekar sig inte i sin okunnighet. När han kallar Svenska resande för "zigenare" så bryter han inte bara emot svensk lag i "Hets mot folkgrupp", utan han visar även sin totala okunnighet i ämnet. Han mumlar ut den ena kränkningen efter den andra emot mej som person. Detta enbart därför jag är ur Svenska resande och Sverigedemokrat!
På hans hetsblogg kan man läsa följande:
"Hur vettigt är det att stödja SD om man själv är zigenare eller resande, frågade sig bloggen igår, och råkade genast ut för en rad oseriösa kommentarer postade från Norrbotten."
För det första har inte jag postat nåt på din blogg på ett bra tag!!
"För en tid sedan råkade bloggen ut för en hotfull kommentar på romani från en (sd):are i Tornedalen. "
Även påstående om att min blogg innehåller "kriminellt" material är ett rent befängt utspel.Polisanmäl det då din mytoman!
Den sk "hotfulla kommentar" på romani som Tommy Funebo även kallar för "Grova eder på Tattarklyk" (se tidigare postning) är definitivt inte nån hotfull kommentar!!
Här är dom "grova orden på tattarklyk" enligt Tommy Funebo:

"Baro Devel kerra savi vorrsnos narta jar kettane´s te jekk baro narta. Baro Devel hilpra vorssnos fann sas-sarot kerjat tjakkes jar pre kavva phuv. Palla vorssnos hilprar varvavra honkar vorsnsos butt soraloa ta bunoá gla vorssnos honkar Romanoá"


Sverigedemokraterna över 4% spärren i ny oponionsundersökning!


Bilden talar för sig själv!
Sifforna i grafik (se ovan) publiceras idag i Aftonbladet och uppgången är statistiskt säkerställd.
Sentio Researchs undersökning bygger på intervjuer med 1300 personer under perioden 20 till 26 mars. Aftonbladets artikel pryder än en gång ettikett-ord som "främlingsfientliga", sympatisörerna för Sd i oponionsuppgången kallas nedlåtande för "soffliggare". En klar mediadesperation börjar anta sin form!
**************************************************************************
TILLÄGG/Reaktioner
Moderaternas kommunikationschef Pär Henriksson kommenterar nu opinionsmätningen som ger Sverigedemokraterna 4,3%

“Det här visar ju att människor inte upplever att vi tar dem på allvar. Vi måste bli bättre på att ta debatter med sd och ge folk tydliga alternativ“, säger han till SvD.

Även socialdemokraternas partisekreterare Marita Ulvskog är självkritisk:

“Vi tar debatt i de kommuner som sd figurerar men jag tror att vi skulle kunna bli ännu bättre lokalt för att nå de väljare som känt sig bortglömda av de traditionella partierna. Visserligen ser det enligt den här mätningen ut som om kd tappat mest till sd men jag tror att samtliga partier har en hemläxa att göra.”

************************************************************************************
Man borde kanske ransaka sin vettlösa invandringspolitik, så hittar man snart den verkliga anledningen till väljarflykten till Sverigedemokraterna. Att köra över stora delar utav folket och förbjuda dom folkomröstningar ute i kommunerna om flyktingmottagande, med hänvisning till att" folket kan inte ta rätt beslut i denna fråga" är ett betyg på hur sanslöst verklighetsfrämmande PK-politiker och media är.


Björn Söder från Sverigedemokraterna skriver följande om dagens besked på sin blogg som man kan läsa här


Andra bloggar om: ,

onsdag 28 mars 2007

Utsparkade Sverigedemokrater vill framstå som nykläckta änglar.

