lördag 24 november 2007

Avhopp ifrån Socialbidragsdemokraterna....schssssssss..tyst!!!

En frökensosse från SSu i Hbg bombaderar min blogg med inlägg typiska Socialbidragsdemokratiska floskler som den moonbat han är. Jag har här sammanställt några utav Socialdidragdemokratiska avhopp i Sverige. Att gå igenom alla och sen sammanställa antalet skulle ta hela natten samt förmiddagen imorgon. Detta har jag tyvärr inte tid med. Som alla vet så är det svårt för ett parti som dubblat antalet röster under 1 mandat period att fullsätta varenda kommunalplats man fått. Detta är något som kommer ändras radikalt efter nästa val vill jag utlova. En stor faktor till att flertalet har gjort abrupta avhopp ifrån SD, är det att man har fått sina hem vandaliserade, familjen hotad eller i rena överfall direkt i sina hem. Något som ingen Socialbidragsdemokrat tagit avstånd ifrån. Ja såvida dom inte gjort tillägget att Sd skulle känna på ett martyrskap naturligtvis. En utav dessa är en gnällig SSu:are ifrån Helsingborg. Vad det gäller denne så vet vi att han har agerat tillsammans med en extremist som gömmer sig bakom Expos fasader i sk antirasistisk anda.

Ledamöter som avgått under mandatperioden

Tidpunkt: 2007-11-24 05:28:16

Blekinge län

Olofström

Karlskrona

Ronneby

Dalarnas län

Vansbro

Malung

Gagnef

Falun

Borlänge

Säter

Hedemora

Ludvika

Gävleborgs län

Ockelbo

Ovanåker

Ljusdal

Gävle

Sandviken

Söderhamn

Bollnäs

Hallands län

Hylte

Halmstad

Jämtlands län

Ragunda

Åre

Härjedalen

Östersund

Jönköpings län

Aneby

Gnosjö

Mullsjö

Vaggeryd

Jönköping

Värnamo

Sävsjö

Eksjö

Kalmar län

Högsby

Torsås

Hultsfred

Emmaboda

Västervik

Vimmerby

Borgholm

Kronobergs län

Tingsryd

Alvesta

Älmhult

Växjö

Norrbottens län

Arvidsjaur

Jokkmokk

Överkalix

Kalix

Luleå

Piteå

Boden

Haparanda

Skåne län

Östra Göinge

Örkelljunga

Kävlinge

Skurup

Perstorp

Klippan

Åstorp

Båstad

Lund

Helsingborg

Höganäs

Ystad

Trelleborg

Kristianstad

Simrishamn

Stockholms län

Österåker

Värmdö

Järfälla

Huddinge

Tyresö

Upplands-Bro

Stockholm

Södertälje

Nacka

Solna

Lidingö

Norrtälje

Sigtuna

KÄLLA

Demokratiproblem även i Ryssland

Det är inte bara i Sverige som man har problem med demokrati, åsiktsfrihet och yttrandefrihet. I Sverige har vi varit med om att Socialdemokrater har stängt ner hemsidor för partier som man anser vara ett hot emot sina egna politiska intressen.
Vi har även kunnat läsa om flertalet kriminella handlingar såsom valfusk med stulna valsedlar, bojkottförsök emot enskilda Sverigedemokratiska väljare och deras privata företagarintressen. Listan kan göras mycket lång i hur dessa Sossar tolkar ordet demokrati. Deras kamrater i kommunistiska Vänsterpartiet, med sina rötter i diktaturens Sovjet, använder som oftast våld i sina aktioner emot SD. Det som den röda falangen här i Sverige tolkar som sin demokrati-åsiktsfrihet-yttrandefrihet, skulle med all säkerhet tolkas som skendemokrati eller t o m diktatur i dom flesta riktiga demokratier. Inte utan att man kan dra paraleller till vad som nu sker i Ryssland inför deras val till Duman.

Man rapporterar idagens medier att:
Trots att president Putin har ett kolossalt övertag inför dumavalet tränger myndigheterna oppositionen hårt. Dess främsta profil, Garri Kasparov, greps på lördagen.
Kvällen innan utsattes hans rörelse för en razzia.
Rysk polis slog på fredagskvällen till mot ett kontor där Det andra Ryssland gör sin webbsida. Alliansens taleskvinna Ljudmila Mamina sade att polisen inte gav något skäl.

