söndag 11 mars 2007

SSU och LO marsch emot Sd slutade i totalfiasko!


Som väntat slutade SSU och LOs odemokratiska upplopp emot demokratin samt Sd som blivit valt med folkets stöd i en demokratisk folkomröstning,som totalt fiasko!
Genom Patrik Olssons beskådning utav denna fiaskotripp vet vi att knappa 30 talet personer dök upp. Det tycks enbart varit dessa odemokrater som anstiftade sitt löjeväckande demonstrations marsch som dök upp. Folkets stöd infann sej ju inte vilket man kan se på bilden, men detta är ju inte heller det någon nyhet. Nu var ju inte detta speciellt fövånande, men mer förvånande var det mycket svaga deltagandet från den egna organisationen. Det märktes tydligt att SSU brottas med mycket svåra interna problem även på dom lokala planen. Inte bara på riksplanet där man brottades med en rasist till ledare, som misshandlade folk i sin vakttjänst. Fifflet med folks skattemedel inom SSU (medlems fusket) är än mer tragiskt när man ser vilken svag och lite sekt dom blivit. Det är faktiskt så löjeväckande så även jag som SD sympasitör skäms å deras vägar när jag ser vilken liten klanliknande röd sekt dom ter sej vara på bilden. Man förundras verkligen hur denna sektliknande lilla rörelse lyckats få ihop till en styrelse? Det finns ju uppenbarligen mer blodfärgade flaggor än medlemmar i denna fiaskomarsch. Det finns en orsak till denna SSU sekts odemokratiska marsch, nämligen det dom själva säjer, och vad även pressansvarige SSUare Martin Tunström tidigare sagt. Citerar ett utspel ifrån en känd vänsterhymmande mångkultursblaska i Helsingborg:
"Vi riktar vi oss mot sverigedemokraterna och deras valframgång även i Ängelholm. Partiet splittrar arbetarrörelsen i kampen mot högerkrafterna."
Det handlar som vanligt om makt och inte folkets väl!!
Man är rädd för att förlora röster till det enda svenskvänliga partiet, detta framgår klart och tydligt både nu och innan. Nåväl SSU are, detta får ni vänja er vid. Och det är enbart ert egna fel, ni vill ha moskeer och islam, Sd vill ha ett våldsfritt samhälle utan islam. Och det är folket som väljer.