lördag 17 mars 2007

Socialdemokraterna ska bli invandrarparti istället för arbetarparti

Idag börjar resan med nedmonteringen utav resterna i det svenska folkhemmet i.o.m valet utav Mona Sahlin. Detta femtehandsval som inte har sina egna inom partiet med sig , tänker göra Socialdemokratin till "invandrarnas" parti istället för arbetarens. Hon tänker sätta "Mohammed" som första val med konsekvensen att "svenne" ska betala. Klassamhället skall införas igen med att invandraren skall alltid gå före i sjukvård,arbeten,bostäder osv. Den svenska kulturen skall utrotas då den endast är följande enligt Fru Sahlin:

" Jag tror det är det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och såna töntiga saker "

Denna Mona anser dessutom att vi ska införa Islam som huvudreligion jämte den kristna kyrkan. Med andra ord så är detta bara början på ett mer "islamiserat" Sverige dom närmaste 15 åren. Man bör vara medveten om detta när man röstar i valet 2010. Vill vi bevara vår demokrati,frihet samt kultur så är Sverigedemokraterna det enda alternativet. Socialdemokraterna döljer sina egentliga åsikter i ett skynke med fina ord som jämlikhet,männskliga rättigheter mm. När Islam tagit över så får vi nog inte så mycket utav den varan. Hennes umgängeskrets som man kan läsa mer om här
har höga förväntningar med att tex halalslakt skall bli införd i Sverige.


"
Nu är muslimerna största minoriteten i Sverige. Det är helt naturligt att sådana gamla lagar förnyas och det är det vi kräver, säger Mahmoud Aldebe, ordföranden för Sveriges Muslimska Råd till Folkets Nyheter, om en ny framstöt av muslimska och judiska grupper för att ändra svensk lagstiftning och tillåta religiös slakt i landet"
"Aldebe, som nyligen skapade rubriker då han gick ut och krävde islamisk lag i Sverige, anser vidare att de som är emot muslimsk halalslakt och judisk koscherslakt är främlingsfientliga och fanatiker."
"
Lena Posner-Körösi säger också att nuvarande svensk djurskyddslag, som förbjuder att djur slaktas utan att först bedövas, är nazistisk och diskriminerande"
"Är man en del av EU och har kvar en gammal nazistisk lag har man inte mycket att slå sig för bröstet för, tycker Lena Posner-Körösi."

Denna kultur skall alltså vara bättre än den Svenska? Även Sharialagar skall vara bättre alternativ anser Mona Sahlin. Man börjar rysa när man tänker på detta uttalande:

Mona Sahlin, P1 Morgon (010517).
Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka

Andra bloggar om: , , , , , ,

fredag 16 mars 2007

Göran "galten" Perssons sista dag som partiledare och härskare


Så var då äntligen eran med Göran Persson över. Både skönt och ångest fyllt med tanke på vem som tar över. 5e alternativet Mona Sahlin kommer göra om Sverige till ett Islamskt land med etniska svenskar som försörjande underklass. Ser med avsky på denna vidriga och verklighets främmande karriärs häxa!
Hon har inte ens sina egna led som stöd, snarare som stödgrupper för att dom inte har något val eller alternativ. Göran Persson avslutade dagen med att bli styvfar åt 2 mindre sosse-svin. Nu återvänder han till sin herrgård med feta arvoden i flertalet år på skattebetalarnas bekostnad. Man ville inte längre ha sin galt till att leda dessa nassar, man vill numera ha en sugga.


Andra bloggar om: , , , , ,

torsdag 15 mars 2007

En bra skriven insändare

Ingvar Rydquist, Göteborg har skrivit en bra insändare om invandring och dess negativa påverkan på det Svenska samhället, samt den utbredda Svenskfientligheten:

"När medierna dagligen "hänger ut" Sverigedemokraterna, som främlingsfientliga, som ett numera självklart begrepp i allmänhetens vokabulär - borde det också, vara självklart för oss "nationella" att i det politiska snacket tala och skriva om de Sverige fientliga partierna...
Jaha, vad menas då konkret med "Sverigefientlighet?" Detta begrepp kan innehålla, och innebära många olika saker, som te.x att tysta ner invandrarens brottslighet ( våldtäkter, knarksmuggling, rånöverfall, gängbråk och ohövligt beteende mot, svenska flickor o.s.v ).
Små eller inga krav på asylanterna, som reser tusentals mil för att komma till Sverige....LÄS VIDARE"

