söndag 15 juli 2007

Irakier får inte åka "hem"?

Man säjer idag att Irakier nekas att åka "hem" till Sverige från mellanöstern. Frågan är vad i hela friden man gör i mellanöstern när man sökt uppehållstillstånd i Sverige för att man flytt från krig och elände?!!!

Om man kommer hit och upphöjer bidrag och Svensk gästfrihet som flykting så bör man väl för tusan inte åka tillbaka så fort man fått uppehållstillstånd? Just detta är ett problem som Sverigedemokraterna vill sätta stopp för! Detta är bedrägeri utav stor skala med Svenska skattemedel. Dessa skattemedel hade gjort bättre nytta i sjuk-äldre vård, skola och mycket annat!

Man höjer ögonbrynen för riksdagspartiernas flathet, än värre är medias hymmel för dessa bidragsmissbrukare. Dessa pengar skulle göra betydligt större nytta för dessa barn som bokstavligen svälter ihjäl i Afrika för att ta ett exempel!

Tillägg:

"Tyvärr fungerar den svenska asylprocessen inte tillfredsställande. Till exempel råder en märklig slapphänthet när det gäller de på senare tid hitkomna människorna, främst från norra Irak (men även andra), som getts tillfälliga tillstånd i Sverige. Trots att de hävdar att de behöver skydd och att de omöjligt kan återvända till sitt hemland, reser ändå hälften av dem (enligt uppgift från en person som säger sig ha bevis för att det är så) dit med direktflyg från Stockholm och Köpenhamn och tillbaka på ”semester” i månader. Samtidigt förhandlar justitiedepartementet med Iraks ambassadör i Sverige; samme ambassadör som enligt uppgifter från bland annat norsk polis, har tillåtit att mängder av pass utfärdats på synnerligen osäkra grunder! I Sverige uppbär de asylsökande dagersättning. Skickar Migrationsverket dessa pengar till dem i Irak? "

Källa:
MFO
MFOs Hemsida