Alla normala människor vet att Sverigedemokraternas huvudfråga är massinvandringen och den sjuka intergrationspolitiken. Och alla normala människor vet att Sd står för en restriktivare syn på invandringspolitiken. Dock finns det en del som har kandiderat för partiet ute i kommunerna som uppen barligen INTE vetat detta! Man undrar om det egentligen står rätt till i tankekontoret hos dessa personer. Att det finns sjukligt maniska individer som Tommy Funebo vet man. Denne Funebo som blev utkastad ur partiet har nu fått fler tokstollar till sin lilla skara. Först var det en tokstolle i Perstorp som vill ha lön utav partiet, och nu senast Ronny Lind i Falköping. Gemensamt för dessa är att dom påstår sej indirekt inte ha vetat om SDs restriktiva invandringspolitik!?
Tommy Funebo har försökt att bli medlem i ett stort antal partier, men har vartefter blivit utkastad ur samtliga när hans egentliga personlighet har uppenbarat sej. Stollen i Perstorp blev arg när han upptäckte att man ska arbeta för sina väljare och inte använda sitt mandat som ekonomisk inkomstkälla. Ronny Lind ifrån Falköping har blivit utkastad ur partiet då det har visat sej att han 2001 blev rasande på sin hustru som ville skiljas.
- Du ska dö din jävla hora, skrek han till henne.
Enligt tingsrätten tog han också stryptag på henne och slog henne så att blodet rann.För detta blev han dömd till 1.5 års fängelse.

" Partisekreterare Björn Söder har uppmanat Ronny Lind att lämna sina politiska uppdrag på grund av fängelsedomen.
– Det är ett svek att de först godkänner min bakgrund och sedan ändrar sig, säger Ronny Lind.
Ronny Lind misstänker att det verkliga motivet till att partitoppen förklarat honom persona non grata är att han vägrat lägga fram de invandrarfientliga motionerna som partihögkvarteret skickat ut.
– Jag är kritisk till partitoppens politik och syn på invandrare, säger ha"

Tänk att man kan tycka att Sd har "invandrarfientliga" motioner och samtidigt kandidera för partiet? Hur står det till i Ronny Linds politiska uppfattning? Lika trovärdigt som när Lars Ohly säjer sig ta avstånd ifrån kommunismen!
Nej, detta är inget annat än dåraktiga påhopp och floskler från Ronny Lind, i sin besvikelse över att han inte är representabel för det i särställning mest mediagranskade partiet i Sverige.
Kanske är det så att det inte framkommit hela sanningen i vandelsförsäkran Ronny?

Avslutande säjer Ronny Lind..
"- Vi ska starta ett parti som heter Falköpings framtid. Förutom att jobba för bättre skolor och äldreomsorg ska vi stoppa kommunens mandatbidrag på cirka 60 000 kronor per år till sverigedemokraterna, säger han."

Försöker Ronny Lind påskina att han varit med i det "otäcka och farliga" Sd, och nu blivit en självutnämd frälsare för dom svagaste i samhället? Att jobba för skola och äldrevård är inget främmande för Sd. Detta ingår i deras politik istället för att vurma för tex Somalier som är fängslade efter att dom mördat i Islams namn på sin semester i hemlandet!
Ronny Lind,Tommy Funebo och Perstorpsstollen har gemensamt sjukligt behov utav att rentvå sej samt framstå som nykläckta änglar i detsamma som man smutskastar Sd med lögner och påhittade floskler....jag säjer bara..SNACKA OM ULVAR I FÅRPÄLSAR!!

tisdag 27 mars 2007

Islam hjärntvättar sina barn


Några år sedan sprängde sig den palestinska kvinnan Rim Al-Riyashi sig själv samt fem israeler vid gränsövergången Karni nära Gaza-remsan. En Hamas-ägd TV-kanal sände för två veckor sedan ett inslag med hennes barn som till synes är hjärntvättade utav den gröna nazismen inom den Islamska världen. Samma gröna nazismen som det vurmas för i Riksdagen och då speciellt inom Socialdemokrater,kommunister och Miljöpartister. När Sverigemokrater tackar NEJ till denna sk mångkultur som påståss berika oss, får dom just ettiketten "nazister" och "rasister". Men inslaget visar ett exempel på varför Sd vill förhindra Islam och dess medeltida kultur samt tankegångar. Den passar inte in i ett demokratiskt samhälle som Sverige, men tyvärr så vill riksdagspartierna införliva denna kultur i den Svenska kulturen.

