torsdag 15 mars 2007

S-V-Mp röran i Sundsvall utmanar Sd på debatt i Dagbladet

I Dagbladets nätbilaga kan man idag läsa att bla Christiane Rüdiger (v) utmanar Sverigedemokraternas Johnny Skalin på debatt. Debatten är förståss om invandring med sedvanliga floskler och illusioner om mångkultur. Man försöker där uppvisa att man minsann vill ta till "hårdare" tag mot fusk,kriminallitet mm som utförs utav sk "nysvenskar". För det första så ställer sej inte deras partier sej bakom deras uppdiktade krav då det går emot deras policy.

"
1. Sverige måste intensifiera sitt arbete med att avslöja flyktingprofitörer. Dessa lämnar falska uppgifter om Sverige för att locka hit människor under falsk­a premisser....."
"2. Staten ska inte bidra till integrationsfrämjande åtgärder som till exempel att låta folk med tillfälliga uppehållstillstånd ta lån via CSN för köp av möbler. Om de sedan får avvisning, så står de där med obetald skuld."
"3. Staten måste skärpa kontroll av skenskilsmässor eller andra luckor i välfärdssamhälle som uppmuntrar till fusk gentemot kommunens sociala myndigheter. Detta handlar inte bara om invandrare men förekommer hos dem som har det svårt. Systemen ska inte utnyttjas på det sättet...."

Christiane Rüdiger och till dina kamrater i Mp och S, detta låter ju bra. Hade dessa krav kommit ifrån Sverigedemokraterna så hade du och dina allierade skrikigt "främlingsfientlighet". Nu är inte dessa sk förslag till krav något som era partier förespråkar, utan något som ni försöker blidka väljarskaran med. Så att kalla det för motdebatt är utan någon speciell betydelse.

Andra bloggar om: , , , , , ,