Andra bloggar om: , , , ,

Mona Sahlin..en favorit i repris!Med tanke på denna artikeln i nätblaskan "dagensarbete" om Mona Sahlin tycker jag vi kör en favorit i repris! Folket måste få veta hur nästa Sozialodemokratiska ledare är och vad som finns i hennes meritlista!Mer roliga klipp finns HÄR

S-V-Mp röran i Sundsvall utmanar Sd på debatt i Dagbladet

I Dagbladets nätbilaga kan man idag läsa att bla Christiane Rüdiger (v) utmanar Sverigedemokraternas Johnny Skalin på debatt. Debatten är förståss om invandring med sedvanliga floskler och illusioner om mångkultur. Man försöker där uppvisa att man minsann vill ta till "hårdare" tag mot fusk,kriminallitet mm som utförs utav sk "nysvenskar". För det första så ställer sej inte deras partier sej bakom deras uppdiktade krav då det går emot deras policy.

"
1. Sverige måste intensifiera sitt arbete med att avslöja flyktingprofitörer. Dessa lämnar falska uppgifter om Sverige för att locka hit människor under falsk­a premisser....."
"2. Staten ska inte bidra till integrationsfrämjande åtgärder som till exempel att låta folk med tillfälliga uppehållstillstånd ta lån via CSN för köp av möbler. Om de sedan får avvisning, så står de där med obetald skuld."
"3. Staten måste skärpa kontroll av skenskilsmässor eller andra luckor i välfärdssamhälle som uppmuntrar till fusk gentemot kommunens sociala myndigheter. Detta handlar inte bara om invandrare men förekommer hos dem som har det svårt. Systemen ska inte utnyttjas på det sättet...."

Christiane Rüdiger och till dina kamrater i Mp och S, detta låter ju bra. Hade dessa krav kommit ifrån Sverigedemokraterna så hade du och dina allierade skrikigt "främlingsfientlighet". Nu är inte dessa sk förslag till krav något som era partier förespråkar, utan något som ni försöker blidka väljarskaran med. Så att kalla det för motdebatt är utan någon speciell betydelse.

Andra bloggar om: , , , , , ,

onsdag 14 mars 2007

Den rolige lille SSUaren Martin från Helsingborg börjar bli stor!

Skrivet av Jorma Lindgren 2007-03-14 18:27
Så Sverigedemokraterna som är det enda svenskvänliga partiet, är alltså bara liiite till höger? som Folkpartiet alltså?

Skrivet av Martin Tunström 2007-03-14 19:05
Vad är lite, lagom och mycket höger?

Skrivet av Jorma Lindgren 2007-03-14 21:31
Martin, den skillnaden vet du om du har flickvän eller inte!!!! hahahaha...

Skrivet av Jorma Lindgren 2007-03-14 21:34
Äsch Martin,,bry dej inte ännu om detta. Du kommer lära dej självmant när du blir stor som vi andra. Man ska vara barn så länge det går, så lek vidare några år till!

Andra bloggar om: , , , ,

Hur blinda är Sozialodemokratiska politiker egentligen?


