fredag 19 oktober 2007

Historikern Benny Morris i Sverige!


I DN kan man idag läsa att den Israeliske historikern Benny Morris ska tala till riksdagen. Benny Morris varnar för att ytterligare en Judisk "Förintelse" kan komma. Denna gången är det inte i regi utav Tysklands Nazister, utan Islams Nazister som vill stå för detta barbari. Att Islam har tagit till sig Nazism är vida ökänt numera. Att motverka Nazism är en naturlig del i SDs politik och så även i min egna tillvaro. Att informera om Islam är numera detsamma som att hjälpa landet och svenskarna att motverka Nazism. Islams Judehat är ur fanatisk och rasistisk samt medeltida barbarisk natur och hör inte hemma i Sverige eller ens i någon annan modern stat!

DN skriver idag:
Hur förvandlades
vänstermannen Morris - med sympatier för den palestinska saken - till anhängare av ett Stor-Israel och teorin om "civilisationernas kamp"? Den snabbpratande professorn säger att han förlorade allt hopp om fredlig samlevnad med palestinierna när Yassir Arafat år 2.000 vägrade att acceptera den tvåstatslösning som premiärminister Ehud Barak och president Bill Clinton erbjöd.

- Arafat fick praktiskt taget allt vad han ville ha. I stället tackade han nej och startade den andra intifadan. Då förstod jag att Israel står inför en fiende som inte vill ha fred, som inte vill ha två stater, som kräver att en palestinsk stat också ska innefatta hela landet Israel.

Sådana bistra budskap om farliga ayatollor och palestinier förmedlar Benny Morris denna vecka i riksdagen, på Göteborgs universitet och Utrikespolitiska institutet. Skriver DNs Per jönsson

Vilken framtida arbetare!

Kanske denne person kan få priset som årets "Svensk"? Läs och begrunda!

torsdag 18 oktober 2007

Den typiske Sverigedemokraten

Man försöker som oftast demonisera dom väljare som valde SD den 17 September 2006 med olika analyser. Vi vet att man ville få folket till att tro att en typisk SD are är, ensamstående yngre man med låg utbildning, ej medveten om politik, läser ej tidningar, låginkomsttagare osv osv. Ett klassiskt försök i att få vanliga Svenssons att avstå från att rösta på SD i 2010 val naturligtvis.

Men jag undrar i samma sekund varför man från Socialdemokratiskt håll då försöker göra allt för att ta tillbaka alla dom röster som gick till det Svenskvänliga partiet, dvs den ovannämda kategorin utav väljar kåren? Dessa har ju en form utav demonstämpel över sig? Eller är dessa inga slashasar ifrån landsbygden om dom röstar på (s) istället? Med andra ord gör Socialdemokraterna skillnad på folk och folk...om du är lågutbildad ensamstående kille från landsbygden och röstar på Sossarna, ja då är du den svage som (s) säger sig vurma för...men röstar du på SD då är du ett drägg och ska demoniseras, och är inte värd ett skit. Inte undra på att Martin "stavfelsnisse" Tunström från Helsingborgs SSU, säger att man ska "tvätta" dessa väljare till rätta åsikter! Jädrans hycklare är vad dom är!!

söndag 14 oktober 2007

Helvetets apostlar vill ta över EuropaSom lite bitter eftersmak kan ni läsa hur helvetets beskyddare tar sig ända in i våra barns förskolor..

"Hon drar paralleller till att Skolverket sagt att skolavslutningar gärna får hållas i kyrkan, men att de inte bör innehålla några religiösa inslag. Ett julspel som beskriver kristi födelse måste emellertid betraktas som ett ”religiöst inslag”. Förskolelärarna anser att julspelet tillhör en ”svensk tradition” och att det inte handlar om att aktivt försöka pådyvla barnen någon religion.
Julspelet i kyrkan står dock i direkt strid med läroplanen, anser rektorn."Citat från Aftonbladet

Är nästa steg att ta bort jul-och påskloven?
svd