måndag 19 mars 2007

Lena Erixon du tar säkert en Oscar i klassen "största idiot"


Har sällan stött på någon eller för den delen NÅGOT som är så korkad eller totalt verklighetsfrånfälld som Lena Erixon i hennes insändare på Arbetarbladet
Om det fanns en klass för "största idiot" i Oscarsnomineringen så borde du fått priset utan någon egentlig konkurens.

Hon framför följande påstående som jag kommenterar direkt därefter:
" Du har rätt i att kommunen får 178 000 under 3,5 år per ankommen flykting.
Vad du däremot inte tar upp och som jag vill påvisa för dig är att en kommun kan tjäna pengar på en flykting. Låt oss säga att en flykting anländer till en kommun och får ett arbete efter cirka sex månader. Då får kommunen ändå behålla den angivna summan återstoden av tiden. Att flyktingen får ett arbete medför att han/hon själv blir skattebetalare och därmed självförsörjande, även detta gynnar kommunen."

När har en flykting fått jobb efter 6 månader?
Och HUR ska tex en analfabet från Irak eller Afghanistan få jobb efter 6 månader eller ens 6 år?

" Jag förstår att du inte delar min syn på detta, eftersom Sverigedemokraterna inte vill ta emot flyktingar över huvud taget.
Sd:s invandringspolitik bygger på en oetisk grund. Jag anser att ni har ett bakåtsträvande tänk när ni vill förbjuda abort, förbjuda homosexuella äktenskap, förbjuda synagogor/moskÈer och kraftigt sänka skatterna"
Sd vill inte säja nej till "flyktingar" ,utan till anhörighetsinvandring och lyckosökare. Sd vill inte förbjuda aborter utan anpassa sej till övriga Europa där det är 12 veckor som gäller. Sd säjer inget om att inte homoäktenskap kan äga rum utanför kyrkan,tex borgerligt. Sd säjer definitivt INTE nej till synagogor! Finns säkerligen inget parti som tar så tydligt avstånd ifrån antisemitism som Sd!

" Det är en skymf för svenska folket att ni använder den svenska flaggan som er symbol. Har ni frågat alla andra om ni får använda den, jag bara undrar? Varför använder ni inte en arisk symbol i stället? Den passar er politik mycket bättre, anser jag. En genomläsning av ert partiprogram är lika uppiggande som en timme vid diskhon."
Vad då skymf? Sd använder inte Svenska flaggan som symbol, alla vet att dom har Blåsippan som symbol!!
Och även om dom gjort det så hade detta inte varit förbjudet. Du har varken läst Sd-programmet eller ens sett vilken partisymbol som representerar partiet. Än mindre har du någon kunskap om vad som står i parti-programmet, eller vad partiet överhuvudtaget står för!! Du är totalt PK-förvirrad och troendes på dina egna påhittade illusioner om det enda svenskvänliga partiet i Sverige!

Andra bloggar om: , , , , ,