fredag 7 december 2007

LO fortsätter med sin utrotning utav Sverigedemokrater


LO vill tillämpa utrotning utav alla som vågar trotsa den socialistiska ordningen med att sympatisera med Sverigedemokraterna.

Metallklubben på SSAB överväger att frånta sverigedemokraterna Anders Kampl och Per-Erik Åkerström deras förtroendeuppdrag. ....Grundbulten är socialistisk och det går naturligtvis stick i stäv mot sverigedemokraternas konservativa och rasistiska värdegrund.

Vi som är SD väljare får väl skatta oss lyckliga att kommunister och socialister aldrig lyckats få in Sverige i gamla öst-blockets diktaturchargong. Då hade väl mer än 3% utav Sveriges befolkning numera befunnit sig på Gulagläger eller ställts upp emot en vägg för arkebusering. Vi har ju hört dessa tendenser hos en riksdagspolitiker för kommunistiska vänsterpartiet tidigare...skjut ner allihopa ,sa denne Stalin sympatisör. Man får lite kalla kårar när man ser och hör dessa gamla gråa öst-stats diktaturiska tankar lysa igenom deras påsminkade demokratimask. LÄS
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

torsdag 6 december 2007

Nu fuskar SSU med bidrag....igen!


Så var det dags igen med bidragsfusk för SSU. Denna gången blir Sossebratsen återbetalningsskyldiga med en kvarts miljon kronor.
Man har tidigare ertappats med mygel om antalet medlemmar inom SSU, så detta är knappast något nytt. När det kommer till politiker inom riksdagsgruppens intresseförening, så är det ytterst svårt att ställa någon till svars för diverse brott. Detta är något som vi fått erfara nu dom senaste dagarna med anklagelser om pedofili och torskande hos diverse gubbsjukt kåta fd elitpolitiker. Måste vara lönsamt som elit-sosse att införa allehanda sorters bidrag, som man sen kan mygla med. För Socialbidragsdemokrater så är det endast tomt prat om klasskamp och orättvisor, något som flertalet börjar förstå. För Socialbidragsdemokraternas miniorer är det snarare karriär och bratsliv som lockar, folkets skattemedel skiter man fullständigt i, såvida det inte är valtider förståss.

Sydsvenskan byxorna nere
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,