- De hade inga dokument, utan agerade med stöd av något slags hemligt dekret. De skrev ner passuppgifter om alla våra anställda.

Den Ryska demokratin är otäckt lik den tankegång som förs framförallt inom den Svenska Socialdemokratins och i det extrema Vänsterpartiets regi. Att liknande händelser kan inträffa här i Sverige, inför valet 2010 är inte att bli förvånad över.
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Tillägg: Hur Socialdemokrater agerar i sin makthunger!
Från en utav SSu:s gnällfröknar kommer det ikväll hånfulla toner.
Denna gång är det över Sverigedemokraten
Alf Carlsson tragiska bortgång. Denne notoriske häcklare gör sig hånfull över att det nu blir ytterligare en tom stol i en kommun för Sverigedemokraterna. Den lille gycklaren skriver följande på sin sk blogg:
Därmed sällar sig Vadstena till en av de orter i Sverige där man hittar tomma stolar från Sverigedemokraternas sida. Studerar man Valmyndighetens hemsida är det endast Sverigedemokraterna som har tomma stolar. Enligt senast föreliggande statistik på valmyndighetens hemsida så handlar det totalt om 36 mandat som Sverigedemokraterna inte kunnat besätta. Med Carlssons frånfälle blir det frågan om 37. Fortsätter det så här kommer Sverigedemokraterna göra riksdagspartiernas arbete, nämligen att avveckla sig själv.

Denne Socialdemokrat ljuger även helt öppet i sitt blogginlägg då han påstår att det är enbart Sverigedemokraterna som har tomma stolar i landet. På valmyndighetens sida som han hänvisar till står det följande:

Antal mandat (ledamöter) som inte kunde besättas direkt efter valet 17 september 2006 Källa

Som läget är nu så har bland annat (s) även tomma stolar ute i kommunerna! Men om detta vill inte denne Tunström nämna något uppenbarligen.

Det är en ren skam och skandal att SSU tillåter deras representanter håna avlidna personer, med detta då även riktat emot deras närmast sörjande. Men detta bevisar bara att Socialdemokrater ordagrant "kliver över lik" för att för att försöka ta tillbaka makten. Ingen skamkänsla hos detta parti inte!

fredag 23 november 2007

Ack ack ack!

Jag kan konstatera att en känd SD-mytoman har gjort sig skyldig till den urlöjliga lagen om Hets emot folkgrupp. Denne Expo och media-kändis har flitigt anlitats utav dom flesta större dagstidningar och medier i sin häxjakt på Sverigedemokraterna.
Expo kelgrisen har tidvis uppe rena hatbloggar emot diverse personer. På dessa publiceras personliga uppgifter, sexuella trakasserier och ibland rena hotfullheter emot ickeoffentliga personer. Bara detta skulle kunna vara tillräckligt för en åklagare att kunna inleda ett åtal mot
nämda person. Det är vida känt inom nationella kretsar att denne person har yppat flertalet rasistiska utlåtanden emot andra etniska grupper. Många förknippar speciellt resandegrupperingen zigenare och badhus med ett utav dennes utspel. Jag och många andra förvånas häpnandsväckande över dennes two face beteende som är slående likt Dr. Jekyll och Mr. Hyde, framförallt med tanke på att denne skriver följande på sin blogg:

Ser mig som Sveriges ledande antirasist - efter att som enda person ha fått omslaget på två nr av Expo.


Efter att denne blivit påpekad för sitt åtalsbara tilltag utav sin allierade SSU vän Martin Tunström (s) Hbg, har hans blogginlägg numera ändrats. Kanske efter att vederbörande då kom på att han råkade blottlägga sina egentliga åsikert som ledande antirasist?
Jag lägger här fram printsceens på hans första blogginlägg, och därefter det nyredigerade. Klicka på bilderna för förstoring om så behövs.


