fredag 2 februari 2007

Tunströms SD ettiketter och "tvättning" utav åsikter!

Att Socialdemokratiska politiker är ohederliga lögnare och specialister på konspiration är väl numera ingen som tvivlar på. Vi har nu i dagarna sett hur Lars Danielssons lögner kommer avslöjas. Men detta är inget som är unikt eller kan bortförklaras med slarv, utan en chagong som genomsyrar hela partiet från SSU till Partiledartoppen.

Martin Tunström Press- och mediaansvarig för SSU i Helsingborg hyllade medias odemokratiska förfarande med att tysta ner SD innan valet, alternativt endast nämna Sverigedemokrater i negativ term. Dock insåg Tunström och alla andra PK inklusive media att detta var ett fiasko efter valet i September 2006. Inte hade man räknat med att folket vågade gå emot överhögheten med deras olika PK-lögner, eller represalier emot folk med SD sympati. Tunström insåg efter valet att man måste ändra strategi, därav hans artikel om "Ta inte debatten med Sverigedemokraterna" den 20 September 2006. Man ska från Socialdemokratisk håll numera försöka skrämma folk som har sympatier med SD från arbetarrörelsen med dylikheter som "Högerpartiet Sverigedemokraterna" eller "Det borgerliga partiet Sverigedemokraterna". Men detta är egentligen lögn, vilket Tunström avslöjar på sin blogg. Anledningen är egentligen att när man tar debatten i demokratisk anda med Sd får folk se vad SD är och står för. Något som man inte vill från socialdemokratiskt håll enligt Tunström, då man mister sina väljarskaror.

För en Socialdemokrat är en sådan utveckling inte önskvärd då det är i huvudsak traditionella socialdemokratiska väljare som röstar på de främlingsfientliga partierna. Vilket också är fallet i Europa där en rad främlingsfientliga partier blivit det största eller bland de största ”arbetarpartierna”. I ett traditionellt höger och vänsterpolitiskt perspektiv är inte det så bra för Socialdemokraterna då vi behöver alla röster vi kan få.....


Detta kunde man tro var ord från Tunström i vrede över SDs valframgångar och Socialdemokraternas valfiasko. Men på Joel Malmqvists blogg bekräftade Tunström att detta inte var ett infantilt Socialdemurkratisk vredesutbrott i dålig förlorar stil, utan att det är ett faktum att man från (S) skall "borgarstämpla" SD. Detta i hopp om att inte arbetarrörelsen skall välja ett Sverigevänligt parti som SD, och "svika" det mångkuturella Socialdemurkratiska fd arbetarpartiet. Tunströms ord löd den 29 januari 2007 hos partikollegan på följande vis:

Visar klart och tydligt att det är arbetarväljare som attraheras av Sverigedemokraternas budksap, därför är det viktigt att vi ser till att beslysa att Sverigedemokraterna inte är ett vänsteralternativ.... (observera stavfelen)

Tunström konstaterar själv hur misslyckat det varit med dom odemokratiska metoderna som PK media och Socialdemokrater mfl förde, med ord som:

"För de väljare som röstar på Sverigedemokraterna kommer inte omvändas genom ett enkelt flygblad från SSU, SAP eller LO som säger att Sverigedemokraterna är främlingsfientliga

T
unström avslöjar vidare att man ska ljuga vidare om Sd speciellt inför olika val i syfte att skrämma tillbaka väljare ifrån Sd. Därefter skall man från Socialdemokratiskt håll "tvätta" dessa. Detta får mej att tänka på hur det gjordes i Sovjet med satellitstater som DDR tex. Mycket otäck tanke när Socialdemokrater går öppet ut med att man ska mer eller mindre hjärntvätta folk. Att man från fackligt håll hotar och utför miserabla uteslutningar sedan länge är skrämmande. Men att "tvätta" folk?
Tunströms ord är skrämmande!

I stället handlar det om att i valtider peka på att Sverigedemokraterna inte alls är ett folkhemsparti - eller som socialdemokraterna på 60-talet - utan ett högerparti. På detta sätt kan vi stoppa tillväxten och även ta tillbaka traditionella socialdemokratiska väljare som sympatiserar med Sverigedemokraternas

Därefter kan man genom ett långsamt arbete tvätta bort de främlingsfientliga åsikter som en del traditionella socialdemokratiska väljare har


Källa:

http://malmqvist.blogspot.com/2007/01/om-sverigedemokraterna-i-lo-tidningen.html

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1493&blogg=8259

Jag väntar en replik utav Martin Tunström då han har utlovat detta på sin bloggsida:

http://www.s-info.se/page/blogg_reply.asp?id=1493&blogg=11228&multiple=0

Han ska "fullständigt demolera" denna artikel hävdar han. Ja det ska bli kul att se hur han ska ta tillbaka eller bortförklara samt förvränga allt han tidigare skrivit! (Se ovan eller länk).

Jag upplyser därmed Tunström om följande:
Att demolera är att riva, nedmontera, rasera eller liknande; Dels konkret, men ofta använt bildligt.