lördag 24 mars 2007

Välkommen till Svearabien!


Dom mångkulturella Riksdagspartierna har verkligen lyckats göra Sverige till en Arabkoloni!

fredag 23 mars 2007

Sverigedemokraternas medlemmar har ökat med 40% på 1 år


Sverigedemokraterna har kraftigt ökat sitt medlemstal. Vid årsskiftet var antalet medlemmar 2 523, en ökning med 40 procent på ett år, skriver Dagens Samhälle. Tidigare har partiet bara ökat med några få procent per år.
Tidigare har partiet bara ökat med några få procent per år.

- Valrörelsen innebar att många fler blev intresserade av vårt parti. Vi drev inga aktiva värvningskampanjer, säger partisekreteraren Björn Söder.

Bland riksdagspartierna ökade antalet medlemmar även hos miljöpartiet, kristdemokraterna, moderaterna, centern och vänsterpartiet. Däremot minskade socialdemokraterna och folkpartiet.
Andra bloggar om: , ,

*MAKTEN FRAMFÖR ALLT*


"Makten framför allt"
Ja så verkar chargongen ha varit länge inom Socialdemokratin. Man har hänsynslöst fört en politik där man påstått sej stå för fina slogans som "jämlikhet","männskliga rättigheter","lika värde" osv. Men istället har man fört en politik där man vägrat lyssna till sina väljare, ej heller vill man se till hur problemen bokstavligen har invaderat landet. Man har agerat med en maktfullkomlig arrogans genom "ser inget, hör inget, säjer inget" emot svenska folket. I sin iver att sätta en kvinna på sossetronen, så har man valt ett 5e alternativ i form utav en fd haschrökande skattemedelsfifflare till demokraturledare. Man tror att genom att tillsätta en kvinna, så skulle det ändra på dom könsrelaterade orättvisorna i samhället ,tex löneläget! Detta skulle då randera i fler väljarsympatitörer anser dom. Detta är fel, det har vi sett hos både Centern som Kommunistpartiet. När man väl sitter där som partiledare så är karriärslustan och maktfullkomligheten könslös. Man tar inte bort orättvisorna genom att sätta en kvinna på partitoppen, det krävs handling! Det är som vanligt mycket prat och lite verkstad i Riksdagspartierna. Hur svårt skulle det vara att gå in med en motion, om en lag som kräver likaberättigande lön mellan könen? Varför har dom inte gjort detta redan? Nej istället så går man som "katten runt het gröt" och gnäller från år till år om detta. Man tillsätter dyra utredningar hit och dit för att se om det finns orättvisor i löneläget varteviga år. Klart det finns, det vet vi ju redan!! Så gör något åt det istället för tusan bövlar. Istället är man helt fokuserad på sin parti-image, där man vill framstå som ett nytt grönt jämlikhetsparti. Detta är fel då man istället borde vara ett parti som ser till folkets vilja och landets samhällsproblem och jämlikhet. Man ser detta tydligt i tex GT. Där sågar man totalt förre folkhälsoministern Morgan Johanssons vision om hur Socialdemokraterna borde vara som parti. Citerar från GT:

"...det är framför allt arbetarklassen, pensionärerna, ”de svaga”, som måste lockas tillbaka till socialdemokraterna. Alla försök att nå mittenväljarna skulle ”driva partiet under 30 procent”. (DN 17/10 2006) Morgan Johanssons fiende är alltså inte Alliansen utan sverigedemokraterna. De frustrerade väljargrupper som attraheras av sd:s missnöjespolitik måste lockas tillbaka till Partiet. Den johanssonska hotbilden leder till följande politiska slutsatser: socialdemokraterna måste ta arbetslösheten, främlingsfientligheten och de sociala klyftorna på allvar. Det innebär i praktiken ett satsande på mer arbetsmarknadspolitik av den gamla sorten, hårt reglerad invandring och ymniga satsningar på välfärden. Ett slags vänsterparti, alltså – med flyktingkritisk touch."

Kritiken från Morgan Johansson på Sd kan jag ta, utifrån hans vision om hur Socialdemokraterna borde vara så hade inte Sverigedemokraterna egentligen behövts enligt min egna syn på saken i sig. Att jag är en utav dom mer vänsterspirade sympatisörerna för Sverigedemokraterna är ju ingen hemlighet. Och just denna mening " ..satsande på mer arbetsmarknadspolitik av den gamla sorten, hårt reglerad invandring och ymniga satsningar på välfärden. Ett slags vänsterparti, alltså – med flyktingkritisk touch. " är jag på det hela taget överens med Morgan Johansson om.
Andra bloggar om: , , , , , ,

torsdag 22 mars 2007

Martin Tunström orerar om "hjärntvättning".