Tilläggas ska även att personen har själv gjort sig skyldig till grova påhopp på diverse individer med anklagelser och kränkningar för deras medverkan i tex polisregister, i samband med dennes egna utsago om sin påstådda fläckfria bakgrund.
Kan därför inte förstå varför denne person blir så upprörd, i det fall där offentliga tingsrättsdomar eventuellt kan publiceras i Pdf format om omnämda? Om lagen medger detta, så kan så ske på denna blogg framöver. Tilläggas skall att denne påvisar att det skulle nämnts kränkande uttlåtanden om folks kulörer på denna blogg, detta är naturligtvis fel!
.

Första objektiva artikeln om sverigedemokraterna?

Allt som oftast ser man hur den ena median efter den andra tävlar i hur mycket strunt, och allt för ofta rena osanningar om Sverigedemokraterna.

Ingen har väl glömt hur man försökte tidigare utmåla lite mer än 163 000 SD väljare till att vara, ungkarlar, arbetslösa, kunskapslösa, ensamstående, lågutbildade osv osv? Därför vill jag länka till den första insändaren om SD som jag anser vara till 100% objektiv om partiet och dess politik. En stor eloge till skribenten Leif Eriksson, och vi får hoppas att han inte mister sitt arbete eller får facket på sig, för sin artikel.Läs artikeln HÄR.

torsdag 22 november 2007

Bisarrt om svenskhet


Med anledning av SD i Landskronas lagda motion, och efterföljande Kf-debatt, om att tid ska läggas in på schemat i skolan om vad svenskhet är och innefattar, så började bl a den politiskt korrekte politiska skribenten Stephan Wagner att som det tycks "kissa i byxorna av skräck" i ledaren i HD den 21:e November.

För mig som SD-väljare ligger det till på följande ganska enkla och logiska sätt: För att något ska bli eller uppfattas som svenskt så krävs det att tidsaspekten och diverse modifieringar i dessa uppfattningar tas med i åberäkningarna, om vad som bland vanligt folk uppfattas som svenskt (Således inte av Wagner, Sahlin, Reinfeldt etc). För mig är definitionen av någonting som är svenskt, eller i detta fallet mer eller mindre ursvenskt t ex Astrid Lindgren, Werner von Heidenstam, Midsommar (även om t e x Mona Sahlin och förmodligen ovan nämnda Wagner tycker att detta är töntigt), lingon och Valborg. Eftersom svenskhet inte är något statiskt så kan emellertid svenskhet efter en viss tid och möjligen också efter vissa ”nationella” modifieringar och kallas för svenskt. I denna senare kategori innebär detta att bl a att Alfred Nobel, även om denna var boende och under långa tider verkade utomlands och under utländska influenser som en svensk symbol, inte minst eftersom han instiftade något specifikt svenskt i form av Nobelpriserna.

Också egennamn som har sitt ursprung i t ex grekiska och latin och som nu finns i t ex vår namnsdagskalender uppfyller väl kriterierna utifrån denna logik som något, om inte ursvenskt- åtminstone som svenskt. De cirka 2.500 Valloner som kom till Sverige under 16 och 1700-tal och deras ättlingar räknar jag med denna logik också som något genuint svenskt, kanske inte ursvenskt men väl svenskt. Inte minst för att de bidrog på ett positivt sätt till den ekonomiska utvecklingen i Sverige. Också många av de invandrare som kommit till Sverige under den senaste 50-års perioden, och inte minst deras barn kan i många fall,om inte flertalet fall, rent av räknas som svenskar (även om de inte är ursvenskar). Inte minst för att de kom från länder och områden med en näraliggande kultur, religion och rätts- och moraluppfattning. Med symboler, namn eller maträtter är det något lite annorlunda en enskilda människor i ”svenskhetsavseende”. Utifrån detta blir det därför inte möjligt att räkna pizza eller kebab som något svenskt eftersom för kort tid förflutit efter att dessa gjorde sitt intåg i Sverige (och då ska sägas att jag själv gärna spisar dessa rätter med njutning). Än finns det i ett internationellt hänseende inte någon pizza eller kebabrätt som gjort sig ett namn som t ex Pizza Simrishamn eller Kebab Skellefteå utomlands. Kanske kommer dessa icke ursvenska maträtter uppfattas som en del i det som vi kallar svenskhet i framtiden, men än så länge räknar åtminstone inte jag det som något genuint svenskt, till skillnad från t ex Stephan Wagner. Med Wagners logik (som ju i o f s inte tycks räkna något som svenskt över huvud taget) så skulle vi ju i så fall göra om namnsdagskalendern och infoga namn som Muhammed och t ex Ahmed i denna vilket ju är första respektive tredje vanligaste namn på nyfödda pojkar i den Svenska ? staden Malmö. Kanske det senare är ett uppslag, i likhet med Wagners bisarra syn på vad som räknas som svenskt i sin PK introverta värld, för grön-muppar, kommunister och andra mångkulturförespråkare i syfte att FÖRSÖKA nedmontera det som vanligt folk definierar som svenskt ? Gringos Zanyar Adami räknar jag för övrigt under inga omständigheter som svensk! snarare som svenskfientlig.

