lördag 7 juli 2007

LO och (S) vill införa diktaturstyre på arbetsplatser!


LO och Socialdemokratin vill införa ett styre som endast kan liknas vid forna öst staters diktaturer. Det ska bli förbjudet att kritisera invandringspolitiken eller yppa något som kan liknas vid sk politikerförakt på arbetsplatserna. Om detta sedan gäller efter arbetstid framkommer ej, men man kan lätt dra sina slutsatser att det även är så. Att kritisera ovan nämda kommer säkerligen bestraffas med förödande represalier som uteslutningar, arbetslöshet eller förnedrande utmobbningar ifrån fackligt håll. Detta visar dock var LO och Socialdemokratin, Vänsterpartiet, ABF mfl inom den röda falangen egentligen står i demokratifrågan eller dom mänskliga rättigheterna som fastslagits i FN. Man bryter emot yttrandefrihet och mötesfriheter redan nu, men med tanke på följande uttalande utav Anders Ferbe från IF Metall och Mats Johansson (s) så närmar man sig gammal diktaturpolitik i DDR eller forna Sovjet, Kina, Nord-Korea, Kuba och andra kommunistiska helveten på vår planet.

" – Vi måste få fram våra värderingar, se till att ta debatten på arbetsplatserna och markera att det inte är okej med främlingsfientlighet eller allmänt politikerförakt "
Om man översätter på folkligt språkbruk så betyder det följande...
" - Vi ska tala om för folket vad som gäller, vi ska sätta åt upproriska arbetare på arbetsplatserna som inte fogar sej under vänsterdiktaturen med hot om uteslutning och arbetslöshet. Vi accepterar ingen kritik utav mångkultursförföket eller annan kritik emot politiska elitens borg "SvD

Märkligt egentligen, vad och vilka var det som Sossar och kommunister kämpade emot en gång i tiden? Om dessa följer sina egna kriterier från förr så borde dom kämpa emot sej själva idag!

fredag 6 juli 2007

Sverige ska ta emot 500 000 flyktingar fram till 2011!!


Sverige ska ta emot 500 000 flyktingar fram till 2011 sa Tobias Billström i SR P1 Studio 1, den 4 juni.

Man undrar VEM som ska finansiera dessa? För inte är det väl läkare eller speciellt utbildat folk som han menar att det kommer hit?

Vem ska betala, hur mycket kostar dessa? När räknar man med att dessa börjar producera skattekronor tillbaka till staten? Vilka ska betala dessa ca 2.5 miljoner utlandsfödda som kommer finnas runt år 2020 när alla ska gå i pension?
Ska Sverige ta in ännu MER "arbetskraft" då när tex jag skall gå i pension för att finansiera detta?
Man börjar ana ett populationsutbyte i Sverige med rådande mångkulturspolitik. En politik som börjat få COOP till att sälja halslaktade djur i köttdisken.

Befria Sverige från DDR fasoner och diktaturförespråkare.


Att det är allmänt känt hos världens befolkning, att kommunister är odemokratiska våldsdyrkande avskum är inget nytt. Men hur låter dessa i sitt argument inför demokrati och frihet? Jag citerar här hur det låter i vad vänstern kallar för demokrati ur deras vision här i Sverige:

"SD ska naturligtvis bemötas genom att påpeka att deras medlemmar i stor utstäckning är kriminella, genom att påpeka att deras politik leder till sämre villkor för arbetaklassen. Så fort man pratar socio-ekonomiska frågor har Sverigedemokraterna inga egentliga svar. Men den diskussionen ska inte tas med Sverigedemokraterna direkt. Utan tas vid sidan av. Vi ska inte bemöda oss med att ha kontakter med ett parti som är uppenbart demokratifientligt, med misskötsamma medlemmar.."

Man utmålar även andra länder som rasistiska eller nazistiska:

" Det är uppenbart att det är ett rasistiskt parti. De vill ha bort invandrarna, de vill ha ett etniskt rent Sverige osv. Dessutom är det ett fascistiskt parti, precis som sina kompisar i andra länder, Dansk Folkeparti, Le Pens Front National för att ta några exempel."

