torsdag 31 maj 2007

Oroande siffror

Antalet svenskar som bestämt uppger att de kan tänka sig rösta på " partier som vill inskränka Svenskarnas rättigheter" ökar enligt integrationsverket, som genomfört sin årligt återkommande enkätundersökning – integrationsbarometern.

92,7 procent svarar att de absulot kan tänka sig att rösta på sådana partier. Förhoppningsvis kan resultatet bli en väckarklocka för regeringen. Misslyckas kampen mot massinvandringen har Stalinistiska Vänsterpartiet och Tobleronedemokraterna goda chanser att promenera in i regeringsställning 2010. Det vore en skam för landet och skulle onekligen ställa Sverigevänliga partiet (Sd) på hårda prov.

LÄS:Corren

DN

DN

onsdag 30 maj 2007

Domedagen kommer...

Man kan läsa mycket trams och domedagsprofetsior från diverse politiska spåkärringar och spågubbar just nu i olika medier. Bland dessa tokiga insändare kan det låta så här:

"En oemotsagd lögn kan tolkas som en sanning, och i längden till och med upphöjas till det enda riktiga."

Detta är då menat om Sverigedemokraternas uppgifter från tex BRÅ mfl, men passar synnerligen bättre in som beskrivning om det McGyver-politiken om det mångkulturella samhället.
Läs en floskelinsändare HÄR.

Man kan även läsa att det från LO och Socialdemokratiskt håll påstås att det var SDs skull att dom förlorade valet?!
Lättare att se fel och brister hos andra, att våga säja att det var deras egna politiks fel kan man inte. Faktum är att det var INTE Sverigedemokraternas fel att PK-vänstern förlorade valet, det är att göra det enkelt för sej. Nej det var enbart deras egna fel, deras politik föll helt enkelt inte i väljarnas smak längre. Även alla skandaler och lögner har bidragit till deras urusla valresultat. Att man hade en partiledare som snyltade på skattebetalarnas pengar och gav sej en månadslön på 122000:-, eller när han avgick och påbörjade ett sammarbete med sina forna fiender bakom lyckta dörrar på sin 5 miljoners herrgård, eller som nu där man satt in en fd skattefifflande kontokortsbedragerska. Folk tycker detta sticker i ögonen när dom betalar världens högsta skatt och knappt har något över själva.
SvD

tisdag 29 maj 2007

Lögnhals och Socialdemokrat är synonymt.

Ordet lögn och Socialdemokrat börjar mer och mer bli synonymt i medierna, när man läser vad dom skriver i sina insändare. Man tror fortfarande att man kan banka in Sossarnas idelogi genom förtäckta hot. I det jag kommer ta upp här vill man få det som att du blir per automatik jämställighetsföraktare och kvinnohatare om man blir Sverigedemokrat. Detta är rent ut sagt både patetisk och rent osmaklig Socialdemokratisk hjärntvätteri i sedvanlig DDR-anda.

Elin Lundgren, lärare i Gävle tillhör dom sossar som tror att man kan vinna röster genom att angripa Sverigedemokraterna med rena anklagelser och lögner. Med uppenbara lögner skall man få namnet "sverigedemokrat" att låta som något farligt och negativt ord, vilket man inte får nämna!
Elin du har redan förlorat, du förlorade redan när du bestämde dej för att skriva en insändare som är en ren och uppenbar lögn om Sd. Folk genomskådar detta direkt och vet bättre än så. Dom flesta har idag internet och kan ta reda på fakta själv.

Denne Elin säjer att Sd vill föra tillbaka kvinnorna till spisen, detta gör hon genom att angripa följande ur Sd:
"Föräldrar som väljer att stanna hemma med sina barn diskrimineras av ideologiska skäl i förhållande till andra barnomsorgsalternativ, staten har i allt högre utsträckning kommit att överta föräldrarnas fostrande och vårdande roll och överdriven individualism och hedonism har lett till ett minskat ansvarstagande och en ökad ombytlighet i förhållandena mellan män och kvinnor, vilket skapat otrygghet och rotlöshet för många av våra barn"
Hon vet mycket väl att Sd vill att folk ska få välja själva i barnomsorgsfrågan. Precis som dom borgerliga vill. Men i SDs fall så är det en jämlikhetsfråga i negativ befattning emot kvinnor enligt Elin Lundgren.

