fredag 6 juli 2007

Blir inte förvånad.

Man kan idag läsa att var 6e Svensk vill se Sverigedemokraterna i Riksdagen efter valet 2010. Förvånande? Nej knappast!
En gång i tiden var hade varje riksdagsparti sitt partiprogram, man visste vad Moderaterna stod för och likaså Socialdemokraterna. Idag skiljer dessa sig inte från varandra i någon större utsträckning. Moderaterna säjer sig vara det "nya" arbetarpartiet, och Sossarna har ju klart och tydligt gått från ett arbetarparti till ett invandrarparti. Gemensamt för alla riksdagspartier är det att dom sätter Svensken efter invandraren i alla situationer. Man får känslan utav att Svensken skall arbeta och hålla käften samt betala så mycket skatt som möjligt. Denna världens högsta skatt som sedan påstås gå till vår "välfärd" med "världens bästa skola och sjukvård, äldrevård pension mm". Märkligt att "världens bästa skola" producerar elever som inte ens kan läsa och räkna när dom slutar 9an!?
Världen bästa äldrevård där gamla ligger flertalet timmar i sin egna avföring med kraftiga liggsår, detta pga nerskärningar i offentliga sektorn. Världen bästa arbetsmarknad där Mona Sahlin säjer att "Muhammed alltid ska gå före Svennen". Världens bästa sjukvård där folk med brutna armar och ben får sitta i väntrummen upp till 5 timmar och vänta, folk som dör i väntan på ambulansen som inte kommit efter 30 minuters väntan. Nej, denna välfärd som vi betalar världens högsta skatt åt, går inte till Svensken som jobbar och sliter ut sej tills dom hamnar i ett utbrännt sjukskrivningsläge! När den utbrände Svensken sedan försöker engagera sej i politiken för att få till stånd en förbättring så hängs han eller hon ut i media samt spottas på som om personen vore Satan själv!
Jag tänker då närmast på när media och samtliga riksdagspartier, ABF samt Fack mm, granskade enskilda Sverigedemokrater. Folk som blivit Sverigedemokrater för att dom vill få till en bättre vardag för gemene man från deras egna samhällsbakgrund. Folk med kronofogden efter sej, folk som tragiskt nog hamnat i brottsregistret, folk som blivit sjuka, folk som har fått gått ifrån hus och hem...
Nej dessa svenskar är numera klassade som samhällsslödder utav PK-maffian!!
Varför då? jo för att dom tror på ett parti som inte ljuger eller förtrycker, och dessa människor engagerar sej för politik i demokratisk anda för att få till en förbättring. När man läser följande i SvD så förstår man bättre vad jag menar:

" Han (Mats Johansson (S).)menar att sverigedemokraterna är skickliga på att lansera sig som ett vänsteralternativ men sedan leverera en högerpolitik. Dessutom bryter de mot den ­hederskodex som finns bland de etablerade partierna att i stort hålla sig till sanningen. "

Hederskodexen han nämner är den kodex (sanning) som samtliga riksdagspartier har kommit överens om att leverera till Sveriges befolkning, ett exempel är det att Svenskarna ska undanhållas uppgifter om den totala kostnaden för invandringen till landet. Om man fortsätter att hemligstämpla dessa uppgifter så kan man slänga ur sej följande uttalande:

" Sd förvanskar verkligheten och kastar ur sig osanna uppgifter. Det måste vi lägga kraft på att avslöja, säger Mats Johansson. "

Ja avslöja då! tala om dom verkliga siffrorna för Svenska folket, Mats Johansson, tala om vilket Sd ljuger om och som inte passar in i PKs "hederskodex"!!
Låt sen folket få avgöra i valet år 2010 utan hot om avstängning från facket, hot om att missta sina arbeten, hot om ettikettsättningar med urvattnade fraser som "främlingsfientliga" eller "rasistiska"....visa upp vilket som är osanningar med fakta från oberoende granskning!

Övrigt: Mats Johansson (S), regionstyrelsens Fürer i Blekinge, och är Fürer i något man kallar för "demokratigrupp" inom (S), vilka löpande ska lämna rapporteringar till partistyrelsen. En (S)-trupp som är fixerad på att sprida osanningar om Sd istället för att inrikta sej på sin egna politik inför framtiden. Man har helt enkelt ingen egen politik längre.