Stephan Wagners ”von oben mentalitet” och svenskfientliga artikel finner du här:Bisarrt om svenskhet!

Denna grannlaga fråga dök upp i Landskronafullmäktige. Nu i form av en motion levererad av sverigedemokraterna. Partiet anser att elever i stadens skolor ska undervisas i ämnet seder och bruk i Sverige. Tanken går till fornnordiska dagar. Mjöd i krumhorn, pölsa, ister, rutten fisk, giftig ärtsoppa och andra ursvenskt folkliga läckerheter. Dans kring stången (inte rumba i Engelska parken!), små grodor som hoppar, blomster under kudden och storheter som Erik den Läspe och Halte. Associationskedjan kan göras hur lång som helst, i jakten på det ursvenska. Men den brister i samma ögonblick som tankarna ändrar riktning och går till pizza, kebab, thaifood, kinesiska vårrullar, surkål från Alsace och heavy pilsner från Tjeckien, Belgien eller Bayern. De senaste decennierna har svensk mat och dryckeskultur blivit mångkulturell. Endast enstaka förhärdade själar, kan längta tillbaks till slottsstek, sönderkokt potatis översköljd med brun sås och i glasen surt rödvin från Algeriet. Så såg den ut, den kulinariska allemansrätten på 1950-talet.

Vad har det med sd-motionen att göra? Inte mycket. Behövs inte heller, eftersom barn i Landskronas skolor omfattas av läroplanen. Där ingår även hurusom svenskarna traditionsenligt firar midsommar. Särskilt i Dalarna. (Midvinterblot är dock med råge passe´.) Grundbulten är förstås vad som menas med ”svenskhet” och vad som, enligt sd, omedelbart måste lyftas fram. Svaret levererades av en sd-ledamot: ” Vet du inte vad svenskhet är, kan du slå upp det i en uppslagsbok”. Nu beror det förstås på vilken årgång som menas. Uppslagsbokens, alltså. 1930-talet eller 2007-talet? Det har ju hänt en del under resans gång. Om till exempel språket per definition ska avgöra ens ”svenskhet”, bör Sveriges drottning helt enkelt sluta bryta på tyska. Så kan man hålla på i det oändliga, till ingen nytta.

Zanyar Adami skriver på felfri svenska
i tidningen Gringos nätversion en tänkvärdhet: ” Man stoppar inte främlingsfientlighet om man gömmer det svenska. (...) Det är bättre att behålla det svenska, vara stolt för det och låta de nya svenskarna vara med ”. Det är en högst rimlig begäran.
svd

/Robin

Utökar min blogg med ytterligare en SD sympatisör

Kommer framöver utöka denna bloggen med ytterligare en skribent.

Det är alltid svårt att kunna följa upp allt trams som framförs i media, och hos diverse bloggare samt kända SD-mytomaner. Därför ser jag det som en självklarhet och stärkande att det nu träder in ytterligare en skribent på denna bloggen. Bloggen kommer berikas med pro-SD:aren Robin hädanefter.

onsdag 21 november 2007

Sveriges ledande mytoman hetsar emot folkgrupper?


Det ser ut som Sveriges ledande mytoman nu själv gör sig skyldig till den urlöjliga
lagen om
hets emot folkgrupp!
Jag kan inte hur jag än gör få ihop hur denna Expo-kamrat tänker?? Nej någon ledande antirasist är han inte...däremot en ledande rasist. Dvs om han nu är någonting överhuvudtaget?

Ytterligare ett avhopp...TILL Sverigedemokraterna!

