söndag 18 november 2007

Trots 3 % går SD i svarta nazi-uniformer och kängor på SKLs möte i Västerås!!!

Dom 3 representanterna Sten Andersson, Björn Söder och Martin Karlsson var klädda i svarta uniformer samt grova skor på SKL:s möte i Västerås härom dagen( se bild från mötet här ovan). Dessa 3 herrarna var även nyfrisserade med snaggat hår uppger Johnny Magnusson (m), i Göteborg på Göteborgs Postens Ledarsida. Jag tycker det är anmärkningvärt att 3 stycken representanter för Sveriges mest demokratiska parti klär ut sig till nazister på ett SKL möte, så därför väljer jag att avslöja dessa personer i nazimunderingar på printscreenar ifrån mötet i Västerås.

Jag väljer även att visa upp deras nyfrisserade skinhead frisyrer för läsarna på denna blogg. Än mer funderande blir man när dessa 3 nazister har mer än 3.4% utav Sveriges väljarkår bakom sig. Till sist vill jag ge Moderaternas Johnny Magnusson en stor eloge för att han rapporterat och avslöjat SD-nazisterna i en utav Sveriges största dagsmedier genom sin ledare! Detta visar på att riksdagspartierna är demokratiska och lever i verkligheten vilket SD uppenbarligen inte gör....enligt honom. Klicka på bilderna för förstoring utav dom 3 uniformklädda, grovt kängbärande skinheadsen!!

Övrigt:

" Den 19-åriga kvinnan våldtogs av sju män.
I onsdags avslutades rättegången.
Straffet för att bli våldtagen: 200 piskrapp och sex månader i fängelse - för offret."

Samtliga Riksdagspartier ställer sig bakom domen och säger.
Svenskarna är barbarer. Sverigedemokrater är rasister och främlingsfientliga, dom förstår inte hur berikande utländska influenser till det Svenska samhället är, framförallt genom mångkultur!

Läs mer i Expressen