tisdag 29 maj 2007

Lögnhals och Socialdemokrat är synonymt.

Ordet lögn och Socialdemokrat börjar mer och mer bli synonymt i medierna, när man läser vad dom skriver i sina insändare. Man tror fortfarande att man kan banka in Sossarnas idelogi genom förtäckta hot. I det jag kommer ta upp här vill man få det som att du blir per automatik jämställighetsföraktare och kvinnohatare om man blir Sverigedemokrat. Detta är rent ut sagt både patetisk och rent osmaklig Socialdemokratisk hjärntvätteri i sedvanlig DDR-anda.

Elin Lundgren, lärare i Gävle tillhör dom sossar som tror att man kan vinna röster genom att angripa Sverigedemokraterna med rena anklagelser och lögner. Med uppenbara lögner skall man få namnet "sverigedemokrat" att låta som något farligt och negativt ord, vilket man inte får nämna!
Elin du har redan förlorat, du förlorade redan när du bestämde dej för att skriva en insändare som är en ren och uppenbar lögn om Sd. Folk genomskådar detta direkt och vet bättre än så. Dom flesta har idag internet och kan ta reda på fakta själv.

Denne Elin säjer att Sd vill föra tillbaka kvinnorna till spisen, detta gör hon genom att angripa följande ur Sd:
"Föräldrar som väljer att stanna hemma med sina barn diskrimineras av ideologiska skäl i förhållande till andra barnomsorgsalternativ, staten har i allt högre utsträckning kommit att överta föräldrarnas fostrande och vårdande roll och överdriven individualism och hedonism har lett till ett minskat ansvarstagande och en ökad ombytlighet i förhållandena mellan män och kvinnor, vilket skapat otrygghet och rotlöshet för många av våra barn"
Hon vet mycket väl att Sd vill att folk ska få välja själva i barnomsorgsfrågan. Precis som dom borgerliga vill. Men i SDs fall så är det en jämlikhetsfråga i negativ befattning emot kvinnor enligt Elin Lundgren.

Man undrar ibland varför inte Sossarna som styrt i princip 100 år, inte har infört lika lön för lika arbete oavsett kön?
Istället gnäller man år ut och år in utan att det händer något. Elin pratar om att Sd ökar klyftorna mellan könen, men utan att nämna dom orättvisor som männen får utstå. Kvinnan har alltid rätt i frågor om barnen. När ett barn är fött, är det par automatik hennes barn såvida man inte är gift. I rättstvister om barn så är det per automatik kvinnan som vinner i dom flesta fallen. Senast såg vi hur vänsterkvinnor agerade i fallet om kvinnojuoren och friades i rätten. Detta till trots att mannen hade lagen på sin sida. Vad hade hänt om vi vänt på steken i det fallet?

Nåväl, jag låter er själva läsa vad denna Elin Lundgren anser om kvinnor och Sverigedemokrater HÄR.