Sd vill inte ta bort några invandrare utan strypa tillflödet utav anhörighetsinvandringen...att ens komma med sådana uppenbara lögner som man gör från vänsterhåll är patetiskt.

"Det finns ett antal länder i Europa där högerpopulistiska fascistpartier ännu inte slagit igenom på nationellt plan. Två av dessa länder är Sverige och Tyskland. I bägge länderna har den allmänna inställningen varit att inte debattera med fascistgrupper. Det har alltså visat sig vara effektivt. Baksidan är naturligtvis att fascister och rasister i dessa två länder är lite våldsammare än i många andra länder. En resultat av det utanförskap som skapas när de blir utdefinierade. Det är en olägenhet vi får ta för att framgångsrikt kunna bekämpa rasister och fascister på den högerpopulistiska kanten."

Man vill från vänster även få det till att låta som Sverigedemokraterna står för våld och kriminalliteten i samhället. När det är allmänt känt att dessa kommer från vänsterpartiet mfl, man är väldigt korkad och naiv om man vill tro att folk inte vet vilka som framför våld emot folkligt valda representanter numera, naturligtvis AFA och andra trasapor samt kriminellt slödder. Vi vet att AFA är till sin huvuddel vänsterpartister och deras ledare är Stalinisten samt diktaturförespråkaren Lars Ohly. Själv anser jag att lagen skall skärpas ytterligare för att stävja dessa odemokratiska och mörka krafter i samhället. Hårda och långa fängelsestraff med böter på mycket höga belopp bör utdömmas för dessa demokratihatande trasapor.

SvD

Blir inte förvånad.

Man kan idag läsa att var 6e Svensk vill se Sverigedemokraterna i Riksdagen efter valet 2010. Förvånande? Nej knappast!
En gång i tiden var hade varje riksdagsparti sitt partiprogram, man visste vad Moderaterna stod för och likaså Socialdemokraterna. Idag skiljer dessa sig inte från varandra i någon större utsträckning. Moderaterna säjer sig vara det "nya" arbetarpartiet, och Sossarna har ju klart och tydligt gått från ett arbetarparti till ett invandrarparti. Gemensamt för alla riksdagspartier är det att dom sätter Svensken efter invandraren i alla situationer. Man får känslan utav att Svensken skall arbeta och hålla käften samt betala så mycket skatt som möjligt. Denna världens högsta skatt som sedan påstås gå till vår "välfärd" med "världens bästa skola och sjukvård, äldrevård pension mm". Märkligt att "världens bästa skola" producerar elever som inte ens kan läsa och räkna när dom slutar 9an!?
Världen bästa äldrevård där gamla ligger flertalet timmar i sin egna avföring med kraftiga liggsår, detta pga nerskärningar i offentliga sektorn. Världen bästa arbetsmarknad där Mona Sahlin säjer att "Muhammed alltid ska gå före Svennen". Världens bästa sjukvård där folk med brutna armar och ben får sitta i väntrummen upp till 5 timmar och vänta, folk som dör i väntan på ambulansen som inte kommit efter 30 minuters väntan. Nej, denna välfärd som vi betalar världens högsta skatt åt, går inte till Svensken som jobbar och sliter ut sej tills dom hamnar i ett utbrännt sjukskrivningsläge! När den utbrände Svensken sedan försöker engagera sej i politiken för att få till stånd en förbättring så hängs han eller hon ut i media samt spottas på som om personen vore Satan själv!
Jag tänker då närmast på när media och samtliga riksdagspartier, ABF samt Fack mm, granskade enskilda Sverigedemokrater. Folk som blivit Sverigedemokrater för att dom vill få till en bättre vardag för gemene man från deras egna samhällsbakgrund. Folk med kronofogden efter sej, folk som tragiskt nog hamnat i brottsregistret, folk som blivit sjuka, folk som har fått gått ifrån hus och hem...
Nej dessa svenskar är numera klassade som samhällsslödder utav PK-maffian!!
Varför då? jo för att dom tror på ett parti som inte ljuger eller förtrycker, och dessa människor engagerar sej för politik i demokratisk anda för att få till en förbättring. När man läser följande i SvD så förstår man bättre vad jag menar:

