onsdag 30 maj 2007

Domedagen kommer...

Man kan läsa mycket trams och domedagsprofetsior från diverse politiska spåkärringar och spågubbar just nu i olika medier. Bland dessa tokiga insändare kan det låta så här:

"En oemotsagd lögn kan tolkas som en sanning, och i längden till och med upphöjas till det enda riktiga."

Detta är då menat om Sverigedemokraternas uppgifter från tex BRÅ mfl, men passar synnerligen bättre in som beskrivning om det McGyver-politiken om det mångkulturella samhället.
Läs en floskelinsändare HÄR.

Man kan även läsa att det från LO och Socialdemokratiskt håll påstås att det var SDs skull att dom förlorade valet?!
Lättare att se fel och brister hos andra, att våga säja att det var deras egna politiks fel kan man inte. Faktum är att det var INTE Sverigedemokraternas fel att PK-vänstern förlorade valet, det är att göra det enkelt för sej. Nej det var enbart deras egna fel, deras politik föll helt enkelt inte i väljarnas smak längre. Även alla skandaler och lögner har bidragit till deras urusla valresultat. Att man hade en partiledare som snyltade på skattebetalarnas pengar och gav sej en månadslön på 122000:-, eller när han avgick och påbörjade ett sammarbete med sina forna fiender bakom lyckta dörrar på sin 5 miljoners herrgård, eller som nu där man satt in en fd skattefifflande kontokortsbedragerska. Folk tycker detta sticker i ögonen när dom betalar världens högsta skatt och knappt har något över själva.
SvD