Man undrar hur blinda eller rent ut sagt korkade och verklighetsfrämmande Sozialodemokratiska politiker är egentligen?
Har dessa hierkisnyftare verkligen så dålig kontakt med det verkliga livet?
Sozialodemokraterna har ute i kommunerna gjort sk valanalyser på varför dom förlorat så många väljare till det Svenskvänliga Sverigedemokraterna. Och utgår man i hur dom "tror" sej veta anledningen för massflykten till Sd, ja då lär detta Svenskfientliga parti tappa många fler väljare i nästa val 2010. I Sydöstran beklagar sej
Yvonne Sandberg-Fries som har lett arbetet med socialdemokraternas valanalys i Karlskrona.
"
En imponerande mängd personer har brottats med frågorna i eftervalsanalysen, 325 till 350 människor.... Vad är det som gör att tidigare s-väljare är så arga, missnöjda och besvikna att de lägger sin röst på ett.. (Hoppar över dom vanligt kränkande ettiketterna på Sd)..som sverigedemokraterna?... Sverigedemokraterna som vågmästare i en kommun som för några år sedan utnämndes till årets tillväxtkommun är obegripligt.(Fel sorts tillväxt kanske? Folk vill ha tex arbete,bra åldringsvård,skola och sjukvård, och inte moskeer, minareter,eller vattenpips cafe´)...En av slutsatserna i rapporten är att det var fel att inte ta debatten med sverigedemokraterna i valrörelsen.(I valrörelsen?? hur vore det om man gjorde något åt massinvandrings problemen tex, efter valen? mycket prat i röstfisket men när man blivit invald så struntar man i folket totalt)...Frågan lämnas öppen om debatten nu ska tas på fler ställen och under vilka villkor.(Vilkoren brukar ju vara att prata skit OM och inte MED Sd! så villkoren vet man redan)
På gator och torg, i Folkets hus, i media? Frågorna om hur sverigedemokraterna bäst ska bekämpas blir hängande i luften.(Blir väl lögner,floskler,ettikettsätning och rena påhopp och kränkningar som vanligt)"
Sen följer några Sozialodemokratiska "botemedel" emot väljarflykten till Sverigedemokraterna:
" Socialdemokrater ska ut i verkligheten och möta långtidsarbetslösa, ta reda på varför barn far illa, ta reda på hur de psykiskt sjuka mår, varför det finns uteliggare, vad säger missbrukarna, vad säger slagna kvinnor, de utslagna från arbetsplatserna med flera marginaliserade grupper? "

Ja det är påtiden att Sozialodemokraterna lyfter sina feta och högavlönade bakdelar och ser sej om i verklighetens Sverige! Men dom långtidsarbetslösa är nog inte glada över att Mona Sahlin sa att "Mohammed skulle gå före Svenne". Barnen far illa över nerdragningar på skola,dagis mm till fördel för massinvandring och hemspråksundervisningar mm. Jo dom psykisk sjuka mår också dåligt,så dåligt att man brukar "knivkötta" barn numera,även detta pga nerdragningar under Sozzarnas och vänsterns enväldesstyre. Varför det finns uteliggare?? JA GISSA!!
Vad missbrukarna säjer? Förmodligen nåt i flumvänsterns stil, "Gratis knark till alla..peace love and understanding"...där har ni potentiella väljare då dom är rädda om sina knarkleverantörer från andra delar utav världen. Vad slagna kvinnor säjer? eeeh..vad tror ni??? Fråga även kvinnor som blivit våldtagna vad dom tycker! Ni ska även fråga vad dom utslagna på arbetsplatserna samt vad dom marginaliserade tycker, ja ni kan ju börja med alla dom som blivit utslagna pga att dom är Sverigedemokrater eller medlemmar i partiet!!
"När väl det är gjort ska bland annat en ny integrationspolitik formuleras.. (Jo vi vet, det är väl därför ni valt Mona Sahlin eller hur??).. Det måste också bli verkstad ute på arbetsplatser och i de stora bostadsområdena där människor arbetar och lever. Sossar får ta på sig overallen.(ja ta tag i den ökade "nysvenska"kriminalliteten som ökat lavinartat sen 80-talet med våld, som gör att folk snart inte vågar gå ut längre) Insikter om bristerna i partiet finns i och med eftervalsrapporten.( DET VAR PÅ TIDEN!!! )"
Andra bloggar om: , , , ,
, , ,

tisdag 13 mars 2007

Detta är ISLAM! Vill ni ha det i Sverige?


"I wouldn't want to create the impression that I wouldn't like the government of the United States to be Islamic sometime in the future...But I'm not going to do anything violent to promote that. I'm going to do it through education." - Ibrahim Hooper CAIR Spokesman.

"Those who stay in America should be open to society whitout melting, keeping Mosques open so anyone can come and learn about Islam. If you choose to live here, you have a responsibility to deliver the message of Islam ... Islam isn't in America to be equal to any other faiths, but to become dominant. The Koran, the Muslim book of scripture, should be the highest authority in America, and Islam the only accepted religion on Earth." - Omar Ahmad Co-founder of the Council on American-Islamic Relations

NI SOM VILL HA ISLAM I SVERIGE, LÄS OCH SE FÖRST PÅ DETTA HÄR:

Andra bloggar om: , , , ,

måndag 12 mars 2007

Usama Bin Laden...... Sverige!