" Han (Mats Johansson (S).)menar att sverigedemokraterna är skickliga på att lansera sig som ett vänsteralternativ men sedan leverera en högerpolitik. Dessutom bryter de mot den ­hederskodex som finns bland de etablerade partierna att i stort hålla sig till sanningen. "

Hederskodexen han nämner är den kodex (sanning) som samtliga riksdagspartier har kommit överens om att leverera till Sveriges befolkning, ett exempel är det att Svenskarna ska undanhållas uppgifter om den totala kostnaden för invandringen till landet. Om man fortsätter att hemligstämpla dessa uppgifter så kan man slänga ur sej följande uttalande:

" Sd förvanskar verkligheten och kastar ur sig osanna uppgifter. Det måste vi lägga kraft på att avslöja, säger Mats Johansson. "

Ja avslöja då! tala om dom verkliga siffrorna för Svenska folket, Mats Johansson, tala om vilket Sd ljuger om och som inte passar in i PKs "hederskodex"!!
Låt sen folket få avgöra i valet år 2010 utan hot om avstängning från facket, hot om att missta sina arbeten, hot om ettikettsättningar med urvattnade fraser som "främlingsfientliga" eller "rasistiska"....visa upp vilket som är osanningar med fakta från oberoende granskning!

Övrigt: Mats Johansson (S), regionstyrelsens Fürer i Blekinge, och är Fürer i något man kallar för "demokratigrupp" inom (S), vilka löpande ska lämna rapporteringar till partistyrelsen. En (S)-trupp som är fixerad på att sprida osanningar om Sd istället för att inrikta sej på sin egna politik inför framtiden. Man har helt enkelt ingen egen politik längre.

torsdag 5 juli 2007

Mycket bra artikel utav Hanne Kjöller!!

Tycker alla borde läsa Hanne Kjöllers tankar om muslimer i dagens DN. Hon skriver bla detta:

" På samma överlägsna sätt har majoritetssamhället valt att möta intoleranta ytterkantsmuslimer i Sverige. Eventuell antisemitism ursäktas med situationen i Mellanöstern. Att muslimer, precis som alla andra i vårt land, borde kunna skilja på israeler och judar, på människor och politik, är sällan ett krav som ställs. När muslimska män begränsar sina fruars och döttrars frihet bemöts det som ett klass- snarare än ett kulturproblem, vilket i sig betyder att problemet kan utbildas bort. Om pappan, som man ju kan förmoda det är, bara reser sig ur sin socialgrupp så kommer flickorna att få det mycket bättre. Allt oönskat beteende som kolliderar med det liberala samhällets idéer om alla människors lika värde, allas rätt att uttrycka en åsikt, allas rätt till religionen men också rätt från religionen, individen - inte familjen - som samhällets minsta beståndsdel blir i majoritetssamhällets ögon blott en fråga om utanförskap och bristande integration. Inte att några faktiskt har helt andra ideal. "

Hanne Kjöllers beskrivning på islam hymlarna ,reagerar med tydligt och starkt odemokratiskt beteende! Hon hängs nu ut på stalinist älskarnas sidor som "islamofob".

onsdag 4 juli 2007

Kvinnorättigheter inom Islam.

Att kvinnan har några rättigheter inom den islamska världen eller hos islamister boendes i västvärlden, är väl något som endast mångkulturisterna tror. På en sida som försöker rekrytera Islamister och framställa islam som något "kärleksfullt" och underbart skriver följande:

" Bland de många aspekter gällande Islam som missuppfattats av icke-muslimer, så är ignoransen, de förutfattade meningarna och feluppfattningarna angående Islams behandling av kvinnor den mest påtagliga. Otaliga verser i Koranen klargör att mannen och kvinnan är jämnställda inför Gud."

