onsdag 28 mars 2007

Utsparkade Sverigedemokrater vill framstå som nykläckta änglar.

Alla normala människor vet att Sverigedemokraternas huvudfråga är massinvandringen och den sjuka intergrationspolitiken. Och alla normala människor vet att Sd står för en restriktivare syn på invandringspolitiken. Dock finns det en del som har kandiderat för partiet ute i kommunerna som uppen barligen INTE vetat detta! Man undrar om det egentligen står rätt till i tankekontoret hos dessa personer. Att det finns sjukligt maniska individer som Tommy Funebo vet man. Denne Funebo som blev utkastad ur partiet har nu fått fler tokstollar till sin lilla skara. Först var det en tokstolle i Perstorp som vill ha lön utav partiet, och nu senast Ronny Lind i Falköping. Gemensamt för dessa är att dom påstår sej indirekt inte ha vetat om SDs restriktiva invandringspolitik!?
Tommy Funebo har försökt att bli medlem i ett stort antal partier, men har vartefter blivit utkastad ur samtliga när hans egentliga personlighet har uppenbarat sej. Stollen i Perstorp blev arg när han upptäckte att man ska arbeta för sina väljare och inte använda sitt mandat som ekonomisk inkomstkälla. Ronny Lind ifrån Falköping har blivit utkastad ur partiet då det har visat sej att han 2001 blev rasande på sin hustru som ville skiljas.
- Du ska dö din jävla hora, skrek han till henne.
Enligt tingsrätten tog han också stryptag på henne och slog henne så att blodet rann.För detta blev han dömd till 1.5 års fängelse.

" Partisekreterare Björn Söder har uppmanat Ronny Lind att lämna sina politiska uppdrag på grund av fängelsedomen.
– Det är ett svek att de först godkänner min bakgrund och sedan ändrar sig, säger Ronny Lind.
Ronny Lind misstänker att det verkliga motivet till att partitoppen förklarat honom persona non grata är att han vägrat lägga fram de invandrarfientliga motionerna som partihögkvarteret skickat ut.
– Jag är kritisk till partitoppens politik och syn på invandrare, säger ha"

Tänk att man kan tycka att Sd har "invandrarfientliga" motioner och samtidigt kandidera för partiet? Hur står det till i Ronny Linds politiska uppfattning? Lika trovärdigt som när Lars Ohly säjer sig ta avstånd ifrån kommunismen!
Nej, detta är inget annat än dåraktiga påhopp och floskler från Ronny Lind, i sin besvikelse över att han inte är representabel för det i särställning mest mediagranskade partiet i Sverige.
Kanske är det så att det inte framkommit hela sanningen i vandelsförsäkran Ronny?

Avslutande säjer Ronny Lind..
"- Vi ska starta ett parti som heter Falköpings framtid. Förutom att jobba för bättre skolor och äldreomsorg ska vi stoppa kommunens mandatbidrag på cirka 60 000 kronor per år till sverigedemokraterna, säger han."

Försöker Ronny Lind påskina att han varit med i det "otäcka och farliga" Sd, och nu blivit en självutnämd frälsare för dom svagaste i samhället? Att jobba för skola och äldrevård är inget främmande för Sd. Detta ingår i deras politik istället för att vurma för tex Somalier som är fängslade efter att dom mördat i Islams namn på sin semester i hemlandet!
Ronny Lind,Tommy Funebo och Perstorpsstollen har gemensamt sjukligt behov utav att rentvå sej samt framstå som nykläckta änglar i detsamma som man smutskastar Sd med lögner och påhittade floskler....jag säjer bara..SNACKA OM ULVAR I FÅRPÄLSAR!!