Usama Bin Laden har flytt till sin bror i Sverige, och nu hotas landet utav USA.
Usama som bodde i Sverige på 70-talet kan inte utlämnas till USA då han riskerar dödsstraff enligt
den Svenska utlämnings lagen. Detta gör att Sverige måste bereda sej för ett anfall från USA och dess allierade.
USA har via diplomatiska vägar inofficiellt hotat med militära "åtgärder" om inte UBL utlämnas. Sverige som
vägrar utlämna terroristen väljer hellre att mobilisera Försvaret i förberedelse för ett anfall. "Svenskarna är beredda att försvara
männskliga rättigheter för alla med sitt liv" heter det i ett utlåtande. Man säjer i hårda ordalag att "USAs terroristbekämpning gäller inte här,
och Svenskarna är beredda att försvara varje individs liv även om han heter Usama Bin Laden, detta med sitt egna liv. Inget brott är så hårt så man ska riskera att bli avrättad,
detta stödjer hela svenska befolkningen."
Alla från 18-65 kan riskera bli inkallade inom kort till Usamas försvar.

Ja så här skulle det kunnat låta ifall Usama Bin Laden sökte asyl i Sverige, men nu är det enbart påhittat a la fiction!!
Lagen är sådan och Sveriges riksdag har folket i sitt grepp, och dom kan tvinga Svenskar att försvara en terrorist med sitt egna liv som insats. Detta är inget vi kan ändra på med nuvarande rådande samhällsklimat
från PK-media till PK-Riksdagspartier. Är ni beredda att försvara terrorister? Hemska tanke!
Andra bloggar om: , , , ,

Det finns ingen debatt att ta med riksdagspartierna.


Det skrivs febrilt i dom flesta medier att man nu ska ta debatten med Sd. Vad PK-politiker med deras olika pravda organ egentligen menar är det att man skall prata OM och inte MED det enda svenskvänliga partiet. Att ställa upp i på förhand uppgjorda debatter, där både media och partipolitikerna är eniga om att ivrigt smutskasta och förljuga Sd är totalt meningslöst. Jag menar även att man bör nonchalera deras PK-inviter och inrikta sej på att föra ut sin politik till svenska folket på gräsrotsnivå istället!
Att ställa upp på PKs nygamla intiativ till att förvrida SD-politiken eller plantera en rädsla hos folket för att våga rösta på Sd, är enbart att gå i förspårade PK-normer. Dom sk etablerade riksdagspartierna påstår sej vilja ta debatten nu när det passar DOM. Tidigare var det utfrysning som gällde som alla vet. Nej jag hävdar att det finns ingen debatt att ta, åtminstone inte på deras villkor. Utan Sd bör sammansvetsas ända ut i gräsrötterna, där finns debatten man ska ta. På arbetet,på gågatan,på resturangen,med postmannen,i busskuren,på flyget,på arbetsförmedlingen,med kioskbiträdet,med telefonförsäljaren,t o m när jehovas vittne kommer på besök...ja överallt där den vanliga människan finns, där finns debatten!!
Om man diskuterar med folket runt omkring sej så sprids SDs politik som ringarna på vattnet. Och detta biter inte medias samt politikers lögner eller förvansknings taktik emot. Än så länge har dom inte förbjudit Svenska folkets fria vilja. PK-eliten kommer naturligtvis efter en tid påstå att Sverigedemokraterna inte "vågar" ta debatten, och då kryper dom mer och mer argumentfega parti-höjdarna fram Det är DÅ Sverigedemokraterna skall tacka JA till en eventuell debatt!!


söndag 11 mars 2007

Litteraturens dårfink nr1.


När författaren Björn Ranelid besökte restaurangen vid Skottvångs gruva utanför Laxne på lördagskvällen beskrev han sin bitterhet över det som sker i det svenska samhället. Denna dårfink är så bitter så han har förmodligen inte ens en aning om vad han egentligen babblar om. Hans utspel lät så här:
"
Han beskrev sin ilska över Sverigedemokraterna och deras sätt att se på världen och människor."
Några minuter senare kläckte han följande sinnesförvirrade uttalande (skall tilläggas att följande uttalande var i frånvaro uttav några representanter ifrån Sd som kunde motargumentera):
"
När någon talar illa om någon som inte är där, res er upp och lämna rummet."