Man försöker t o m beskylla västvärlden för allt som är dåligt inom islamska världen! läs nedan:

" Om kvinnan i den Muslimska världen idag inte har sina rättigheter så beror det inte på att Islam inte gav dem det. Problemet är att på många ställen har de främmande traditionerna överskuggat det som Islam egentligen lär ut, antingen genom ignorans eller med inverkan från kolonialismen"
Källa: Islamguiden

Hur rimmar denna muslimska propaganda och lögnspridande budskap med verkligheten? Ja man kan ju läsa vad som skrivs i SvD idagen i-net upplaga, sen är det ju upp till var och en att bilda sej en egen uppfattning om denna så "kärleksfulla" och kvinnoälskande samt fredslängtande religion. Läs nedan:

" Delaram Ali fälldes för "deltagande i en olaglig samling", "propaganda mot systemet" och "störande av den allmänna ordningen", sade hennes advokat Nasrin Sotoodeh. "

Endast Sverigedemokraterna vågar öppet ta avstånd från denna barbariska religions sanna natur. Enligt riksdagens samtliga partier är detta något som ingår i den så för Svenskar berikande mångkulturen som vi skall tvingas ta till oss. Ve den som vågar ta avstånd från detta, dessa utsätts då för Pk-ettiketter som "främlingsfientlig" och annat trams. Man undrar hur dessa muslimska kvinnors rättigheter egentligen rimmar med feministerna inom vänsterfalangens mångkulturella tänkande för jämlikhet mellan könen?


Är sammanbrottet nära för Sd-mytomanen?


Först läser man hur illa det står till inom kristdemokraterna i diverse medier. Sannerligen undrar man om detta är början till slutet för "minimoderaterna"? Men ett annat sammanbrott verkar vara i antågande. Då menar jag den ökände fulbloggaren "Fulejoe". Man kan läsa i hans postning kl.23.13 följande:

" Det känns som om uppdateringarna på bloggen blivit lite få, och jag ber de trogna besökarna om ursäkt för detta. Jag har ett helt gäng halvskrivna postningar, bl.a. om SD:s budgetar, men antagligen är det säsongen som gör att inte nog med energi blir över för bloggning. Kanske lossnar det mot veckoslutet? Den som lever får se. "

Man är nyfiken om det är den mentala hälsan som gör sig påmind, eller om det är ett försök att skaffa sympati med barnsligt snyftande samt en "å så synd det är om mej" taktik. Intresset för denna fulbloggare har ju svalnat kraftigt på dennes mytomani-blogg på sistone.

tisdag 3 juli 2007

Nytt parti.

Nästan löjeväckande när man hör att "det finns inget parti som förespråkar hårdare abortlagar" i olika medier. Alla vet att det enda partiet i Sverige som förespråkar en abortlag i enlighet med nästan hela övriga Europa, är just Sverigedemokraterna. Så vad ska man med ett nytt parti till?

Samtliga riksdagspartier kallar Sd och stora delar utav Europas befolkning för "kvinnofientliga" för deras stramare politiska hållning i denna fråga. Nej rösta istället på Sd gott folk!

(slutar härmed att länka till DN då min blogg är för obekväm för dom!)
SvD
SvD

Bra rutet Sakine Madon.

Läste i Expressens nätbilaga en artikel skriven utav Sakine Mardon. Om man inte är allt för partifärgad så är denna väl så läsvärd. Själv håller jag med Sakine i mångt och mycket i vad hon skriver om migrations projekt mm. Jag fastnar speciellt för detta:

" Vi är många som har suckat under tiden. Åt Gringo-representanter som har lekt språkrör för ”dissade blattar”. Åt deras revolution ”mot etablissemanget”, när de i själva verket är pricken över i:et i det system de påstår sig kritisera – det som kollektiviserar och offerstämplar invandrare. Och åt att de, som själva bygger hela affärsidén på fördomar, ironiskt nog får i uppdrag att utbilda politiker i hur de ska ta debatten med sverigedemokraterna. "

Hon ger den vänstertänkande fjollfalangen och hela deras mångkulturs-larveri en rejäl spark i skrevet, bra!

Läs hela artikeln HÄR.

måndag 2 juli 2007

Terrorism och Islam


Ett talesätt som verkligen är slående i vår tidsera, och speciellt med tanke på senaste dagarnas händelser i England.


"
Alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer. "

SvD

PK-Haj igen!

Newsdesk kan man på gammalt sedvanligt sätt läsa följande medialögn, under nyheter från 070630 kl.13.00:

" Demonstration i centrala Västerås av INFO14, en systerorganisation till Sverigedemokraterna, som delade ut flygblad."

Sen NÄR har Info14 blivit en "systerorganisation" till Sverigedemokraterna?