Man undrar ibland varför inte Sossarna som styrt i princip 100 år, inte har infört lika lön för lika arbete oavsett kön?
Istället gnäller man år ut och år in utan att det händer något. Elin pratar om att Sd ökar klyftorna mellan könen, men utan att nämna dom orättvisor som männen får utstå. Kvinnan har alltid rätt i frågor om barnen. När ett barn är fött, är det par automatik hennes barn såvida man inte är gift. I rättstvister om barn så är det per automatik kvinnan som vinner i dom flesta fallen. Senast såg vi hur vänsterkvinnor agerade i fallet om kvinnojuoren och friades i rätten. Detta till trots att mannen hade lagen på sin sida. Vad hade hänt om vi vänt på steken i det fallet?

Nåväl, jag låter er själva läsa vad denna Elin Lundgren anser om kvinnor och Sverigedemokrater HÄR.

söndag 27 maj 2007

Per Gahrton och etanol drivna bilar.

Att Mp och Per Gahrton önskar fler bilar som drivs med etanol är ingen hemlighet. Detta är något som jag stödjer nästan till sin helhet. Det jag inte stödjer i detta berusande ämne är det att dessa miljömuppar tar sina egna ord bokstavligt. Det är väl ändå meningen att vi ska få se mer BILAR och inte FÖRARE som drivs på etanol i trafiken?

Per Gahrton försöker helt enkelt komma undan med det klassiska "en knatte i handsfacket" tricket. Detta går ut på att ha en spritflaska i bilen som man kan hävda att man druckit direkt efter tex en olycka. Med detta tilltag har man kunnat ungå att bli dömd för brott då det inte går att bevisa om personen druckigt innan eller efter en eventuell händelse har ägt rum. Detta är en välprövad metod utav typiskt alkoholiserade personer som dagligen framför fordon i trafiken. Miljöpartistens egna ord låter såhär:

"
– Kanske hade jag lite dålig uppmärksamhet och min reaktionsförmåga var nog inte tillräckligt snabb." Typiskt för fyllekörning?

"
– Enligt min uppfattning gav alkotestet utslag för att jag varit berusad på torsdagskvällen, ett helt dygn tidigare." Borde han köra bil dagen efter då?

"
– Men jag drack några starköl efter olyckan, minns han plötsligt.
– De låg i baksätet och var det enda som fanns till hands. Det var en lång väntan på bärgaren och jag tyckte inte det gjorde något om jag drack några öl eftersom min bil skulle bärgas. Jag behövde lugna ner mig." Alkoholism eller dålig bortförklaring? Hur var det med Torsdagsfyllan nu igen?

"
– Jag hade inte en tanke på att det kunde ha betydelse att jag varit berusad ett dygn tidigare."
??? Konstigt, detta står i all information om dagenefterfyllakörning!

Per Gahrton åkte dit för fyllekörning så sent som för två år sedan, även då sa han att han druckit dagen innan. Då sa han så här:

"
– Jag har problem med en långsam förbränning och borde hålla stenhårt på att aldrig köra dagen efter. "

LÄS OM TYPISKA EGENSKAPER FÖR ALKOHOLISTER HÄR

Man får nu hoppas på att Per Gahrton får ett kännbart straff i form utav fängelse, nästa gång kan det gå värre med att tex ditt barn dödas utav denne notoriska fyllekörare.

Man undrar om inte Miljöpartiet borde skaffa sig en sorts vandelsförsäkran i samma hårda regi som Sverigedemokraterna? Det är ju vida känt att detta parti hyser tex flertalet pedofiler!
Man undrar hur resultatet skulle se ut om dom etablerade partiernas representanter granskades lika hårt som Sverigedemokratrna?
SvD
DN
SvD