söndag 11 mars 2007

PK-partierna gråter ut hos media.

Moderaterna säjer att dom skall ta ut Sd ur frysen och börja debattera. Men innan dess skall dom sk läsa på så dom vet vad dom pratar om, säjs det. Mitt råd till dessa Mode-råtter är att gå ut i samhället och se vad vanligt folk ser. Eller varför inte sälja era Bostadsrätter,lyxvillor i miljonklassen och flytta till ett vanligt Hyresbostads område i valfri svensk stad?
Den skojfriske partisekreterare Per Schlingmann i (M) visar på sedvanligt PK-hyckleri, han uppmanar hårt och bestämt att numera ta debatten som dom kallar det, men själv vill eller rättare sagt törs han inte. Istället kommer han med vokabulära uttryck som "Att inte se sverigdemokraterna är lika korkat som att upptäcka vattkoppor
över hela kroppen, dra en tröja över dem och låtsas att de inte existerar.
"
Nåväl, att rösta på dom 7 regnbågspartierna i PK riksdagen är ju som "Att gå till en prostituerad och tro man ska få äkta kärlek".
Nej, vem har sagt att det skulle vara på PKs direktiv och order som debatter skall tas? Det är ju dom som är panikslagna och inte Sd. Sd vinner inget på att ta några debatter på andras komando och under deras 0schyssta metoder. Det är inte längre PK media eller PK politiker som är ägare till taktpinnen, det är enbart Sd själva. Låt Moderaterna krypa i sin avföring som dom själva varit med och skapa, tillsammans med sina övriga kamrater i riksdagen.