Andra bloggar om: , , , ,

Den nya berikande "ungdomskulturen" i Sverige


Pga av hot om represalier emot mej ifrån GP, så har jag tagit bort orginalbild och text i detta blogginlägg.
*************************************************************************************


Helt uppenbarligen har vi fått nya trender inom ungdomarna i vissa kretsar. Man har gått från det sedvanliga mobilrånandet till rån utav äldre. Helst ska dom gamla damerna vara över 75 år så dom ger så lite motstånd som möjligt. I Göteborg har det i dagarna varit extra populärt med denna nyinvandrade ungdomsbrottslighet.
Läs om våldet emot äldre på följande länkar: Länkarna borttagna då dom gick till en odemokratisk och oseriös PK-tidning.

Andra bloggar om: , , ,måndag 26 mars 2007

Tuberkolosen ökar i Sverige

"Men också i Sverige insjuknar allt fler i tbc till följd av invandringen av människor från krigs- och katastrofdrabbade länder - före detta Jugoslavien, det forna Sovjetunionen och Irak."

Detta skriver professorerna Anders Björkman, Gunnar Boman, Göran Tomson, Hans Wigzell samt generaldirektören vid Smittskyddsinstitutet Ragnar Norrby på DN Debatt 2007-03-26.

Sverigedemokraternas politik blir än mer aktuell då dom vill stödja folket i sina närområden. Pengarna som delas ut frikostigt till massinvandringen skulle göra långt mer nytta i deras egna regioner. Undrar hur många liv man skulle kunna rädda i U-länder för vad man lägger ut på 1 massinvandrare här i Sverige?
Andra bloggar om: , , , ,

Journalister ljuger eller förvränger aldrig sanningen?

I internetupplagan utav Medievärlden kan man läsa att "Kanske borde vi journalister lägga om strategi i vår bevakning av sverigedemokraterna"
Hur menar man då? menar man att man ska sluta upp och förvränga som i Zlatan fallet? Där man fick det till att Mattias Karlsson (Sd) talade för partiet när han sa "Beträffande huruvida Zlatan skall räknas som svensk enligt definitionen att svensk är den som: "har en helt övervägande svensk identitet och som av andra svenskar ses som svensk", svarade jag att det första man måste fråga sig är huruvida Zlatan själv betraktar sig som svensk."
Vilket är en medial lögn,läs själv i länken!

Vidare skriver man:
"Mikael Ekman och Kajsa Lindohf tipsade kollegor, som planerar att granska partiet på följande sätt:
• läs partiprogrammet
• plocka fram vad om svenskheten och se vart det leder (om ni vill undersöka om hur främlingsfientligt partiet är)
• bygg nätverk lokala medier emellan
• använd Expos arkiv (som går långt tillbaka i tiden och är
innehållsrikt)
• håll koll på huruvida de som innehar politiska poster är dömda för brott
• skanna bloggar (sverigedemokraterna är flitiga bloggare "fria i
sina uttryck", vilka inte alltid stämmer med partiprogrammet)."

