fredag 19 oktober 2007

Historikern Benny Morris i Sverige!


I DN kan man idag läsa att den Israeliske historikern Benny Morris ska tala till riksdagen. Benny Morris varnar för att ytterligare en Judisk "Förintelse" kan komma. Denna gången är det inte i regi utav Tysklands Nazister, utan Islams Nazister som vill stå för detta barbari. Att Islam har tagit till sig Nazism är vida ökänt numera. Att motverka Nazism är en naturlig del i SDs politik och så även i min egna tillvaro. Att informera om Islam är numera detsamma som att hjälpa landet och svenskarna att motverka Nazism. Islams Judehat är ur fanatisk och rasistisk samt medeltida barbarisk natur och hör inte hemma i Sverige eller ens i någon annan modern stat!

DN skriver idag:
Hur förvandlades
vänstermannen Morris - med sympatier för den palestinska saken - till anhängare av ett Stor-Israel och teorin om "civilisationernas kamp"? Den snabbpratande professorn säger att han förlorade allt hopp om fredlig samlevnad med palestinierna när Yassir Arafat år 2.000 vägrade att acceptera den tvåstatslösning som premiärminister Ehud Barak och president Bill Clinton erbjöd.

- Arafat fick praktiskt taget allt vad han ville ha. I stället tackade han nej och startade den andra intifadan. Då förstod jag att Israel står inför en fiende som inte vill ha fred, som inte vill ha två stater, som kräver att en palestinsk stat också ska innefatta hela landet Israel.

Sådana bistra budskap om farliga ayatollor och palestinier förmedlar Benny Morris denna vecka i riksdagen, på Göteborgs universitet och Utrikespolitiska institutet. Skriver DNs Per jönsson