onsdag 4 juli 2007

Kvinnorättigheter inom Islam.

Att kvinnan har några rättigheter inom den islamska världen eller hos islamister boendes i västvärlden, är väl något som endast mångkulturisterna tror. På en sida som försöker rekrytera Islamister och framställa islam som något "kärleksfullt" och underbart skriver följande:

" Bland de många aspekter gällande Islam som missuppfattats av icke-muslimer, så är ignoransen, de förutfattade meningarna och feluppfattningarna angående Islams behandling av kvinnor den mest påtagliga. Otaliga verser i Koranen klargör att mannen och kvinnan är jämnställda inför Gud."

Man försöker t o m beskylla västvärlden för allt som är dåligt inom islamska världen! läs nedan:

" Om kvinnan i den Muslimska världen idag inte har sina rättigheter så beror det inte på att Islam inte gav dem det. Problemet är att på många ställen har de främmande traditionerna överskuggat det som Islam egentligen lär ut, antingen genom ignorans eller med inverkan från kolonialismen"
Källa: Islamguiden

Hur rimmar denna muslimska propaganda och lögnspridande budskap med verkligheten? Ja man kan ju läsa vad som skrivs i SvD idagen i-net upplaga, sen är det ju upp till var och en att bilda sej en egen uppfattning om denna så "kärleksfulla" och kvinnoälskande samt fredslängtande religion. Läs nedan:

" Delaram Ali fälldes för "deltagande i en olaglig samling", "propaganda mot systemet" och "störande av den allmänna ordningen", sade hennes advokat Nasrin Sotoodeh. "

Endast Sverigedemokraterna vågar öppet ta avstånd från denna barbariska religions sanna natur. Enligt riksdagens samtliga partier är detta något som ingår i den så för Svenskar berikande mångkulturen som vi skall tvingas ta till oss. Ve den som vågar ta avstånd från detta, dessa utsätts då för Pk-ettiketter som "främlingsfientlig" och annat trams. Man undrar hur dessa muslimska kvinnors rättigheter egentligen rimmar med feministerna inom vänsterfalangens mångkulturella tänkande för jämlikhet mellan könen?