tisdag 20 november 2007

Stockholmare är Skåningar!

I dagarna då det återigen debatteras om vilket som är Svenskt och osvenskt i syfte att nervärdera Sverigedemokraternas invandringsprogram tänker jag på följande:

Vad är en Stockholmare, vad gör honom till Stockholmare? Vad ger honom rätten att kalla oss Skåningar för halvdanskar osv? Med teorierna och argumentinriktningarna som framförs ifrån representanter ifrån höger till speciellt vänster inom riksdagspartierna, så finns det inga Stockholmare, ja det finns inte ens några Svenskar.

För när man gör som PK-iterna, använder floskler om att vi alla är invandrare genom att vi vandrade till det som idag kallas Sverige. Då ska man vara på det klara att Skåne var den första anhalten, gör detta tex Stockholmarna till Skåningar? Nej självklart inte, och framför allt så fanns det varken något Skåne eller Sverige på den tiden. Så att komma med ett sådant argument ifrån PK-håll är både infantilt och löjeväckande.

Det är att likställa med dom vänsterdårar som anser att vi alla kommer ifrån en och samma mäniskoapa (Lucy) i Afrika. Javisst gör vi det, men då ska vi även veta att den mäniskoapan (Lucy) härstammade närmare den gemensamma anfadern till alla stora primater, än till dagens Homo sapiens sapiens. Och med den retoriken ifrån multikultifolket så kan man ju undra varför dom anser det vara ok att utföra expriment på schimpanser och inte på Stockholmare.?

Och med denna PK-retorik så kan man undra varför en del Stockholmare vrålar i kör, att vi Skåningar är halvdanskar? Man kan ju även undra varför vi Skåningar då ena stunden ska kallas halvdanskar eller Skåningajävlar, när man i andra stunden kallar oss för Svenskar?
Med åtanke på att "halvdansk" eller "Skåningajävel" borde vara hets emot folkgrupp, enligt en utav multikulti beivrarnas löjeväckande lagar.
Hd Hd2