Den moderate politikern Daniel Nord meddelar idag att han hoppar av sina uppdrag i Moderaternas regi. Dock fortsätter han med sina uppdrag för Sverigedemokraterna istället. Daniel Nord säger i ett pressmeddelande:

...att han inte fått tillräckligt gehör för sin "kritiska hållning till bland annat mångkulturalismen och Malmös roll som asylstad" och därför väljer att byta parti. Han kommer inte att lämna sitt uppdrag, vilket han säger att han gör som en protest mot att Sd idag inte har några ersättare i stadsdelarna.

Jag kan bara konstatera att det känns väldigt bra att flera får upp ögonen för Riksdagspartiernas vandalisering utav välfärden. Välkommen att företräda oss SD väljare Daniel Nord. Läs Daniels egna ord här.

Ett kallt och tyst rike långt upp i norr börjar tina efter många mörka och dystra år,små bäckar börjar rinna i alla hörn utav detta rike. Dessa små nyupptinade bäckar forsar mer och mer i sin egna takt, en nyuppstånden vår för med sig både värme och ljus till detta kalla och tysta land uppe i norr. Varje liten bäck för med sig ett allt högre porlande, bäckarna söker sig till ett och samma vattendarg. Ett vatten drag som omvandlar alla små bäckar till en enorm och mäktig fors. En fors fylld utav hopp och tro för det så kalla och tysta land, en fors som porlar sin vrede över kylan och tystnaden som har förlamat, en fors som kommer dundra med ett enormt vrål, en fors som kommer rinna hela vägen till Stockholms Riksdagshus anno 2010.

Sydsvenskan

Invandrare röstade i Eskilstuna

I dagens upplaga utav folket kan man läsa hur Eva Lindell uttalar sig om sfi valet i Eskilstuna där SD fick 3 röster utav 63.

- Vi tror att de har läst fel på valsedlarna, säger Eva Lindell. De hade måndagens diskussioner med politiker som utgångspunkt.
- Sverigedemokraterna var inte med då. Det är nog lätt att bara se orden demokrater och Sverige och rösta utifrån det.


Vad Eva Lindell gör är att idiotförklara 3 invandrare som gjort det kloka valet att rösta på SD. I sin förklaring bortser hon ifrån den möjligheten att dessa tre kanske har flytt ifrån ett Islamskt helvete då dom eventuellt kan vara Kristna. Och har man en gång flytt ifrån ett muslimskt helvete som kristen, så är man nog väldigt klok att ej rösta för muslimvurmande riksdagspartier. Men visst denne Eva Lindell kan ju ha rätt i sina floskler. För vi kan ju även anta att socialdemokraternas röster (60%) kan ha läst helt rätt på valsedeln. Dessa kan ju ha sett ordet social i sossarnas partinamn, och satt ihop detta med att om man röstar på dessa så får man fri socialhjälp som inkomst resten utav sitt liv i Sverige. Läs även Niklas Frykman, gruppledare för folkparties kommentar om det hela.

Se hur en känd mytoman flosklerar

En mycket känd mytoman flosklerar och vältrar sin lekamen i lögner och rent förtal. Denne floskelpelle som har egna rykten om sig att ha misshandlat sin fd fru och dessutom skall ha både besöksförbud och förbud mot att träffa sina barn, ångar på så att andedräkten luktar långt ut i cybervärlden.
Denna gången är det Thoralf Alfsson och Lars Rosen från (SD) Kalmar som attackeras på dennes nya fulblogg. Personen agerar både åklagare, domare och bödel i sitt blogginlägg där han anklagar civilicerade medborgare för att vara skyldiga till hets emot folkgrupp. Denne mytomaniska person påstår sig även vara en vän av ordning. Ja detta lär vi ju snart få reda på när Tingsrätten har skickat sina utskrifter på dennes domar. Kan garantera att dessa kommer publiceras på denna blogg då denne självutnämde ledande rasist är en offentlig person och känd för sitt arrangemang inom Expo.

tisdag 20 november 2007

Stockholmare är Skåningar!

I dagarna då det återigen debatteras om vilket som är Svenskt och osvenskt i syfte att nervärdera Sverigedemokraternas invandringsprogram tänker jag på följande:

Vad är en Stockholmare, vad gör honom till Stockholmare? Vad ger honom rätten att kalla oss Skåningar för halvdanskar osv? Med teorierna och argumentinriktningarna som framförs ifrån representanter ifrån höger till speciellt vänster inom riksdagspartierna, så finns det inga Stockholmare, ja det finns inte ens några Svenskar.

