söndag 18 november 2007

Syndikalisterna hotar och kränker folk idag på sin sida

Syndikalisterna SAC där även Posten ingår hotar indirekt en fd nazist på sin hemsida idag. Detta görs i den mördade Björn Söderbergs anda. Den nazist som mördade Söderberg utbildade sig senare till läkare, en mäniska som skrivit på att numera rädda varje liv till varje pris. SAC säger i hotfulla toner emot denne som sonat sitt straff och försökt styra upp sitt trasiga tidigare liv:

I dag, söndagen den 18 november 2007 träffades vi fackligt aktiva syndikalister i Gävle för att diskutera organiseringen av ungdomar med otrygga anställningsvillkor och papperslösa. Diskussionerna präglades istället av det faktum att den nazist som mördat vår fackföreningskamrat Björn Söderberg, 1996, nu utbildat sig till läkare.

Vidare fortsätter man:

Vi minns Björn Söderberg och alla andra kamrater. Vi viker oss aldrig. Fascisterna tillbaka till kloakerna, sluta lek läkare och politiker, tack. Ta på er brunskjortorna igen. Internationell solidaritet.

Man accepterar inte att en ung man som hamnat fel i början på sitt liv sonat sitt straff och numera försöker rädda andra liv, genom att ta avstånd från tidigare kriminalitet och läst vidare till läkare. Man tänker förfölja denne, förstöra hans liv genom aktioner, därefter kommer det säkerligen sluta i en blodig död för denne om man ska tolka deras budskap rätt.

Även hotfullhet emot Sverigedemokraterna som parti anförs på denna extrema sida. Inte ens Roger Hedlund (SD) kommer undan, detta pga att han beskyddade sig emot dessa extrema samhällsparasiter då dom attackerade honom för några år sedan. Om detta säger man:

Många av våra medlemmar har under åren utsatts för våld från de bruna krafterna, nämnas kan att Roger Hedlund är dömd för att sprutat tårgas på vår dåvarande lokala ordförande i vår fackförening. Idag sitter Hedlund i fullmäktige för Sverigedemokraterna i Gävle.

Vi kommer inte heller att acceptera att de bruna så kallade "Sverigedemokraterna" har sina lokaler i våra bostadsområden. Vi minns. Vi vet var de kommer ifrån. Vi känner igen fascismen då som nu.

Notera följande!
Dessa extrema avarter vill sätta sina egna historiska ettiketter på Sverigedemokraterna. Dock ska den som har lite vett i huvudet veta det att ordet Fascist var det som Italiens Mussolini kallade sina egna kommunistiska grupper och parti. Dvs Vänsterpartiets idelogiska jämlikar under ww2!

Läs hoten från SAC här.