Att folk ska läsa partiprogrammet är ju knappast en nackdel för Sd. Och att "plocka fram vad om svenskhet" är ju bara bra. Folk identifierar sig säkerligen mer med "Svenskhet" än Islam, hedersvåld eller notoriskt kvinnoförakt. Att använda Expos arkiv är väldigt bra, speciellt om man är medveten om att grundaren sitter i fängelse för sitt senaste i raden utav alla brott han gjort (Mordbrand,mordhot,misshandel mm mm). Kort och gott kan man säja följande...att använda Expos material utav Sd, är som att använda djävulen till att granska Gud, eller tro att djävulsdyrkare ska ge en korrekt bild utav Bibeln!! Att man ska larva sej med att hålla koll på vilka som har gjort olagligheter i sitt liv kan man parera med Sahlins senaste uttalande "Ska man aldrig kunna få bli förlåten?". Tror folk i allmänhet struntar i om någon Sd politiker har gjort något olagligt tex i sin ungdom. För mej låter detta enbart som ett infantilt smutskastningsförsök utav media mfl. "Skanna bloggar" skriver dom, och vad ska detta syfta på? Ska inte folk få ha en egen uppfattning och sin fria rätt att få uttrycka sej? Diktaturfasoner säjer jag!
Man försöker även påstå indirekt att Sverigedemokraterna är farliga och utövar våld...läs "
Arbeta öppet men inte ensam" LÖJLIGT!! Alla vet att är det några som utsätts för våld så är det Sd anhängare och Sd-politiker!
Man skriver då följande:

"• arbeta öppet och alltid på uppdrag, ha nära kontakt med
redaktionsledningen och samarbeta med kollegor på fältet
• förstå riskerna, dokumentera alla hot och avvikande händelser
• åk aldrig på jobb ensam utan att tala om det för någon
• var reporter - inget annat
• ha gott om tid
• tänk gränsöverskridande (hitta utländska kollegor), jobba i nätverk
• se läget i Sverige i ett större perspektiv.

Christoph Andersson avrådde en undrande kollega från att ensam ge sig in i en bevakning av extremgrupper. Han efterlyste också Journalistförbundet till skydd för reportrar som bevakar högerextrema rörelser.
Samtidigt med de goda råden fick de som uppmanas göra granskningsjobbet påminnelsen att i sverigedemokraternas ögon har medierna ingen trovärdighetalls. De som arbetar på Expo beskrivs som terrorister."

Så Sverigedemokraterna ska nu vara "extremgrupp" i media? Skrattretande! Speciellt skrattretande är det när det kommer ifrån representanter för AFA eller deras medieorgan Expo! Expo skall beskrivas för vad dom är..nämligen ett medieorgan där man uppviglar vänsterextrema att begå brott emot Sverigedemokrater mfl. Expo består även i huvudsak utav grovt kriminella med kopplingar i den kriminella undre världen. Detta är ingen hemlighet, och när man indirekt uppmanar folk att ta till våld emot demokratin och demokratiskt valda politiker, ja då är man inget annat än en medial terrorgrupp!
Jag kommer i ett senare inlägg göra en granskning över Expos ansvariga,grundare och sponsorer, samt deras brottsregister mm. Man ska även ta i beaktning att Expo är sponsrat utav Vänstern samt deras extrema rörelser.
Andra bloggar om: , , , , ,

Göran Persson visste om L.Freiwalds grundlagsbrott!


Göran persson erkänner att han visste om Laila Freiwalds stängning utav Sverigedemokraternas hemsida. Detta visar klart och tydligt att Socialdemokraterna inte drar sej för mycket odemokratiska metoder när man fösöker tysta dom utmanande partierna. Det kryper fram mer och mer vilken hycklar regering vi haft, och hur fruktansvärt odemokratiskt detta parti är.

"
Det framgår i det extramaterial som läggs ut i samband med den fjärde och sista dokumentären om Göran Persson som visas på måndagskvällen. Programmen bygger på journalisten Erik Fichtelius intervjuer under elva år med Persson.

I intervjun som publiceras på SVT:s hemsida berättar Persson att han i minst en vecka känt till att Freivalds version inte stämde med verkligheten.

Laila Freivalds avgick som utrikesminister den 21 mars 2006. Hennes ställning blev ohållbar när det kom fram att hon överlagt med en nära medarbetare innan denne försökte få Sverigedemokraternas hemsida stängd sedan den publicerat teckningar på profeten Muhammed. "

Man kan dra mycket starka paraleller till forna Sovjet eller DDR i hur Socialdemokratin fungerar utav idag. Läs om allt här.

Andra bloggar om: , , , , , ,