onsdag 21 november 2007

Ytterligare ett avhopp...TILL Sverigedemokraterna!

Den moderate politikern Daniel Nord meddelar idag att han hoppar av sina uppdrag i Moderaternas regi. Dock fortsätter han med sina uppdrag för Sverigedemokraterna istället. Daniel Nord säger i ett pressmeddelande:

...att han inte fått tillräckligt gehör för sin "kritiska hållning till bland annat mångkulturalismen och Malmös roll som asylstad" och därför väljer att byta parti. Han kommer inte att lämna sitt uppdrag, vilket han säger att han gör som en protest mot att Sd idag inte har några ersättare i stadsdelarna.

Jag kan bara konstatera att det känns väldigt bra att flera får upp ögonen för Riksdagspartiernas vandalisering utav välfärden. Välkommen att företräda oss SD väljare Daniel Nord. Läs Daniels egna ord här.

Ett kallt och tyst rike långt upp i norr börjar tina efter många mörka och dystra år,små bäckar börjar rinna i alla hörn utav detta rike. Dessa små nyupptinade bäckar forsar mer och mer i sin egna takt, en nyuppstånden vår för med sig både värme och ljus till detta kalla och tysta land uppe i norr. Varje liten bäck för med sig ett allt högre porlande, bäckarna söker sig till ett och samma vattendarg. Ett vatten drag som omvandlar alla små bäckar till en enorm och mäktig fors. En fors fylld utav hopp och tro för det så kalla och tysta land, en fors som porlar sin vrede över kylan och tystnaden som har förlamat, en fors som kommer dundra med ett enormt vrål, en fors som kommer rinna hela vägen till Stockholms Riksdagshus anno 2010.

Sydsvenskan