För när man gör som PK-iterna, använder floskler om att vi alla är invandrare genom att vi vandrade till det som idag kallas Sverige. Då ska man vara på det klara att Skåne var den första anhalten, gör detta tex Stockholmarna till Skåningar? Nej självklart inte, och framför allt så fanns det varken något Skåne eller Sverige på den tiden. Så att komma med ett sådant argument ifrån PK-håll är både infantilt och löjeväckande.

Det är att likställa med dom vänsterdårar som anser att vi alla kommer ifrån en och samma mäniskoapa (Lucy) i Afrika. Javisst gör vi det, men då ska vi även veta att den mäniskoapan (Lucy) härstammade närmare den gemensamma anfadern till alla stora primater, än till dagens Homo sapiens sapiens. Och med den retoriken ifrån multikultifolket så kan man ju undra varför dom anser det vara ok att utföra expriment på schimpanser och inte på Stockholmare.?

Och med denna PK-retorik så kan man undra varför en del Stockholmare vrålar i kör, att vi Skåningar är halvdanskar? Man kan ju även undra varför vi Skåningar då ena stunden ska kallas halvdanskar eller Skåningajävlar, när man i andra stunden kallar oss för Svenskar?
Med åtanke på att "halvdansk" eller "Skåningajävel" borde vara hets emot folkgrupp, enligt en utav multikulti beivrarnas löjeväckande lagar.
Hd Hd2

måndag 19 november 2007

Vad är Svenskt??

I olika sammanhang vill man från media och riksdagspartiernas håll försöka ställa SD i en sådan position, där ett svar ska framstå som rasistisk. Med detta vill man sedan kleta på ettiketter vilka helst ska hänliknas till 30-talets Tyskland. Detta är inget nytt fenomen utan kan härledas bakåt till 2006 vals efterdyningar. Ett utav dom argumenten som bland annat ABF mfl lär ut är vad som är Svenskt eller ej. Med dessa löjeväckande frågeformuleringar attackerar man sedan SD via medier osv, oftast utan att SD ska få eller har en möjlighet till genmälde. Värst ut är Socialdemokrater tillsamman med deras kommunistiska bihangsstöd i form utav Lars Ohlys parti Vänsterpartiet. Man ska inte heller förglömma den militanta vänstersvansen AFA, vilka som oftast utför dom rena våldsaktionerna åt sina idelogiska moderpartier. Läs mer om detta angående hoten emot Kling i Motala.

Idag kan man läsa om en Socialdemokrat som ej vet om hon är Svensk eller inte. Åtminstone så tvivlar hon på sin kunskap om vad som är Svenskt.
Kanske borde hon besöka ett muslimskt land och hävda sina kvinnliga rättigheter eller något? Om inget annat så lär hon säkerligen om något känna igen sin Svenska identitet, alternativet vad som är Svenskt eller ej. Lisa Dahlberg som denne (s) kvinna heter, framför följande PK-slogans på sin s-blogg.

Som vanligt är vore det intressant att få reda på vad svenskhet är, jag har växt upp i det här landet och är fortfarande osäker på vad som är rent svenskt.

Jag har givit henne det svaret att hon kan väl fråga sin partiledare Mona Sahlin, för HON vet tydligen vad som är Svenskt!! Ingen har väl glömt dessa Svenskhatande meningar från Fru Sahlin.

"Jag hatar allt som är genuint Svenskt!"

"
Jag tror att det lite är det som gör svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och sådana töntiga saker."

Jadu Lisa Dahlberg, din partiledare hon vet minsann vad som är Svenskt, det är allt detta som hon så innerligt hatar! Så nu vet du svaret.
hd hd2

söndag 18 november 2007

Syndikalisterna hotar och kränker folk idag på sin sida

Syndikalisterna SAC där även Posten ingår hotar indirekt en fd nazist på sin hemsida idag. Detta görs i den mördade Björn Söderbergs anda. Den nazist som mördade Söderberg utbildade sig senare till läkare, en mäniska som skrivit på att numera rädda varje liv till varje pris. SAC säger i hotfulla toner emot denne som sonat sitt straff och försökt styra upp sitt trasiga tidigare liv:

I dag, söndagen den 18 november 2007 träffades vi fackligt aktiva syndikalister i Gävle för att diskutera organiseringen av ungdomar med otrygga anställningsvillkor och papperslösa. Diskussionerna präglades istället av det faktum att den nazist som mördat vår fackföreningskamrat Björn Söderberg, 1996, nu utbildat sig till läkare.