SSUs Pressansvarige Martin Tunström från Helsingborg orerar och fabulerar intensivt på en mer oseriös blogg, med grova anklagelser emot både Kristdemokrater och Sverigedemokrater. Jag citerar hans ord:

"Väljarförakt har vi upplevt inom andra politiska partier, Kristdemokraternas nuvarande ordf. talade om att svenska folket var hjärntvättade. Oftast brukas det tillgripas vid frustration att folk inte attraheras av ens budskap. Mer av sådant från Sverigedemokraterna!"

Man kan ju sedan fundera vad han och hans Socialdemokrater håller på med? Speciellt Tunström själv är inne på väldigt DDR simulerad Socialistpolitik. Citerar hans ord från min egna Blogg:

"I stället handlar det om att i valtider peka på att Sverigedemokraterna inte alls är ett folkhemsparti - eller som socialdemokraterna på 60-talet - utan ett högerparti. På detta sätt kan vi stoppa tillväxten och även ta tillbaka traditionella socialdemokratiska väljare som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Därefter kan man genom ett långsamt arbete tvätta bort de främlingsfientliga åsikter som en del traditionella socialdemokratiska väljare har"

Ja så var det med hjärntvättning! Dessa hycklande och maktlystna Sossar...ordspråket "kasta sten i glashus" är alltid aktuellt i närvaro när en Sosse politiker uttalar sej.

Andra bloggar om: , , ,

Dom Nya Gröna Socialdemokraterna och Mona Sahlin

Andra bloggar om: , , , ,

onsdag 21 mars 2007

Grön Nazismen brer ut sig över EU i rekordsnabb takt!!


Sverigedemokraterna är det enda partiet som vill stoppa Grön Nynazism i Sverige och resten utav Europa. Samtliga Riksdagspartier vurmar för denna "Gröna Nazism", och inte blir det bättre med Mona Sahlin som partiledare för Socialdemokraterna. Hur kommer det bli vid ett eventuellt Vänsterstyre med Sahlin i spetsen efter 2010 Val??


Hjälp till att stoppa den gröna nazismen, bli Sverigedemokrat!!Andra bloggar om: , , , , , , ,

tisdag 20 mars 2007

"Solidarisk gemenskap förutsätter nationalstat"


En mycket bra insändare, skriven utav Erik Almqvist i tidningen Dagen, med titeln Solidarisk gemenskap förutsätter nationalstat.

KDU:s ordförande Ella Bohlin menar att sd:s politik gör skillnad mellan folk utifrån ”ras”, trots att detta begrepp över huvud taget aldrig förekommit, eller på något sätt getts någon politisk betydelse, i något politiskt program sd tagit fram under de snart 20 år partiet existerat. Thomas Nyman (kd) frågar sig om sd anser att Jesus älskar alla barnen, oavsett om de är ”röda, gula, vita eller svarta”. Denna misstolkning av sd:s avsikter är egentligen inte så svår att förstå. Mediedrevet mot sd har alltid varit starkt politiskt betonat i sitt direkta motstånd mot partiet. Någon saklig granskning har nästan aldrig förekommit...LÄS VIDARE
och HÄR
Andra bloggar om: , , , ,

Fullmäktigeledamot från (S) irriterad på invandrare

Man skriver i Höglandsnytt följande om Sävsjö fullmäktigesammanträde:

" Förre fullmäktigeledamoten Bengt Persson, s, var inne på minerad mark, då han tog upp de bekymmer samhället har med asylsökande, som bor i kommunala bolaget Sävebos lägenheter. Det handlar om allmän störighet och nerskräpning till snatterier i nästan obegränsad utsträckning, konstaterade han och fortsatte:

-Gör vi inget åt det krattar vi manegen för sverigedemokraterna i nästa val!

Mycket längre kom han inte i talarstolen. Ordföranden Ingvar Jarfjord kunde inte hitta någon fråga i anförandet, så det var stopp där.

Efteråt förklarar Bengt Persson att invånarna i Vrigstad är hjärtinnerligt trötta på problem m ånga av flyktingförläggningens invånare för med sig. Man väntar på åtgärder från samhället."

Välkommen istället till Sverigedemokraterna Bengt Persson!

Andra bloggar om: , , ,

Hur man MASS-PINGAR!!!!

Kopierar från Daniel Brahneborgs sida direkt där han skriver följande:

""RSS-Ping är en liten tjänst för att hjälpa till att pinga diverse servrar när man skriver nya blogginlägg.

Varför?

På många blogghotell kan man lägga in egna listor på de servrar som man vill ska få en ping för varje nytt inlägg, men det går tyvärr inte varken på Aftonbladet eller Wordpress.com. Därför skapade jag den här tjänsten.

Hur?

