lördag 17 mars 2007

Socialdemokraterna ska bli invandrarparti istället för arbetarparti





Idag börjar resan med nedmonteringen utav resterna i det svenska folkhemmet i.o.m valet utav Mona Sahlin. Detta femtehandsval som inte har sina egna inom partiet med sig , tänker göra Socialdemokratin till "invandrarnas" parti istället för arbetarens. Hon tänker sätta "Mohammed" som första val med konsekvensen att "svenne" ska betala. Klassamhället skall införas igen med att invandraren skall alltid gå före i sjukvård,arbeten,bostäder osv. Den svenska kulturen skall utrotas då den endast är följande enligt Fru Sahlin:

" Jag tror det är det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och såna töntiga saker "

Denna Mona anser dessutom att vi ska införa Islam som huvudreligion jämte den kristna kyrkan. Med andra ord så är detta bara början på ett mer "islamiserat" Sverige dom närmaste 15 åren. Man bör vara medveten om detta när man röstar i valet 2010. Vill vi bevara vår demokrati,frihet samt kultur så är Sverigedemokraterna det enda alternativet. Socialdemokraterna döljer sina egentliga åsikter i ett skynke med fina ord som jämlikhet,männskliga rättigheter mm. När Islam tagit över så får vi nog inte så mycket utav den varan. Hennes umgängeskrets som man kan läsa mer om här
har höga förväntningar med att tex halalslakt skall bli införd i Sverige.


"
Nu är muslimerna största minoriteten i Sverige. Det är helt naturligt att sådana gamla lagar förnyas och det är det vi kräver, säger Mahmoud Aldebe, ordföranden för Sveriges Muslimska Råd till Folkets Nyheter, om en ny framstöt av muslimska och judiska grupper för att ändra svensk lagstiftning och tillåta religiös slakt i landet"
"Aldebe, som nyligen skapade rubriker då han gick ut och krävde islamisk lag i Sverige, anser vidare att de som är emot muslimsk halalslakt och judisk koscherslakt är främlingsfientliga och fanatiker."
"
Lena Posner-Körösi säger också att nuvarande svensk djurskyddslag, som förbjuder att djur slaktas utan att först bedövas, är nazistisk och diskriminerande"
"Är man en del av EU och har kvar en gammal nazistisk lag har man inte mycket att slå sig för bröstet för, tycker Lena Posner-Körösi."

Denna kultur skall alltså vara bättre än den Svenska? Även Sharialagar skall vara bättre alternativ anser Mona Sahlin. Man börjar rysa när man tänker på detta uttalande:

Mona Sahlin, P1 Morgon (010517).
Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka

Andra bloggar om: , , , , , ,