Vidare fortsätter man:

Vi minns Björn Söderberg och alla andra kamrater. Vi viker oss aldrig. Fascisterna tillbaka till kloakerna, sluta lek läkare och politiker, tack. Ta på er brunskjortorna igen. Internationell solidaritet.

Man accepterar inte att en ung man som hamnat fel i början på sitt liv sonat sitt straff och numera försöker rädda andra liv, genom att ta avstånd från tidigare kriminalitet och läst vidare till läkare. Man tänker förfölja denne, förstöra hans liv genom aktioner, därefter kommer det säkerligen sluta i en blodig död för denne om man ska tolka deras budskap rätt.

Även hotfullhet emot Sverigedemokraterna som parti anförs på denna extrema sida. Inte ens Roger Hedlund (SD) kommer undan, detta pga att han beskyddade sig emot dessa extrema samhällsparasiter då dom attackerade honom för några år sedan. Om detta säger man:

Många av våra medlemmar har under åren utsatts för våld från de bruna krafterna, nämnas kan att Roger Hedlund är dömd för att sprutat tårgas på vår dåvarande lokala ordförande i vår fackförening. Idag sitter Hedlund i fullmäktige för Sverigedemokraterna i Gävle.

Vi kommer inte heller att acceptera att de bruna så kallade "Sverigedemokraterna" har sina lokaler i våra bostadsområden. Vi minns. Vi vet var de kommer ifrån. Vi känner igen fascismen då som nu.

Notera följande!
Dessa extrema avarter vill sätta sina egna historiska ettiketter på Sverigedemokraterna. Dock ska den som har lite vett i huvudet veta det att ordet Fascist var det som Italiens Mussolini kallade sina egna kommunistiska grupper och parti. Dvs Vänsterpartiets idelogiska jämlikar under ww2!

Läs hoten från SAC här.


Trots 3 % går SD i svarta nazi-uniformer och kängor på SKLs möte i Västerås!!!

Dom 3 representanterna Sten Andersson, Björn Söder och Martin Karlsson var klädda i svarta uniformer samt grova skor på SKL:s möte i Västerås härom dagen( se bild från mötet här ovan). Dessa 3 herrarna var även nyfrisserade med snaggat hår uppger Johnny Magnusson (m), i Göteborg på Göteborgs Postens Ledarsida. Jag tycker det är anmärkningvärt att 3 stycken representanter för Sveriges mest demokratiska parti klär ut sig till nazister på ett SKL möte, så därför väljer jag att avslöja dessa personer i nazimunderingar på printscreenar ifrån mötet i Västerås.

Jag väljer även att visa upp deras nyfrisserade skinhead frisyrer för läsarna på denna blogg. Än mer funderande blir man när dessa 3 nazister har mer än 3.4% utav Sveriges väljarkår bakom sig. Till sist vill jag ge Moderaternas Johnny Magnusson en stor eloge för att han rapporterat och avslöjat SD-nazisterna i en utav Sveriges största dagsmedier genom sin ledare! Detta visar på att riksdagspartierna är demokratiska och lever i verkligheten vilket SD uppenbarligen inte gör....enligt honom. Klicka på bilderna för förstoring utav dom 3 uniformklädda, grovt kängbärande skinheadsen!!

Övrigt:

" Den 19-åriga kvinnan våldtogs av sju män.
I onsdags avslutades rättegången.
Straffet för att bli våldtagen: 200 piskrapp och sex månader i fängelse - för offret."

Samtliga Riksdagspartier ställer sig bakom domen och säger.
Svenskarna är barbarer. Sverigedemokrater är rasister och främlingsfientliga, dom förstår inte hur berikande utländska influenser till det Svenska samhället är, framförallt genom mångkultur!

Läs mer i Expressen