Även om blogghotellen inte stödjer automatiska ping, så stödjer de RSS-feeds, vilket är en lista över de senaste inläggen. Tidsstämpeln för det senaste inlägget kontrolleras, och om det är nyare än vid förra kontrollen så skickas en ping till servrarna.

Vilka servrar?

Till att börja med pingas bara ett par stycken servrar. Man kan även lägga till egna servrar. Servrarna på Nybloggat.se fungerar tyvärr inte än. Jag har mailat dem, så de håller på att undersöka saken.

Hur får jag den att kolla min blogg?

Först registrerar du dig, och sedan är det bara att lägga till din blogg. Eller allihop, om du har flera. Mailadressen används bara för notifieringar och lösenordspåminnelser, den kommer aldrig varken att visas upp, användas eller säljas någonstans.""

Funkar hur bra som helst och Daniel ska ha stor kredit för detta!

Andra bloggar om: , ,

måndag 19 mars 2007

Lena Erixon du tar säkert en Oscar i klassen "största idiot"


Har sällan stött på någon eller för den delen NÅGOT som är så korkad eller totalt verklighetsfrånfälld som Lena Erixon i hennes insändare på Arbetarbladet
Om det fanns en klass för "största idiot" i Oscarsnomineringen så borde du fått priset utan någon egentlig konkurens.

Hon framför följande påstående som jag kommenterar direkt därefter:
" Du har rätt i att kommunen får 178 000 under 3,5 år per ankommen flykting.
Vad du däremot inte tar upp och som jag vill påvisa för dig är att en kommun kan tjäna pengar på en flykting. Låt oss säga att en flykting anländer till en kommun och får ett arbete efter cirka sex månader. Då får kommunen ändå behålla den angivna summan återstoden av tiden. Att flyktingen får ett arbete medför att han/hon själv blir skattebetalare och därmed självförsörjande, även detta gynnar kommunen."

När har en flykting fått jobb efter 6 månader?
Och HUR ska tex en analfabet från Irak eller Afghanistan få jobb efter 6 månader eller ens 6 år?

" Jag förstår att du inte delar min syn på detta, eftersom Sverigedemokraterna inte vill ta emot flyktingar över huvud taget.
Sd:s invandringspolitik bygger på en oetisk grund. Jag anser att ni har ett bakåtsträvande tänk när ni vill förbjuda abort, förbjuda homosexuella äktenskap, förbjuda synagogor/moskÈer och kraftigt sänka skatterna"
Sd vill inte säja nej till "flyktingar" ,utan till anhörighetsinvandring och lyckosökare. Sd vill inte förbjuda aborter utan anpassa sej till övriga Europa där det är 12 veckor som gäller. Sd säjer inget om att inte homoäktenskap kan äga rum utanför kyrkan,tex borgerligt. Sd säjer definitivt INTE nej till synagogor! Finns säkerligen inget parti som tar så tydligt avstånd ifrån antisemitism som Sd!

" Det är en skymf för svenska folket att ni använder den svenska flaggan som er symbol. Har ni frågat alla andra om ni får använda den, jag bara undrar? Varför använder ni inte en arisk symbol i stället? Den passar er politik mycket bättre, anser jag. En genomläsning av ert partiprogram är lika uppiggande som en timme vid diskhon."
Vad då skymf? Sd använder inte Svenska flaggan som symbol, alla vet att dom har Blåsippan som symbol!!
Och även om dom gjort det så hade detta inte varit förbjudet. Du har varken läst Sd-programmet eller ens sett vilken partisymbol som representerar partiet. Än mindre har du någon kunskap om vad som står i parti-programmet, eller vad partiet överhuvudtaget står för!! Du är totalt PK-förvirrad och troendes på dina egna påhittade illusioner om det enda svenskvänliga partiet i Sverige!

Andra bloggar om: , , , , ,

söndag 18 mars 2007

Sverigedemokraterna ökar i ny Sifo!


Någon effekt utav Sahlins övertagande i positiv favör för (S) syns inte, snarare så ökar nu istället det svenskvänliga partiet Sverigedemokraterna markant.

Oppositionen leder fortfarande i väljaropinionen. Det visar senaste Sifomätningen som publiceras i flera tidningar. I mätningen får vänsterblocket, mp+v+s, 51,2 procent.
Regeringsalliansen får 44,0 procent, en ledning för de rödgröna med 7,2 procentenheter. Vid förra mätningen var ledningen 11,2 procentenheter.

m 25,9 (+1,9) mp 5,8 (-0,5) fp 5,6 (-0,8) s 39,3 (-2,1) kd 5,6 (oför) v 6,1 (+0,2) c 6,9 (+0,5) sd 3,1 (+0,5)

Andra bloggar om: , ,