Öhhhh???? Lamporna är tända men ingen är hemma på den dårfinkens kontor det är ju en sak som är säker!
Förmodligen är han Socialodemokrat ;-)SSU och LO marsch emot Sd slutade i totalfiasko!


Som väntat slutade SSU och LOs odemokratiska upplopp emot demokratin samt Sd som blivit valt med folkets stöd i en demokratisk folkomröstning,som totalt fiasko!
Genom Patrik Olssons beskådning utav denna fiaskotripp vet vi att knappa 30 talet personer dök upp. Det tycks enbart varit dessa odemokrater som anstiftade sitt löjeväckande demonstrations marsch som dök upp. Folkets stöd infann sej ju inte vilket man kan se på bilden, men detta är ju inte heller det någon nyhet. Nu var ju inte detta speciellt fövånande, men mer förvånande var det mycket svaga deltagandet från den egna organisationen. Det märktes tydligt att SSU brottas med mycket svåra interna problem även på dom lokala planen. Inte bara på riksplanet där man brottades med en rasist till ledare, som misshandlade folk i sin vakttjänst. Fifflet med folks skattemedel inom SSU (medlems fusket) är än mer tragiskt när man ser vilken svag och lite sekt dom blivit. Det är faktiskt så löjeväckande så även jag som SD sympasitör skäms å deras vägar när jag ser vilken liten klanliknande röd sekt dom ter sej vara på bilden. Man förundras verkligen hur denna sektliknande lilla rörelse lyckats få ihop till en styrelse? Det finns ju uppenbarligen mer blodfärgade flaggor än medlemmar i denna fiaskomarsch. Det finns en orsak till denna SSU sekts odemokratiska marsch, nämligen det dom själva säjer, och vad även pressansvarige SSUare Martin Tunström tidigare sagt. Citerar ett utspel ifrån en känd vänsterhymmande mångkultursblaska i Helsingborg:
"Vi riktar vi oss mot sverigedemokraterna och deras valframgång även i Ängelholm. Partiet splittrar arbetarrörelsen i kampen mot högerkrafterna."
Det handlar som vanligt om makt och inte folkets väl!!
Man är rädd för att förlora röster till det enda svenskvänliga partiet, detta framgår klart och tydligt både nu och innan. Nåväl SSU are, detta får ni vänja er vid. Och det är enbart ert egna fel, ni vill ha moskeer och islam, Sd vill ha ett våldsfritt samhälle utan islam. Och det är folket som väljer.

PK-partierna gråter ut hos media.

Moderaterna säjer att dom skall ta ut Sd ur frysen och börja debattera. Men innan dess skall dom sk läsa på så dom vet vad dom pratar om, säjs det. Mitt råd till dessa Mode-råtter är att gå ut i samhället och se vad vanligt folk ser. Eller varför inte sälja era Bostadsrätter,lyxvillor i miljonklassen och flytta till ett vanligt Hyresbostads område i valfri svensk stad?
Den skojfriske partisekreterare Per Schlingmann i (M) visar på sedvanligt PK-hyckleri, han uppmanar hårt och bestämt att numera ta debatten som dom kallar det, men själv vill eller rättare sagt törs han inte. Istället kommer han med vokabulära uttryck som "Att inte se sverigdemokraterna är lika korkat som att upptäcka vattkoppor
över hela kroppen, dra en tröja över dem och låtsas att de inte existerar.
"
Nåväl, att rösta på dom 7 regnbågspartierna i PK riksdagen är ju som "Att gå till en prostituerad och tro man ska få äkta kärlek".
Nej, vem har sagt att det skulle vara på PKs direktiv och order som debatter skall tas? Det är ju dom som är panikslagna och inte Sd. Sd vinner inget på att ta några debatter på andras komando och under deras 0schyssta metoder. Det är inte längre PK media eller PK politiker som är ägare till taktpinnen, det är enbart Sd själva. Låt Moderaterna krypa i sin avföring som dom själva varit med och skapa, tillsammans med sina övriga kamrater i riksdagen.